Meer resultaten voor hotstone massage eindhoven

   
 
hotstone massage eindhoven
 
Massage Beauty Rose Woensel, Eindhoven.
Bij Beauty Rose kunt u ook terecht voor massages. U kunt hierbij kiezen uit een ontspanningsmassage of een hotstone massage. Ook kunt u bij Beauty Rose terecht voor een heerlijk ontspannende hoofdhuidmassage. Boek dus snel bij Beauty Rose een behandeling voor een heerlijke ontspannende massage.
BS Wellness BS Nature BS Wellness.
Ik ben gericht op groei, ontwikkeling, gezondheid, herstel en ontspanning. Ik ben opgeleid als Counseller, Coach, Psychodynamisch Therapeut, Santai Guasha Therapeut, Massage Therapeut, Voetreflexoloog en Massagoloog. Momenteel ben ik gericht op de Traditionele Chinese Geneeskunst TCM en volg ik de opleiding als E.E.N.
Wellness Menu Inntel Hotels Art Eindhoven.
Zonder u een moment af van alles om uw heen. Spa Lux staat garant voor totale ontspanning midden in het bruisende centrum van Eindhoven met een Finse sauna, een Turks stoombad, een hamam mekka, horizontale regendouche, 2 behandelkamers en een relaxgedeelte voor algehele ontspanning. Wij verzoeken gasten van Spa Lux vriendelijk om de gebruiken van de Finse spa cultuur te respecteren daarom dient u bij gebruik van de sauna om hygiënische redenen naakt te zijn. MASSAGES PAKKINGS GEZICHTSBEHANDELINGEN EXTRAS. De ontspanningsmassage is een oliemassage die vanuit het gevoel wordt gegeven en waarbij gekeken wordt naar het individu. De massage is uitstekend geschikt bij stress, vermoeidheid of lichte klachten aan spieren en gewrichten.
QoQo Massage Welkom.
Boek nu online. Als professioneel Wellness Center combineert QoQo Massage Clinics de traditionele Chinese therapieën met het moderne westerse concept van een gezonde en duurzame levensstijl. Ons professionele team helpt niet alleen bij het verbeteren van de fysieke conditie van onze bezoekers, maar ook van hun mentale staat.
Des Fleurs Therapie en massage in Eindhoven Over mij.
Mijn naam is Dorien Bour en ik woon in Eindhoven en heb na het volgen van diverse opleidingen ruime ervaring opgedaan met Life Coaching en het geven van massages. Hoe ik begonnen ben met dit werk. Als kind kwam ik al altijd al op voor iedereen en wilde mensen helpen. Dit gevoel van zorgen en willen helpen groeide met de jaren. De ervaringen die ik zelf heb opgedaan, hebben mij veel inzicht gegeven die ik graag wil gebruiken om andere mensen te helpen en aansturen daar waar nodig. Want iemand die je kan helpen doordat diegene zich goed kan inleven in de pijn die je voelt door eigen ervaring, lijkt mij beter dan iemand die alleen vanuit de boeken werkt. Daardoor ben ik geïnteresseerd geraakt in Life Coaching en heb me hierin verdiept. Daarnaast heb ik diverse opleidingen gevolgd die mij de juiste gereedschappen geven om mensen te kunnen helpen. 5 jaar geleden ben ik geïnteresseerd geraakt in de wereld van de massage.
Hot stone massage in de buurt van Vestdijk, Eindhoven Treatwell.
Bij Massagetherapeut Monique Bechtold in Eindhoven kun jij doordeweeks, van 18.00 tot 22.00 uur, even alle stress van je af laten glijden met een massage. Eigenaresse Monique is gespecialiseerd in ontspanningsmassages, hot stone massages, kruidenstempelmassages, maar als je toe bent aan een stevigere massage, dan kun je hier ook terecht voor sportmassages of deep tissue massages.
Ontspanningsmassage in Eindhoven Tweedehands.nl.
Tevens geef ik een hotstone massage, kosten hiervan is 32 euro voor 45 minuten, 40 euro voor 60 minuten. De reden voor je klacht. Geplaatst in de verkeerde rubriek. Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie. Afdeling Kies afdeling Kies afdeling. Audio, Video TV. Computer Game Consoles. Hobby Vrije tijd. Rubriek Kies rubriek Kies rubriek. Categorie Kies categorie Kies categorie. Onterecht in Gratis af te halen. Houd mij op de hoogte van deze tip. reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat je geen robot bent. Je zult onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden. waardering onbekend 0. Bekijk alle advertenties. actief sinds 20 juli 2016. Eindhoven Noord Brabant.
Home.
Mijn wellnesspraktijk is in Herkenbosch gevestigd. Massage heeft vele positieve effecten op het lichaam, maar ook op de psychische en emotionele situatie. Massage is veelal een preventief middel voor het behoud van een goede gezondheid. Massage is dus geen luxe.
Hotstone massage BEAUX-ARTS SKINCARE.
Het voelt dan alsof warme handen nog overal energieën door blijven geven en dat zorgt voor een zeer prettige ervaring. Hotstonemasage ca 45 minuten 4600., Beaux-Arts Skincare Store. 5621 HP Eindhoven. T: 31 40 298 43 11. Your ticket for the: Hotstone massage. Title Hotstone massage.
BewustGenieten.nl.
KIOM Massage Eindhoven. praktijk voor massage en shiatsu. Holistic Praktijk De Paradox. Ad van Koppen massage. Massage is voor iedereen. Float, Body Beauty Center Prana. Van der Linden, Body mind Wellness. Panta Rei Limburg. Sterren Massage, Hotstone Heaven. To Work Well Amsterdam.

Contacteer ons