Meer resultaten voor chocolade massage

   
 
chocolade massage
 
Relaxhuisje, even opladen in het schoonheidsinstituut in het hartje van Wevelgem.
Cozy Winter arrangement 105 Personaliseer deze behandeling met je favoriete geur Voetbad met peeling van voet en onderbenen Voetpakking en massage Permanent Contour gelaatsverzorging Hot stone rugmassage Permanent Contour Massage Rug, nek en schouder massage 45 Lichaamsmassage 95 Gelaatsverzorging 70 O la la Chocola arrangement 49 rugpeeling rugmassage met warme chocolade olie Chocolade pakking van de rug Ontspannende massage van de achterzijde van de benen Zwangerschaps arrangement 65 Hydraterende gelaatsverzorging relaxerende pedicure met bijpassende nagellak Zen arrangement 75 voetbad met voetscrub rugmassage met warme stenen gelaatsverzorging reiniging, peeling, massage, masker en dagcrème Relax arrangement 100 voetbad, voetscrub en voetmassage rug peeling en masker met geur naar keuze rugmassage met warme stenen relaxerende gelaatsverzorging handcreme Zomer arrangement 60 bodyscrub douche hydraterende bodymelk manicure knippen en vijlen en lakken van de teennagels slippers meebrengen Klassieke schoonheidszorgen.
Chocolademassage.
Ze stimuleren de vetafbraak, voeren vocht af en beschermen het lichaam tegen vrije radicalen die verantwoordelijk worden geacht voor ons verouderingsproces. De behandeling bestaat uit een peeling, een rustgevende massage met chocolade en een pakking. Als nabehandeling wordt uw huid verzorgd met chocoladecreme.
Purevy Privé sauna Kortessem Limburg Relaxy.be.
Hot" stone massage voor mezelf en chocolade massage voor mijn dochtertje. Dit was haar verjaardagscadeau. Beiden waren we volledig ontspannen. Mijn dochter wil geen andere geschenken meer. bezocht Purevy op 03 april 2018. Hartelijk" dank voor de relaxtie massage proficiat aan de 2 jonge dames die heel vriendelijk waren en ons echt verwend hebben."
Duo-arrangementen Wellnesscenter Sauna De Bron.
Massages Wellness arrangementen Duo-arrangementen Sauna Wellness in combinatie De Bron-arrangement Lichaamsverzorging Gelaatsverzorging. Sauna Wellness in combinatie. Sauna Wellness in combinatie. Simultane massage door 2 masseuses. Duo massages: Prijs voor 2 pers. Hot Stone van de rug. Massage de Bron. Anti-Stress massage volledig lichaam.
Een massage met chocolade.
De minerale zouten hebben ook een herstellend effect op de huid. De chocolademassage doet stress en spanningen verdwijnen en is ideaal voor de droge huid. Deze massage is ook aan te raden tegen cellulite. Prijs Chocolade Massage: 45 voor 30 minuten.
Arrangementen Adelante.
Ontbijt met champagne en een cadeautje. Body peeling, Massage, Gelaatsverzorging, massage. Ontdek dit arrangement. 330 per pers. King Size Wellness. Speciaal voor hem: vorstelijk genieten. Ontbijt en lunch. Gelaatsverzorging, hand en voetmassage, manicure en pedicure, body peeling. rugmassage met vier handen ervaring.
Chocolade Massage Elena for Beauty Schoonheidssalon en Pedicure.
Bij een chocolade massage wordt in plaats van gewone massage olie, warme, gesmolten chocolade gebruikt om te masseren. Hoe werkt een behandeling? Voordat de chocolade op de huid wordt aangebracht wordt eerst de rug gereinigd met scrubzout. Uw gehele lichaam wordt vervolgens ingemasseerd met de warme chocolade.
Hot Chocolate massage Bodycentrum.
Contact City Wellness. Hot Chocolate massage. Home / Massage / Hot Chocolate massage. Een hot chocolate massage is een massage waarbij men gebruik maakt van warme, gesmolten chocolade. De chocolade is goed voor de huidkwaliteit en de heerlijke geur werkt ontspannend.
Yuna Wellness essentieel herbronnen wellness sauna privà verwarmd binnenzwembad floating groepen verjaardagsfeestje vrijgezellenfeest psoriasis massages online cadeaubon pakkingen gelaatsverzorging Do
Chocolade werkt tevens als antioxidant. De theobromine in de chocolade verhoogt de endorfine en serotonine in ons lichaam. Endorfine stimuleert vetafbraak en zorgt voor silhouetverbetering, serotonine prikkelt uw zintuigen en geeft een heerlijk gevoel van welzijn happy hormoon, waardoor stress effectief vermindert.
Hot Chocolate massage Massage Wellness t Rustpunt Limburg Hechtel-Eksel.
De gewaarwording en de effecten van de warme" chocolade massage" geven een speciale voldoening: het geeft een diepe rust en totale ontspanning en verzacht en voedt de huid. Deze massage is geschikt bij stress, somberheid, droge huid en gebrek aan stevigheid van de huid.

Contacteer ons