Meer resultaten voor lichaamsmassage

   
 
lichaamsmassage
 
Lichaamsmassages Bellavista Wellness Resort West-Vlaanderen.
Pantai Luar lichaamsmassage. Bij deze diepe relaxerende Aziatische lichaamsmassage masseert men met heerlijk geurende, exotische fruit/kruiden stempels die verwarmd worden op 140 C in een natuurlijke olie mix. Een fantastische ervaring! Ideaal bij spierspasmen, fibromyalgie, stress, burnout of chronische gewrichtspijnen.
Ontspannende lichaamsmassage Hotel Amethist.
Een ontspannende lichaamsmassage, met fijn ruikende olie, is de snelste methode om lichaam en geest tot rust te brengen. De gespannen spieren in de nek, schouders, rug ontspannen zich. Massage stimuleert de bloedsomloop en activeert de lymfedrainage, waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd.
Lichaamsmassage Gezondheidsbegeleiders.
Er zijn vele vormen van deugddoende lichaamsmassages: ontspannend, revitaliserend, dieptemassage, energetische massage., Ze bieden verlichting bij gespannenheid en verminderen hierdoor pijn. Bovendien zorgen ze voor een betere doorbloeding en stimulering van het zenuwstelsel. Een professionele massage vergroot uw lichaamsbewustzijn en opent deuren naar verdere ontplooiing.
Lichaamsmassage Queen Seven Schoonheidsinstituut.
Mesotherapie naaldloos lichaam. Lichaamsmassage Master 2018-03-14T1905010000.: MAAK EEN AFSPRAAK. Massage Queen Seven. Kom genieten als een echte Queen of King! Met deze massage voel je de stress en spanningen in je lichaam verminderen en krijg je een ultiem ontspannen gevoel.
Volledige lichaamsmassage van 90 of 120 minuten.
Home / Behandelingen / Volledige lichaamsmassage. Volledige lichaamsmassage stonecircle 2017-06-21T2051070000.: Een zalige lichaamsmassage waarbij je kan kiezen voor 90 of 120 minuten genieten. De massage is een combinatie van verschillende technieken, waarbij het ganse lichaam aangepakt wordt. Hoe ga ik te werk?
Lichaamsmassage, voor een ontspannen lichaam Alterna.
Zo zal de ene therapeut meer aandacht besteden aan jouw specifieke klachten terwijl de andere therapeut het belangrijk vindt dat er aan alle lichaamsdelen evenveel aandacht gegeven wordt. Daarnaast bestaat er ook nog integrale lichaamsmassage, ook een vorm van lichaamsmassage die wij toepassen.
Lichaamsmassage Aquatherma. Lichaamsmassage Aquatherma.
Een totale lichaamsmassage is een oppeper voor lichaam en geest. De spieren en de geest komt tot rust. Deze massage kan gebeuren door olie of crème. Maak een afspraak. Na het versturen van de mail krijgt u een antwoordje/bevestiging terug van Aquatherma.
Wilgendroom Aromatische relaxerende lichaamsmassage.
De massage gebeurt met geurende basisoliën, gemengd met aangepaste etherische oliën, wat het effect van de ontspanning nog verdiept. Heb je bepaalde lichamelijke problemen of ongemakken, praat er eerst met ons over. Door aanpassing van de gebruikte etherische oliën kunnen we proberen de klachten te verminderen. Maak een afspraak. Aromatische relaxerende lichaamsmassage.

Contacteer ons