Op zoek naar lichaamsmassage?

   
 
lichaamsmassage
 
Lichaamsmassage te Brugge, genieten van deugddoende massage.
Verrassingsmassage volledig lichaam 75. Candle massage nek-schouder en rug / volledig lichaamwarme kaarsen 35 / 65. Bambou massage nek-schouder en rug / volledig lichaambambou stokken 30 / 60. Baobab massage nek-schouder en rug / volledig lichaamAfrikaanse noten 30 / 60.
Lichaamsmassage ICI PARIS XL.
Met een ruim aanbod parfum, cosmetica en huidverzorging is ICI PARIS XL dé beautyspecialist van België. Ontdek onze acties, promoties, beauty tips en vind een ICI PARIS XL winkel bij jou in de buurt. Bestel onze producten ook eenvoudig online!
Ontspannende lichaamsmassage Santai.
De ontspannende lichaamsmassage is een massage waarbij massageolie wordt gebruikt. Huid en spieren ontspannen zich door middel van zachte tot stevige knedingen, strijkingen en frikties. Wanneer er hoge eisen aan ons worden gesteld, ondergaan we vaak stress. Prestatiedruk, emotionele gebeurtenissen, conflicten e.d.
Sculptor lichaamsmassage Nu slechts 4995, op TV-Winkel.eu.
Als u vet kwijt wilt in een bepaald gebied, of u wilt een beter figuur, gebruik dan de Sculptor slechts tien minuten per dag en u zult versteld staan van het snelle resultaat. U zult zien hoe eenvoudig het vet verbrandt en cellulitis en zwangerschapsstriemen verdwijnen.
Lichaamsmassage, voor een ontspannen lichaam Alterna.
Zo zal de ene therapeut meer aandacht besteden aan jouw specifieke klachten terwijl de andere therapeut het belangrijk vindt dat er aan alle lichaamsdelen evenveel aandacht gegeven wordt. Daarnaast bestaat er ook nog integrale lichaamsmassage, ook een vorm van lichaamsmassage die wij toepassen.
Zweedse lichaamsmassage Sauna Beauty De Dijk.
Over De dijk. Over De dijk. Een Zweedse lichaamsmassage is een klassieke massage van het volledige lichaam. Februari 2018 Ma Di Wo Do Vr Za Zo. 06 februari 2018. Kies een datum in de kalender om de beschikbare tijdstippen te zien.
Lichaamsmassage Merelbeke Pura Vida.
In onze hedendaagse maatschappij zijn prestaties en stress vaak een vast onderdeel geworden van onze levensritmes. Een intuïtieve lichaamsmassage bij Pura Vida in Merelbeke kan wonderen verrichten wanneer u weer één wilt worden met uw eigen kern en uw wortels weer stevig in de grond wilt verankeren.
WuWei: Lichaamsmassage 60 minuten.
Een unieke combinatie van een lichaamsmassage met belevingen die onze 5 hoofdzintuigen gaan prikkelen. Het gebruik van lichttherapie, ijs, kersenpitten, stimulatie van bloedcirculatie en klankschalen zorgen ervoor dat de weldoende gevolgen van de massage nog dieper doordringen in lichaam en geest.
Massages La Nostra Vita.
De warmte, de druk van de stenen en de heilzame werking van essentiële oliën bezorgen u een licht gevoel. Ayurvedisch betekent letterlijk kennis vede van het leven ayur. Een Ayurvedische massage is een zachte lichaamsmassage, zuiverend en ontspannend, helend voor lichaam en geest.
Wilgendroom Aromatische relaxerende lichaamsmassage.
Aromatische relaxerende lichaamsmassage. Rug, nek en schoudermassage. Iemand verrassen met een leuk cadeau? Koop hier onze cadeaubon! Green line gelaatsverzorging voor 65 ipv 70. zuiverende gelaatsverzorging met masker voor 45 ipv 55br of een massage aan 25 ipv 30 voor 1/2 uur.

Contacteer ons