Op zoek naar chocolade massage?

   
 
chocolade massage
 
Chocolademassage.
Ze stimuleren de vetafbraak, voeren vocht af en beschermen het lichaam tegen vrije radicalen die verantwoordelijk worden geacht voor ons verouderingsproces. De behandeling bestaat uit een peeling, een rustgevende massage met chocolade en een pakking. Als nabehandeling wordt uw huid verzorgd met chocoladecreme.
Prijslijst diensten en verzorgingen La Vita Wellness.
Kaarsmassage 60 min. Kaarsmassage 25 min. Hotstone massage 90 min. Chocolade massage 60 min. Zweedse massage 60 min. Sport massage 60 min. Stempel massage 60 min. Relaxatie massage 60 min. Relaxatie massage 90 min. Massage nek, schouders en rug 30 min.
hotchocolatemassage.
HOT-CHOCOLATE-MASSAGE Rug: 30 minuten 30 Lichaam: 60 minuten 60 Lichaam: 90 minuten 90 De hotchocolade is een massage die je vertroetelt, voedt en tevens ook de huid verzacht. De stof die vrij komt uit de cacao kan zorgen voor een anti-depressieve werking, maakt je goed gezind en geeft een psychische stimulans.
Guapa beauty.
Indische massage 60 min 60. Maya stone massage 30 min 35. Maya stone massage 60 min 65. Chocolade massage 30 min 40. Chocolade massage 60 min 65. Back shoulders voor hem 50 min 40. Rug en nekmassage 25 min 25.
Smaakvol glibberen met hete chocoladesmurrie NRC.
Werkzame bestanddelen in de cacao dringen tijdens de massage binnen in de huid. Foto Merlin Daleman Nederland, Waalre, 17-09-07 Chocolade massage. Foto Merlin Daleman Daleman, Merlin. Verslaafd is ze niet, maar als ze chocolade staat te smelten krijgt ze soms de neiging om de lepel erbij af te likken.
Arrangement schoonheidssalon massage chocolade massage parafinebad Alibelle.
Relaxerend Chocolade arrangement 120. Lichaamsscrub met chocolade peeling. Massage met warme chocoladeolie. Voedende chocolade pakking van de rug en achterkant benen. Gelaatsmassage met warme chocoladeolie. Hand en voeten arrangement 75. Manicure met handmassage en parafinebad. Pedicure met voetmassage en parafinebad.
Chocolade massage Chocolade massage, Massagesalon, Bodymassage, Hamam, Zonnebank, Sauna Back and Body Care Hagestein, Vianen, chocolade Utrecht.
De chocolademassage is een unieke ervaring gemasseerd worden met warme chocolade olie. U krijgt een massage die u vertroetelt, deze massage voedt en verzacht tevens ook de huid. Maar hij zal ook uw humeur verbeteren omdat de werking van de serotonine wordt verhoogd.
Chocolade massage, een unieke ervaring.
De chocolade massage is een massage die naast ontspanning, kalmering en anti-stress ook zintuiglijke voldoening schenkt en zo helpt bij het terugvinden van een goed humeur. De chocolade massage is een massage die je vertroetelt. Een moment van heerlijke ontspanning, een verleiding waaraan we onmogelijk kunnen weerstaan.
Massage Meeuwen Limburg Body Time.
In een ongedwongen sfeer heerlijk genieten van een deugddoende massage. Futloos en gespannen toekomen om na je verwenmoment goedgemutst en vol energie weer de deur uit te stappen. Dat is Body Time! 4 Handen Massage. Hot chocolate massage. Hot Stone Massage.
Lichaamsmassages Shambalah.
Het geeft een diepe rust en een gevoel van totale ontspanning en verzacht en voedt de huid van uw lichaam. Er zijn verschillende aroma's: chocolade, vanille, sinaasappel en groene thee. Duur: 60 minuten. Prijs: 60 euro. Bedoeïenen massage cupping. Ook Kasaath Hawa genoemd.

Contacteer ons