Op zoek naar voeten masseren?

   
 
voeten masseren
 
Geef jezelf een voetmassage en ga ontspannen slapen. Kundalini yoga t gooi.
Onze voeten krijgen doorgaans weinig aandacht en dat is jammer. Het is namelijk ontspannend en gezond om je voeten regelmatig te masseren. In deze blog beschrijf ik hoe we vanuit de Kundalini Yoga een voetmassage doen als onderdeel van het avondritueel.
Waarom je organen baat hebben bij een voetmassage Holistik.
Waar men binnen de Chinese Traditionele Geneeskunde al 4000 jaar van overtuigd is, begin ik zo langzamerhand ook te geloven: dagelijks je voeten masseren is een super gezonde gewoonte waar al je organen baat bij hebben. Dit is hoe je door je voeten te masseren je organen verzorgt.
Masseer je voeten Pure verwennerij.
Ze worden dagelijks als slaafje gebruikt. Want veel aandacht besteden we meestal niet aan onze voeten. Het is namelijk ontspannend en gezond om je stappers af en toe onder handen te nemen. Met deze tips leer je hoe je je voeten lekker kunt masseren en optimaal kunt verzorgen.
De invloed van voetmassage op je lichaam.
Een massage van de voeten is geschikt voor iedereen en heeft, zoals aangegeven, een positief effect op diverse lichamelijke en geestelijke klachten. Overigens is een dergelijke massage nooit bedoeld als vervanging van de reguliere geneeskunst. Bijgaand een aantal positieve effecten van zon massage, zoals.:
Hoe geef je een voetmassage Relax en Gezond.
Dit helpt je voeten te reinigen en op te warmen en kan je eventueel het aroma opsnuiven van je etherische olie. Droog hierna je voeten af met een warme handdoek. Leg je neer of zit achterover en start te ontspannen.

Contacteer ons