Resultaten voor voetreflex

   
 
voetreflex
 
Opleiding Voetreflexologie bij kanker.
Alleen het beste is goed genoeg om mensen op te leiden in een vakdomein dat expertise, kennis en kunde vereist! Daarom faciliteert de Belgische Massage Federatie vzw een TOPopleiding gegeven door EXPERTS in het veld van de oncologie, psychologie en voetreflexologie bij kanker!
Massages Voetreflex B-Phine.
Daarna leg ik op de pijnlijke spieren een warm gembercompress, dat door zijn warmte en gember zijn werk doet. Vooral de onderrug en nieren kunnen helemaal opladen dankzij deze compressen. Bij zware benen kunnen deze compressen ook een verlichting geven.
VOETREFLEXOLOGIE Yoga specialist in de Kempen, voetreflex, massage, moeder en kind, voeding.
Bij kunstmatige vruchtbaarheidsbehandelingen kan voetreflexologie aanvullend een meerwaarde betekenen. Ook na een miskraam is het raadzaam om voetreflexologie te laten uitvoeren zodat het lichaam sneller zijn evenwicht terugvindt. Een zwangerschap is een zeer ingrijpende gebeurtenis in het leven van een vrouw.
dupuytren en voetreflex voetweg.
Omdat de resultaten van de voetreflex bij mij zo goed waren ben ik me daar verder in gaan verdiepen en ik heb een specifieke opleiding hierrond gaan volgen in Nederland. Op deze manier hoop ik meer mensen te kunnen ondersteunen.
Hilde De Boey Voetreflex.
Voetreflexologie cursusaanbod OTCG.
Indien men geen voorkennis heeft van TCM, moet de initiatiedag gevolgd worden. Minimum aantal deelnemers is 10. Algemene info Lees hier alles over de algemene info ivm. Deze cursus van OTCG wordt erkend door de meeste beroepsverenigingen in België en Nederland. Voetreflexologie Ref: VR.
Praktijk Aneke Professionele Voetreflexologie.
Pijn is een soort gps, die me de weg wijst naar jouw dieperliggende klacht. Ik zal er steeds voor zorgen dat, wanneer er pijn is, de pijn tot een minimum beperkt wordt, zodat de voetreflex als iets positief ervaren wordt.
Voetreflexologie: een educatieve film uit de opleiding! YouTube.
Pedicure behandeling oudere voet: teennagels knippen, eelt en likdoorn verwijderen Duur: 751. Pedicuretip 95.475 weergaven. Stoppen met roken bij De Opluchting in 1 dag van het roken af! De Opluchting 20.570 weergaven. VOETREFLEX MET HEALER ELISE SEVERINO Anne Op Aarde 5 Duur: 1454.
voetreflex-carine.
Voetreflexologie is een behandelmethode die ervan uit gaat dat alle organen en lichaamsdelen in verbinding staan met plaatsen op de voeten. De reflexologie deelt de voetzool in in zones die overeenkomen met delen in het lichaam zoals het hart en de lever en stelt dat de massage van deze zones een onbelemmerde energiedoorstroming in het hele lichaam herstelt en/of onderhoudt.
Schoonheidsspecialist: Voetreflexologie.
Aanverwante terreinen: aromatherapie, acupressuur, Bachbloesems. Uitdieping van de mogelijkheden bij stress, hormonale invloeden, migraine, reumatische aandoeningen, spijsverteringsproblemen, allergieën., Het gebruik van essentiële oliën in de voetreflexologie. Wat je voeten en je tenen je vertellen: Tenen" Lezen. Holistisch" wereldbeeld, universele visie en energetische toepassingen op de voet.

Contacteer ons