Meer resultaten voor massage boeken

   
 
massage boeken
 
Massage voor Dummies Standaard Boekhandel.
Massage voor Dummies is een heldere gids over alle facetten van het masseren. Het besteedt aandacht aan verschillende vormen van massage: Zweedse massage, shiatsu, sport massage, bedrijfsmassage, zelfmassage, babymassage, reflexo logie voetmassage, massagetherapie en nog veel meer. Lees de onmisbare introductie over het menselijk lichaam en maak kennis met alle belangrijke massagetechnieken.
bol.com Basisboek massage, Clare Harris 9789059206335 Boeken.
The Easy Massage Workbook. Extra groot lettertype. Je vindt dit artikel in. Studieboek of algemeen. Algemene boeken Nieuw of tweedehands. Alternatieve geneeswijzen Verschijningsvorm. Toon meer Toon minder. Uit ons lees Magazine. Anders: Het échte verhaal van Generatie Zenz, de 5 tot 25-jarigen van nu.
Massage in Gent: Boek direct online! Treatwell.
Bij Somapodia kan je terecht voor een massage gebaseerd op drukpunten. Eigenares Caroline heeft zich verdiept in voetreflexologie nadat zij zelf de positieve ervaringen ervan heeft ervaren. Zij helpt jou graag bij het verminderen van klachten en stress met een reflexmassage. Daarnaast kan je hier tevens terecht voor een Japanse gelaatsmassage, waarbij eveneens gebruik wordt gemaakt van het behandelen van drukpunten en meridianen. Handig om te weten: er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Let op: in het salon kan niet met bancontact worden betaald. Voetreflexologie 30 minuten. Toon alle services. Boeken is makkelijk op onze app.
Massage Hotel Royal Astrid Oostende Wellness Seminarie.
Onze wellness dagarrangementen met een massage of andere behandeling moeten steeds vooraf gereserveerd worden. De dag zelf is het niet steeds meer mogelijk om een massage bij te boeken. Deze massage is zeer ontspannend, het relaxeert het lichaam en is ideaal tegen stress.
Een massage / afspraak boeken Kaya-Veda.
Klik hier om een massage te boeken. Vergeet niet om een keuze te maken uit het aanbod van massages en deze ook te vermelden bij het maken van de afspraak. Ayurvedische lichaamsmassage abhyanga. Ayurvedische technieken: basti's, shirodhara, netrabasti, netradhara, karnapurana, udwarthana, garshan, pinda sweda. hot stone massage.
Boeken over Erotiek Massage bij Paagman.nl.
Vandaag besteld, morgen in huis. Boeken over Erotiek Massage bij Paagman.nl. Alles in Gezondheid Psychologie. Sorteren op Prijs Populair Verschenen. ebooks boeken alles. ebooks alles Toon filters Sorteren. van Bilsen 1 Adjiedj Bakas 2 Ali Adler 2 Amber Albarda 2 Anita C.
Massagesalons in Nederland: Boek direct online! Treatwell.
Een massage kan alleen goed uitgevoerd worden wanneer het lichaam volledig ontspannen is, alleen dan heeft een massage weldadige invloed op de algehele gemoedsrust. Je kan bij Treatwell kiezen uit diverse salons, waarbij er altijd een massagesalon is die aansluit bij jouw wensen! Boeken is makkelijk op onze app.
Massage in Antwerpen: Boek direct online! Treatwell.
Geniet van de rust tijdens een professionele massage of in de luxueuze privé-infrarood sauna in historische setting. Ze maken gebruik van de nieuwste medische apparatuur en werken met natuurlijke producten. Het team bestaat uit gediplomeerde kinesisten, diëtisten, voedingsconsulenten en schoonheidsspecialisten. Verlaat het salon gezonder, slanker, relaxter en mooier dan ooit! 55 min 1 u 25 min. LPG Endermologie Lipomassage. 55 min 1 u 25 min. Toon alle services. Studio A Beauty Care. Antwerpen District, Antwerpen. 4.7 36 reviews Daluren. In het centrum van Antwerpen vind je Studio A Beauty Care. Hier kun je onder andere terecht voor verschillende gelaatsbehandelingen, epilaties en verschillende lichaamsbehandelingen. Het team van schoonheidsspecialistes zijn experts in hun vak. Zij adviseren de juiste verzorging afgestemd op jouw persoonlijke wensen. Een rustmoment in een uniek kader, professioneel advies en een verzorging met een effectief resultaat. Wacht dus niet langer en boek nu een afspraak! Rug, nek en schoudermassage. Bespaar tot 15% van 29, 75. Rugverzorging met rug, nek en schoudermassage. Bespaar tot 15% van 42, 50. Bespaar tot 15% van 51. Toon alle services. 2 3 4. Boeken is makkelijk op onze app.
Massage huis Boeken Strips 2dehands.be.
Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen Rotterdam. Voor 15 uur bestel. 28 maart 2018 1706: Bezorgt in heel België. Boek, Massage in 10 lessen, nieuwstaat. Boek met massagetechnieken op een eenvoudige manier uitgelegd met duidelijke foto's.
Massages direct online boeken Boek een massage.

Contacteer ons