Meer resultaten voor acupressuur massage

   
 
acupressuur massage
 
Heerlijk Gezond acupressuur massage.
Dit kunnen zowel lichamelijke als psychische klachten zijn. Tijdens de massage kan ik je laten voelen waar het probleem zit en hoe we het kunnen oplossen. Hierbij aansluitend kan ik ook oefeningen geven die je thuis kunt doen om het herstel te bevorderen. Acupressuur voor kankerpatiënten.
opleidingen ICZO vzw.
Er wordt geoefend op elkaar: hoofdmassage, voetmassage d.m.v. acupressuur en nog een aantal andere punten op het lichaam leren kennen. Zelf punten leren zoeken, vinden en ervaren wat het effect is als je ze zelf masseert of als iemand anders er druk op uitoefent.
Zelfhulp-drukpuntmassage Acupressuur Sunam.
Acupressuur op voeten. Cranio sacraal therapie. EMOTIONAL FREEDOM TECHNIQUES en AFFIRMATIES. OEFEN en ATTEST avonden. PROEF en DEMO-AVOND. HEALTH CARE PROGRAM. reeks van 3 lessen van 2 1/2 uur. of een dagworkshop. 10 oefeningen van 1 minuut, goed op elk stress-moment.
Acupressuur Drukpuntmassage Therapeut-zoeken.be zoek therapeut, coach, psychotherapeut, acupuncturist.,
Acupressuur kan worden toegepast bij het verlichten van hoofdpijn, nek, rug, spier of gewrichtsklachten, rugklachten en stress of spanningen. Bij acupressuur worden dezelfde punten behandeld als bij acupunctuur, maar bij acupressuur worden geen naalden, maar de handen en vingers gebruikt.
Acupressuur therapeut acupressuur behandeling VindeenTherapeut.be.
we halen uw resultaten op. Vragen van therapeuten. Vragen van organisatoren. Contacteer de webbeheerder. Op straal rond een gemeente. In de provincie West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant, Brussels Hoofdstedelijk Gewest, Henegouwen, Waals-Brabant, Luik, Namen of Luxemburg. VindeenTherapeut.be 2010-2018 Privacy and Cookies Disclaimer Gebruikersvoorwaarden.
Marma massage en acupressuur cursus Mintaka.
Marma massage en acupressuur cursus. op vrijdag 19/10 van 18u30 tot 21u30 en op zaterdag 20/10 van 10u30 tot 13u. Het Appèl, Brusselsestw 544, Mechelen Zemst. Tarief: 115 EUR. In deze workshop leer je de Marmapunten op ons lichaam kennen.
Acupressuur drukpuntmassage Massage in Bedrijf.
Daarnaast worden extra spanningspunten op het lichaam behandeld, de zogenaamde tsubos, die niet altijd overeenkomen met de punten die men gebruikt in de acupressuur en acupunctuur. Verschil acupressuur en drukpuntmassage. De term drukpuntmassage is een meer algemene term voor zowel acupressuur als shiatsu massage.

Contacteer ons