Zoeken naar cursus voetreflexologie

   
 
cursus voetreflexologie
 
Cursus Voetreflexologie De Levensboom Olen / Consulting Healing Cursussen.
In deze vijf delige cursus Voetreflexologie leer je door middel van. reflex massage het lichaam energetisch te stimuleren en te behandelen. Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen en is geen voorkennis nodig. Stap voor stap leren we de voetmassage aan.
Voetreflexologie: praktische basiskennis Opleiding Syntra West. shopping_cart. shopping_cart. shopping_cart. shopping_cart.
Voorkennis vereist: het onderdeel Voetreflexologie verdieping of gelijkwaardige opleiding hebben gevolgd. Duur: 8 sessies. Voorkennis vereist: het onderdeel Voetreflexologie psychozonemassage of verdieping of gelijkwaardige opleiding hebben gevolgd. Voetreflexologie: Energetiek van de voeten. Duur: 11 sessies. Voorkennis vereist: het onderdeel Voetreflexologie specialisatie of gelijkwaardige opleiding hebben gevolgd.
Opleiding Voetreflexologie De Schoonheidsschool.
Met deze opleiding tot voetreflexologie kun je zelfverzekerd je eerste stappen zetten binnen de professionele wereld van beauty, wellness en fashion. Deze cursus voetreflexologie is voor iedereen toegankelijk. Je einddoel is een waardevol diploma voetreflexologie. Je hebt de laatste les zowel een praktisch examen als een theoretisch examen.
Voetreflexologie SYNTRA Midden-Vlaanderen.
Deze opleiding is ideaal voor mensen die op grondige wijze de kennis en technieken van voetreflexologie willen aanleren. Deze cursus is zeer praktijkgericht en gedoceerd door een ervaren, professionele voetreflexologe. Deze opleiding wordt erkend door de Beroepsvereniging van Reflexologisten Belgiƫ.
Cursus Voetreflexologie Wellness Academie.
Wil je alles weten van de voetreflexologie, volg dan na deze basiscursus voetreflexologie ook de cursus voetreflexologie voor gevorderden. Of volg het complete traject van de vakopleiding Voetreflexoloog! Inhoud cursus voetreflexologie. De cursus voetreflexologie begint met een blik op het ontstaan en de achtergronden van de voetreflexologie.
Voetreflexologie cursusaanbod OTCG.
Indien men geen voorkennis heeft van TCM, moet de initiatiedag gevolgd worden. Minimum aantal deelnemers is 10. Algemene info Lees hier alles over de algemene info ivm. Deze cursus van OTCG wordt erkend door de meeste beroepsverenigingen in Belgiƫ en Nederland. Voetreflexologie Ref: VR.

Contacteer ons