Meer resultaten voor chocolade massage

   
 
chocolade massage
 
Chocolade massage, een unieke ervaring.
De chocolade massage is een massage die naast ontspanning, kalmering en anti-stress ook zintuiglijke voldoening schenkt en zo helpt bij het terugvinden van een goed humeur. De chocolade massage is een massage die je vertroetelt. Een moment van heerlijke ontspanning, een verleiding waaraan we onmogelijk kunnen weerstaan.
Wellness Azuur in Gent Cadeaubon Gent.
Tijdens jullie verblijf in de wellness is er voor jullie een aangepast drankje voorzien die perfect past bij de chocolade fondue die dan ook op jullie wacht. Kostprijs 130 voor 2 personen. Kokosarrangement Kom gedurende 3 uur genieten van de wellness. Je maakt 3 uur gebruik van alle faciliteiten en daarnaast krijgen jullie elk nog een kokosmassage van 30 minuten. Tijdens jullie verblijf in de wellness is er voor jullie een aangepast drankje voorzien met daarbij enkele hapjes die door kokosnoot zijn geïnspireerd. Kostprijs 130 voor 2 personen. Cupido-arrangement Wij zorgen voor een romantische setting zodat jullie kunnen genieten van ons cupido-arrangement. Tijdens het arrangement kan je gebruik maken van de wellness-faciliteiten, krijgen jullie elk 30 minuten een ontspanningsmassage en staat er een fles bubbels met wat versnaperingen voor jullie klaar. Laak je dus klaar om 3 uur te ontspannen en te genieten van elkaar. Kostprijs 130 voor 2 personen. Anti-stress arrangement Kom gedurende 3 uur genieten van de wellness. Je maakt 3 uur gebruik van alle faciliteiten en daarnaast krijgen jullie elk nog een ontspanningsmassage van 30 minuten. Bij de massage maken we gebruik van etherische oliën om de stress van het dagdagelijkse leven tegen te gaan.
Guapa beauty.
Indische massage 60 min 60. Maya stone massage 30 min 35. Maya stone massage 60 min 65. Chocolade massage 30 min 40. Chocolade massage 60 min 65. Back shoulders voor hem 50 min 40. Rug en nekmassage 25 min 25.
Chocolademassage.
En dit keer gaat de chocolade niet IN je lichaam maar wordt het gebruikt OP je huid. Wist je trouwens dat je van chocolademassages een zijdezachte huid krijgt? Bij deze massage is er in plaats van massageolie, cacaoboter. Cacao vermengt met boter dus.
Hot chocolate massage in schoonheidssalong te Hasselt, Kortessem Limburg Purevy.
Hot chocolate massage. Met een Hot chocolate massage breng je het beste van twee grote verwennerijen samen; massage en chocolade. Beide hebben vele positieve invloeden op lichaam en geest. Cacao zorgt dat het niveau van het gelukshormoon in ons lichaam verhoogd wordt.
Chocolade massage Massages Vlaams Brabant.
Het unieke effect van de warme chocolade massage is gebaseerd op de veelzijdige, weldadige eigenschappen van chocolade. De chocolade massage is een behandeling die naast ontspanning, kalmering en anti-stress ook zintuiglijke voldoening schenkt en zo helpt bij het terugvinden van een goed humeur.
Recept Chocolade" massagecrème" njam!
Dit mengsel moet op kamertemperatuur zijn. Giet nu de getempereerde fondant chocolade bij deze massa en meng goed onder mekaar. Koop bij de apotheek lege tubes, giet de tubes langs achter voor 3/4 vol, laat opstijven en rol ze dicht.
Arrangement schoonheidssalon massage chocolade massage parafinebad Alibelle.
Relaxerend Chocolade arrangement 120. Lichaamsscrub met chocolade peeling. Massage met warme chocoladeolie. Voedende chocolade pakking van de rug en achterkant benen. Gelaatsmassage met warme chocoladeolie. Hand en voeten arrangement 75. Manicure met handmassage en parafinebad. Pedicure met voetmassage en parafinebad.
Hot chocolade massage. carousel_arrow. cart. circle_arrow. circleCheck. close-button. contrast_arrow. lightboxArrow. pause-button. pause. play-2. play-button. slideshow-arrow__large. behance. blogger. dribbble. dropbox. facebook. flickr. github. googleplu
Hot Chocolade Massage. Een hot chocolade massage is een unieke ervaring. Het is een massage die je vertroeteld en verwent. Een moment van heerlijke ontspanning. Het is tevens een verzorgende massage want de cacao bevat natuurlijke bestanddelen die een gunstig effect hebben op het hele organisme.
Chocolade Massage.
De cacao van chocolade bevat anti oxidanten en natuurlijke bestanddelen die een gunstig effect hebben op het organisme. Cacaoboter heeft een verzachtende, voedende, hydraterende, beschermende en anti verouderende werking. Een aantal stoffen in de cacao zorgen ervoor dat het lichaam endorfine aan gaat maken, deze werken in de eerste plaats pijnonderdrukkend, maar zorgen ook voor een gevoel van geluk. Deze massage wordt alleen gegeven aan vrouwen.

Contacteer ons