Op zoek naar zwangerschapsmassage dordrecht?

   
 
zwangerschapsmassage dordrecht
 
Zwangerschapsmassage in Dordrecht en Zwijndrecht massage-info.nl.
Het vertrouwde adres voor een professionele ontspannings, sport, hotstone, bindweefsel, cupping of zwangerschapsmassage. Simon Vestdijk-erf 136, Dordrecht. De Mobiele Masseur Pedicure Dordrecht e.o en Goeree-Overflakkee. Diverse massages en pedicure behandelingen. Zowel in mijn praktijk als aan huis in Dordrecht e.o.
Zwangerschapsmassage Dordrecht.
Wat houdt een zwangerschapsmassage in? Tijdens de zwangerschapsmassage lig je op een warmwater matras. Door de ondersteuning van het water lig je in zeer comfortabele positie en kun je optimaal genieten van je massage. De specifieke klachten zoals, bekkenklachten, rugklachten, vermoeide benen, nekklachten kunnen uitstekend behandeld worden in een ontspanning liggende positie. Van der Linden Body Mind Wellness. Wij zijn al jaren het vertrouwde adres voor massagetherapie, huidverbetering en pedicure in de regio Dordrecht.
Zwangerschapsmassage Helena Massage Reiki Dordrecht.
Of kent u iemand die het tijdens de zwangerschap klachten heeft en een ontspannende massage verdient? Het is dan misschien een idee om een zwangerschapsmassage cadeau te doen. Bij de tarieven vindt u onze cadeaubonnen. Maak een afspraak. Kiom opleidingsinstituut, zwangerschapsmassage. Simon Vestdijk-erf 136 3315CV Dordrecht 06 10287639 info@helena-massage.nl KvK 65657101.
Zwangerschapsmassage A Beautiful Balance.
Locatie en data A Beautiful Balance Muziekplein 28 2992 GH Barendrecht Dag en tijdstip: in overleg contact Jacqueline Tarieven: Prijs voor een totaalmassage 7800, Een deelmassage kost 3250, Ook is het mogelijk samen met je partner één of meerdere sessies te doen, waarin je partner geleerd wordt een zwangerschapsmassage te geven en daarbij ook technieken aan te leren die van nut kunnen zijn bij de bevalling. Vergoeding: In sommige situaties kan de massage ook als fysiotherapiesessie worden gedeclareerd. Indien je aanvullend bent verzekerd, dan kun je bij een aantal ziektekostenverzekeraars voor restitutie van een gedeelte van de nota in aanmerking komen. Informeer gerust naar de mogelijkheden. Met gepaste trots kan gezegd worden dat de cliënten van A Beautiful Balance voor de fysiotherapie, zwangerschapsyoga en bevallen doe je samen uit de hele regio komen: o.a. Barendrecht, Capelle a.d. Dordrecht, Heerjansdam, Hendrik Ido Ambacht, Heinenoord, Hoeksche Waard, Hoogvliet, Maasdam, Maassluis, Nieuwerkerk a.d.
Soepel de Massage Winkel Dordrecht Massages Zwangerschapsmassage.
De zwangerschapsmassage is speciaal ontwikkeld voor de aanstaande moeder, er is veel aandacht voor het comfort tijdens de behandeling. Massage zal bijdragen aan een goed verloop van de zwangerschap en de ontwikkeling van het kindje. Het geeft de nodige ontspanning en helpt bij regelmatige toepassing de zogenaamde kwaaltjes te beperken en verlichten.
Soepel therapie massage Dordrecht.
Soepel therapie en massage Dordrecht. Het team van Soepel bestaat uit zelfstandige masseurs en therapeuten. Het betekent voor u dat wij instaan voor onze eigen kwaliteiten, welke dat zijn kunt u vinden onder ons aanbod. Wij bieden massage zoals Ontspanningsmassage en Zwangerschapsmassage, maar vooral ook lichaamsgerichte therapieën zoals Shiatsu therapie en Haptotherapie.
Zwangerschapscursus en begeleiding in Dordrecht Juulies.
De grootste kunst is de overgave aan wat er gebeurt tijdens het hele bevallingsproces. Overgave in het vertrouwen, dat je lichaam weet wat er moet gebeuren en het ook aan kan. Hartelijk welkom bij Juulies Bevalt Goed! Zwangerschapscursus en Zwangerschapsmassage in Dordrecht.
Zwangerschapsmassage Dordrecht.
Wat houd het zwangerschapsarrangement in? Zwangerschapsmassage 60 min. Pedicure behandeling lux 40 min. Dit zwangerschapsarrangement duurt in totaal 100 minuten. Van der Linden Body Mind Wellness. Wij zijn al jaren het vertrouwde adres voor massagetherapie, huidverbetering en pedicure in de regio Dordrecht.
Massagepraktijk Dordrecht Home. Massagepraktijk Dordrecht wwww.massagepraktijkdordrecht.nl.
Wie ben ik? Welkom op de website van massagepraktijk Dordrecht. Massagepraktijk Dordrecht is een stijlvolle, professionele en goede massagepraktijk. Door genoeg aandacht en effectieve technieken kan ik u een goed resultaat verzekeren. Voor meer informatie kunt u altijd contact met mij opnemen.
Zwangerschapsmassage in de buurt van Dordrecht, Zuid-Holland Treatwell.
Shapen verven met korting. Alles over beauty treatments. Rug, schouder en nekmassage. Deep tissue massage. Masseur Top Rated. Treatment guide: massage. Get your brazilian. De waxing guide. Summer spray tan. Bank holiday getaways. Zwangerschapsmassage in de buurt van Dordrecht, Zuid-Holland.

Contacteer ons