Meer resultaten voor massage leren

   
 
massage leren
 
opleidingen Syntra Brussel.
Campus Tour Taxis. Havenlaan 86c, bus 209. T 02 421 17 70. F 02 421 17 79. Copyright 2019 door Syntra Brussel. Alle rechten voorbehouden. Algemene Voorwaarden Privacy. De vermelde prijs bij meerjarige opleidingen is de prijs voor het eerste jaar.
Massage Cursus Opleidingen Vergelijk Online bij Springest.
Volg de cursus Cosmetisch Masseur Massages helpen mensen gezond te houden. Wil je daaraan bijdr. Thuisstudie 394 check. BTW: Vrij van BTW. Volledigheid prijs: Deze prijs is volledig. Er zijn geen verborgen bijkomende kosten. Leer professionele en veilige massagetechnieken om babies helemaal tot rust te brengen en kwaaltjes te voorkomen! Babymassage is een ontspa. Thuisstudie 259 check. BTW: Vrij van BTW. Volledigheid prijs: Deze prijs is volledig. Er zijn geen verborgen bijkomende kosten. Leer professionele sportmassages geven en help atleten bij het bereiken van absolute topprestaties! De vraag naar sportmassages neemt jaarl. Thuisstudie 269 check. BTW: Vrij van BTW. Volledigheid prijs: Deze prijs is volledig. Er zijn geen verborgen bijkomende kosten. Wilt u ontspannend leren masseren? Dan is de massagecursus van het NTI geschikt voor u! U leert voornamelijk hoe u de rug het beste kan mas. Thuisstudie 169 check. Volledigheid prijs: Deze prijs is volledig. Er zijn geen verborgen bijkomende kosten. Workshop Hotstone massage.
Opleiding Thai Yoga Massage Gemeente Borsbeek.
De vele voordelen zijn verbeterde lichaamshouding, soepele gewrichten, betere bloedsomloop, ontgifting, tot rust brengen van de interne organen, een gevoel van vrijheid en innerlijke rust. Thierry Bienfaisant, oprichter van The School of Thai Yoga Massage THERAPY THAI MASSAGE en is een erkend internationale leraar.
Leren masseren: eenvoudig en deugddoend Welkom bij KlankLichaam.
Leren masseren: eenvoudig en deugddoend. Wil je graag iemand laten genieten van een eenvoudige massage? In een tijd waarin veel mensen moe rondlopen en last hebben van stress, kan dit wonderen doen. Je leert een aantal eenvoudige massagetechnieken. Je maakt kennis met een ontspannende massage van handen, voeten, schouders, nek en rug.
opleiding energetisch therapeut energetisch therapeut cursus energetische massage.
Holistisch Energetische Massage. De cursus Holistisch Energetische Massage is voor iedereen die deze schitterende massagevorm wil leren kennen en toe wil gaan passen. De cursus Holistisch Energetische Massage is geaccrediteerd door de volgende beroepsverenigingen: Inschrijfkosten 2500, Inschrijfkosten worden in mindering gebracht op cursusgeld.
Cursus massage activate.me.
Ze is experte in integratieve massage, heppiemassage, hot-lavastonemassage en zwangerschapsmassage. Wil je jezelf of iemand anders verwennen? Boek hier een massage bij haar. Op zoek naar een cursus, workshop of opleiding rond dit thema? 40 % 438 Massage opleiding: massage bij Kanker Gezondheidscentrum Gennesareth.
Cursus ontspanningsmassage Omring.
De cursus is voor jong en oud, die op een verantwoorde wijze een ontspannende massage willen leren geven en ontvangen. Partner, vriend, kennis, familie, iedereen is van harte welkom. Het is mogelijk u met massage partner aan te melden, dit is echter geen vereiste.
Shiatsu en massage huis Begijnhof Brugge Carine Theunynck.
ook in combinatie met traditionele Thaise massage. Is een vorm van massage waarbij manipulatie wordt uitgeoefend met de duimen, vingers, handpalm, elleboog en knie en waarbij de natuurlijke inwendige energiestroom in het lichaam wordt gestimuleerd en door de meridianen energiebanen verspreid.
Cursus erotische massage Mamaenzo.
Cursus erotische massage. Een erotische massage is meer dan een uitgebreid, lang voorspel. Het is dé manier om optimaal van elkaar te genieten en lekker samen te ontspannen. Wij geven je vijf spannende erotische massagetechnieken, voor een spannend avondje samen.
Snelcursus massage voor Valentijnsdag Zemst Het Nieuwsblad.
Snelcursus massage voor Valentijnsdag. Op 11 februari kregen een lokaal televisiestation en de geschreven pers uit Zemst een demonstratie van enkele snel aan te leren massagetechnieken die verliefde koppeltjes op elkaar kunnen toepassen op Sint-Valentijnsdag. 12/02/2012 om 0500: door Paul Van Welden Print Corrigeer.

Contacteer ons