Op zoek naar zwangerschapsmassage dordrecht?

   
 
zwangerschapsmassage dordrecht
 
Zwangerschapsmassage in Dordrecht en Zwijndrecht massage-info.nl.
Het vertrouwde adres voor een professionele ontspannings, sport, hotstone, bindweefsel, cupping of zwangerschapsmassage. Simon Vestdijk-erf 136, Dordrecht. De Mobiele Masseur Pedicure Dordrecht e.o en Goeree-Overflakkee. Diverse massages en pedicure behandelingen. Zowel in mijn praktijk als aan huis in Dordrecht e.o.
Massage Beautybrigade Massage en schoonheidssalon in Castricum.
De Massage Beautybrigade is dé massage en schoonheidssalon in Castricum om in een ontspannen sfeer helemaal tot je zelf te komen. Van een klachtgerichte massage, een ontspannende gezichtsbehandeling tot het harsen van de benen. Voor massage en beauty behandelingen ben je bij mij in goede handen!
Heart for you Home.
Heart for you is aangesloten bij de NVST en RBCZ, certificatie 2018. 06 2881 5881. Heart for You. Schipbeekstraat 194, Dordrecht. ma-za: in overleg. 06 2881 5881. Heart for You. Schipbeekstraat 194, Dordrecht. ma-za: in overleg. Heart for you is aangesloten bij de NVST en RBCZ, certificatie 2018.
Zwangerschapsmassage Dordrecht.
Wat houd het zwangerschapsarrangement in? Zwangerschapsmassage 60 min. Pedicure behandeling lux 40 min. Dit zwangerschapsarrangement duurt in totaal 100 minuten. Van der Linden Body Mind Wellness. Wij zijn al jaren het vertrouwde adres voor massagetherapie, huidverbetering en pedicure in de regio Dordrecht.
Over mij.
Toen ik een advertentie zag staan over sportmassage was mijn intresse meteen gewekt. In september 2012 ben ik deze opleiding bij IVS opleidingen in Dordrecht gaan volgen. De opleiding beviel me zo goed dat ik besloot hier verder mee gaan en een eigen praktijk te beginnen voor sportmassage en ontspanningsmassage.
bol.com De beste massage technieken, Fiona Harrold 9789044743944 Boeken.
De auteur begeleidt de lezer naar het geven van massages variërend van een volledige massage van kop tot teen, tot verschillende deelmassages zoals alleen de rug, borstkas en nek, gezicht en hoofd en handen. Sommige van deze massages zijn ontspannend, andere stimulerend of verzachtend.
Mindful Massage aandacht voor lichaam en geest. Mindful Massage aandacht voor lichaam en geest.
In de therapie van Mindful Massage gaat het om volledige aandacht voor jezelf; voor je gevoelens en gewaarwordingen, zonder te oordelen. Bel 06 58925885! Tijdens een behandeling kan ik de telefoon niet opnemen, maar als je een boodschap inspreekt, bel ik je terug. Je kunt me ook je contactgegevens mailen. Singel 28 1.18. 3311 SJ Dordrecht.
Overzicht gecertificeerde docenten babymassage in Nederland.
Dordrecht, NamaRoepa, Ratna Karaya, www.namaroepa.nl. Dordrecht, Santosha Natuurgeneeskundige praktijk, Willy Bot, www.santosha.nl. Dordrecht, Yogacentrum YoginY, Sandy van Sasse van IJsselt, www.yoginy.nl. Gorinchem, Annieke Boom Loor. s-Gravenzande, Di Mi So, Sharon van de Water-Demei, www.dimiso.nl. s Gravenzande, La Vida geboortebegeleiding Westland, Marian Groenewegen, www.geboortebegeleiding-westland.nl.
Soepel therapie massage Dordrecht.
Zowel bij ons in de praktijk als bij bedrijven geven wij ook Stoelmassage. Voor alle algemene vragen kun je contact opnemen met Jessica Laman. Soepel is zowel voor therapieën als de massages het vertrouwde adres in Dordrecht, wij werken op afspraak.
mamaenco.nl verantwoord actief sporten rondom je zwangerschap.
Kan ik ook meedoen met de zwanger en fit cursus als ik voor mijn zwangerschap niets aan sport heb gedaan? Kan ik ook aan de ontzwanger en fit meedoen als ik tijdens mijn zwangerschap niet aan de zwanger fit cursus heb mneegedaan?

Contacteer ons