Meer resultaten voor chocolade massage

   
 
chocolade massage
 
Hot Chocolate massage Sentuh.
De oppeppende eigenschappen van chocolade zorgen er verder voor dat je na de massage op wolkjes loopt! Het unieke van deze Hot Chocolate massage is gebaseerd op de veelzijdige en weldadige eigenschappen van chocolade. Chocolade heeft een anti-depressieve werking, maakt je goedgezind, en geeft een psychische stimulans.
Arrangement schoonheidssalon massage chocolade massage parafinebad Alibelle.
Relaxerend Chocolade arrangement 120. Lichaamsscrub met chocolade peeling. Massage met warme chocoladeolie. Voedende chocolade pakking van de rug en achterkant benen. Gelaatsmassage met warme chocoladeolie. Hand en voeten arrangement 75. Manicure met handmassage en parafinebad. Pedicure met voetmassage en parafinebad.
Recept Chocolade" massagecrème" njam!
Dit mengsel moet op kamertemperatuur zijn. Giet nu de getempereerde fondant chocolade bij deze massa en meng goed onder mekaar. Koop bij de apotheek lege tubes, giet de tubes langs achter voor 3/4 vol, laat opstijven en rol ze dicht.
Chocolade Massage.
De cacao van chocolade bevat anti oxidanten en natuurlijke bestanddelen die een gunstig effect hebben op het organisme. Cacaoboter heeft een verzachtende, voedende, hydraterende, beschermende en anti verouderende werking. Een aantal stoffen in de cacao zorgen ervoor dat het lichaam endorfine aan gaat maken, deze werken in de eerste plaats pijnonderdrukkend, maar zorgen ook voor een gevoel van geluk. Deze massage wordt alleen gegeven aan vrouwen.
Chocolademassage.
Ze stimuleren de vetafbraak, voeren vocht af en beschermen het lichaam tegen vrije radicalen die verantwoordelijk worden geacht voor ons verouderingsproces. De behandeling bestaat uit een peeling, een rustgevende massage met chocolade en een pakking. Als nabehandeling wordt uw huid verzorgd met chocoladecreme.
Relaxatietherapie Oase Massage.
Een lichaamsmassage geeft je een intense en diepe ontspanning en stimuleert het natuurlijke herstel proces van je lichaam.Hierbij wordt enkel gebruik gemaakt van biologische etherische oliën.Een massage is verkwikkend, bevrijdend, ontspannend, je bloed stroomt beter, je ademt dieper, kortom je krijgt opnieuw voeling met je eigen lichaam.Een massage kan je helpen om je balans weer terug te vinden.
hotchocolatemassage.
HOT-CHOCOLATE-MASSAGE Rug: 30 minuten 30 Lichaam: 60 minuten 60 Lichaam: 90 minuten 90 De hotchocolade is een massage die je vertroetelt, voedt en tevens ook de huid verzacht. De stof die vrij komt uit de cacao kan zorgen voor een anti-depressieve werking, maakt je goed gezind en geeft een psychische stimulans.
Guapa beauty.
Indische massage 60 min 60. Maya stone massage 30 min 35. Maya stone massage 60 min 65. Chocolade massage 30 min 40. Chocolade massage 60 min 65. Back shoulders voor hem 50 min 40. Rug en nekmassage 25 min 25.
Smaakvol glibberen met hete chocoladesmurrie NRC.
Werkzame bestanddelen in de cacao dringen tijdens de massage binnen in de huid. Foto Merlin Daleman Nederland, Waalre, 17-09-07 Chocolade massage. Foto Merlin Daleman Daleman, Merlin. Verslaafd is ze niet, maar als ze chocolade staat te smelten krijgt ze soms de neiging om de lepel erbij af te likken.
Chocolade massage De website van body-and-spirit!
Zijn alkaloïde, de theobromine helpen o.a. bij de productie van endorfine, substantie die de werking van serotonine verhoogt, de neuro seingever van rust en een goed humeur of anders gezegd: De chocolade massage is een massage die je vertroetelt. Verzachtend en gulzig, een moment van heerlijke ontspanning, het gaat om een zintuiglijke onderdom-peling van lichamelijk en geestelijk welzijn, een verleiding waaraan we onmogelijk kunnen weerstaan.

Contacteer ons