Op zoek naar holistische massage?

   
 
holistische massage
 
Holistische massage In Praktijk.
Ik ben zo gelukkig dat mijn passie mijn werk is: het in mijn eigen praktijk en op locatie geven van Holistische massages. Ik heb me de afgelopen jaren gespecialiseerd in het geven van intuïtieve, energetische massages. Dit betekend dat ik niet zo zeer spiergericht masseer, maar mij vooral richt op jouw energie-huishouding. Veel zo niet allesvan wat je meemaakt en ervaart in je leven krijgt een plekje in je lijf. Hierdoor kunnen er blokkades, pijntjes en lichamelijke klachten ontstaan. Ik voel en neem dat waar tijdens het masseren en kan je dmv mijn aanraking helpen jouw energie weer vrij te laten stromen. Hierdoor voel jij je weer lichter, vrijer, zit je beter in je vel en kun je diepe ontspanning ervaren. Iedere massage is anders, omdat ik me bij iedere massage weer afstem op de persoon die de massage ontvangt.
Praktijk voor holistische massage Massagesalon in Bornem, Provincie Antwerpen Treatwell.
Praktijk voor holistische massage. Louis de Baerdemaekerstraat 61. De massages bij Saartje zijn gericht op diepe ontspanning en heling. Saartje heeft een salon aan huis in Hingene waar ze jou vanuit een een holistische visie benadert. Jij bent immers uniek en verdient daarom een aangepaste behandeling waar je lichamelijk en geestelijk echt baat bij hebt.
Startpagina.
Ik bied holistische massages aan voor diepe ontspanning, heling, ter ondersteuning en bevordering van fysieke en innerlijke Heel wording processen. Vanuit mijn eigen ontwikkeling en helingsproces heb ik ontdekt hoe ik mijn lichaam en geest terug open, ontvankelijk en vrij kan maken. Dit wens ik graag door te geven aan anderen. Door middel van massage, aanwezigheid, kosmische Moederenergie en liefde maak ik intu ïtief contact met je lichaam en energieveld.
Holistische massage door onervaren staf Reizigersbeoordelingen The Palace Port Ghalib TripAdvisor.
Holistische massage door onervaren staf. Wat voor mij een mooie ervaring had kunnen worden bleek achteraf bijna te eindigen in een huilbui. De massage was zonder gevoel of inlevingsvermogen gegeven wat duidde op trekken en duwen zelfs op vooraf aangegeven gevoelige of pijnlijke plekken.
Holistische massage Antares Body Brain Beauty.
Een holistische massage is een manuele massage van het volledige lichaam, en combineert een relaxerende en een energetische massage. De holistische massage bekijkt lichaam en geest in hun geheel, en zorgt voor een diepe ontspanning en een nieuwe voorraad energie.
Praktijk voor Holistische Massage Beweging Startpagina Facebook.
Bekijk meer van Praktijk voor Holistische Massage Beweging op Facebook. Nieuw account maken. Bekijk meer van Praktijk voor Holistische Massage Beweging op Facebook. Nieuw account maken. Praktijk voor Holistische Massage Beweging. Alternatieve en holistische gezondheidsdienst in Goes. Community Alles weergeven.
Holistische massage geraakt worden door aanraking Deze Workshop is offline Vind-een-Psycholoog.be.
Massage is een harmonisch samenspel van lichaam en geest tussen twee individuen, een gevoelvolle communicatie zonder woorden. Massage biedt de mogelijkheid om via een respectvolle aanraking lichamelijk en gevoelsmatig dichter bij jezelf en bij de andere te komen. Bovendien brengt holistische massage een diepe lijfelijke en mentale ontspanning teweeg.
short-course-test Centrum Voor Afstandsonderwijs.
Dit betekent dat de onderwijsinstelling voldoet aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs. Bovendien voldoet het Centrum Voor Afstandsonderwijs aan de strenge kwaliteitsvereisten van ISO 90012015: én is ze geregistreerd dienstverlener van de Vlaamse Overheid in het kader van opleidingscheques en de KMO-portefeuille.
IVC Inspireren Veranderen Communiceren opleidingskalender holistische-massage-geraakt-worden-door-aanraking.
Terug naar overzicht. Holistische massage Geraakt worden door aanraking. Vanuit de holistische visie betekent massage een uitwisseling van energie tussen diegene die massage geeft en diegene die ze ontvangt. Massage is een harmonisch samenspel van lichaam en geest tussen twee individuen, een gevoelvolle communicatie zonder woorden.
Massage cursus? Volg de Holistische massage cursus van CIVAS!
Massage cursus: wat leert u? De cursus Holistische massage geeft u allereerst de achtergronden van het masseren en basiskennis van anatomie, fysiologie en spieren. Naast klassieke massage leert u in de cursus te werken met intuïtieve vaardigheden, holistische massage en shiatsu.

Contacteer ons