Op zoek naar chocolade massage?

   
 
chocolade massage
 
Guapa beauty.
Indische massage 60 min 60. Maya stone massage 30 min 35. Maya stone massage 60 min 65. Chocolade massage 30 min 40. Chocolade massage 60 min 65. Back shoulders voor hem 50 min 40. Rug en nekmassage 25 min 25.
Smaakvol glibberen met hete chocoladesmurrie NRC.
Werkzame bestanddelen in de cacao dringen tijdens de massage binnen in de huid. Foto Merlin Daleman Nederland, Waalre, 17-09-07 Chocolade massage. Foto Merlin Daleman Daleman, Merlin. Verslaafd is ze niet, maar als ze chocolade staat te smelten krijgt ze soms de neiging om de lepel erbij af te likken.
Arrangement schoonheidssalon massage chocolade massage parafinebad Alibelle.
Relaxerend Chocolade arrangement 120. Lichaamsscrub met chocolade peeling. Massage met warme chocoladeolie. Voedende chocolade pakking van de rug en achterkant benen. Gelaatsmassage met warme chocoladeolie. Hand en voeten arrangement 75. Manicure met handmassage en parafinebad. Pedicure met voetmassage en parafinebad.
Chocolade massage Chocolade massage, Massagesalon, Bodymassage, Hamam, Zonnebank, Sauna Back and Body Care Hagestein, Vianen, chocolade Utrecht.
Chocolade massage is een unieke ervaring. De chocolademassage is een unieke ervaring gemasseerd worden met warme chocolade olie. U krijgt een massage die u vertroetelt, deze massage voedt en verzacht tevens ook de huid. Maar hij zal ook uw humeur verbeteren omdat de werking van de serotonine wordt verhoogd.
Chocolade massage, een unieke ervaring.
De chocolade massage is een massage die naast ontspanning, kalmering en anti-stress ook zintuiglijke voldoening schenkt en zo helpt bij het terugvinden van een goed humeur. De chocolade massage is een massage die je vertroetelt. Een moment van heerlijke ontspanning, een verleiding waaraan we onmogelijk kunnen weerstaan.
Massage Meeuwen Limburg Body Time.
In een ongedwongen sfeer heerlijk genieten van een deugddoende massage. Futloos en gespannen toekomen om na je verwenmoment goedgemutst en vol energie weer de deur uit te stappen. Dat is Body Time! 4 Handen Massage. Hot chocolate massage. Hot Stone Massage.
Hot Chocolate Massages. Hot Chocolate Massages.
Zoals het woord zelf zegt, is het een massage met warme olie, met daarin pure cacao en cacaoboter. De speciale massagebewegingen en de doordringende geur van de chocolade maken van deze massage een speciale wellness beleving. Cacao bevat theobromine, een stof die er voor zorgt dat serotonine en endorphine gelukshormoon in ons lichaam verhoogd worden.
Chocolade Massage Coco Time Wellness.
Chocolademassageolie bevat fenylethylamine, ook wel de chocolade" amfetamine" genoemd. Werkt verjongend, verbetert drainage, verzacht, kalmeert, verlicht spanning en stress. Chocolade massage wordt aangeraden, want het verbetert niet alleen de stemming en verjongt de huid, maar is ook een uitstekende profylactische behandeling tegen cellulitis.
t Kruidentuiltje Natuurlijke Schoonheidszorgen Relaxatie Kruisenadviezen.
Hotstone massage van rug, nek, en schouders aangepaste gelaatsverzorging met etherische oliën duur 2 uur. Bodypeeling met groene klei, rozenwater en amandelen, keralamassage met warme sesam olie, aangepaste gelaatsverzorging met etherische oliën duur 2u30. Bodypeeling met dode zeezout, honingmassage van rug en schoudershoningpakking, melkbad met jasmijn, enfleurage van het lichaam met oranjebloesem balsem duur 2 uur. ANTISTRESS-ARRANGEMENT VOOR MANNEN.: Antistress-massage van rug, nek, en schouders aangepaste gelaatsverzorging duur 2 uur. Bodypeeling met een granité van cocosnoot, warme chocoladepakking, chocolade massageduur 2u30.
Massages Sauna Isis.
Geeft een groot gevoel van welzijn en is een unieke ervaring. SHEA BUTTER MASSAGE.: Massage van lichaam en gelaat met natuurlijke shea butter, avocado en cacao olie. Een ideale behandeling voor de droge huid. CHOCOLADE MASSAGE: Met pure cacao, die het gelukshormoon stimuleren.

Contacteer ons