Meer resultaten voor voeten masseren

   
 
voeten masseren
 
Waarom je organen baat hebben bij een voetmassage Holistik.
by Evelyn van Hasselt 13.04.2017. Waar men binnen de Chinese Traditionele Geneeskunde al 4000 jaar van overtuigd is, begin ik zo langzamerhand ook te geloven: dagelijks je voeten masseren is een super gezonde gewoonte waar al je organen baat bij hebben.
Waarom Je Je Voeten Moet Masseren Voor Het Slapen Bewustleven.
Waarom Je Je Voeten Moet Masseren Voor Het Slapen. Dit is waarom je je voeten masseren zou moeten masseren voor het slapen. Wist je dat je je gezonder kunt gaan voelen door je voeten te masseren voordat je gaat slapen.
Hoe geef je een voetmassage Relax en Gezond.
Dit helpt je voeten te reinigen en op te warmen en kan je eventueel het aroma opsnuiven van je etherische olie. Droog hierna je voeten af met een warme handdoek. Leg je neer of zit achterover en start te ontspannen.
Masseer je voeten Pure verwennerij.
Ze worden dagelijks als slaafje gebruikt. Want veel aandacht besteden we meestal niet aan onze voeten. Het is namelijk ontspannend en gezond om je stappers af en toe onder handen te nemen. Met deze tips leer je hoe je je voeten lekker kunt masseren en optimaal kunt verzorgen.
Een voetmassage geven wikiHow.
Als je een persoon aan het masseren bent die zwanger is of last heeft van hoge bloeddruk of diabetes, vermijd dan al te sterke druk uit te oefenen op de voeten, omdat dit gezondheidsproblemen kan veroorzaken. Als de voeten van de persoon erg pijnlijk of gevoelig zijn, zoek dan medisch advies of ga naar een huisarts.
De invloed van voetmassage op je lichaam.
Een massage van de voeten is geschikt voor iedereen en heeft, zoals aangegeven, een positief effect op diverse lichamelijke en geestelijke klachten. Overigens is een dergelijke massage nooit bedoeld als vervanging van de reguliere geneeskunst. Bijgaand een aantal positieve effecten van zon massage, zoals.:

Contacteer ons