Op zoek naar stoelmassage?

   
 
stoelmassage
 
STOELMASSAGE Levensschool.
Tijdens een behandeling worden hoofd, nek, schouders, rug, armen en handen gemasseerd terwijl de ontvanger op een stoel zit. Een stoelmassage is beperkt in duur en wordt bovenop de kleding gegeven en is dus ideaal om aan werknemers van een bedrijf of bezoekers van een beurs aan te bieden.
Stoelmassage Syntra AB.
Stoelmassage is een relaxerende en revitaliserende massage die wordt uitgevoerd op een speciaal hiervoor ontwikkelde stoel. De techniek van stoelmassage is gebaseerd op acupressuur, het stimuleren van bepaalde punten door druk van duimen, handpalmen, elleboog, in combinatie met westerse massagetechnieken.
Stoelmassage Wellness For Business.
Stoelmassage is uiterst geschikt ter voorkoming van aan het werk gerelateerde klachten, zoals RSI en de symptomen van stress. RSI Repetitive Strain Injury is een verzamelnaam voor spier en gewrichtsklachten aan handen, polsen, armen, schouders, en/of nek. Stoelmassage geeft onmiddellijk een aangename ontspanning.
Shiatsu Stoelmassage.
Professionele Opleidingen Stoelmassage. Stoelmassage voor bedrijven en particulieren. Workshops Omgaan" met stress" voor bedrijven. Workshops Relaxatie en Do-in voor bedrijven. Individuele consulten Shiatsu en Voedingsadvies. Verkoop van massagestoelen. Bergeveld 49 H1, 3220 Holsbeek Leuven, tel: 0473/73.63.10 info@shiatsu-stoelmassage.be. Stoelmassage voor bedrijven.
Opleiding Stoelmassage Beauty en wellness opleidingen Syntra West.
Professionele stoelmassage vindt steeds meer ingang in het bedrijfsleven en daarbuiten, omdat het een effectieve behandeling is ter preventie en verlichting van klachten. Wat kent men na het volgen van deze opleiding. Tijdens deze opleiding leert u een professionele, uitgebreide stoelmassage te geven.

Contacteer ons