Meer resultaten voor acupressuur massage

   
 
acupressuur massage
 
acupressuur massage praktijk maastricht.
Praktijk voor massage en acupressuur Maastricht. Spring naar de primaire inhoud. Spring naar de secundaire inhoud. Wie ben ik? De Dorn Methode. Gezichtsmassage en littekenbestrijding. Gezichtsbehandeling met kleurenpunctuur. Begeleiding bij rouwverwerking. Dit is een techniek waarbij de energieën van het lichaam geregeld worden door het manipuleren van de acupunctuurpunten op het lichaam, ook wel drukpunten genoemd.
bol.com Massage Alle technieken van acupressuur en reflexzone massage, Michael Sauer 978.
Auteur: Michael Sauer. Boek over massage van acupressuur en reflexzonemassage tot aan klassieke massage. Massage leidt tot een diepe ontspanning en is een natuurlijke en effectieve methode om de gezondheid te stimuleren. Deze praktische gids laat zien dat ook beginners er niet voor terug hoeven te schrikken.
Tuina, Chinese massage Beroepsvereniging Zhong.
De behandeling is een combinatie van fysieke manipulatietechnieken Chinese therapeutische massage en acupressuur en manipulatie van de acupunctuurpunten. Tuina-massage werkt diep door in het spierweefsel, botten en pezen maar ook in het zenuwstelsel. Het vergroot je veerkracht en weerstand, geeft je flexibiliteit en laat spanning en vermoeidheid verdwijnen.
massage en healing technieken Deurle Sint-Martens-Latem UiT in Vlaanderen.
Wil je graag zelf een techniek leren toepassen, maar weet je niet goed wat te kiezen? Grijp dan deze unieke kans om een waaier van massage en healing-technieken ervaringsgewijs en proefondervindelijk te verkennen.: Donderdag 17 jan 2019 1700-1930u.: de pittige behandelingstechnieken. Acupressuur op de voeten.
Acupressuur massage Pho Thammakhot Thaise Massages Katwijk.
Als men eenmaal de acupressuur punten kent en de erbij behorende werkingen, dan zijn lichamelijke stoornissen snel te verhelpen door massage van deze punten. Met acupressuur heeft u letterlijk in de hand, op eigen verantwoording voor uw welzijn, voor uw gezondheid te zorgen.
Wat zijn acupressuur behandelingen? Wellness Academie.
Home Blog Wat zijn acupressuur behandelingen? Wat zijn acupressuur behandelingen? 21 augustus 2017 Massage Therapieën Alle blogposts. Steeds meer mensen worden nieuwsgierig naar oosterse behandelwijzen. Westerse therapeuten interesseren zich steeds vaker voor deze oude wijsheiden en leren de technieken aan.
Medisana made for Life MC 825 Shiatsu-Acupressuur massagekussen.
Producten Service Software Accessoires Terug Gezondheidscontrole Sport Wellness Therapie Healthy Home Lichaamsverzorging Keukenweegschalen Accessoires Terug Medisana App-Wereld Bloeddrukmeter Pulsoximeter Thermometer Personenweegschalen Bloedsuikermeter Slaap monitoring Massage Rollen Elektrische spierstimulatie Sporthorloge Activity Tracker Warmtetherapie Massageapparaten Pijntherapie Inhalators Infrarood Licht Luizenkam Hygrometer Luchtbevochtigers Aroma Vernevelaars Luchtreiniger Cellulitis massage Cosmeticaspiegel Epilatie Manicure / Pedicure Gezichtsverzorging Glazen keukenweegschalen RVS keukenweegschalen Gezondheidscontrole Mobile Health Sport Wellness Therapie Healthy Home Lichaamsverzorging Terug Online-Help-Center Serviceadressen Handleidingen.

Een Japanse acupressuur massage om je levensenergie terug in balans te zetten, preventief te werk gaan of klachten aan te pakken. Wat is Shiatsu? Shiatsu is een Japanse vorm van massage die zich op de traditie van de Chinese geneeskunde baseert het vindt zijn oorsprong in de leer van een Chinese Boeddhistische monnik die zich in de 16de eeuw in Japan vestigde.
Heerlijk Gezond acupressuur massage.
Dit kunnen zowel lichamelijke als psychische klachten zijn. Tijdens de massage kan ik je laten voelen waar het probleem zit en hoe we het kunnen oplossen. Hierbij aansluitend kan ik ook oefeningen geven die je thuis kunt doen om het herstel te bevorderen. Acupressuur voor kankerpatiënten.
Acupressuur Amsterdam Smooth Relief.
In de praktijk Smooth Relief Massage van Mirjam van Huis wordt de acupressuur of drukpuntmassage gecombineerd met Diepe Weefsel massage door middel van lange strokes op het bindweefsel onder de huid en grepen op allerlei pezen en aanhechtingen zie: Deep Tissue Massage pagina.

Contacteer ons