Zoeken naar energetische massage

   
 
energetische massage
 
Energetische massage, voor meer energie Alterna Sint-Niklaas.
U bent hier.: Ben je op zoek naar een energetische massage? Alterna biedt verschillende massagebehandelingen voor het verkrijgen van meer energie. Boek een energetische massage. Heel wat massages zijn erop gericht je energiewaarde te verhogen. Ook bij Alterna bieden we een ruim aanbod energetische massages.:
Helende Energetische Massage.
Helende Energetische Ontspangsmassage. Praktisch: Alleen voor dames! Vooral gericht op stramme spieren, slapeloosheid, pijnklachten armen en/of benen, lage energie en vitaliteit. Voor het verloop en opvolging van deze ontspanningsmassage, verwijzen wij je graag door naar onze huisregels. Helende Energetische Massage: Duurtijd 90 minuten.
Energetisch therapeut energetische therapie VindeenTherapeut.be.
Hoe werkt psychotherapie? Je praktijk aanmelden. Waarom jouw praktijk op VindeenTherapeut.be. Hoe maak ik een goed profiel? Je organisatie aanmelden. Vragen van therapeuten. Energetisch therapeut voor energetische therapie. Zoekopdracht aanpassen Toon op kaart Alle zoekresultaten. Vind een therapeut. Vind een cursus.
Energetische massage: MassageKeuze.
Home Massages Energetische massage. Energetische massage is afkomstig uit de oosterse landen. Het zenuwstelsel reageert op energie, daarom werkt deze massage rustgevend. De energetische massage wordt vaak gecombineerd met behandelingen als de Haptomassage, Bio-Energetica en Klassieke massage. De technieken die gebruikt worden zijn over het algemeen wat zachter in deze massage.
Energetische Massage Sint-Niklaas Gezond op Maat.
Ben je op zoek naar diepe ontspanning, rust en heling, dan is de energetische massage wat jij zoekt. Deze energetsiche massage is erop gericht om het emotioneel, geestelijk en lichamelijk evenwicht te herstellen. Boek nu jouw energetische massage. Hoe werkt de energetische massage.
Praktijk De Ruimte Intuïtief-Energetische Massage.
Ik werk niet volgens een vast schema. Mijn intuïtief-energetische massage is authentiek en een combinatie van verschillende technieken waaronder de intuïtieve, de energetische, de Re-Awakening-Healing, cranio sacraal, fibromyssage, Tantrische strijkingen. Mijn massages worden gegeven vanuit het hart. Ik stem mij af op wat jij nodig hebt en zoek het ritme en de aanrakingen die bij jou passen.
ENERGETISCHE MASSAGE Gent met reiki en cranio sacrale massage.
wie ben ik. Een energetische massage benadert de mens als een geheel en bestaat uit zachte aanraking, wiegen en stimulatie van punten en meridianen energiebanen. Er wordt ook gewerkt in het auraveld beschermend schild rond ons lichaam en met de chakra's' energiecentra.
Energetische massage Zonnevlecht.
De warme amandelolie gemengd met essentiële oliën ondersteunen de ontspanning en verzorgen de huid en spieren. Deze energetische massage bedraagt 45/uur bij Zonnevlecht in Achel. Deze energetische massage bedraagt 60/uur in Aalst. Wenst u graag een afspraak voor een energetische massage?

Contacteer ons