Resultaten voor thaise voetmassage

   
 
thaise voetmassage
 
Voetmassage Antwerpen Baan Phetara Antwerpen. Voetmassage Antwerpen.
Meer Thaïse cultuur in onze Thai Shop. U hebt net een tipje van de Thaise cultuur leren kennen in Antwerpen door een voetmassage, en u wil wel verder op ontdekking? Bezoek dan zeker eens de Thai Shop die ook deel van Baan Phetara u uitmaakt.
Sit Wat Pho Thaise massage, relaxatie, helende en nekmassage.
Al onze medewerkers volgden 3 jaar scholing bij Wat Pho in Bangkok en dat merkt u. Onze masseuses laten u ongedwongen genieten en geven een nieuwe dimensie aan het begrip ontspannen. In de legendarische boeddhistische Wat Pho-tempel in Bangkok bevindt zich de oorsprong van de traditionele Thaise massage.
Thaise voetmassage Syntra AB.
Over de cursus. De Thaise voetmassage is een revitaliserende en zeer ontspannende massage van de voeten en de onderbenen. Deze voetmassage is een kruisbestuiving van de invloed van yoga uit India en de kennis van de Oosterse geneeskunst uit China.
Aanbod Chi Arté Thai yoga massage, yoga massage, yoga massage gent, yoga, yoga gent, massagesalon Gent, thai yoga massage aan huis, thai yoga massage Gent, sportmassage, sportmassage Gent, massage aan
Deze zones corresponderen met een aantal punten in het lichaam zoals organen, weefsels en spieren. Tijdens de massage met de voetmassage stick wordt de doorbloeding en de lymfe geactiveerd waardoor afvalstoffen makkelijker worden afgevoerd en blokkades opgeheven. Een thaise voetmassage werkt sterk ontspannend en reinigend.
Thaise voetmassage Opleiding Syntra West. shopping_cart. shopping_cart. shopping_cart. shopping_cart.
massage met massagestokje. Op het einde van de cursus is het mogelijk een Thaise voetmassage aan te bieden van 1u tot 1u30. De Thaise voetmassage kan als aparte behandeling worden aangeboden. De massagetechniek wordt in verschillende delen aangeleerd die eveneens kunnen toegepast worden als uitbreiding van een lichaamsmassage of pedicure.
Sukhothai de beste traditionele Thai massage te Kontich, nabij Antwerpen. Is een bron voor volledige ontspanning, relax en innerlijke rust van het menselijk lichaam.
Foot reflexology massage. Thaise Voetmassage is een complete ontspannende en vitaliserende massage behandeling, voor de voeten, onderbenen en knieen, volgens traditionele Aziatische methoden van de voet-reflexologie en massages. Deze traditionele Thaise voetmassage is een pure weldaad voor uw voeten, benen en geest!
Thaise voetmassage Aandacht voor uw lichaam en geest bij Chokdee Massage in Alkmaar.
Bij Thaise voetmassage worden de drukpunten op de voetzool gestimuleerd. Een van de voornaamste doelen van deze vorm van voetmassage is vermindering van spanning op lichamelijk en psychisch gebied. Het verbetert de doorbloeding, activeert de organen en stimuleert de zenuwbanen.
Thaise voetmassage Welzijn Cadans.
Thaise voetmassage is een revitaliserende massage die de energiestroming van het lichaam activeert. Het vermindert de spanning op lichaam en geest en verbetert de doorbloeding, activeert de organen en stimuleert de zenuwbanen. Deze voetmassage heeft een balancerend effect op gans het lichaam.
Wat Pho Thaise voetmassage.
Het natuurlijke genezingsproces en de energiedoorstroming van het hele lichaam wordt met deze massage vanuit de voet geactiveerd. Deze massage komt oorspronkelijk uit China en India. Gedurende de massage worden zwakke plekken in uw lichaam gevonden en voor zover mogelijk verbeterd.
sweetsiammassage.be Behandelingen.
Bij Thaise voetmassage worden de drukpunten op de voetzool met behulp van de handen en een massagestokje gestimuleerd. De voetmassage wordt opgebouwd met wrijfbewegingen over de gehele voet om de voet op te warmen, daarna volgen lichte knedingen en acupressuur.

Contacteer ons