Zoeken naar thaise voetmassage

   
 
thaise voetmassage
 
Aanbod Chi Arté.
Deze zones corresponderen met een aantal punten in het lichaam zoals organen, weefsels en spieren. Tijdens de massage met de voetmassage stick wordt de doorbloeding en de lymfe geactiveerd waardoor afvalstoffen makkelijker worden afgevoerd en blokkades opgeheven. Een thaise voetmassage werkt sterk ontspannend en reinigend.
Thaise hand en voetmassage Nirvana, privé sauna massages Kontich Antwerpen.
Thaise gerechten dranken. Thaise traditionele massage. Thaise aroma olie massage. Rug, nek en schoudermassage. Thaise hand en voetmassage. Thaise kruidenstempel massage. Gezicht, nek en hoofdmassage. Massage kinderen 3 tot 13 jaar. Onze massage pakketten. Thaise traditionele aroma olie massage Bangkok.
Thaise voetmassage.
Deze massage in een weldaad voor het gehele lichaam. Bij de Thaise voetmassage worden de drukpunten op de voetzool manueel en met een massagestokje gestimuleerd. Een van de primaire doelen van deze vorm van voetmassage is vermindering van spanning op lichamelijk en psychisch gebied.
Prijs Meerbeke Souks en Sauna.
Oorkaarstherapie: positieve invloed ophoofdpijn, oorpijn.Relaxerend. Relaxerende voetmassage 30. Ontspannende Thaise voetmassage: Stevige, toch ontspannende voetmassage, deels met houten stokje om de drukpunten te bewerken 75. Lichaamsmassage met warme olie 90. Lichaamsmassage met warme olie 60. Ontspannende rugmassage met warme olie.
Sit Wat Pho Thaise massage, relaxatie, helende en nekmassage.
Al onze medewerkers volgden 3 jaar scholing bij Wat Pho in Bangkok en dat merkt u. Onze masseuses laten u ongedwongen genieten en geven een nieuwe dimensie aan het begrip ontspannen. In de legendarische boeddhistische Wat Pho-tempel in Bangkok bevindt zich de oorsprong van de traditionele Thaise massage.
Traditionele Thaise Voetmassage Workshop YinYang Balance.
Submenu Thaise Massages. Thaise Mat Massage. Voordelen Thaise Massage. Traditionele Thaise Massage. Thaise FYSIO Massage. Traditionele Thaise Voetmassage. Thaise Tafel Massage. Thaise Stoel Massage. Voordelen van de Thaise Kruiden Massage. Practioner Traditionele Thaise Massage. Thaise Kruiden Kompres. Sabaidi Massage Kruidenstempel Olie.
Thaise voetmassage Baan Thai Hattarak.
Kruiden stempel massage. Thaise voetmassage is een alternatieve geneeswijze die het natuurlijk genezingsproces en de energiedoorstroming van het lichaam zou activeren. Een van de voornaamste doelen van deze vorm van voetmassage is vermindering van spanning op lichamelijk en psychisch gebied.
Thaise voetmassage Syntra AB.
Over de cursus. De Thaise voetmassage is een revitaliserende en zeer ontspannende massage van de voeten en de onderbenen. Deze voetmassage is een kruisbestuiving van de invloed van yoga uit India en de kennis van de Oosterse geneeskunst uit China.
Sukhothai de beste traditionele Thai massage te Kontich, nabij Antwerpen. Is een bron voor volledige ontspanning, relax en innerlijke rust van het menselijk lichaam.
Foot reflexology massage. Thaise Voetmassage is een complete ontspannende en vitaliserende massage behandeling, voor de voeten, onderbenen en knieen, volgens traditionele Aziatische methoden van de voet-reflexologie en massages. Deze traditionele Thaise voetmassage is een pure weldaad voor uw voeten, benen en geest!
Thaise voetmassage Aandacht voor uw lichaam en geest bij Chokdee Massage in Alkmaar.
Bij Thaise voetmassage worden de drukpunten op de voetzool gestimuleerd. Een van de voornaamste doelen van deze vorm van voetmassage is vermindering van spanning op lichamelijk en psychisch gebied. Het verbetert de doorbloeding, activeert de organen en stimuleert de zenuwbanen.

Contacteer ons