Resultaten voor cursus voetreflexologie

   
 
cursus voetreflexologie
 
workshop Voetreflexologie Izegem UiT in Vlaanderen.
Cursus of workshop. Cursus of workshop Gezondheid en zorg. Tijd voor jezelf! Heb jij ook last van fysieke klachten, stress., energieblokkades of vastzittende emoties? Of wil je gewoon eens volledig ontspannen. en je hoofd leeg maken? Kom dan in deze workshop kennis maken met de. Bijzondere werking van voetreflexologie.
Cursus Centrum Voor Afstandsonderwijs.
Goed om te weten over deze cursus Voetreflexoloog Basis. Waarom is deze thuisstudie iets voor mij? Mensen zijn steeds meer op zoek naar natuurlijke manieren om hun gezondheid en gemoedstoestand te verbeteren. Dat is exact wat voetreflexologie te bieden heeft!
School School School voor voor voor Voetreflexologie. Voetreflexologie. Voetreflexologie.
Wij nodigen u uit om te bekijken wat de School voor Voetreflexologie met haar erkende opleiding Voetreflexologie op HBO-niveau u te bieden heeft. De School voor Voetreflexologie is in 1988 opgericht en is daarmee het eerste en tevens grootste opleidingsinstituut voor voetreflextherapie in Nederland.
Voetreflexologie V-ReLax Voetmassage Aalst Inforegio.be.
Ik ben Veerle De Coninck en na het volgen van verschillende cursussen in het alternatieve, heb ik zelf de zin gekregen om met voetreflexologie te beginnen. In de eerste plaats wil ik ontspanning en relaxatie bieden, één van de sterke eigenschappen van reflexologie.
Eerste stappen in de voetreflexologie SYNTRA Limburg.
Over de cursus. Voetreflexologie gaat ervan uit dat alle organen en lichaamsdelen in verbinding staan met plaatsen op de voeten. De inleidende workshop Eerste" stappen in de voetreflexologie" omvat 5 lesavonden. Tijdens deze lessen maak je kennis met de werking en de voordelen van voetreflexologie.
Introductie voetreflexologie Ikontstress.nu.
Het doel van de voetreflexologie, drukpuntmassage of Chinese Hoofd, Nek en Schoudermassage is om uw lichaam en geest in balans te brengen en stress symptomen te behandelen. Afhankelijk van uw toestand kan dit worden bereikt in één of meerdere sessies.
Vind een opleiding VDAB.
Mijn loopbaan Profiel gewenste jobs Opdrachten Berichten Cv's' Online leren Documenten. Mijn jobs Zoek een job Jobsuggesties Vacatures sollicitaties Beroepsoriëntatie. Nuttige links Bestel opleidingscheques Bestel loopbaancheques Vraag vrijstelling aan Arbeidsbeperking E-loket Profieltest. Log in op Mijn Loopbaan Schrijf je in als werkzoekende.
Betaald educatief verlof voor werknemers in de privésector Vlaanderen.be.
Hij kan bijvoorbeeld om 15 uur stoppen met werken en 1 uur betaald educatief verlof opnemen van 15 tot 16 uur om zich naar de opleidingsinstelling te verplaatsen, zodat hij daar op tijd is voor de lessen die beginnen om 17 uur.
Vergelijk 45 Voetreflexologie opleidingen, trainingen en cursussen Springest.
Extra informatie: Al onze cursussen en opleidingen zijn btw vrijgesteld en inclusief inschrijvingskosten, literatuurkosten, begeleiding voor 1 jaar en examenkosten. Mocht je voor een cursus of opleiding een examen dienen af te leggen bij een extern examenbureau dan staan de kosten duidelijk op de betreffende cursuspagina. Opleiderscore: star 73, NHBO thuiscursus heeft een gemiddelde beoordeling van 73, uit 32 ervaringen. Heb jij de basis van de voetreflexologie al onder de knie maar wil je je graag verder verdiepen in deze interessante materie en meer te wet.
Golden Feet Golden Feet is een professionele school voor voetreflexologie.
De opleiding stelt je in staat om voetreflexologie uit te oefenen op een professionele wijze. Een korte cursus voor hen die vrienden en familie willen behandelen of ter voorbereiding op een professionele opleiding. Diverse korte opleidingen in de verschillende takken van reflexologie, ook door gespecialiseerde gastdocenten.

Contacteer ons