Meer resultaten voor massage aan huis

   
 
massage aan huis
 
massage MASSAGE AAN HUIS.
De shiatsu massages worden gegeven middels liggende massages of stoelmassages. De kleding kan aan blijven tijdens deze massages. 30 minuten: 35., 45 minuten: 45., 60 minuten: 55., Intake 90 min: 90., Sessie 90 min: 85., MASSAGE OP HET WERK. MASSAGE AAN HUIS.
Duo massage Mutua Fides.
Voor de jarige. Duo massage aan huis. Duo massage aan huis. Geniet samen van een deugdoende massage in het comfort van je eigen woning. Voorzie een sfeervolle, rustige ruimte voor twee massgetafels en verwarm de ruimte tot een voor jou aangename temperatuur.
Massage aan huis.
massage aan huis. massage op het werk. Kent u dat; goede voornemens. die stranden wegens chronisch tijdgebrek? Natuurlijk probeert u zo goed mogelijk voor uzelf te zorgen, maar die broodnodige massages schieten er helaas bij in, simpelweg omdat de tijd ontbreekt.
Vind een job VDAB.
Zoek op vdab.be. Menu Home Jobs Opleidingen Mijn loopbaan. Contact Help Werken bij VDAB Over VDAB Cijfers Blogs Pers MagEzine. Mijn Loopbaan Log in op Mijn Loopbaan. Vacatures en sollicitaties. Log in op Mijn Loopbaan Schrijf je in als werkzoekende.
Massages Relaxathome-massage.
prijs 40 inclusief ontspannend voetbadje voor de massage. Baby massage ook aan huis. De Baby massage is een ritmische massage waarbij je leert communiceren zonder woorden. Deze massage is superleuk om te doen en iedere baby houdt ervan om gestreeld, gemasseerd en geknuffeld te worden.
massage aan huis.
De massagepraktijk is niet rolstoeltoegankelijk, echter kan ik wel samen met u de mogelijkheden bespreken zodat u toch gemasseerd kunt worden. Massage aan huis. Wilt u liever niet de deur uit voor een massage dan kunt u ook een afspraak maken voor een massage aan huis.
Azura: professionele topmassages op locatie.
Hot stone massage. Thaise voet-en onderbeenmassage. Hoofd-nek-schouder en rugmassage. Massage aan huis. Wat is Spray Tanning. Voordelen Spray Tanning. Voor en nabehandeling. Spray Tanning Party. maandag t.e.m zaterdag. van 900: 2100: uur. Tachyon Chakra Balancing. Hot stone massage. Thaise voet-en onderbeen.
Massage tutorial Sanny zoekt Geluk YouTube.
Een massage is de oplossing tegen stress. Je wordt niet alleen blij als je er 1 krijgt, maar ook juist het geven van een massage kan je erg gelukkig maken. Hoe zorg je ervoor dat je zelfverzekerd weet wat je doet? Je ziet het in deze tutorial masseren! Met dank aan Corpus Rub!
Massagetherapeut Katrijn Philips Massage Serendipity.
Maak een afspraak / info Een andere therapeut. Erkend door de Belgische Massage Federatie. Relaxatiemassage, Sportmassage, Diepe bindweefselmassage, hoofd nek en schoudermassage Tui Na, Manuele lymfedrainage, Seniorenmassage, Honingmassage, Japanse gelaatsmassage. Massage aan huis binnen een straal van 30 km rond Retie.
Ontspan bij je thuis Professionele massages in Gent Zen Your Body.
Mensen uit de regio Gent, Eeklo, Kaprijke, Zelzate, Lochristi, Merelbeke en Sint-Martens-Latem kunnen beroep doen op mijn ontspannende massages aan huis. Deze service start bij massages vanaf 60 min. Bij een Massage@Home wordt een meerprijs van 10, aan de prijs van de massage toegevoegd.

Contacteer ons