Meer resultaten voor massage aan huis

   
 
massage aan huis
 
Massage aan huis Solluna.
Massage aan huis. Behoefte aan een massage maar zie je op tegen de verplaatsing? Zin in een gezellig avondje met je vriendin bij jou thuis? Zin in een massage feestje met enkele vrienden of vriendinnen? Geniet van de ontspannende werking van massage in je eigen omgeving.
Massage aan huis wellnessganesh.be.
Massage aan huis. Massage aan huis. Wilt u liever thuis massage? Dan kom ik ter plaatse met mijn massagetafel, olie, muziek en een cd-speler, terwijl u zorgt voor 3 badhanddoeken en eventueel al wat sfeer door middel van gedempte verlichting en/of kaarsjes.
Massage aan huis Diensten 2dehands.be.
Relaxatie massage aan huis voor pijn en blokkades. Regio boom puurs bornem Zweedse massage 45/u Voor iedereen met pijn en blokkades Werkt ook relaxerend Bevordert de bloedcirculatie Een betere. 21 april 2018 0944: Puurs. Gelnagels en Zweedse massage aan huis.
massage aan huis.
Massage aan huis. massage aan huis. heb je interesse in een massage aan huis maar weet je niet hoe het in zijn werking gaat, contacteer ons en ik stuur je zo snel mogelijk een antwoord. dank u voor jou bericht.
Massage aan huis, Massage in Gent: Boek direct online! Treatwell.
Cupping massage 1. Indian massage 2. Anti-migraine massage 7. Full Body / Lichaamsmassage 37. Reiki massage 1. Thaise massage 4. Wat po massage 4. Watsu massage 0. Hotstone massage 13. Klassieke massage 37. Massage aan huis 37. Lomi Lomi Massage 0.
Anoubis Wellness / Massage Therapy for ladies.
Duo massage Mutua Fides.
Voor de jarige. Duo massage aan huis. Duo massage aan huis. Geniet samen van een deugdoende massage in het comfort van je eigen woning. Voorzie een sfeervolle, rustige ruimte voor twee massgetafels en verwarm de ruimte tot een voor jou aangename temperatuur.
Massage aan huis.
Haal deze week uw flair massage in huis!
This email contains graphics, so if you don't' see them, view it in your browser. Sense Of Beauty. tel: 056/22 99 60. Dinsdag 9u30 18u. Woensdag 9u30 18u. Donderdag 9u30 20u. Vrijdag 9u30 18u. Zaterdag 9u30 16u. Gesloten: zondag, maandag en feestdagen.
Een massage aan huis in de praktijk Massages Ripozo.
U betaalt voor de verplaatsing die ik moet maken en zorgt zelf voor een geschikte plek om mijn tafel te plaatsen, maar een massage aan huis kan in heel wat gevallen een serieuze meerwaarde bieden: misschien bent u slecht te been, wil u s avonds de deur niet meer uit omdat de kinderen liggen te slapen en u anders een babysit zou moeten zoeken, misschien ziet u er tegenop om na de massage nog terug naar huis te moeten rijden.

Contacteer ons