Zoeken naar lichaamsmassage

   
 
lichaamsmassage
 
LichaamsmassageNieuw Puurs UiT in Vlaanderen.
Cursus of workshop. Wie houdt er niet van een heerlijke massage? Het lichaam verwennen, spieren beter laten doorbloeden en ontspannen. Deze workshop is voornamelijk praktijkgericht met onderbouwde informatie. Een ideale cursus om de basistechnieken van massage op een leuke manier te leren kennen.
Hotcandle lichaamsmassage Sauna Beauty De Dijk.
Een hotcandle lichaamsmassage is een massage van het volledige lichaam, waarbij massageolie vervangen wordt door 100% natuurlijke was van een kaars. Deze zorgt voor een extra gevoede huid. Mensen met een droge huid. September 2020 Ma Di Wo Do Vr Za Zo.
Lichaamsmassage Revival House.
Met onze kruidenolieën masseren we uw benen, armen, voeten, handen, rug en schouders volledig. Ook wordt infrarood licht hier toegepast. Deze massage duurt 60 minuten. Terug naar overzicht behandelingen. Neem contact op met Julie Vandenberghe via 057 36 38 09 of info@revivalhouse.be.
Ontspanningsmassage Inner Tree.
Body Mind in motion. Een natuurlijke en verfijnde lichaamsmassage, die heerlijk en ontspannend is voor lichaam en geest. Tijdens deze massage worden verschillende Zweedse massagetechnieken gehanteerd. De typerende effleurages en cirkelvormige massagebewegingen worden afgewisseld met fricties en het kneden van spieren.
Ontspannende lichaamsmassage Santai.
De ontspannende lichaamsmassage is een massage waarbij massageolie wordt gebruikt. Huid en spieren ontspannen zich door middel van zachte tot stevige knedingen, strijkingen en frikties. Wanneer er hoge eisen aan ons worden gesteld, ondergaan we vaak stress. Prestatiedruk, emotionele gebeurtenissen, conflicten e.d.
Wilgendroom Aromatische relaxerende lichaamsmassage.
Wie zijn we? Aromatische relaxerende lichaamsmassage. Voel jij jezelf moe, uitgeblust of lusteloos? Kamp jij met een verlieservaring, heb je angstVoel jij je depressief of onrustig, voel jij je niet lekker in je vel? Grijp dan niet meteen naar pilletjes en drankjes, maar leg je lichaam in handen van een ervaren massagetherapeut, want massage kan je misschien helpen. Waarom denken we dat massage je kan helpen?
Complete lichaamsmassage Te koop in Bonheiden 2dehands.be.
actief sinds 26 juni 2017. Snelste optie Chat. Massage in Antwerpen. gisteren 1106: Antwerpen. Chinese medische massage. Chinese medische massage door een gecertificeerde masseuse. U krijgt een TUI NA behandeling. Dat is het gebruik maken van het manipuleren van. gisteren 1436: Wommelgem.
Lichaamsmassage Sauna van Egmond.
DUO Massage 55 min. Beleef een volledige lichaamsmassage met zijn tweeën in dezelfde ruimte op hetzelfde tijdstip. prijs is per persoon. 5900, Reserveren Meer informatie. 80 minuten massage. Voor de echte massage liefhebber kan een ontspannende lichaamsmassage niet lang genoeg duren.
Lichaamsmassage Inside Out Kapellen.
GREEN PEEL kruidenpeeling. Ontspanningsmassage bij ons gebeurt in een schemerdonkere, warme, gezellige kamer. U wordt omhult met warme, zuivere jojoba-olie die verrijkt wordt met een essentiële olie naar vraag van uw lichaam. Wij spreken over onze massage als een aanrakingskunst, voelen met de ogen en zien met de vingertoppen.
Huize Bianca Natural Healing Energetische lichaamsmassage.

Contacteer ons