Zoeken naar sportmassage eindhoven

   
 
sportmassage eindhoven
 
Sportmassage in de buurt van Eindhoven Treatwell.
Boek een duo massage. Last minute een wax nodig? Ontdek de beste gezicht threading. Last minute spray tan? Ontdek onze lichaamsbehandelingen. Kies datum tijd. Sportmassage in de buurt van Eindhoven. We hebben 6 salons gevonden. Bekijk zoekresultaten op kaart. Zoek op afstand.
massagewaalre.nl Sportmassage Wellnessmassage.
Mijn naam is Math Smets en ben NGS sportmasseur/verzorger. Massage voor sporters en niet sporters. NGS-Sportmasseurs bezitten het enige door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport in Nederland erkende diploma Sportmassage. Een Sport of Wellnessmassage kan verlichting geven bij.:
Theraned.
Sportmassage, bandages en medical tapes. Massage voor het verminderen van stress en het verbeteren van de nachtrust tijdens de zwangerschap. Massagetherapie volgens de vijf natuurgerichte principes. Turnhoutlaan 19 5628 RJ Eindhoven. 06-12790645 040-8428090 s avonds. Alle rechten voorbehouden 2017 Design by Rehaze Softworks.
Souplesse Sportmassage Eindhoven.
Adres: Souplesse Sportmassage Judith Hendrikx Sjaak Kruijssenlaan 4 5626 HS Eindhoven. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? U kunt ons bereiken op 06-537 523 47 Of stuur een e-mail naar info@souplesse.biz. This is bold and this is strong.
AV Weert.
Sportmassage helpt het lichaam om sneller te herstellen en zodoende een volgende belasting weer beter aan te kunnen. SpierVitaal heeft het afgelopen jaar de sportmassage verzorgd voor de deelnemers aan de voorbereidingsclinic van trainer Piet Houben voor de halve marathon van Eindhoven.
Sportmassage Veldhoven.
Sportmassage / Blessurepreventie en behandeling. Stijve kuit, hamstring of bovenbeen. Hielspoor, plantaire fascitis. Tennisarm / golferselleboog. Lage rugpijn, SI klachten, spit. Schouderklachten / frozen shoulder. Sportblessures worden nog effectiever behandeld in combinatie met kinesiotaping. Hooikoortsklachten / COPD. Lage rugpijn, SI klachten, spit.
Opleiding Sportmassage Sportmassage leren bij IVS Opleidingen.
U kunt de opleiding volgen in Antwerpen, Apeldoorn, Breda, Bodegraven, Den Bosch, Dordrecht, Eindhoven, Roosendaal, Rotterdam, Tilburg en Zwolle. Onze spoedopleiding sportmassage die vijf maanden duurt verzorgen wij één maal per jaar op onze locaties in Dordrecht, Rotterdam en Tilburg.
Sportmassage Helmond Eindhoven Nuenen Mierlo e.o. ook aan huis!
soepel en stimuleert de bloedcirculatie, waarbij tevens de afvalstoffen uit de spieren afgevoerd worden. Via sportmassage kunnen ook triggerpoints, ofwel verkrampingen in spieren op microniveau, opgespoord en behandeld worden. De behandeling bestaat uit verschillende massagetechnieken gericht op de verbetering van de conditie van de spieren.
Sportmassage Body Basics Well-being.
Een effect bij vrijwel iedere vorm van massage, dus ook bij sportmassage, is psychische en lichamelijke ontspanning. De Heatlotion welke wordt gebruikt bij de sportmassage deze is op natuurlijke basis en geeft een diepe, verfrissende en tintelende werking. Naast Aloë Vera Barbadensis bevat de heatlotion ook Menthol en Eucalyptus.
Sportmassage in Eindhoven.
Heb je vragen ten aanzien van een behandeling? Dan bel of mail je natuurlijk ook! NB In mijn praktijk worden géén erotische/seksuele massages/handelingen verricht. Ik sta als erkend en gediplomeerd sportmasseur geregistreerd in het kwaliteitsregister van het NGS. Massagepraktijk Ineke Maas. 5629 MK Eindhoven.

Contacteer ons