Meer resultaten voor holistische massage

   
 
holistische massage
 
Umoya Health, Holistische massage 60 min: bespaar 68% in Amersfoort via Social Deal.
Holistische massage 60 min. Binnenkort online: Ja. Droom 60 minuten lang weg tijdens een holistische massage bij massagepraktijk Umoya Health: lichaam en geest raken weer helemaal in balans. Droom 60 minuten lang even helemaal weg tijdens een holistische massage. Zie hier de lovende recensies.
Dieptemassage.
Warning: mysql_fetch_assoc expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/inticura/includes/h.php on line 238. Dieptemassage Relaxatie massage. Losmaken van blokkades in spieren. Een dieptemassage dringt door tot de diepste spieren en spiergroepen. Met specifieke handtechnieken worden verkrampingen, blokkades, spanningen in spieren en bindweefsel losgemaakt.
Massage cursus? Volg de Holistische massage cursus van CIVAS!
Massage cursus: wat leert u? De cursus Holistische massage geeft u allereerst de achtergronden van het masseren en basiskennis van anatomie, fysiologie en spieren. Naast klassieke massage leert u in de cursus te werken met intuïtieve vaardigheden, holistische massage en shiatsu.
Holistische massage 60min.
Door intensief bezig te zijn met deze natuurlijke producten is Anneleen een echte vak expert inzake natuurlijke verzorging en gezondheidsondersteuning. Holistische massage 60min. De Raindrop massage is een holistische massage met essentiële oliën die op de rug en voeten gegeven wordt.
Massage Wikipedia.
Integratieve massage bewerken. Integratieve massage is een op een bepaalde manier samengestelde combinatie van drie massagevormen: Dynamische massage, klassieke Zweedse massage en Polariteitsmassage. De manier van combineren wordt bepaald door het holistisch mensbeeld. Kum nye massage bewerken. Deze massage wordt ook vaak Kum nye tantra genoemd en heeft tevens overeenkomsten met de sweda.
Holistische massage Mintaka.
Bij Mintaka kan u terecht voor een anti-stress massage, alsook voor een massage van de relexzones van ons lichaam: oren, handen en voeten, een uitgebreide voetmassage, zwangerschapsmassage tijdens en na de zwangerschap, babymassage en kindmassage, u kan tevens opteren voor een workshop waarbij de massagetechnieken worden aangeleerd voor de verschillende toepassingen. Mintaka Holistische Gezondheidspraktijk.
Massage O Soin Pur.
Tijdens een holistische massage wordt het volledige lichaam gemasseerd met natuurlijke plantaardige olie, eventueel vermengd met etherische oliën. Deze etherische oliën spelen een helende rol, in harmonie met lichaam, ziel en geest, als totaliteit van ons gans zijn. Deze massage zorgt eveneens voor een gevoel van welzijn, het welbehagen neemt toe.
weekends holistische massage Massage.
Vanuit de holistische visie betekent massage een uitwisseling van energie tussen diegene die massage geeft en diegene die ze ontvangt. Massage is een harmonisch samenspel van lichaam en geest tussen twee individuen, een gevoelvolle communicatie zonder woorden. Bovendien brengt holistische massage een diepe lijfelijke en mentale ontspanning teweeg.
Praktijk voor Holistische Massage Therapie Ilse Voskens Wijkwinkel Deventer.
Acupresuur acupunctuur zonder naalden maar met duimen. Holistic pulsing zachte wiegende en strekkende bewegingen van het lichaam. Shantala Baby Massage. Praktijk voor Holistische Massage Therapie Ilse Voskens. Praktijk voor Holistische Massage Therapie Ilse Voskens. www: Praktijk voor Holistische Massage Therapie Ilse Voskens.
Massage.
Bij massagetherapie ga je onder begeleiding je lichaam i. 21 februari 2014 Wat is het verschil tussen Massage en Massagetherapie? Door jou te ondersteunen en begeleiden tijdens een massage krijg jij de gelegenheid achter de oorzaak van jouw klacht te komen.

Contacteer ons