Resultaten voor voetreflex

   
 
voetreflex
 
Causale Voetreflexologie.
Voetreflexologie te Sint-Niklaas Alterna.
Wat is voetreflexologie? Voetreflexologie is de bewerking die voetreflexologen toepassen op de voetreflexzones van je voeten. Deze voetreflexologiezones staan in verbinding met al je organen en lichaamsdelen. Voetreflexologie is een zeer aangename, relaxerende behandeling die door de voetreflexoloog ook preventief toegepast kan worden.
Voetreflex proefles Antwerpen 1 Wattedoen.be.
Het eerste jaar staat open voor iedereen. Omdat dat jaar algemeen vormend is, is het ook geschikt voor mensen die zich uit persoonlijke interesse grondig in voetreflexologie willen verdiepen zonder de intentie te hebben er beroepsmatig mee aan de slag te gaan.
Voetreflex massage Instituut Anne Sophie.
Home Behandelingen Relax Massages Voetreflex massage. Voetreflexmassage ontspant lichaam en geest! Een wonderlijke werking, waarbij je spieren ontspannen en jijzelf tot rust komt! Een uur zalig genieten, terwijl de voeten worden gemasseerd, met een drukpuntmassage, dewelke de ganse voet in behandeling neemt.
Voetreflexologie Lommel Voet Welzijn.
mogelijke reacties tijdens of na de behandeling. Slide 1 Slide 2 Slide 3 Het adres voor Voet Welzijn. Krijg de energie om te doen wat je wilt. Een gezond lichaam is in balans. Verzorgen van uw voeten, huid en teennagels.
Voetreflexologie Schoenen Albert Koksijde.
Door toepassing van de voetreflexologie gaat men de corresponderende organen terug gaan activeren en bepaalde blokkages wegwerken. Volgens de Traditionele Chinese Geneeskunde: door stimulatie van deze puntendruk en massage gaat men het energetisch evenwicht in het lichaam herstellen! Activeren van de afscheiding van afval gifstoffen.
De Kerf C Podologen Bazel Kruibeke.
Het is een unieke methode om evenwicht van de mens in al zijn aspecten te bevorderen. volgens de methode van Hanne Marquardt. Pijnlijke reflexpunten geven aan waar er geen goede doorstroming is. Via druktechniek wordt een behandeling toegepast. Voetreflex kan toegepast worden bij o.a.
Herbronnen/ 2900 Schoten Gezondheidscentrum Gennesareth.
Massage, shiatsu, Cranio sacraal en voetreflex bij Licht-aan in Tongeren.
Een cranio-sacraal behandeling nodigt het lichaam uit weer zo veel als mogelijk te gaan functioneren zoals het bedoeld is en het stimuleert natuurlijk het zelfherstellend vermogen. Bij de zogenaamde voetreflexologie wordt gebruik gemaakt van de vele reflexpunten op je voeten.
voetreflex Levensschool.
Geregistreerd door de Vlaamse Overheid waardoor een deel van het lesgeld voor werkgevers en zelfstandigen via kmo-portefeuille door de Vlaamse Overheid wordt betaald; erkend door het paritair comité voor gezondheidszorg in het kader van betaald educatief verlof; erkend door de VDAB in het kader van opleidingscheques voor werknemers.

Contacteer ons