Resultaten voor voetreflex

   
 
voetreflex
 
Voetreflex massage Instituut Anne Sophie.
Home Behandelingen Relax Massages Voetreflex massage. Voetreflexmassage ontspant lichaam en geest! Een wonderlijke werking, waarbij je spieren ontspannen en jijzelf tot rust komt! Een uur zalig genieten, terwijl de voeten worden gemasseerd, met een drukpuntmassage, dewelke de ganse voet in behandeling neemt.
Voetreflexologie www.voetreflexologie-sv.be.
Maak kennis met de voetreflexologie! Op de website krijgt u uitleg over.: wat voetreflexologie is. over de geschiedenis. hoe een behandeling verloopt. Een voetreflex behandeling geeft een diep gevoel van ontspanning wat ook bijdraagt aan een verbeterd lichamelijk en emotioneel welzijn.
Voetreflex Il Riposo.
Denk bijvoorbeeld aan hoofdpijn, rugklachten, slaapproblemen, spijsverteringsklachten of hormonale klachten, zoals bij menstruatie, zwangerschap en in de overgang. Ook tijdens heel zware periodes in het leven, zoals bij burn-out, depressie of tijdens de laatste levensfase, biedt voetreflexzonemassage een waardevolle ondersteuning.
zwangerschapsmassage stoelmassage voetreflex.
Daarbij wordt met een voetreflex behandeling de gehele mens benaderd. acupunctuur massage kinesitherapie kinesiologie kruiden sport relaxatie acupunctuur cursus opleiding orthomoleculair ICZO vzw. Naast de klassieke voetreflex ook nog de energetische causale inzichten en behandelingen via de 5 elementen het leren lokaliseren van de acu-punten thv.
Voetreflexologie As goudengids.be.
Nagelstudio's, ontharingen, Nagelsalon, Ontharingen, Beauty Wellness, Beauty, Massage, Nagelstyling, Pedicure, Sport massage, Wellness, Schoonheidsinstituut, Pedicure, Schoonheidsinstituut, Nagelstudio, Massage, Manicure, Laserontharing, Kruidenstempelmassage, Hotstone massage, Voetreflexologie, Sportmassage, Gelnagels, Kunstnagels, Nail Art, Reiki, Gezichtsverzorging, Ouderdomsvlekken, Gel lak, Webshop, Wimperextensions, Littekens behandelen, Relaxatie, Wellness, Schoonheidsspecialist, Beauty Wellness.
Massage, shiatsu, Cranio sacraal en voetreflex bij Licht-aan in Tongeren.
Een cranio-sacraal behandeling nodigt het lichaam uit weer zo veel als mogelijk te gaan functioneren zoals het bedoeld is en het stimuleert natuurlijk het zelfherstellend vermogen. Bij de zogenaamde voetreflexologie wordt gebruik gemaakt van de vele reflexpunten op je voeten.
Voetreflexologie Flux Zandhoven.
Ook hooggevoelige mensen die weerstand hebben voor lichaamsaanraking kunnen via voetreflexologie vaak toch behandeld worden. Cliƫnten die herstellend zijn van ernstige ziekte of revalideren na een ongeval hebben baat bij voetreflexologie ter ondersteuning van het helingsproces. Je kan kiezen uit.: Een korte ontspannende voetreflex van 30 min.
voetreflexologie.
De voetreflexologie behandelingen kunnen worden vergoed door de aanvullende verzekering. Via de link van de VNRT kun je zien of jouw verzekering een overeenkomst heeft met de VNRT. De vergoeding gaat niet ten koste van het eigen risico en je hebt geen verwijsbrief nodig.
Over voetreflexologie Caminosan.
Het is de bedoeling dat je in de toekomst bewust zal kunnen kiezen voor een door BeVo erkend voetreflexoloog. Noot: In een aantal van de ons omringende landen, waaronder Nederland, is voetreflexologie een erkend en beschermd beroep, waarvoor de terugbetaling geldt.
Voetreflex proefles Antwerpen 1 Wattedoen.be.
Het eerste jaar staat open voor iedereen. Omdat dat jaar algemeen vormend is, is het ook geschikt voor mensen die zich uit persoonlijke interesse grondig in voetreflexologie willen verdiepen zonder de intentie te hebben er beroepsmatig mee aan de slag te gaan.

Contacteer ons