Resultaten voor sportmassage eindhoven

   
 
sportmassage eindhoven
 
Sportmassage in Eindhoven.
Heb je vragen ten aanzien van een behandeling? Dan bel of mail je natuurlijk ook! NB In mijn praktijk worden géén erotische/seksuele massages/handelingen verricht. Ik sta als erkend en gediplomeerd sportmasseur geregistreerd in het kwaliteitsregister van het NGS. Massagepraktijk Ineke Maas. 5629 MK Eindhoven.
Souplesse Sportmassage Eindhoven.
Sportmassage in Eindhoven. Tijdens het sporten/bewegen maar ook tijdens het dagelijks leven worden spiergroepen intensief gebruikt en soms ook overbelast. Sportmassage is een manier om het herstel te bevorderen en geeft verbeteringen van de doorbloeding en stofwisseling zodat afvalstoffen sneller afgevoerd worden.
Atria-Eindhoven Sportmassage.
De sportmassage opleiding van Atria-Eindhoven gaat in op alle aspecten van de theorie en de praktijk. Atria-Eindhoven leidt op voor het officiële diploma van het Nederlands Genootschap voor Sportmassage NGS. Met dit diploma heb je een erkend bewijs van je vakmanschap.
Massage sportmassage TotalFysio.
Home Diensten Massage sportmassage. TotalFysio biedt sportmassage aan op zes locaties in Noord-Brabant: Eindhoven Vijfkamplaan, Eindhoven Philipsstadion, Rosmalen, Sint-Oedenrode, Tilburg en Vught. Wat is sportmassage? Sport en ontspanningsmassages kunnen helpen bij revalidatie na een ongeval of blessure en helpen daarnaast de sportprestaties te verbeteren.
Rob Leeuw Sportmassage.
Rob Leeuw Sportmassage: Dé Sportmasseur van Eindhoven. Sport je maar heb je het gevoel dat je niet los komt? Ben je net hersteld van een blessure en wil je je lichaam weer snel in conditie hebben? Dan is een afspraak bij Rob Leeuw sportmassage iets voor jou!
Sportmassage bij TopSupport in Eindhoven.
Werken stage bij TopSupport. Bij TopSupport in Eindhoven kunt u terecht voor sportmassage bij een erkende sportmasseur. Een sportmassage helpt om de conditie van uw spieren te verbeteren en blessures te voorkomen. Het zorgt voor een betere doorbloeding van de spieren en betere afvoer van afvalstoffen.
Masseur in Eindhoven massage-info.nl.
Reber Massage Therapie Eindhoven. Praktijk voor massage therapie Natuurgeneeskundig therapeut en psychotherapeut Sportmassage. Triggerpoint massage en Pijnbestrijding Eindhoven. Als paramedicus geef ik Triggerpoint therapie / massage met houdingcorrectie en oefeningen als beste combinatie bij pijnbestrijding van zeer uiteenlopende klachten; nek.,
Corpsstabilithy sportmassage Eindhoven Sportmassage, blessures bestrijden en voorkomen en haptonomische sportbegleidingCorpsstabilithy sportmassage Eindhoven Sportmassage, blessures bestrijden en voor

Contacteer ons