Meer resultaten voor voetreflex

   
 
voetreflex
 
Voetreflexologie: een educatieve film uit de opleiding! YouTube.
Dan is de sopleiding Voetreflexologie zeker iets voor jou! Dit is te volgen als thuisstudie. Naast de cursus krijgen de studenten ook een educatieve film waarbij elk aspect uit de cursus visueel verduidelijkt wordt! Een bijzonder en doeltreffend hulpmiddel tijdens de opleiding!
Voetreflexologie Omea.
Alle weefsels, organen, klieren, spieren en botten hebben een reflexzone op de voeten. Door een goed uitgevoerde bewerking van deze reflexzones krijgen we heel wat informatie over de werking van ons lichaam, en wordt het gestimuleerd om zichzelf in evenwicht te herstellen. Voetreflexologie is een aangename, natuurlijke en veilige methode om je gezondheid te bevorderen.
Voetreflex Il Riposo.
Denk bijvoorbeeld aan hoofdpijn, rugklachten, slaapproblemen, spijsverteringsklachten of hormonale klachten, zoals bij menstruatie, zwangerschap en in de overgang. Ook tijdens heel zware periodes in het leven, zoals bij burn-out, depressie of tijdens de laatste levensfase, biedt voetreflexzonemassage een waardevolle ondersteuning.
Voetreflex S.
Op de voetzolen liggen er een tiental punten die verbonden zijn met de energiebanen in ons lichaam. De meridianen of energiebanen zorgen dat de levensenergie zo goed mogelijk door het hele lichaam stroomt. Is deze energie ergens geblokkeerd dan is er.
Sara Goyvaerts Sara Voetreflex VindeenTherapeut.be.
Stuur mij een kopie van deze e-mail. Ik geef toestemming dat mijn gegevens naar Sara Goyvaerts Sara Voetreflex verzonden worden en 4 weken bewaard worden op de beveiligde server van VindeenTherapeut.be. Gelieve via dit contactformulier geen reclame te versturen van welke aard ook.
Zorg voor lichaam amp; geest Leuven Herent Your Time.
Belangrijk zijn mogelijke allergieën, recente blessures, overgevoeligheid, vasculaire problemen, hoge bloeddruk, gebruik van medicatie, enz. Voetreflexologie is een totaalbehandeling voor het lichaam. In tegenstelling tot de causale voetreflexologie wordt er niet enkel klachtgericht behandeld. Er worden wel accenten gelegd op maat van de behoeften van de klant.
Voetreflex/Voetmassage Edegem UiT in Vlaanderen.
Opera voor beginners. Met deze 4 quotes lijk je een operakenner. Keuvel achteloos over libretto's' en coupures én ontdek welke opera ideaal is voor je eerste keer. Indringende zwart-witportretten en een brede waaier aan documentaire en artistieke fotografie. Al onze UiTtips.
Herbronnen/ 2900 Schoten Gezondheidscentrum Gennesareth.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Voetreflexologie te Sint-Niklaas Alterna.
Wat is voetreflexologie? Voetreflexologie is de bewerking die voetreflexologen toepassen op de voetreflexzones van je voeten. Deze voetreflexologiezones staan in verbinding met al je organen en lichaamsdelen. Voetreflexologie is een zeer aangename, relaxerende behandeling die door de voetreflexoloog ook preventief toegepast kan worden.

Contacteer ons