Meer resultaten voor holistische massage

   
 
holistische massage
 
zwangerschapsmassage sportmasseur holistische massage.
Een holistische massage is een manuele massage van het volledige lichaam, en combineert een relaxerende en een energetische massage. De holistische massage bekijkt lichaam en geest in hun geheel, en zorgt voor een diepe ontspanning en een nieuwe voorraad energie.
Lara Holistische massage Den Haag Home.
Verlang je naar moeiteloos jezelf zijn? Een behandeling bij Lara Holistische massage brengt je aandacht via je lichaam in het hier en nu en naar je essentie. Bewustzijn is de sleutel tot genezing. 2019 Lara Holistische massage Privacy Algemene voorwaarden.
Massage Wikipedia.
Integratieve massage bewerken. Integratieve massage is een op een bepaalde manier samengestelde combinatie van drie massagevormen: Dynamische massage, klassieke Zweedse massage en Polariteitsmassage. De manier van combineren wordt bepaald door het holistisch mensbeeld. Kum nye massage bewerken. Deze massage wordt ook vaak Kum nye tantra genoemd en heeft tevens overeenkomsten met de sweda.
Massage O Soin Pur.
Tijdens een holistische massage wordt het volledige lichaam gemasseerd met natuurlijke plantaardige olie, eventueel vermengd met etherische oliën. Deze etherische oliën spelen een helende rol, in harmonie met lichaam, ziel en geest, als totaliteit van ons gans zijn. Deze massage zorgt eveneens voor een gevoel van welzijn, het welbehagen neemt toe.
Wat is holistische massagetherapie Praktijk Maria ter Beek voor holistische massagetherapie en stoelmassage.
Wat is holistische massagetherapie. Voor wie is holistische massagetherapie. Over Maria ter Beek. Ervaringen van cliënten. Artikelen en interviews. Wat is holistische massagetherapie. Holistisch komt van het woord Holos dat heel betekent. Een holistische massage neemt dan ook de hele mens als uitgangspunt.
Massagetherapeut Saartje Robbrecht Gezond op Maat.
Mijn basisopleiding schoonheidszorgen en mijn gevolgde opleiding tot gezondheidsconsulente 2008-2011 hebben de nodige massagegrepen en achtergrondkennis meegegeven. In de komende periode wil ik mij graag verder verdiepen in de holistische massage, een massage die het hele lichaam en de geest in zijn geheel bekijkt en een relaxerende massage en energetische massage combineert.
Massagetherapie Annima.
Massage Therapie Openbloeien tot je ware en stralend gezonde Zelf! Holistische therapieën en Tuina Chinese medische massagetherapie. De term holistisch is afgeleid van het Griekse holos wat heel betekent. Bij lArt lAnnimA kijkt en voelt Ann dan ook verder dan de kwaal, de pijn, het probleem of de vraag.
Holistische werking De kleine zorgpraktijk.
Naar de inhoud springen. De kleine zorgpraktijk. Massage met zorg en toewijding. Aromatherapie massage is een holistische massage doordat ze zowel op de geest en de gemoedstoestand als op het lichaam van de mens inwerkt. De etherische oliën hebben immers een tweevoudige werking.
Wat is een holistische massage en wat zijn de voordelen?
Wie ben ik. Een holistische massage neemt dan ook de hele mens als uitgangspunt. Holistisch komt van het woord Holos dat heel betekent. Een mens heeft niet alleen een lichaam maar hij/zij bestaat ook uit een emotioneel, mentaal, sociaal en spiritueel deel. Al deze delen samen maken dat je bent wie je bent. De massage is geneeskrachtig voor het hele lichaam.
Workshopreeks Holistische Massage met Johan Louncke Shambho.
Het doel van holistische massage is naar een beter lichamelijk en geestelijk welzijn te evolueren. In een korte workshop-reeks van vier sessies geeft Johan je de basiskennis van holistische massage mee. Sessie 1: Hoe zijn lichaam, emotie en het denken met elkaar verbonden?

Contacteer ons