Resultaten voor hotstone massage eindhoven

   
 
hotstone massage eindhoven
 
MassageWebshop MassageWebshop.
Zonder Javascript is het niet mogelijk bestellingen te plaatsen in deze webwinkel en zijn een aantal functionaliteiten niet beschikbaar. Geen artikelen in winkelwagen. This is a placeholder. Dé specialist in Massagetafels, Massagestoelen, Hotstones, Facecovers., Vachten, Textiel, Hoeslakens, Massage-olie en alle overige Massage artikelen.
Des Fleurs Therapie en massage in Eindhoven Over mij.
Mijn naam is Dorien Bour en ik woon in Eindhoven en heb na het volgen van diverse opleidingen ruime ervaring opgedaan met Life Coaching en het geven van massages. Hoe ik begonnen ben met dit werk. Als kind kwam ik al altijd al op voor iedereen en wilde mensen helpen. Dit gevoel van zorgen en willen helpen groeide met de jaren. De ervaringen die ik zelf heb opgedaan, hebben mij veel inzicht gegeven die ik graag wil gebruiken om andere mensen te helpen en aansturen daar waar nodig. Want iemand die je kan helpen doordat diegene zich goed kan inleven in de pijn die je voelt door eigen ervaring, lijkt mij beter dan iemand die alleen vanuit de boeken werkt. Daardoor ben ik geïnteresseerd geraakt in Life Coaching en heb me hierin verdiept. Daarnaast heb ik diverse opleidingen gevolgd die mij de juiste gereedschappen geven om mensen te kunnen helpen. 5 jaar geleden ben ik geïnteresseerd geraakt in de wereld van de massage.
Geparkeerd.
U heeft in uw klantenpaneel DNS beheer voor dit domein aangezet. Wijzig de DNS records naar de IP adressen van uw server of zet DNS beheer uit en wijzig de nameservers van de domeinnaam naar de nameservers van uw webhosting pakket, reseller hosting pakket of virtuele/dedicated server.
Hotstone massage Wellness Center de Bronsbergen.
Hotstone massage Hotstone massage wellness center schoonheidssalon de Bronsbergen. Home / Products / Hotstone massage. Kies uw soort behandeling. Een optie kiezen. Hotstone massage 25 min. Hotstone massage 40 min. Hotstone massage 55 min. SKU: Niet beschikbaar Categorieën: behandelingen, Massages.
Maxwellnezz Massages Masseur / Massage Eindhoven.
Het doel van deze massage is dit uiterst essentiële afvoersysteem te zuiveren en te regenereren om zo het menselijk lichaam te versterken. In tegenstelling tot veel andere vormen van massage bestaat MLD uit een lichte aanraking van de huid en de direct daaronder liggende weefsels.
Nam Mua Massage.
DUO hotstone massage. Een complete lichaamsmassage met hotstones ondersteunt met een ontspanningsmassage van 75 minuten. De prijzen zijn per persoon. De duo massages zijn in samenwerking met Massagepraktijk Estas, Iepenlaan 1, 5616 NP Eindhoven. Klik hier voor het stellen van een vraag of om een afspraak te maken.
Lichaamsbehandelingen Schoonheidssalon Masquerade Eindhoven.
MASSAGEKAARTEN, 5MAAL MASSAGE 1 GRATIS.: Houdt u van wat ontspanning op z'n' tijd? Dan is de massagekaart helemaal iets voor u! Massagekaart 30 minuten klassiek 51 gratis. Massagekaart 30 minuten hammam 51 gratis. Massagekaart 30 minuten hotstone 51 gratis. Massagekaart 45 minuten klassiek 51 gratis. Massagekaart 45 minuten hammam 51 gratis. Massagekaart 45 minuten hotstone 51 gratis. Massagekaart 60 minuten klassiek 51 gratis. Massagekaart 60 minuten hammam 51 gratis. Massagekaart 60 minuten hotstone 51 gratis. 5652 JD Eindhoven.
Coaching Eindhoven Dharma Health.
Wij kunnen diverse mogelijkheden aanbieden in de regio van Eindhoven. Heeft u rug, spier of gewrichtsklachten? Kom dan langs voor een massage die u weer helemaal als nieuw zult laten voelen. Wij geven diverse massages zoals een voetmassage of een hotstone massage.
Home Sabaaydi Massage Opleidingen.
Bekijk de laatste berichten van Sabaaydi Massage Opleidingen. Cursus Thaise voetmassage. Tweedaagse cursus Thaise voetmassage. vrijdag 25 en zaterdag 26 januari 2019. Diepe lichamelijke ontspanning door aanraking van de voeten! Wil je ook graag een uitgebreide Thaise. cursus Sabaaydi kruidenstempelmassage.
Enjoy4u Heerlijk ontspannen en tot rust komen bij massagepraktijk Enjoy4U.
Kom tot rust met onze voetreflextherapie. Heeft u onze hotstone. massage al geprobeerd? U kunt in mijn praktijk terecht voor reflexzondetherapie voetreflex, ontspanningsmassage, s en Guasha therapie. Deze is onder de verschillende kopjes van mijn website te ontdekken. Bij de voetreflex maak ik gebruik van de westerse en Chinese voetreflexologie.

Contacteer ons