Zoeken naar opleiding kindermassage

   
 
opleiding kindermassage
 
Cursus Kindermassage YouTube.
Ben jij mama of papa en zou je graag leren hoe je je kindje een relaxerende massage kan geven? Ben je Massagetherapeut, Kinesist, Vroedvrouw of Doula en ben je op zoek naar een extra specialisatie? Dan is de opleiding Kindermassage jou op het lijf geschreven!
2 daagse cursus kindermassage.
Deze 2 daagse training kindermassage is volledig afgestemd op kinderen in de leeftijd van 25, tot en met 12 jaar. Tijdens de training leer je hoe je kinderen een prettige en ontspannende massage kan geven zowel op de huid als over de kleren heen.
Opleidingen Invitare.
kindermassage voor de therapeut, ouder of begeleider: 06/04/'19' en 04/05/'19.' onderlinge kindermassage als onderdeel van een kinderyogales of tussendoortje op school: zaterdag 25/05/'19.' Kostprijs van de 2-daagse opleiding kindermassage voor de therapeut, ouder of begeleider, incl. syllabus, koffie, thee, versnaperingen: 220 incl.
Opleiding Onderlinge Kindermassage Massage met kinderyan Kindermassage.
Na het positief doorlopen van enkele onderlinge massage opdrachten gedurende de lesdagen ontvangen cursisten het certificaat Onderlinge Kindermassage. De opleiding Arterre Onderlinge Kindermassage is geaccrediteerd voor de BATC. De opleiding is bedoeld voor iedereen die onderlinge kindermassage wil integreren in groepswerk scholen, kinderdagverblijven, bso's, peuterspeelzalen, yoga bewegingslessen, massagepraktijk etc.
Cursus kindermassage Ekilibre. Cursus kindermassage Ekilibre.
Home Evenement Cursus kindermassage. 17/04/2017 Hele dag Ekilibre. De cursus kindermassage die ekilibre organiseert is een zeer fijne ervaring om samen met je kind te ervaren maar kan ook als professionele massage cursus door massage-therapeuten die meer met kinderen willen werken, gevolgd worden.
Cursus Kindermassage De Schoonheidsschool.
Je bent in ieder geval na het volgen van deze opleiding kindermassage verzekerd van werk! Voor wie is deze opleiding kindermassage bedoeld? Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen. De opleiding kindermassage is ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier dit boeiende vak snel in de vingers wil krijgen.
Cursus Docent Kindermassage IMAS Trainingen.
Interactieve Lezing Massage en Kanker; een introductie. Home / Cursus Docent Kindermassage. Uit ervaring en onderzoek blijkt dat kindermassage het lichaam verlevendigt, de doorbloeding bevordert, het immuunsysteem versterkt, groepsvorming in de hand werkt, agressie vermindert, pestgedrag doet afnemen en het leervermogen verbetert.
Cursus Kindermassage Wellness Academie.
Volg daarom hier je opleiding kindermassage! Help kinderen hun kracht ontdekken. Kindermassage versterkt de band tussen ouder en kind en zorgt voor een diepe ontspanning. Zeker in een tijd als deze waarin kinderen een volle agenda hebben is dit heel belangrijk.

Contacteer ons