Resultaten voor zwangerschapsmassage dordrecht

   
 
zwangerschapsmassage dordrecht
 
Soepel therapie massage Dordrecht.
Praktijkruimte huren in het centrum van Dordrecht. Op onze locatie, Nieuwstraat 29, bieden wij de mogelijkheid om flexibel en/of incidenteel ruimte te huren. Ben je coach, masseur of therapeut en zoek je zo nu en dan of op regelmatige basis werkruimte in Dordrecht om cliƫnten te zien, of een kleine workshop te geven; informeer dan naar de mogelijkheden.
Manuele Lymfedrainage Dordrecht. Manuele Lymfedrainage Dordrecht.
Home 1e behandeling Massages Techniek Coaching en massage Locatie Barendrecht Tarieven Nieuws Contact Info. Lichaamsmassage Stoelmassage Manuele Lymfedrainage Massage in de klas. Manuele Lymfedrainage Dordrecht. Bent u op zoek naar Manuele Lymfedrainage in Dordrecht, dan bent u bij ons aan het juiste adres.
Massagepraktijken.
Zwangerschapsmassage en Zweedse massage. Praktijk de Open Roos. Voetreflexmassage en zwangerschapsmassage. Pure L Beauticare. Ayurvedische massage en zwangerschapsmassage. Zwangerschapsmassage en Sportmassage. Massage Nederland massage aan huis. Ayurvedische massage en Shiatsmassage. Hotstone massage en Zweedse massage. Manon Jansen Praktijk voor massage en bewustwording.
Mindful Massage Dordrecht Facebook.
Hannum 2 1 University of Wisconsin-Stout 2 University of Illinois at Urbana-Champaign Contact: email protected Het is bekend dat mass. Mindful Massage Dordrecht heeft de video van Yoga Festival Dordrecht gedeeld. Ook Mindful Massage Dordrecht is aanwezig op het Yoga Festival Dordrecht!
Massage Beautybrigade Massage en schoonheidssalon in Castricum.
Bijna iedereen heeft wel eens klachten die voort kunnen komen uit lichamelijk of geestelijke inspanning door bijvoorbeeld hoge werkdruk, emotionele gebeurtenissen, stress etc. Gun jezelf een massage en ondervind zelf de werking ervan. Kijk hier welke massage het beste bij jou past.
Massagepraktijk in Alblasserdam met een heel andere benadering Klaroen.
Sinds kort doet ze ook zwangerschapsmassage en massages voor vrouwen die kampen met moeilijkheden in de overgang. Op de Seniorenbeurs. Om zichzelf en haar praktijk te presenteren is Gerda de Jager op donderdag 5 oktober aanwezig op de eerste 55 beurs in Alblasserdam, die van 10.30 tot 16.00 uur gehouden wordt in Landvast.
Zwangerschapsmassage Dordrecht.
Wat houd het zwangerschapsarrangement in? Zwangerschapsmassage 60 min. Pedicure behandeling lux 40 min. Dit zwangerschapsarrangement duurt in totaal 100 minuten. Van der Linden Body Mind Wellness. Wij zijn al jaren het vertrouwde adres voor massagetherapie, huidverbetering en pedicure in de regio Dordrecht.
Over mij.
Toen ik een advertentie zag staan over sportmassage was mijn intresse meteen gewekt. In september 2012 ben ik deze opleiding bij IVS opleidingen in Dordrecht gaan volgen. De opleiding beviel me zo goed dat ik besloot hier verder mee gaan en een eigen praktijk te beginnen voor sportmassage en ontspanningsmassage.
bol.com De beste massage technieken, Fiona Harrold 9789044743944 Boeken.
De auteur begeleidt de lezer naar het geven van massages variƫrend van een volledige massage van kop tot teen, tot verschillende deelmassages zoals alleen de rug, borstkas en nek, gezicht en hoofd en handen. Sommige van deze massages zijn ontspannend, andere stimulerend of verzachtend.
Zwangerschapscursus en begeleiding in Dordrecht Juulies.
De grootste kunst is de overgave aan wat er gebeurt tijdens het hele bevallingsproces. Overgave in het vertrouwen, dat je lichaam weet wat er moet gebeuren en het ook aan kan. Hartelijk welkom bij Juulies Bevalt Goed! Zwangerschapscursus en Zwangerschapsmassage in Dordrecht.

Contacteer ons