Op zoek naar thaise olie massage?

   
 
thaise olie massage
 
Urrucha Aanbod.
Bij Thaise Massage wordt het hele lichaam behandeld, behalve de erogene zones. De methode wordt ook wel eens Thaise Yoga Massage genoemd. Alle spieren en gewrichten worden versoepeld en losgemaakt. Urrucha gebruikt handen, voeten, knieen, en benen om uw lichaam in een aantal yoga-achtige posities te brengen. Bij deze massages draagt u een lichte, comfortabele, bij voorkeur katoenen kledij. U kan deze bij ons kostenloos lenen. Bij deze behandeling wordt uw hele lichaam, behalve de erogene zones, gemasseerd met olie.
Massage behandelingen Antwerpen Traditionele Thaise massage Antwerpen.
Massage van voeten en onderbenen waarbij voetreflexpunten gestimuleerd worden. Deze massage verbetert de energiedoorstroming en het natuurlijke genezingsproces. Traditionele Thaise massage. Stevige drukpuntmassage die wordt gegeven op een mat in lichte katoenen kledij. Er wordt geen gebruik gemaakt van olie.
Siam Spa Relax Thaise Aroma Oil massage.
We beginnen deze massage traditioneel met een voetenspa, waarbij we de voeten ontdoen van alle onreinheden. Daarna gaan we over tot een volledige lichaamsmassage waarbij alle ledematen gemasseerd worden. Bij een oliemassage maken we gebruik van een olie naar uw keuze. Wij hebben een ruim assortiment aan massageoliën. Elke olie heeft specifieke eigenschappen waarbij de relaxatie van het lichaam centraal staat. Door de intense wrijf en kneedbewegingen wordt de olie in de huid gemasseerd. De bloedcirculatie wordt hierdoor enorm gestimuleerd en spierpijnen worden verzacht. Deze massage heeft het afvoeren van afvalstoffen uit uw lichaam als gevolg. Na de massage drinkt u best voldoende water om deze afvalstoffen vlot te verwijderen. U zal merken dat uw lichaam als nieuw aanvoelt. Boek nu uw Thai Aroma Oil Massage bij Siam Spa Relax. Thaise Aroma Oil Massage Solo.
Jasmijn Thaise Massage Veenendaalse Krant.
Jasmijn Thaise Massage. VEENENDAAL Jasmijn Massage aan de Robijnenbosweg 33 brengt de Thaise cultuur en verbintenis van lichaam en geest naar Veenendaal. Voor het masseren van pijn uit hoofd, nek en rug tot rustgevende gezichtsbehandeling en ontspannende Thaise Olie Massage.
Thaise Olie Massage Khlay Zen.
Nek, schouder en hoofd massage. Thaise Olie Massage. Bij de Thaise olie massage wordt er gebruik gemaakt van speciale essentiële oliën uit Thailand. De olie massage is zeer ontspannend er wordt hier een lichtere druk toegepast dan de traditionele Thaise massage.
Gezondheidscentrum Panta Rhei.
De Sabaaydi plus is een uitbreiding van handen, armen, schouders, decolleté, hals en gezicht te stempelen met kleine kruidenstempels die daarna met heerlijke Thaise olie gemasseerd worden. We sluiten af met een handmassage. Duur 90 minuten De Sabaaydi totaal. Hierbij de massage compleet gemaakt: de benen, voeten gedeeltelijk met stokjes, buik en billen worden bestempeld met de warme kruidenstempels, daarna worden de lichaamsdelen gemasseerd met de Thaise kruidenolie.
Traditionele Thaise Massage WM Healthcenter.
Thai olie massage. Thaise oliemassage is een massage waarbij het lichaam zacht wordt gemasseerd. Veel mensen vinden deze massage prettiger dan een massage met druk en knijptechnieken. Thaise oliemassage is meer geschikt voor ouderen en ook voor patiënten met weke delen reuma, ver.
Thaise oliemassage Baan Thai Hattarak.
De handelingen bij deze massage zijn bijna dezelfde als bij de traditionele Thaise massage. Alleen wordt er bij deze massage olie bij gebruikt wat de massage nog aangenamer maakt. Ook bij deze massage worden alle spieren en gewrichten losser gemaakt.
Thai-massage Thermaalbad Arcen.
U wordt gemasseerd met knieën en ellebogen en soms zelfs met het volledige gewicht van de masseur of masseuse. Tijdens de Thaise massage wordt makkelijk zittende kleding gedragen en de massage vindt plaats op een futon en matras. Voetmassage 30 minuten.
Thaise olie/aromamassage Sukanya Oosterse Massage Techniek.
In tegenstelling tot de traditionele Thaise massage, vindt de oliemassage niet op een matras op de grond plaats, maar op een massagetafel. Thaise oliemassage is een massage, waarbij het lichaam zacht wordt gemasseerd met olie, waardoor de bloedsomloop wordt gestimuleerd.

Contacteer ons