Resultaten voor holistische massage

   
 
holistische massage
 
Dieptemassage.
Warning: mysql_fetch_assoc expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/inticura/includes/h.php on line 238. Dieptemassage Relaxatie massage. Losmaken van blokkades in spieren. Een dieptemassage dringt door tot de diepste spieren en spiergroepen. Met specifieke handtechnieken worden verkrampingen, blokkades, spanningen in spieren en bindweefsel losgemaakt.
MassageKracht Massage holistisch Groningen Haren, ook zwangerschapsmassage holistische massage Groningen Haren.
Alle massages worden gegeven vanuit de holistische visie. De massage is gericht op lichaam en geest. Je lichaam is de ingang om volledig tot jezelf te komen door te voelen wat er is in jezelf. Met alles wat daarbij hoort.
Holistische massage 60min.
Door intensief bezig te zijn met deze natuurlijke producten is Anneleen een echte vak expert inzake natuurlijke verzorging en gezondheidsondersteuning. Holistische massage 60min. De Raindrop massage is een holistische massage met essentiële oliën die op de rug en voeten gegeven wordt.
Massagepraktijk Lichaamstaal ontspanning bewustwording mindfulness.
Geef je over aan de zeer ervaren handen van holistisch masseur en massagetherapeut Tatiana Burgers, en geniet van haar zeer bijzondere en ontspannende massages. Lees meer over holistische massage. Niet zomaar massage in Zoetermeer. Massage bij Massagepraktijk Lichaamstaal is nooit zomaar een massage.
Holistische massage Mintaka.
Bij Mintaka kan u terecht voor een anti-stress massage, alsook voor een massage van de relexzones van ons lichaam: oren, handen en voeten, een uitgebreide voetmassage, zwangerschapsmassage tijdens en na de zwangerschap, babymassage en kindmassage, u kan tevens opteren voor een workshop waarbij de massagetechnieken worden aangeleerd voor de verschillende toepassingen. Mintaka Holistische Gezondheidspraktijk.
Holistische massage.
Prikpunt Reinier Haga MDC. Thai Yoga Massage. Een holistische massage brengt je dichter bij jezelf, werkt verruimend en ontspannend. Holistisch komt van het Griekse woord holos, wat volkomen betekent. Een holistische massage is gericht op de ontspanning van spieren en van je denken.
Introductiecursus Holistische Massage.
De cursus Holistische massage geeft u allereerst de achtergronden van het masseren en basiskennis van anatomie, fysiologie en spieren. Naast klassieke massage leert u in de cursus te werken met intuïtieve vaardigheden, holistische massage en shiatsu. Holistische massage Sonnevelt Opleidingen.
Praktijk voor Holistische Massage Therapie Ilse Voskens Wijkwinkel Deventer.
Acupresuur acupunctuur zonder naalden maar met duimen. Holistic pulsing zachte wiegende en strekkende bewegingen van het lichaam. Shantala Baby Massage. Praktijk voor Holistische Massage Therapie Ilse Voskens. Praktijk voor Holistische Massage Therapie Ilse Voskens. www: Praktijk voor Holistische Massage Therapie Ilse Voskens.
Massage.
Bij massagetherapie ga je onder begeleiding je lichaam i. 21 februari 2014 Wat is het verschil tussen Massage en Massagetherapie? Door jou te ondersteunen en begeleiden tijdens een massage krijg jij de gelegenheid achter de oorzaak van jouw klacht te komen.
Holistische Rug, nek en schoudermassage: Purezza.
Schoonheidsinstituut Gespecialiseerde voetverzorgster. Home Behandelingen Massage Holistische Rug, nek en schoudermassage. Holistische Rug, nek en schoudermassage. Een holitische rug, nek en schoudermassage is een heerlijke manier op te ontspannen. Deze massage is geschikt voor iedereen die veel last heeft van stress gerelateerde klachten.

Contacteer ons