Resultaten voor zwanger

   
 
zwanger
 
Zwangerschap Brussels Airlines.
Zwangere vrouwen in goede gezondheid mogen vliegen tot de 36ste week van hun zwangerschap, of tot 4 weken voor de verwachte bevallingsdatum. Aanstaande moeders die al 37 weken zwanger zijn, mogen alleen binnen Europa vliegen, en uitsluitend met de toestemming van ons medisch assistentieteam.
Zwanger! mamabaas.be.
Feiten of fabels: Kunnen kinine en cafeïne kwaad tijdens de zwangerschap? Ook al mochten we elkaar niet ontmoeten, nooit is er nog een mij zonder jullie. Als je slecht nieuws krijgt tijdens de zwangerschap en je bang moet afwachten. Onze Mama's' Papa's.'
Zwanger en ziek, wat nu? FSMB.
Belangrijke momenten Arbeidsonderbreking Wegens geboorte Zwanger en ziek, wat nu? Zwanger en ziek, wat nu? Een zwangerschap biedt helaas geen bescherming tegen ziekte. Als je ziek wordt, zal je arts je arbeidsongeschikt verklaren of ongeschikt om een job te zoeken als je werkloos bent.
Overzicht tag: zwanger Blabloom.
Als verpleegkundige op spoed kom ik af en toe in contact met patiënten die aandoeningen hebben die verworven zijn tijdens de zwangerschap, zwangerschappen die mislopen of patiënten die niet weten dat ze zwanger zijn en op bevallen staan. Het moment dat je zelf zwanger bent is dat vaak too much information.
7 dingen waarmee je wegkomt tijdens je zwangerschap.
Als je slim bent, buig je de typische zwangerschapskwaaltjes om tot privileges. Met onderstaande uitspattingen zou je normaal gezien nooit wegkomen, maar tijdens je zwangerschap wél omdat zwanger zijn nu eenmaal alle andere excuses overtreft. Lang in bed blijven liggen.
Gezond zwanger: wat mag wel en niet?
Met een vruchtwaterpunctie kunnen artsen genetische en/of erfelijke aandoeningen detecteren. Voor en door wie, wanneer en hoe verloopt zo'n' vruchtwaterpunctie? Zwanger en je buikspieren trainen: een goed idee? Sporten als je zwanger bent, is goed voor jou en je baby.
Zwanger? Info voor alle zwangere lady's' MiniMe.nl.
Zwanger worden Zwanger worden. Zwanger worden Alles wat je wil weten over zwanger worden. Gezondheid Wat heeft je gezondheid voor invloed als je zwanger wilt worden? Kinderwens Wat je niet over het hoofd mag zien als je een kinderwens hebt!
Zwangerschap voor onderwijspersoneel Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
Van basis tot volwassenenonderwijs. Verloven en afwezigheden. Zwangerschap en ouderschap. Als je zwanger bent, kan je een verlof krijgen als je job een gezondheidsrisico inhoudt voor jou of je ongeboren kind. Er zijn 2 regelingen.: Bedreiging door beroepsziekte tijdens de zwangerschap.
Begeleiding van een zwangerschap Gezondheid en wetenschap.
Denk je zwanger te zijn, voer dan zo snel mogelijk een urinetest uit. Wijst de urinetest uit dat je zwanger bent, dan is het belangrijk om snel een zorgverlener te kiezen vroedvrouw, huisarts en/of gynaecoloog. Vergeet niet dat ook de huisarts ervaring heeft om je te begeleiden tijdens je zwangerschap.
zwanger Vertaling Nederlands-Frans.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: zwanger DE zwanger EN zwanger ES. Definities op Encyclo.nl: zwanger 9x. Vertalingen zwanger NLFR. z w r.

Contacteer ons