Meer resultaten voor thaise voetmassage

   
 
thaise voetmassage
 
Prijs Meerbeke Souks en Sauna.
Oorkaarstherapie: positieve invloed ophoofdpijn, oorpijn.Relaxerend. Relaxerende voetmassage 30. Ontspannende Thaise voetmassage: Stevige, toch ontspannende voetmassage, deels met houten stokje om de drukpunten te bewerken 75. Lichaamsmassage met warme olie 90. Lichaamsmassage met warme olie 60. Ontspannende rugmassage met warme olie.
Thaise voetmassage Baan Thai Hattarak.
Kruiden stempel massage. Thaise voetmassage is een alternatieve geneeswijze die het natuurlijk genezingsproces en de energiedoorstroming van het lichaam zou activeren. Een van de voornaamste doelen van deze vorm van voetmassage is vermindering van spanning op lichamelijk en psychisch gebied.
Thaise voetmassage.
Thaise voetmassage onderscheidt zich van de westerse methode door het werken met Thaise Olie Crème en het gebruik van een houten massagestokje op de diverse zones van de voet. De gedachte achter de Thaise voetmassage is dat er een verstoorde balans is in de eenheid van lichaam en geest.
Wat Pho Thaise voetmassage.
Het natuurlijke genezingsproces en de energiedoorstroming van het hele lichaam wordt met deze massage vanuit de voet geactiveerd. Deze massage komt oorspronkelijk uit China en India. Gedurende de massage worden zwakke plekken in uw lichaam gevonden en voor zover mogelijk verbeterd.
Thaise voetmassage Opleiding Syntra West.
Een Thaise voetmassage wordt uitgevoerd terwijl de klant op een stoel/in een zetel zit, met de voet op de schoot van de masseur deze massage kan overal uitgevoerd worden waarbij enkel onderbeen en voet dienen vrijgemaakt te worden van kledij.
Thaise Voetmassage.
Stevige Olie Ontspanningsmassage. Traditionele Thaise Massage. Een fijne massage voor de voeten die het hele lijf ontspant. Stevige Olie Ontspanningsmassage. Traditionele Thaise Massage. Sabai Thaise Massage. Kloosterlaan 212, 1216 NV Hilversum, 06-42602830. Sabai Thaise Massage Contact Route. Sabai Thaise Massage.
My Moment Shiatsu Relaxatie Fascia Thaise Voetmassage Chineese Orgaanmassage Craniosacraaltheraphie Healing Ann Vercruysse.
Heerlijke, ontspannende Thaise voetmassage! Reizigersbeoordelingen Thai Massage Benidorm Tripadvisor.
Lees alle 306 beoordelingen. Heerlijke, ontspannende Thaise voetmassage! Beoordeling van Thai Massage Benidorm. 24 juni 2016 beoordeeld via mobiele applicatie. Mijn dochter en ik kwamen tijdens een dagje Benidorm langs deze massage salon en hadden beide zin in een ontspannende thaise massage.
Lopen op Wolkjes bij Massage Antwerpen Thaise voetmassage Massage Antwerpen.
Doordat volgens de reflexzonetherapie de voetzolen de spiegel voor het lichaam zijn, heeft deze Thaise voet en onderbeenmassage een balanserend effect op gans je lichaam. Bij deze voetmassage wordt je energie letterlijk vanuit je hoofd naar je voeten getrokken en is daarom zeer aardend en dus ideaal voor piekerhoofden.
Cursus: Thaise voetmassage Springest.
Over de cursus. De Thaise voetmassage is een revitaliserende en zeer ontspannende massage van de voeten en de onderbenen. Deze voetmassage is een kruisbestuiving van de invloed van yoga uit India en de kennis van de Oosterse geneeskunst uit China.

Contacteer ons