Resultaten voor cursus massage

   
 
cursus massage
 
Sportmassage paard I Introductie Aeres Training Centre Barneveld.
Voor meer informatie kun je terecht op de website van de VPSN. In deze cursus Sportmassage paard leer je hoe een paard aanvoelt en waar je kunt masseren, hoe en op welk moment. Ook spierpijn voorkomen en afwijkingen constateren staan op het programma. Voorop staat echter dat massage een weldaad is voor jouw paard, en het de band met elkaar versterkt.
Opleiding Massage bij kanker.
De cursist dient zelf een lunchpakket mee te brengen. Aan het einde van de cursus zal u een praktisch examen afleggen. Bij het slagen in dit examen zal u het diploma Masseur bij kanker ontvangen, geaccrediteerd door de Belgische Massage Federatie vzw.
Lichaamsmassage: Basis Syntra AB.
Je kan een ontspannende lichaamsmassage geven van kop tot teen. Johan Ottenburgh is docent in de opleiding Cosmetisch Masseur. Hij is kinesist en volgde ook nog opleidingen massagetherapie en gezondheidstherapeut. In Wijgmaal heeft hij zijn eigen praktijk. Wat is massage?
zelf leren masseren Kurt Vanackere Warme Handen Wellness massage.
Je kan bij mij een cursus op maat volgen waarbij de basistechnieken en houding bij massage aangeleerd worden. Je kan zelf een massagepartner kiezen of met maximaal 2 personen tezelfdertijd de cursus volgen.De data en de duur 1 dag, 3 avonden of 1 namiddag 1 avond worden in onderling overleg vastgelegd.
Maak je cursus of workshop bekend via Vind-een-Massage.be Webbeheer Vind-een-Massage.be Vind-een-Massage.be.
Vind een cursus. Maak je cursus of workshop bekend via Vind-een-Massage.be. Maak je cursus of workshop bekend via Vind-een-Massage.be. Waar gaat deze cursus door? Schrijf je in / meer info Zoek een andere cursus. Alle cursussen, workshops en opleidingen rond Massage.
cursus hotstone massage Archieven De Schoonheidsschool.
cursus hotstone massage. 16 November 2016. De hotstone massage is vrij nieuw voor Europa maar kent toch een eeuwenoude traditie. Ze was al gekend in Engeland Stonehenge oldstones en in de Griekse en Romeinse badhuizen. De Incas en Indianen maakten in zweethutten en in diverse rituelen gebruik van de hotstones.
Vergoedingen Zilveren Kruis.
Hieronder vindt u de vergoedingen van Zilveren Kruis per pakket. Bent u op zoek naar alle vergoedingen in 1 overzicht? Download dan de Vergoedingenwijzer 2019 pdf. Laat mijn verzekering zien. Log in en bekijk welke vergoeding en voorwaarden voor u gelden.
Massage Cursus Massage opleiding als thuisstudie NHA.
Je krijgt de antwoorden. Tijdens deze massage opleiding komen uitgebreid de theorie en de praktijk van masseren aan bod. Een van de belangrijke vragen is: welke effecten heeft massage? In de cursus Massage leer je klassieke westerse massage, Indiase technieken en Chinese inzichten.
zwangerschapsmassage massage zwangerschap babymassage cursus.
De cursus babymassage omvat 3 lessen en gaat door in Boortmeerbeek en Landen. Tijdens de reeks behandelen we iedere keer een ander aspect van babymassage: Les 1: babygym, wiegspelletjes, klassieke babymassage, badje in tummy tub. Les 2: babygym, babydans, massage met een deegballetje, badje in tummy tub.
Cursus Centrum Voor Avondonderwijs.
Module: Massagetherapeut Module: Sportmasseur Module: Vacussage Cupping Massage Module: Medical Taping Word Massagetherapeut. Eerste les cursus massagetherapeut is voorbij en ik heb nu al een heel goed gevoel hierbij! Onze docent Karen De Voecht is fantastisch, duidelijk, professioneel, bekwaam, eerlijk, grappig en heel goed in communiceren en in het delen van haar kennis als massagetherapeut. Ook het cursusmateriaal zelf is heel goed geschreven. Al lijkt me helemaal niet gemakkelijk, toch apprecieer ik de professionaliteit met welke die gemaakt is.Ik ben ervan overtuigd de juiste cursus te hebben geselecteerd en ben erg gemotiveerd om met succes deze af te maken.Bedankt! Ik ben zeer tevreden over mijn eerste cursusdag voor de opleiding massagetherapeut.

Contacteer ons