Op zoek naar lichaamsmassage?

   
 
lichaamsmassage
 
Aromatische lichaamsmassage Inner Tree.
De oude Griekse arts Hippocrates zei ooit: De" weg naar gezondheid is een aromatisch bad en een geurende massage elke dag" En we zijn het daar helemaal mee eens! At Inner Tree we focus on bringing body mind in motion by offering massage, yoga and functional training classes, workshops on healthy lifestyle.
Massages La Nostra Vita.
De warmte, de druk van de stenen en de heilzame werking van essentiële oliën bezorgen u een licht gevoel. Ayurvedisch betekent letterlijk kennis vede van het leven ayur. Een Ayurvedische massage is een zachte lichaamsmassage, zuiverend en ontspannend, helend voor lichaam en geest.
Lichaamsmassage Encora.
Lichaamsmassage www.chillann.be.
Bed and Breakfast. Anti stress massage. Deze lichaamsmassage wordt gegeven in een aangename gezellig verlichte ruimte, vergezeld van warmte en kaarslicht. We gebruiken verwarmde amandel of jojoba olie, waarbij we een geur van etherische olie van het merk Ladrôme voegen.
Lichaamsmassage Sauna van Egmond.
DUO Massage 55 min. Beleef een volledige lichaamsmassage met zijn tweeën in dezelfde ruimte op hetzelfde tijdstip. prijs is per persoon. 5900, Reserveren Meer informatie. 80 minuten massage. Voor de echte massage liefhebber kan een ontspannende lichaamsmassage niet lang genoeg duren.
Lichaamsmassage Inside Out Kapellen.
U wordt omhult met warme, zuivere jojoba-olie die verrijkt wordt met een essentiële olie naar vraag van uw lichaam. Wij spreken over onze massage als een aanrakingskunst, voelen met de ogen en zien met de vingertoppen. Zacht waar het kan, stevig waar het moet.
Huize Bianca Natural Healing Energetische lichaamsmassage.
Cursisten Lichaamsmassage genieten van hun eerste echte praktijkervaring in AZ Lokeren.
Als derde punt zorgt een avond als deze voor een hechte groepssfeer en leuke dynamiek. Onze cursisten Lichaamsmassage van CVO leerstad vertellen over hun eerste ervaringen in de praktijk.: De eerste massage geven zonder onze leerkracht Pascalle erbij, was best spannend.
Lichaamsmassage te Brugge, genieten van deugddoende massage.
Sauna in Brugge Privé. Arrangementen 1 persoon. Arrangementen 2 personen. Permanente make-up en verven. Extra hoofdhuidmasage 15. Extra gelaatsmassage 20. Nek-schouder en rug massage 30. Volledige lichaamsmassage 50 min / 60 min 55 / 65. Hotstone nek-schouder en rug massage 40.
Zweedse lichaamsmassage Sauna Beauty De Dijk.
Over De dijk. Over De dijk. Een Zweedse lichaamsmassage is een klassieke massage van het volledige lichaam. Februari 2018 Ma Di Wo Do Vr Za Zo. 06 februari 2018. Kies een datum in de kalender om de beschikbare tijdstippen te zien.

Contacteer ons