Meer resultaten voor holistische massage

   
 
holistische massage
 
Best beoordeelde massage in Zoetermeer Lichaamstaal de praktijk voor holistische massage in Zoetermeer.
En als je dan toch op je telefoon of tablet zit, schrijf dan gelijk even een beoordeling over je massagebehandeling bij mij of laat een recensie achter op mijn FaceBook pagina. Auteursrecht 2019 Lichaamstaal de praktijk voor holistische massage in Zoetermeer Thema: Flash door ThemeGrill.
Holistische massage 60min.
Door intensief bezig te zijn met deze natuurlijke producten is Anneleen een echte vak expert inzake natuurlijke verzorging en gezondheidsondersteuning. Holistische massage 60min. De Raindrop massage is een holistische massage met essentiële oliën die op de rug en voeten gegeven wordt.
Holistische massage.
Prikpunt Reinier Haga MDC. Thai Yoga Massage. Een holistische massage brengt je dichter bij jezelf, werkt verruimend en ontspannend. Holistisch komt van het Griekse woord holos, wat volkomen betekent. Een holistische massage is gericht op de ontspanning van spieren en van je denken.
Holistische massage Mintaka.
Bij Mintaka kan u terecht voor een anti-stress massage, alsook voor een massage van de relexzones van ons lichaam: oren, handen en voeten, een uitgebreide voetmassage, zwangerschapsmassage tijdens en na de zwangerschap, babymassage en kindmassage, u kan tevens opteren voor een workshop waarbij de massagetechnieken worden aangeleerd voor de verschillende toepassingen. Mintaka Holistische Gezondheidspraktijk.
Holistische massage, Ideaal en praktijk, van sportmassage tot seksueel-getinte Tantrische massage, onderzoek, internationaal, kwaliteiten, Een verkenning van taboes in de grensgebieden van massage, ho
4b Best Practices in deze massage; het gezichtspunt van de masseur m/v bij holistische massage. De intentie van de holistische massage is heelheid van aanraking en ervaring, overgebracht door middel van aangepaste spirituele houding en massagetechnieken, meestal met rustige effleurage lange strijkingen die op verzoek al of niet stevig kunnen zijn, en verder tapotage kloppen, pulsing ritmies bewegen en tal van andere, meer creatieve vormen.
weekends holistische massage Massage.
Vanuit de holistische visie betekent massage een uitwisseling van energie tussen diegene die massage geeft en diegene die ze ontvangt. Massage is een harmonisch samenspel van lichaam en geest tussen twee individuen, een gevoelvolle communicatie zonder woorden. Bovendien brengt holistische massage een diepe lijfelijke en mentale ontspanning teweeg.
Massagetherapie Annima.
Massage Therapie Openbloeien tot je ware en stralend gezonde Zelf! Holistische therapieën en Tuina Chinese medische massagetherapie. De term holistisch is afgeleid van het Griekse holos wat heel betekent. Bij lArt lAnnimA kijkt en voelt Ann dan ook verder dan de kwaal, de pijn, het probleem of de vraag.
Holistische massage Muriël Reineman.
Het vraagt om aandacht in plaats van het weg te duwen. Een holistische massage: geeft aandacht aan een deel van je lichaam bestaat uit een voorgesprek 10-20 min, een massage stemmen we op dat moment samen af, en een nagesprek 15 min.
Massage cursus? Volg de Holistische massage cursus van CIVAS!
Massage cursus: wat leert u? De cursus Holistische massage geeft u allereerst de achtergronden van het masseren en basiskennis van anatomie, fysiologie en spieren. Naast klassieke massage leert u in de cursus te werken met intuïtieve vaardigheden, holistische massage en shiatsu.
Home Zijn Praktijk voor Holistische Massage en Therapie.
Heb je last van fysieke of emotionele pijn? bij de massagetherapiepraktijk: holistiche masage en therapie te Wijchen. Wil je even tot rust komen? Met mijn massage breng ik je aandacht weer naar je lichaam. Zijn Praktijk voor Holistische Massage en Therapie.

Contacteer ons