Op zoek naar massage boeken?

   
 
massage boeken
 
Cursus Centrum Voor Afstandsonderwijs.
Massagetherapeut, een beroep met toekomst! Een goede massage is heerlijk ontspannend voor lichaam en geest. Ben jij iemand die anderen graag een relaxerende ervaring of een heilzame behandeling geeft? Wil je hier professioneel mee bezig zijn en er je beroep van maken?
Online boeken Thai Time Wellness Thaise massage Antwerpen Hoboken.
Infraroodsauna 1 persoon. Infraroodsauna 1 persoon. Infraroodsauna 1 persoon. Infraroodsauna 2 personen. Infraroodsauna 2 personen. Infraroodsauna 2 personen. Terug naar boven. Thai Time Wellness. Massage Wellness Infraroodsauna privésauna. 2660 Antwerpen Hoboken. Thai Time Wellness biedt u een zalig vakantiegevoel aan dichtbij.
Massages FloatCenter 1 uur floaten staat gelijk aan 5 uur slapen.
De sportmassage is meer prestatiegericht en past goed bij mensen die baat hebben bij of houden van een behoorlijk stevige massage. Deze massage is te boeken bij.: Een hotstone massage is een massage met verwarmde stenen. De temperatuur van de massage stenen is circa 45 graden.
Erotische massage, Kenneth Ray Stubbs 9789401302951 Boek bookspot.be.
In Erotische massage leert de lezer stap voor stap zich de tantrische massage eigen te maken. Met meer dan 100 instructieve erotische tekeningen reikt dit boek diverse tantrische massagevormen aan. Het gevoel voor sensualiteit, erotiek en vooral intimiteit wordt erdoor versterkt.
Massages Design Privé Sauna.
De therapeutische voordelen van een massage zijn de volgende.: Verlicht knopen en spierspasmen in de rug en het lichaam. Verlicht pijn in de rug en verbetert de flexibiliteit van de gewrichten en het bereik van de beweging. Bevordert de weerstand door het stimuleren van de lymfestroom. Vermindert depressie en angst en verlicht migraine. Bevordert weefselregeneratie, vermindert littekenweefsel en striae. Pompt zuurstof en voedingsstoffen naar de weefsels en vitale organen en zorgt zo voor een betere bloedcirculatie. Ontspant en verzacht vermoeide, gewonde of veel gebruikte spieren. De massages zijn enkel telefonisch te boeken en zijn steeds onder voorbehoud van beschikbaarheid van de massage-therapeuten.
Riposante Schoonheidsinstituut Manicure Pedicure Massage.
pakket 1: Verwenpedicure 45. voetbad, pedicure, scrub, massage, masker, paraffinebad, lakken van de nagels gratis nagellakje naar keuze. pakket 2: Gelaatsverzorging 50. Reiniging, peeling, epilatie wb, massage hals nek, masker, dagcrème gratis productje. beide pakketten worden ook verpakt in een bijhorend toilettasje.
Massage Aan Huis Boek Uw Masseur Aan Huis.
10de massage is altijd gratis! Ben je jarig? Dan krijg je nog eens een korting van 10 euro. Groepsfeestje met minimaal 4 personen? Dan krijg je nogmaals een korting van 10 euro p.p. Waarom je moet boeken bij Massageaanhuis.be? Voordeliger dan de rest. 10de massage altijd gratis.
Massage online reserveren Zuiver.
Een Ayurvedische massage is een holistische massage die wordt uitgevoerd met warme olie op basis van 32 helende kruiden. Deze massage zorgt ervoor dat het lichaam terug in balans komt en heeft naast de positieve uitwerking op spieren ook een positief effect op de geest.
Massage boeken Thermae 2000 Bron van goed leven.
Klassieke ontspanningsmassage om uw vastzittende spieren los te maken. De spieren worden losgemasseerd voor een verbeterde doorbloeding en stofwisseling. Dit zorgt tevens voor een verbeterde conditie van de spieren, terwijl u helemaal tot rust komt. Geeft spieren een betere doorbloeding. Keuze uit 25 of 50 minuten. vanaf 4250, p.p. Thermae For Me Classic. Een gezichtsbehandeling gericht op het verfijnen en versterken van de huid. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van een van de topproducten uit onze eigen productlijn. Keuze uit 25 of 50 min. vanaf 3850, p.p. Thermae For Men. Ideale gezichtsbehandeling voor de mannenhuid! Keuze uit 25 of 50 min. Speciaal voor de man! vanaf 3850, p.p. Thermae For Me 2 in 1 Behandeling.
Happy Kids Massage boeken Caroline Muller Caroline Muller.
Happy Kids Massage Winterboek voor 4 t/m 12 jaar. Happy Kids Massage Zomerboek voor 4 t/m 12 jaar. Happy Kids Massage boeken. Hierin staan kriebelliedjes, kriebel kubussen, massage oefeningen, kleurplaten en nog veel tips.Hiermee kan je meteen aan de slag om samen te relaxen en rust en balans te creëren.

Contacteer ons