Meer resultaten voor cursus voetreflexologie

   
 
cursus voetreflexologie
 
Opleiding Voetreflexologie De Schoonheidsschool.
Met deze opleiding tot voetreflexologie kun je zelfverzekerd je eerste stappen zetten binnen de professionele wereld van beauty, wellness en fashion. Deze cursus voetreflexologie is voor iedereen toegankelijk. Je einddoel is een waardevol diploma voetreflexologie. Je hebt de laatste les zowel een praktisch examen als een theoretisch examen.
Opleiding Eerste stappen in de voetreflexologie SYNTRA Limburg Verzilver je talent.
Wil je meer weten over voetreflexologie, maar ben je nog niet zeker of deze behandelingstechniek bij jou past? Volg dan eerst deze korte opleiding voetreflexologie. Voetreflexologie gaat ervan uit dat alle organen en lichaamsdelen in verbinding staan met plaatsen op de voeten.
Opleiding Voetreflexologie: praktische basiskennis Paramedisch opleidingen Syntra West.
Ook gespecialiseerd voetverzorgers of masseurs kunnen hun dienstverlening met voetreflexologie uitbreiden. Een voetreflexoloog kan zich door bijscholing specialiseren in bepaalde klachten zoals stressgerelateerde patronen, geboortetrauma's, of werken met bepaalde doelgroepen zoals kinderen, bejaarden, zwangere vrouwen, Ook is het mogelijk dat een voetreflexoloog andere vormen van lichaamswerk in zijn of haar behandelingen integreert. De voetreflexoloog beweegt zich op het gebied van complementaire alternatieve behandelingswijzen en vervangt op generlei wijze westerse medische / reguliere zorg. De voetreflexoloog is in staat adequaat door te verwijzen naar reguliere zorg bij enige twijfel over de aard, ernst of oorsprong van fysieke klachten om eventuele aandoeningen te laten vaststellen door de reguliere zorg. Onze trainer Linda Vanhoeydonck staat garant voor een degelijk onderbouwde cursus.
Voetreflexologie voor beginners Syntra AB.
Deze opleiding is uitermate interessant voor medewerkers of zelfstandigen die willen kennismaken met de basisprincipes van de voetreflexologie. Binnen het paritair comité 314 haartooi, fitness en schoonheidszorgen krijg je als werknemer een opleidingsvergoeding als je naschoolse, erkende cursussen volgt. Ook deze cursus wordt hiervoor erkend.
Voetreflexologie cursusaanbod OTCG.
Indien men geen voorkennis heeft van TCM, moet de initiatiedag gevolgd worden. Minimum aantal deelnemers is 10. Algemene info Lees hier alles over de algemene info ivm. Deze cursus van OTCG wordt erkend door de meeste beroepsverenigingen in België en Nederland. Voetreflexologie Ref: VR.
Voetreflexologie SYNTRA Midden-Vlaanderen.
Deze opleiding is ideaal voor mensen die op grondige wijze de kennis en technieken van voetreflexologie willen aanleren. Deze cursus is zeer praktijkgericht en gedoceerd door een ervaren, professionele voetreflexologe. Deze opleiding wordt erkend door de Beroepsvereniging van Reflexologisten België.
Cursus Voetreflexologie De Levensboom Olen / Consulting Healing Cursussen.
In deze vijf delige cursus Voetreflexologie leer je door middel van. reflex massage het lichaam energetisch te stimuleren en te behandelen. Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen en is geen voorkennis nodig. Stap voor stap leren we de voetmassage aan.
opleidingen Syntra West.
Opleiding van 2 sessies. Een zachte helende massagevorm doet u herleven. Opleiding van 5 sessies. Voetreflexologie: praktische basiskennis. Dit is een introductiecursus met als doel een volledige voetzonemassage te kunnen aanbieden. Opleiding van 8 sessies. Voetreflexologie: energetiek van de voeten. Voetreflexologie voor gevorderden.

Contacteer ons