Meer resultaten voor Sportmassage Utrecht

   
 
Sportmassage Utrecht
 
YOMASS Sportmassage Bedrijfsmassage Integrale massage.
Belgian C-S and Meditation Society vzw Afd.Amsterdam. Nederlands Genootschap voor Sportmassage te Arnhem. Medical Taping Concept Kinesiotaping. Fysiotape te Enschede. Inst.Jos Dassen natuurgeneeskunde Ophoven Belgiƫ. Triggerpointcoach R.Beenker/B.Eigenhuis te Utrecht. Chinflex Chinese voetmassage. Total Health te Breda doorlopende vakgerichte en medische bijscholing.
Sportmassage Dagaz Massage Utrecht.
Met sportmassage begeleidt Dagaz je in het herstel van de spieren, onevenwichtigheden tussen links en rechts op te lossen, en sneller op krachten te komen. Omdat bij sportmassage intensief gewerkt wordt, ligt de nadruk op die spiergroepen die de meeste aandacht nodig hebben.
Massage Utrecht Sportmassage YouTube.
Bedrijfsfilmpje over http//www.real-balance.nl.: UTRECHT MASSAGE NIEUWEGEIN SPORTMASSAGE UTRECHT BLESSUREPREVENTIE Bel nu en maak een afspraak.: 030-6000389 of 06-40033474. marthe@real-balance.nl of marthe@massage-utrecht.com. Sportmassage is een manier om na inspanning het herstel te bevorderen en het hoort bij een gezonde levensstijl en het beter zorgen voor het eigen lichaam.
ArtofCare Sportmassage Echteld Tiel Veenendaal Rhenen Utrecht Gelderland.
Sportmassage omvat meer dan massage alleen.: De sportmasseur heeft ook kennis van tapen, bandageren, EHBSO, anatomie, fysiologie en verzorging. Kort samengevat zou de omschrijving sportverzorger meer juist zijn. U bent in goede handen bij ArtofCare dankzij een ACE erkent Sportmasseur. U vindt ons in het ACE kwaliteits register Klik op het logo voor de pagina van ACE Lees de ervaringen van onze klanten. Maak eens een afspraak. Chinese en Westerse Reflex Therapie. Burnout en Vermoeidheid behandeling. Rouwverwerking en Stervensbegeleiding. Al onze behandelingen zijn uitsluitend op afspraak. Afspraken uitsluitend per telefoon. Afspraken na kantooruren in overleg. Naar de contact pagina. Art of Care. Praktijk voor natuurgeneeskunde. 4054 NK Echteld. Tel: 0344 63 20 14. Volg ons op.: Copyright ArtofCare Echteld Tiel Veenendaal Rhenen Utrecht Gelderland.
Vergelijk 2 Sportmassage Sportfysiotherapie opleidingen, trainingen en cursussen in Utrecht Springest.
Dagopleiding Sportmassage ACE erkend diploma start 14 januari 2017 Leiden. Utrecht, Rotterdam en 11 andere regio's.' MSP Opleidingen organiseert sinds 1984 de opleiding Sportmassage en Verzorging. Grote kans als u een sportmasseur / sportverzorger aan de s. Thuisstudie 1.495 warning.
Homepagina Massagepraktijk Corpus Sana.
Of wilt u dat uw spieren wat steviger aangepakt worden? Ook voor zowel voorafgaand aan een intensieve sportsessie als achteraf is een sportmassage een mogelijke optie. Zwangerschapsmassage behoort ook tot een van de behandelingen en dit kan voor zowel ontspanning als het behandelen van lichamelijke ongemakken of een combinatie. De massage wordt in zijwaartse ligging uitgevoerd, ondersteund door comfortabele kussens. Wanneer u klachten heeft kan ik Neural Reset Therapy op u toepassen, dit een heel veilige en pijnloze methode en gaat in rugligging, dat is ideaal wanneer u zwanger bent. Daarna kan ik dit opvolgen door eventueel een massage. Massagepraktijk Corpus Sana is van alle gemakken voorzien: een van de beste, verwarmde behandeltafels die volledig op uw bouw kan worden ingesteld, een rustige en sfeervolle ruimte die ook nog eens volledig met airconditioning is uitgerust. U bent van harte welkom! Er is ruime, gratis, parkeergelegenheid en de praktijk is ook in de avonduren en in het weekend geopend. Onderstaande massagebehandelingen zijn voor.: Massage is voor de geest wat beweging is voor het lichaam. Massagepraktijk Corpus Sana. Leo Fallplantsoen 21. 3543 HG Utrecht Leidsche Rijn.
Opleiding tot sportmasseur.
Wanneer je bent geslaagd bent voor het theorie examen dan volgt het praktijkassessment, welke op een zaterdag wordt afgenomen in de periodes: februari, juni en oktober in Bilthoven. Na het succesvol afronden van de opleiding ontvang je het officiƫle diploma van het Nederlands Genootschap voor Sportmassage.
Sportmassage in Utrecht bij VolDaan Massagepraktijk.
Bij VolDaan Massagepraktijk in Utrecht ben je aan het juiste adres voor een professionele sportmassage ter ondersteuning van allerlei sporten. Maar wat is een sportmassage eigenlijk en in elke fase van de training kun je dit het beste toepassen? Een sportmassage is eigenlijk altijd een weldaad voor je lichaam, of je nu actief sport of niet.
Sportmassage-opleiding van Hogeschool NTI.
Landelijk examen afgenomen door NGS. De Sportmasseur-opleiding leidt op tot het erkende examen NGS Sportmassage dat wordt afgenomen door het Nederlandse Genootschap voor Sportmassage NGS. NTI is een CRKBO-geregistreerde opleider, wat betekent dat je korting krijgt op je examens bij het NGS.
Sport en ontspanningsmassage in Zuilen Diana Eling.
Wees blessures voor en onderhoud uw spieren met een professionele sportmassage. Wilt u een afspraak maken, stuur dan graag een mailtje naar diana@delitreats.nl. Yoga in Zuilen. Per 24 augustus 2016 verzorg ik 2 yogalessen in de danszaal van het Vorstelijk complex in Utrecht, Zuilen.

Contacteer ons