Meer resultaten voor massage leren

   
 
massage leren
 
Integratieve Massage opleiding in België en Nederland De Stroming.
T ijdens een kennismakingsdag kun je, zowel gevend als ontvangend, kennismaken met Integratieve Massage. Dit kan ook een goede introductie zijn op het volgen van de jaaropleiding. Wil je zelf ervaren hoe een Integratieve Massage aanvoelt, boek dan een individuele massage bij ons.
Cursus Centrum Voor Afstandsonderwijs.
Altijd een trainingscenter binnen 30km. Goed om te weten over deze cursus Shiatsu Massage. Waarom is deze opleiding iets voor mij? Shiatsu massages herstellen de balans tussen lichaam en geest. Ze zijn enorm populair dankzij hun verlichtende en verzachtende werking. Deze opleiding is dan ook perfect als je mentale klachten of lichamelijke kwaaltjes met massages wil leren bestrijden.
zelf leren masseren Kurt Vanackere Warme Handen Wellness massage.
/ Template Name: page /? Zelf leren masseren. Antistressmassage en/of Hot Lava Stone-massage, Kruidenstempelmassage of maatwerk. Je kan bij mij een cursus op maat volgen waarbij de basistechnieken en houding bij massage aangeleerd worden. Je kan zelf een massagepartner kiezen of met maximaal 2 personen tezelfdertijd de cursus volgen.De data en de duur 1 dag, 3 avonden of 1 namiddag 1 avond worden in onderling overleg vastgelegd.
opleidingen Syntra Brussel.
Campus Tour Taxis. Havenlaan 86c, bus 209. T 02 421 17 70. F 02 421 17 79. Copyright 2019 door Syntra Brussel. Alle rechten voorbehouden. Algemene Voorwaarden Privacy. De vermelde prijs bij meerjarige opleidingen is de prijs voor het eerste jaar.
online leren masseren.
Keer op keer zien wij weer hoe klachten als sneeuw voor de zon verdwijnen of verminderen door massage, acupressuur en/of voetreflexologie. Wij geven jou dan ook graag onze passie door, zodat ook jij mensen van klachten en pijnen af kunt gaan helpen, want er is geen fijner beroep dan dit te kunnen doen! Onze studies zijn KTNO Geaccrediteerd. Dit betekend dat.: Onze cursussen zijn gecontroleerd op kwaliteit en inhoud. Onze docenten zijn gecontroleerd op opleidingsniveau, vakkundigheid en doceren. Therapeuten die aangesloten zijn bij beroepsverenigingen door het volgen van onze cursussen hun benodigde studiepunten kunnen behalen. Een heerlijke massage geven of mensen met klachten behandelen? Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang gratis toegang tot het ledenportaal bekijk de online film gezichtsmassage. Daarbij ontvang je hele leuke kortingen op onze thuisstudies. Ik schrijf me in voor de nieuwsbrief. Wat zeggen onze cursisten? These slides will be slide-able on the live version of your page! Blij kennis gemaakt te hebben. Ik ben blij kennis gemaakt te hebben met dit opleidingscentrum en zal er zeker nog vaker zijn om nog meer te leren.
Opleiding Thai Yoga Massage Gemeente Borsbeek.
De vele voordelen zijn verbeterde lichaamshouding, soepele gewrichten, betere bloedsomloop, ontgifting, tot rust brengen van de interne organen, een gevoel van vrijheid en innerlijke rust. Thierry Bienfaisant, oprichter van The School of Thai Yoga Massage THERAPY THAI MASSAGE en is een erkend internationale leraar.
Basis lichaamsmassage SYNTRA Limburg.
Voltijdse dagopleidingen Het alternatief voor de hogeschool: Blijf nog één jaar student en kies uit 60 voltijdse studierichtingen. Leertijd Duaal leren Werk 4 dagen per week als betaalde leerjongere en behaal je secundair diploma met één lesdag per week. Opleidingen Favorite Afdrukken. Iemands schouders insmeren met zonne-olie kan wel eens deugd doen, maar dat is niet te vergelijken met een professionele massage!
opleiding energetisch therapeut energetisch therapeut cursus energetische massage.
Holistisch Energetische Massage. De cursus Holistisch Energetische Massage is voor iedereen die deze schitterende massagevorm wil leren kennen en toe wil gaan passen. De cursus Holistisch Energetische Massage is geaccrediteerd door de volgende beroepsverenigingen: Inschrijfkosten 2500, Inschrijfkosten worden in mindering gebracht op cursusgeld.
Massage: Vind een cursus, training, workshop, weekend ea. ivm massage VindeenTherapeut.be.
Massage: Vind een cursus, training, opleiding, workshop, weekend ivm massage. Hieronder vind je alle cursussen, trainingen, opleidingen, workshops, lezingen ea. ivm massage en leren masseren, massage lessen. Geef in bovenstaande zoekfunctie je gemeente in en selecteer een cursus, training ea.
Cursus ontspanningsmassage Omring.
De cursus is voor jong en oud, die op een verantwoorde wijze een ontspannende massage willen leren geven en ontvangen. Partner, vriend, kennis, familie, iedereen is van harte welkom. Het is mogelijk u met massage partner aan te melden, dit is echter geen vereiste.

Contacteer ons