Meer resultaten voor massage hilversum

   
 
massage hilversum
 
massage Hilversum voor sport ontspanning bindweefselmassage.
Massage Hilversum consult is voor een sportmassage, ontspanningsmassage bindweefselmassage, zwangerschapsmassage of AromaTouch. Er kan ook worden gevraagd naar een gespecialiseerde massage voor: voetballers, hardlopers, lage rug, schouders en nek. Op basis van de klacht ga ik kijken welke massage het beste past.
Rugklachten Hoodpijn Burnout Massage Hilversum Mandisakura.nl.
Van de stoelmassage is aangetoond dat het de bloeddruk verlaagt, gewrichts en spierpijn verbetert, vooral in pijnlijke delen van de nek en rug, en zelfs de immuniteit tegen verkoudheid en griep verhoogt! Mandisakura massage Hilversum biedt bedrijven, die aan een optimale gezondheid van hun werknemers willen bijdragen, de keuze tussen preventieve of curatieve stoelmassages.
Vind massage hilversum op Marktplaats.nl.
De triggerpoint welness collection is een doe-het-zelf programma, met online instructies, waarbij je zelfmassage technieken leert toe te passen op de twaalf belangrijkste delen van het lichaam.1 Quadballer 1 footballer 1 baller block 2 tp massage balls 1 tp2. Massagepraktijk Het Qi Punt massage Hilversum door masseur.
Mama Chi Massage Manon Welling.
Locatie: Hilversum of Amsterdam Rijnstraat 197 locatie Pi-Energy. Manon Welling 06 15 51 98 87. Ben je een nieuwe of een terugkerende cliënt? Opnieuw wachtwoord intypen. Maak afspraak Wachtwoord vergeten? Bij het maken van een behandelingsafspraak met Mama Chi Massage ga je automatisch akkoord met de Europese privacywet Algemene Verordening Gegevensbescherming AVG.
Privehuis voor een onvergetelijke ervaring Hilversum Prive.
Dan kun je genieten van ons VIP-arrangement. Maak dan vandaag nog een afspraak. Een van onze dames begroet je graag bij Hilversum Prive. Dit moet je echt meemaken. Bekijk onze kamers in 3D en beleef het avontuur van Hilversum Prive.
Massage vacatures in Hilversum augustus 2020 Indeed.nl.
Iedere 2 weken een massage zonder happy ending.; Kom fulltime werken als Teamlead Verkoop. Als Teamlead Verkoop sta jij aan het roer van een gemotiveerde. Meer dan 30 dagen geleden Vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor 123inkt.nl Vacatures in Hilversum.
Bio Massage.
Onthaasten, tijd voor jezelf. Welkom bij Bio-Massage praktijk aan huis, gevestigd in Hilversum. Bio-massage staat in het teken van persoonlijke aandacht en het welzijn van de mens. Wij zijn dagelijks geopend. Kijk nu in de agenda om een afspraak te maken.: Bel ons 0628882162. Een massage, waarom? Aandacht voor jezelf Geeft ontspanning en rust Maakt spieren en gewrichten soepeler Verbetering van het eigen herstellingsvermogen Bevordert de aanmaak van het hormoon oxytocine dit werkt bloeddrukverlagend en vermindert de aanmaak van het stresshormoon cortisol Bewustzijn van het hele lichaam Hieronder staat een lijst met uitleg over de verschillende massages. Deze algehele lichaamsmassage wordt in alle rust uitgevoerd. Door de zachtheid ervaar je een diepe ontspanning en harmonie, de energie gaat weer stromen. Deze wat stevigere massage is gericht op pijnlijke spieren en gewrichten. Een weldaad voor het lichaam en een rustmoment voor de geest. Lomi Lomi Massage. Een rustige ritmische behandeling met lange vloeiende bewegingen vooral met de onderarmen. Dit is een traditionele Hawaiiaanse massage. Dit is een behandeling gericht op de vaak gespannen nek-schoudergordel en de gehele rug.
Forum voor Oosterse Massages Bekijk forum Hilversum.
Forumindex Thaise massage adressen in Nederland Noord-Holland Hilversum. 9 onderwerpen Pagina 1 van 1. Reacties Bekeken Laatste bericht. Koninginneweg 90, Lai Thai. door tuktuk 05 Dec 2012 1930.: 14 Reacties 8711 Bekeken Laatste bericht door Cuckoo 28 Jan 2019 2139.:
Chinese massage bij chinese massage salon FAN HUA.
HOME OVER ONS OVERIG OPENINGSTIJDEN PRIJZEN FOTO. FanHua Massage in Hilversum geeft Chinese massages voor hoofd, nek, rug, schouders en lichaam. De massages kunnen heilzaam werken, maar zijn vooral ook heerlijk als ontspanning. De oorsprong van de massage komt uit het Verre Oosten.
Hilversum Holistische Massages in Hilversum.
Hilversum: Contact met Voel! In Hilversum houdt Voel! Holistische Massages praktijk in Centrum Eén en Al. Dit is een gezondheidscentrum gevestigd in de bosrijke omgeving van de villawijk Trompenberg, grenzend aan Bussum en s-Graveland. Slechts 10 minuten rijden van Loosdrecht, Laren en Kortenhoef.

Contacteer ons