Zoeken naar holistische massage

   
 
holistische massage
 
Holistische massage In Praktijk.
Ik ben zo gelukkig dat mijn passie mijn werk is: het in mijn eigen praktijk en op locatie geven van Holistische massages. Ik heb me de afgelopen jaren gespecialiseerd in het geven van intuïtieve, energetische massages. Dit betekend dat ik niet zo zeer spiergericht masseer, maar mij vooral richt op jouw energie-huishouding. Veel zo niet allesvan wat je meemaakt en ervaart in je leven krijgt een plekje in je lijf. Hierdoor kunnen er blokkades, pijntjes en lichamelijke klachten ontstaan. Ik voel en neem dat waar tijdens het masseren en kan je dmv mijn aanraking helpen jouw energie weer vrij te laten stromen. Hierdoor voel jij je weer lichter, vrijer, zit je beter in je vel en kun je diepe ontspanning ervaren. Iedere massage is anders, omdat ik me bij iedere massage weer afstem op de persoon die de massage ontvangt. En iedereen is uniek. Mijn manier van masseren kenmerkt zich door de lichte aanraking, de liefdevolle aandacht waarmee ik werk en het rustige tempo van de strijkingen. Dit alles helpt jou om je weer beter bewust te worden van jezelf. Dat zorgt voor meer rust in je hoofd en meer contact met je gevoel.
DagDroom Praktijk voor holistische massage, shiatsu en gezondheidscoaching.
DagDroom Praktijk voor Holistische Massage en Gezondheidscoaching Ymkje Roskam Sittard Nederland Telefoon: 06-15533308 E-mail: Ymkje@dagdroom.eu Lid van.: Dagdroom Praktijk voor Holistische Massage en Gezondheids Coaching 2013. DagDroom Praktijk voor Holistische Massage en Gezondheidscoaching Ymkje Roskam Sittard Nederland Telefoon: 06-15533308 E-mail: Ymkje@dagdroom.eu Lid van.:
Praktijk voor Holistische Massage Therapie Ilse Voskens Wijkwinkel Deventer.
Acupresuur acupunctuur zonder naalden maar met duimen. Holistic pulsing zachte wiegende en strekkende bewegingen van het lichaam. Shantala Baby Massage. Praktijk voor Holistische Massage Therapie Ilse Voskens. Praktijk voor Holistische Massage Therapie Ilse Voskens. www: Praktijk voor Holistische Massage Therapie Ilse Voskens.
Holistische massage Mintaka.
Bij Mintaka kan u terecht voor een anti-stress massage, alsook voor een massage van de relexzones van ons lichaam: oren, handen en voeten, een uitgebreide voetmassage, zwangerschapsmassage tijdens en na de zwangerschap, babymassage en kindmassage, u kan tevens opteren voor een workshop waarbij de massagetechnieken worden aangeleerd voor de verschillende toepassingen. Mintaka Holistische Gezondheidspraktijk.
Uitstekende holistische massage Reizigersbeoordelingen Holistic Heaven TripAdvisor.
Alphen aan den Rijn, Nederland. Uitstekende holistische massage. Beoordeling van Holistic Heaven. 7 augustus 2013 beoordeeld. Tijdens mijn verblijf in Zakynthos heb ik kennis gemaakt met de dames van Holistic Heaven Day Retreat. Ik ben heer heerlijk verwend en super massage ik ben daadwerkelijk bijna in slaap gevallen.
zwangerschapsmassage sportmasseur holistische massage.
Een holistische massage is een manuele massage van het volledige lichaam, en combineert een relaxerende en een energetische massage. De holistische massage bekijkt lichaam en geest in hun geheel, en zorgt voor een diepe ontspanning en een nieuwe voorraad energie.
Massages Samana te Oud Turnhout Antwerpen: ontspanningsmassage, aromatherapie, holistische massage, hotstone massage.,
In een verkennend gesprekje overlopen we jouw voornaamste knelpunten en kan je aangeven wat voor jou belangrijk is en waar er extra aandacht aan gegeven kan worden. De holistische massage is een trage, rustgevende, volledige lichaamsmassage met extra zorg voor jouw persoonlijke aandachtspunten.
MassageKracht Massage holistisch Groningen Haren, ook zwangerschapsmassage holistische massage Groningen Haren.
Alle massages worden gegeven vanuit de holistische visie. De massage is gericht op lichaam en geest. Je lichaam is de ingang om volledig tot jezelf te komen door te voelen wat er is in jezelf. Met alles wat daarbij hoort.
Startpagina.
Klik hier om de tekst te bewerken. Ik ben Saar en bied holistische massages aan voor diepe ontspanning, ter ondersteuning en bevordering van fysieke en innerlijke heel wording. Het belangrijkste vertrekpunt is om lichaam en geest weer open, ontspannen en zacht te maken waardoor energie vrij kan stromen en er meer aanwezigheid is in het lichaam. Mijn aanpak is steeds afgestemd op de persoon die bij mij komt, elke massage is dus telkens wat anders.
Massagepraktijk Lichaamstaal ontspanning bewustwording mindfulness.
Geef je over aan de zeer ervaren handen van holistisch masseur en massagetherapeut Tatiana Burgers, en geniet van haar zeer bijzondere en ontspannende massages. Lees meer over holistische massage. Niet zomaar massage in Zoetermeer. Massage bij Massagepraktijk Lichaamstaal is nooit zomaar een massage.

Contacteer ons