Meer resultaten voor voetreflex

   
 
voetreflex
 
Wetenschappelijke bewijzen voetreflexologie.
Er wordt geen medische diagnose gesteld, noch medische raad gegeven, dat doet een arts. Het kwantumaanbod heeft tot doel aanvullend te werken op de klassieke geneeskunde en streeft naar preventieve zelfgenezing en harmonie in je lichaam en je geest zodat je lichaam herstelt.
Causale voetreflexologie.
Hetzelfde geldt voor ons centraal zenuwstelsel. Voetreflexologie bevordert het opengaan en zuiveren van de zenuwbanen door duizenden zenuwuiteinden in de voeten te stimuleren. Voetreflexologie opent deze energiebanen en geeft het lichaam daarmee fysiek, emotioneel en geestelijk energie. Bij causale voetreflexologie gaat de therapeut voornamelijk op zoek naar de oorzaak van een probleem.
Voetreflex eenvoudig zelf toepassen met deze drukpunten in je voet.
Drukpunten voeten: een voetreflex massage met een tennisbal. Met een tennisbal je voeten masseren. Het klinkt misschien raar, maar toch is het een weldaad voor je voeten. Voor de voetmassage van de drukpunten voeten heb je dus een tennisbal nodig.
Voetreflexologie Mijn site.
Op ons CVO kun je een cursus voetreflexologie volgen. Gedurende een heel schooljaar leer je waar de reflexzones op de voet liggen aan de hand van de lichaamsstelsels. Je leert hoe je deze reflexzones moet masseren en in welke volgorde.
De Kerf C Podologen Bazel Kruibeke.
Het is een unieke methode om evenwicht van de mens in al zijn aspecten te bevorderen. volgens de methode van Hanne Marquardt. Pijnlijke reflexpunten geven aan waar er geen goede doorstroming is. Via druktechniek wordt een behandeling toegepast. Voetreflex kan toegepast worden bij o.a.
Voetreflexologie: psychozonemassage Opleiding Syntra West.
Ook gespecialiseerd voetverzorgers of masseurs kunnen hun dienstverlening met voetreflexologie uitbreiden. Een voetreflexoloog kan zich door bijscholing specialiseren in bepaalde klachten zoals stressgerelateerde patronen, geboortetrauma's, of werken met bepaalde doelgroepen zoals kinderen, bejaarden, zwangere vrouwen, Ook is het mogelijk dat een voetreflexoloog andere vormen van lichaamswerk in zijn of haar behandelingen integreert.
Voetreflexologie cursusaanbod OTCG.
Indien men geen voorkennis heeft van TCM, moet de initiatiedag gevolgd worden. Minimum aantal deelnemers is 10. Algemene info Lees hier alles over de algemene info ivm. Deze cursus van OTCG wordt erkend door de meeste beroepsverenigingen in België en Nederland. Voetreflexologie Ref: VR.
Voetreflex/Voetmassage Edegem UiT in Vlaanderen.
Cursus of workshop. Cursus of workshop 1.48.0.0.0 1.56.0.0.0. Jouw voeten dragen u door het leven. Verwen jezelf met een ontspannende voetreflexmassage of een voetmassage! Steeds op afspraak tussen 9u20-11u20. Dienstencentrum Den Appel Oude-Godstraat 110 2650 Edegem. Deze activiteit is afgelopen.
Voetreflexologie ICZO vzw.
Door middel van massage, druk en warmtetoevoer kan de voetreflexoloog blokkades die zich in je lichaam hebben gevormd, opheffen. Deze blokkades word je tijdens de massage gewaar doordat je last krijgt van pijn, prikkels, jeuk, verandering van huid, transpiratie, kleurverschil.
Chinese Voetreflex.
De combinatie van deze twee systemen alsmede het feit dat er ontspannen en intensieve massagetechnieken worden toegepast op voeten, onderbenen en knieën maakt deze massage tot een weldaad voor het lichaam. De behandeling Chinese voetreflex bestaat uit.: Voetbad op basis van Chinese opwarmende kruiden.

Contacteer ons