Resultaten voor voetmassage

   
 
voetmassage
 
Voetreflexologie voetmassage bij stress/drukte Praktijk Adamas Lummen.
Voetreflexologie of voetmassage is heerlijk ontspannend! Deze massage beoogt een diepe ontspanning en nodigt uit tot onthaasten en loslaten van vermoeidheid. Voetreflexologie bezorgt je een gevoel van diepe innerlijke rust. Een voetbad met etherische olie is deugddoend. Via drukpuntmassage behandelen we de voeten met een zuivere natuurlijke olie.
Hoe geef je jezelf een voetmassage? Disinall Foot Care.
Kies voor opwekkend als je extra energie nodig hebt, en voor ontspannend als je toe bent aan rust. Kijk ook eens naar de tips trics voor de voetmassage die we eerder omschreven. Dit nieuws is geplaatst in Uncategorized en getagd voetmassage.
bol.com Beurer FM60 Voetmassage Apparaat.
Revitive IX Bloedcirculatie Apparaat. Homedics FM TS9 Voetmassage apparaat. Beurer MG16 Mini Massage apparaat Rood. Medisana MC 822 Shiatsu Massagekussen met Verstelbare Nek. vidaXL Shiatsu voet en kuit massageapparaat zilver. OBBOmed Shiatsu Voetmassage met Luchtdruk intensiteit en infrarood warmtebron dé oplossing voor vele voetproblemen MF 4400.
Onderbeen en voetmassage Pedicuretip.
Een cliënt met voetschimmel kun je een voetmassage geven met handschoenen aan. Je kunt er ook voor kiezen om alleen de onderbeenmassage aan te bieden en daarmee de voetmassage over te slaan. Bij voetschimmel tussen de tenen kun je cliënten teensokken adviseren waardoor de huid tussen de tenen kan herstellen.
PRANACENTER Voetmassage Kansu.
De indische voetmassage Kansu" is een zeer oude ayurvedische ritueel. Oorspronkkelijk bedoelt voor huwelijks feesten, wordt deze massage vandaag dagelijks in vele indische families uitgewisseld. Door bewegingen met de vingers en een klein koperen Kansu" bol, wordt het lichaam volledig ontspannend.
Voetmassage in Antwerpen op t Zuid The Wellness Room.
Een voetmassage per maand ontspant, stimuleert de doorbloeding en activeert het lichaam. Last Minutes Boek Online. Home / Massage / VOETMASSAGE VOETREFLEXOLOGIE. voetmassage of voetreflexologie. Voetmassage of voetreflexologie heelt uw lichaam. Het is algemeen geweten dat een voetmassage of voetreflexologie heel goed is voor ons lichaam.
Voetmassage Antwerpen? Boek nu uw afspraak bij Masumi!
Book an appointment. Lichaam en geest verlichten met een voetmassage. Bij Massage Antwerpen Masumi heeft u ook de mogelijkheid om te kiezen voor een voetmassage. Een voetmassage bij Voetmassage Antwerpen is geschikt voor iedereen en heeft een positieve invloed op verschillende lichamelijk en geestelijke klachten.
Voetreflexologie V-ReLax Voetmassage Aalst Inforegio.be.
Hoeveel kost het? De prijs voor een voetreflexologie sessie is 40. De prijs voor de psychozone harmonisering is 45. De prijs voor een Indische voetmassage is 35. De prijs voor een onderbeen en voetmassage met afsluitend hot stone is 35.
Voetmassage in de buurt van Leuven Treatwell.
Probeer het opnieuw of reset het wachtwoord hier. Aan het inloggen, moment geduld. Je bent ingelogd. Log in op jouw account. Houd mij ingelogd. of maak een nieuwe account aan Aanmelden. Kies datum tijd. Filter en locatie. Voetmassage in de buurt van Leuven.
Hand en voetmassage Gemeente Brecht.
Hand en voetmassage. Hand en voetmassage. Cursus of workshop. Waar: LDC De Lindeboom. Wanneer: do 23/04/15 van 1930: tot 2100.: Hand en voetmassage worden vaak ondergewaardeerd. Toch zijn dit niet te onderschatten massages. Onze handen en voeten zijn een hele dag bezig.

Contacteer ons