Resultaten voor lichaamsmassage

   
 
lichaamsmassage
 
Lichaamsmassage.
Volledig ontspannende lichaamsmassage gedurende 60 min. Behandeling: peeling, lichaamsmassage, algenpakking. Gebruik van douche en linnen zijn inbegrepen. Volledig ontspannende rugmassage gedurende 45 min. Behandeling: peeling, rugmassage, algenpakking. Deze lichaamsbehandelingen gebeuren met Dode Zee producten gearomatiseerd met mineralen en hebben als eigenschappen: ontsmetten, reinigen, absorberen van gifstoffen, heropbouwen van de huidcellen, verbeteren van de bloedsomloop, ontspannen van spierweefsels, reguleren van de vochtbalans van de huid.
Lichaamsmassages enkel voor de vrouwen Beauty Soul.
Volledige lichaamsmassage met olie aangelengd met etherische oliën. Bij de basisolie worden één of meer etherische oliën toegevoegd. Door een combinatie van verschillende massagetechnieken en oliën kan ik dieper werken. Een volledige massage duurt 50 min, een rug schouder nekhoofdmassage duurt 30min.
Lichaamsmassage Leuven: Bespaar tot 70% bij Groupon.
Relaxatie en ontspanning gegarandeerd dankzij deze massage die de huid versterkt en gewicht helpt te verliezen op bepaalde plaatsen. 1 of 3 keer een lichaams of hotstonemassage bij My-Body vanaf 2999., Keuze uit een volledige lichaamsmassage of hotstonemassage. Ontpannende massage naar keuze bij Melting Pot Hair Body 29.
Lichaamsmassage Sauna van Egmond.
DUO Massage 55 min. Beleef een volledige lichaamsmassage met zijn tweeën in dezelfde ruimte op hetzelfde tijdstip. prijs is per persoon. 5900, Reserveren Meer informatie. 80 minuten massage. Voor de echte massage liefhebber kan een ontspannende lichaamsmassage niet lang genoeg duren.
Schoonheidsinstituut Papillon Massage.
De intensieve lichaamsmassage is aangewezen bij hinderlijke pijnen of aanslepende vermoeidheid, veroorzaakt door een langdurige overbelasting van het lichaam, zoals bijvoorbeeld door een slechte lichaamshouding bij onaangepaste leef en werksituaties. Voor je eerste intensieve lichaamsmassage doen we samen een intakegesprek van 15 minuten.
Ontspannende lichaamsmassage Hotel Amethist.
Een ontspannende lichaamsmassage, met fijn ruikende olie, is de snelste methode om lichaam en geest tot rust te brengen. De gespannen spieren in de nek, schouders, rug ontspannen zich. Massage stimuleert de bloedsomloop en activeert de lymfedrainage, waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd.
LichaamsmassageNieuw Puurs UiT in Vlaanderen.
Cursus of workshop. Wie houdt er niet van een heerlijke massage? Het lichaam verwennen, spieren beter laten doorbloeden en ontspannen. Deze workshop is voornamelijk praktijkgericht met onderbouwde informatie. Een ideale cursus om de basistechnieken van massage op een leuke manier te leren kennen.
Lichaamsmassages Bellavista Wellness Resort, West-Vlaanderen.
Volledige lichaam in duo: 190 duur: 60 min. Pantai Luar lichaamsmassage. Pantai Luar lichaamsmassage. Terug naar overzicht. Bij deze diepe relaxerende Aziatische lichaamsmassage masseert men met heerlijk geurende, exotische fruit/kruiden stempels die verwarmd worden op 140 C in een natuurlijke olie mix.
WuWei: Lichaamsmassage 60 minuten.
Een unieke combinatie van een lichaamsmassage met belevingen die onze 5 hoofdzintuigen gaan prikkelen. Het gebruik van lichttherapie, ijs, kersenpitten, stimulatie van bloedcirculatie en klankschalen zorgen ervoor dat de weldoende gevolgen van de massage nog dieper doordringen in lichaam en geest.
Massagetechnieken: basiscursus lichaamsmassage SYNTRA Midden-Vlaanderen.
Cosmetische producten, massageproducten, de noodzakelijke apparatuur. Uitvoeren van een lichaamsmassage met de voorbereiding leren aanraken, de basistechnieken inoliën, effleurage, kennis van de hygiëneregels, communicatie met klanten., De cursist die slaagt in de eindexamens ontvangt een erkend getuigschrift/diploma. De lessen worden zeer praktijkgericht gegeven.

Contacteer ons