Resultaten voor stoelmassage

   
 
stoelmassage
 
Stoelmassage Opleiding Syntra West. shopping_cart. shopping_cart. shopping_cart. shopping_cart.
het dé behandeling bij uitstek is die bij de klant thuis kan worden toegepast. Professionele stoelmassage vindt steeds meer ingang in het bedrijfsleven en daarbuiten, omdat het een effectieve behandeling is ter preventie en verlichting van klachten. Voor wie is deze opleiding bestemd?
Stoelmassage Wellness For Business.
Stoelmassage is uiterst geschikt ter voorkoming van aan het werk gerelateerde klachten, zoals RSI en de symptomen van stress. RSI Repetitive Strain Injury is een verzamelnaam voor spier en gewrichtsklachten aan handen, polsen, armen, schouders, en/of nek. Stoelmassage geeft onmiddellijk een aangename ontspanning.
Wat is een stoelmassage? massageprofs.
Wat is een stoelmassage? Het woord zegt het al: een stoelmassage is een massage, waarbij je gaat zitten op een speciale massagestoel en je bovenlichaam gemasseerd wordt. Stoelmassages worden steeds vaker ingezet als middel tegen stress en andere werkgerelateerde klachtenomdat je tijdens de stoelmassage namelijk helemaal tot rust kunt komen.
Stoelmassage relaxatie op het werk felia.
De massage vermindert en verbetert typische klachten zoals.: RSI of Repetitive Strain Injury; Dit is een verzamelnaam voor spier en gewrichtsklachten aan hoofd, schouders, nek, armen, handen en de polsen. Stoelmassage heeft een onmiddellijk effect, bij herhaling wordt dit effect versterkt.

Contacteer ons