Zoeken naar lichaamsmassage

   
 
lichaamsmassage
 
Massagetechnieken: basiscursus lichaamsmassage SYNTRA Midden-Vlaanderen.
Massagetechnieken: basiscursus lichaamsmassage. Masseren is meer dan gewoon wat wrijven. Je moet weten HOE je je handen moet positioneren, in welke RICHTING je moet wrijven, hoeveel DRUK je mag uitoefenen, welke VOLGORDE je moet respecteren en welke REACTIES van de huid, de spieren, de doorbloeding en het metabolisme je kan verwachten.
Lichaamsmassage Holistisch Centrum.
90 minuten 80. Traditionele Ayurvedische Massage. Ayurveda is een natuurgeneeswijze uit India, die meer dan 5000 jaar oud is en letterlijk de kennis van het leven betekent. Bij deze volledige lichaamsmassage wordt gebruik gemaakt van een liter verwarmde Ayurvedische olie uit India.
Volledige lichaamsmassage van 90 of 120 minuten.
Home / Behandelingen / Volledige lichaamsmassage. Volledige lichaamsmassage stonecircle 2017-06-21T2051070000.: Een zalige lichaamsmassage waarbij je kan kiezen voor 90 of 120 minuten genieten. De massage is een combinatie van verschillende technieken, waarbij het ganse lichaam aangepakt wordt. Hoe ga ik te werk?
Huidverstevigende lichaamsmassage met Shea butter 50 min. Thermen Katara.
MENU Thermen Katara.: JOUW DAGJE KATARA.: Huidverstevigende lichaamsmassage met Shea butter 50 min. Huidverstevigende massage met Shea butter van het volledige lichaam. cadeaubon: meteen bestellen! facebook: word fan! nieuwsbrief: schrijf je in! OZ: betaalt je sauna terug! jouw dagje katara.
Lichaamsmassage Aquatherma. Lichaamsmassage Aquatherma.
Een totale lichaamsmassage is een oppeper voor lichaam en geest. De spieren en de geest komt tot rust. Deze massage kan gebeuren door olie of crème. Maak een afspraak. Na het versturen van de mail krijgt u een antwoordje/bevestiging terug van Aquatherma.
Lichaamsmassage, voor een ontspannen lichaam Alterna.
Zo zal de ene therapeut meer aandacht besteden aan jouw specifieke klachten terwijl de andere therapeut het belangrijk vindt dat er aan alle lichaamsdelen evenveel aandacht gegeven wordt. Daarnaast bestaat er ook nog integrale lichaamsmassage, ook een vorm van lichaamsmassage die wij toepassen.
Lichaamsmassage Reizigersbeoordelingen Kizzy's' Yoga en Massagehuis TripAdvisor.
Activiteiten in de omgeving van Kizzy's' Yoga en Massagehuis. Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Dingen om te doen. Beste van 2018. Inloggen Lid worden. Lichaamsmassage Kizzy's' Yoga en Massagehuis.
Lichaamsmassage Queen Seven Schoonheidsinstituut.
Mesotherapie naaldloos lichaam. Lichaamsmassage Master 2018-03-14T1905010000.: MAAK EEN AFSPRAAK. Massage Queen Seven. Kom genieten als een echte Queen of King! Met deze massage voel je de stress en spanningen in je lichaam verminderen en krijg je een ultiem ontspannen gevoel.

Contacteer ons