Meer resultaten voor chocolade massage

   
 
chocolade massage
 
Wellness Azuur in Gent Cadeaubon Gent.
Tijdens jullie verblijf in de wellness is er voor jullie een aangepast drankje voorzien die perfect past bij de chocolade fondue die dan ook op jullie wacht. Kostprijs 130 voor 2 personen. Kokosarrangement Kom gedurende 3 uur genieten van de wellness. Je maakt 3 uur gebruik van alle faciliteiten en daarnaast krijgen jullie elk nog een kokosmassage van 30 minuten. Tijdens jullie verblijf in de wellness is er voor jullie een aangepast drankje voorzien met daarbij enkele hapjes die door kokosnoot zijn geïnspireerd. Kostprijs 130 voor 2 personen. Cupido-arrangement Wij zorgen voor een romantische setting zodat jullie kunnen genieten van ons cupido-arrangement. Tijdens het arrangement kan je gebruik maken van de wellness-faciliteiten, krijgen jullie elk 30 minuten een ontspanningsmassage en staat er een fles bubbels met wat versnaperingen voor jullie klaar. Laak je dus klaar om 3 uur te ontspannen en te genieten van elkaar. Kostprijs 130 voor 2 personen. Anti-stress arrangement Kom gedurende 3 uur genieten van de wellness. Je maakt 3 uur gebruik van alle faciliteiten en daarnaast krijgen jullie elk nog een ontspanningsmassage van 30 minuten. Bij de massage maken we gebruik van etherische oliën om de stress van het dagdagelijkse leven tegen te gaan.
Guapa beauty.
Indische massage 60 min 60. Maya stone massage 30 min 35. Maya stone massage 60 min 65. Chocolade massage 30 min 40. Chocolade massage 60 min 65. Back shoulders voor hem 50 min 40. Rug en nekmassage 25 min 25.
Recept Chocolade" massagecrème" njam!
Dit mengsel moet op kamertemperatuur zijn. Giet nu de getempereerde fondant chocolade bij deze massa en meng goed onder mekaar. Koop bij de apotheek lege tubes, giet de tubes langs achter voor 3/4 vol, laat opstijven en rol ze dicht.
Hot Chocolate massage Sentuh.
De oppeppende eigenschappen van chocolade zorgen er verder voor dat je na de massage op wolkjes loopt! Het unieke van deze Hot Chocolate massage is gebaseerd op de veelzijdige en weldadige eigenschappen van chocolade. Chocolade heeft een anti-depressieve werking, maakt je goedgezind, en geeft een psychische stimulans.
Chocolade massage Massages Vlaams Brabant.
Het unieke effect van de warme chocolade massage is gebaseerd op de veelzijdige, weldadige eigenschappen van chocolade. De chocolade massage is een behandeling die naast ontspanning, kalmering en anti-stress ook zintuiglijke voldoening schenkt en zo helpt bij het terugvinden van een goed humeur.
Massagecentrum Las Manos. Hot chocolade massage.
Hot Chocolade Massage. Een hot choco lade massage is een unieke ervaring. Het is een massage die je vertroeteld en verwent. Een moment van heerlijke ontspanning. Het is tevens een verzorgende massage want de cacao bevat natuurlijke bestanddelen die een gunstig effect hebben op het hele organisme.
Arrangement schoonheidssalon massage chocolade massage parafinebad Alibelle.
Relaxerend Chocolade arrangement 120. Lichaamsscrub met chocolade peeling. Massage met warme chocoladeolie. Voedende chocolade pakking van de rug en achterkant benen. Gelaatsmassage met warme chocoladeolie. Hand en voeten arrangement 75. Manicure met handmassage en parafinebad. Pedicure met voetmassage en parafinebad.
Chocolademassage.
Ze stimuleren de vetafbraak, voeren vocht af en beschermen het lichaam tegen vrije radicalen die verantwoordelijk worden geacht voor ons verouderingsproces. De behandeling bestaat uit een peeling, een rustgevende massage met chocolade en een pakking. Als nabehandeling wordt uw huid verzorgd met chocoladecreme.
Chocolade Massage.
De cacao van chocolade bevat anti oxidanten en natuurlijke bestanddelen die een gunstig effect hebben op het organisme. Cacaoboter heeft een verzachtende, voedende, hydraterende, beschermende en anti verouderende werking. Een aantal stoffen in de cacao zorgen ervoor dat het lichaam endorfine aan gaat maken, deze werken in de eerste plaats pijnonderdrukkend, maar zorgen ook voor een gevoel van geluk. Deze massage wordt alleen gegeven aan vrouwen.
Massages Sauna Isis.
Massage van lichaam en gelaat met natuurlijke shea butter, avocado en cacao olie. Een ideale behandeling voor de droge huid. CHOCOLADE MASSAGE: Met pure cacao, die het gelukshormoon stimuleren. Vertraagt het verouderingsproces van de huidcellen. THAISE KRUIDENSTEMPEL MASSAGE MET OOSTERSE OLIE: Ontspannend, reinigend en ontstekkingremmend.

Contacteer ons