Resultaten voor sportmassage utrecht

   
 
sportmassage utrecht
 
MASSAGE UTRECHT MASSAGE NIEUWEGE.
Alle prijzen zijn onder voorbehoud. De prijzen gelden vanaf 1 januari 2014. Onze privacy policy kunnen jullie hier vinden klik hier. Grotere kaart weergeven. Keywords: massage utrecht sportmassage nieuwegein onspanningsmassage utrecht hotstone massage nieuwegein sportmasseur utrecht masseur blessurepreventie nieuwegein triggerpoint massage.
Cursus Sportmassage.
De cursus sportmassage wordt in Zeeland verzorgd door Paramedico. Bovenstaande cursus wordt landelijk erkend door het N.G.S. Nederlands Genootschap Sportmassage. De examens, theorie en praktijk assessment, worden door het N.G.S. in Utrecht afgenomen en staan onder toezicht van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.
Cursus Sportmassage LOI.
Je leert sportblessures helpen voorkomen en verzorgen na medische behandeling. Met het diploma Sportmassage van het NGS Nederlands Genootschap voor Sportmassage op zak heb je een bewijs van kwaliteit. Dit diploma heeft een hoge waarde op de arbeidsmarkt. Er gelden geen specifieke eisen voor toelating tot de cursus Sportmassage.
Sportmassage in Utrecht bij VolDaan Massagepraktijk.
Bij VolDaan Massagepraktijk in Utrecht ben je aan het juiste adres voor een professionele sportmassage ter ondersteuning van allerlei sporten. Maar wat is een sportmassage eigenlijk en in elke fase van de training kun je dit het beste toepassen? Een sportmassage is eigenlijk altijd een weldaad voor je lichaam, of je nu actief sport of niet.
Atletiek bij AV Phoenix, Utrecht Massage en fysio.
3565 CE Utrecht. Bij ons zijn er op de donderdagavond 3 gediplomeerde sportmasseurs aanwezig. Tegen een vergoeding van 10 euro kan er een massagebehandeling worden verkregen door hiervoor opgeleide specialisten. Sportmassage bevordert je herstel, voorkomt en vermindert spierpijn en blessures; het voorkomt herhaling.
Sportmassage in Utrecht bij VolDaan Massagepraktijk.
Het plezier en de vrijheid die ik voel als ik aan het sporten ben, geef ik graag door aan anderen. De manier hoe ik mijzelf van de kleinste pijntjes af hielp na mijn knieoperaties was voor mij de reden om een opleiding tot sportmasseur en vervolgens tot Sporttherapeut te gaan volgen. Gaandeweg ben ik me gaan specialiseren op het behandelen van sportblessures. Naast het verhelpen van sportblessures zie ik een grote behoefte om sporters te helpen om soepeler, sneller en sterker te worden. Veel sporters zoeken naar manieren om hun eigen prestaties te verbeteren. Ik zelf ook. Geen enkel obstakel dat mij in de weg staat. Ik analyseer het probleem, maak een strategie en ga aan de slag. Er is altijd een manier om te komen tot het gewenste resultaat. Bij VolDaan Massagepraktijk in Utrecht ben je aan het juiste adres voor een professionele sportmassage ter ondersteuning van allerlei sporten.
NGS Sportmasseur SportNetwerk.
Voorlichting en begeleiding van de sporter staan centraal in de opleiding Sportmassage. Tijdens de praktijkdagen worden alle benodigde materialen, zoals massageolie en bandages beschikbaar gesteld. Ook zijn de praktijkdagen van groot belang voor het kunnen afleggen van het erkende NGS-assessment. De opleiding Sportmassage leidt op tot zowel het theorie-examen als een assessment van het NGS.
Sport en ontspanningsmassage in Zuilen Diana Eling.
Wees blessures voor en onderhoud uw spieren met een professionele sportmassage. Wilt u een afspraak maken, stuur dan graag een mailtje naar diana@delitreats.nl. Yoga in Zuilen. Per 24 augustus 2016 verzorg ik 2 yogalessen in de danszaal van het Vorstelijk complex in Utrecht, Zuilen.
Cursus Sportmassage Wellness Academie.
Functies en werking sportmassage. Subsidies in Vlaanderen.: KMO-Portefeuille: Elke Vlaamse zelfstandige of KMO kan met de KMO-portefeuille betalen. Hierdoor geniet je van 40% korting op het opleidingsbedrag. Ook is het opleidingsbedrag volledig aftrekbaar als beroepskost voor een zelfstandige of KMO. Korting voor werkzoekende: Ben je geregistreerd als werkzoekende bij de VDAB? Dan verlenen wij je 10% korting op het opleidingsbedrag. Toon overige locaties. Marten Meesweg 8, 3068AV Rotterdam Nederland. Parkeren op wandelafstand Openbaar vervoer Moderne leslokalen. Datum: zaterdag 29 februari 2020. Tijd: 1000u: tot 1700.: Datum: zaterdag 20 juni 2020. Tijd: 1000u: tot 1700.: Datum: zondag 25 oktober 2020. Tijd: 1000u: tot 1700.: Boutenslaan 2-A, 5615 CW Eindhoven Nederland. Gratis parkeren Openbaar vervoer Dicht aan centrum. Datum: zondag 15 maart 2020. Tijd: 1000u: tot 1700.: Heidestraat 6-B, 3500 Hasselt Belgiƫ. Gratis parkeren Openbaar vervoer Moderne leslokalen. Datum: zaterdag 18 april 2020. Tijd: 1000u: tot 1700.: Datum: zondag 2 augustus 2020. Tijd: 1000u: tot 1700.: Datum: zondag 6 december 2020. Tijd: 1000u: tot 1700.: Ivor Novellostraat 1, 3543EE Utrecht Nederland.
Sportmassage Salvete Massages Utrecht.
De Massage by Salvete. Lomi Lomi massage. Hot Stone Massage. Massages / Consulten. De Massage by Salvete. Lomi Lomi massage. Hot Stone Massage. Massages / Consulten. Je bent hier: Home Salvete Beauty Massage in Utrecht Sportmassage. Salvete: Gegroet Ga in Gezondheid!

Contacteer ons