Zoeken naar thaise voetmassage

   
 
thaise voetmassage
 
Thaise lichaams en voetmassage.
Tevens kan er gekozen worden voor Thaise voetmassage zie mogelijke combinaties hieronder. Prijs voor Thaise lichaamsmassage van 60 minuten: 65.00 EUR. Prijs voor Thaise voetmassage van 60 minuten: 65.00 EUR. Prijs voor Thaise lichaamsmassage van 60 minuten en Thaise voetmassage van 30 minuten: 90.00 EUR.
Thaise voetmassage Baan Thai Hattarak.
Kruiden stempel massage. Thaise voetmassage is een alternatieve geneeswijze die het natuurlijk genezingsproces en de energiedoorstroming van het lichaam zou activeren. Een van de voornaamste doelen van deze vorm van voetmassage is vermindering van spanning op lichamelijk en psychisch gebied.
Perfect Touch Massagesalon in Erembodegem, Oost-Vlaanderen Treatwell.
Ben jij niet zot op zachte massages? Dat komt mooi uit, want een Thaise massage is dan ook een ferme massage waarvan je de positieve effecten direct zal voelen. Ontspan eens met een aromatische oliemassage of ervaar de diepe warmtewerking van een kruidenstempelmassage.
Thaise voetmassage.
Deze massage in een weldaad voor het gehele lichaam. Bij de Thaise voetmassage worden de drukpunten op de voetzool manueel en met een massagestokje gestimuleerd. Een van de primaire doelen van deze vorm van voetmassage is vermindering van spanning op lichamelijk en psychisch gebied.
Sit Wat Pho Thaise massage, relaxatie, helende en nekmassage.
Al onze medewerkers volgden 3 jaar scholing bij Wat Pho in Bangkok en dat merkt u. Onze masseuses laten u ongedwongen genieten en geven een nieuwe dimensie aan het begrip ontspannen. In de legendarische boeddhistische Wat Pho-tempel in Bangkok bevindt zich de oorsprong van de traditionele Thaise massage.
Lopen op Wolkjes bij Massage Antwerpen Thaise voetmassage Massage Antwerpen.
Doordat volgens de reflexzonetherapie de voetzolen de spiegel voor het lichaam zijn, heeft deze Thaise voet en onderbeenmassage een balanserend effect op gans je lichaam. Bij deze voetmassage wordt je energie letterlijk vanuit je hoofd naar je voeten getrokken en is daarom zeer aardend en dus ideaal voor piekerhoofden.
Traditionele Thaise Voetmassage Workshop YinYang Balance.
Submenu Thaise Massages. Thaise Mat Massage. Voordelen Thaise Massage. Traditionele Thaise Massage. Thaise FYSIO Massage. Traditionele Thaise Voetmassage. Thaise Tafel Massage. Thaise Stoel Massage. Voordelen van de Thaise Kruiden Massage. Practioner Traditionele Thaise Massage. Thaise Kruiden Kompres. Sabaidi Massage Kruidenstempel Olie.
Voetmassage Antwerpen Baan Phetara Antwerpen. Voetmassage Antwerpen.
Meer Thaïse cultuur in onze Thai Shop. U hebt net een tipje van de Thaise cultuur leren kennen in Antwerpen door een voetmassage, en u wil wel verder op ontdekking? Bezoek dan zeker eens de Thai Shop die ook deel van Baan Phetara u uitmaakt.
Thaise voetmassage Syntra AB.
Over de cursus. De Thaise voetmassage is een revitaliserende en zeer ontspannende massage van de voeten en de onderbenen. Deze voetmassage is een kruisbestuiving van de invloed van yoga uit India en de kennis van de Oosterse geneeskunst uit China.
Sukhothai de beste traditionele Thai massage te Kontich, nabij Antwerpen. Is een bron voor volledige ontspanning, relax en innerlijke rust van het menselijk lichaam.
Thaise Voetmassage is een complete ontspannende en vitaliserende massage behandeling, voor de voeten, onderbenen en knieen, volgens traditionele Aziatische methoden van de voet-reflexologie en massages. Deze traditionele Thaise voetmassage is een pure weldaad voor uw voeten, benen en geest! Hoofd, nek, schouder en rug massage.

Contacteer ons