Op zoek naar chakra massage?

   
 
chakra massage
 
Relaxerende, chakra, hot stone, Thaise en Indische voetmassages en reflexologie.
Massage van deze zones kan energieblokkeringen opheffen en aldus herstellen. Voetreflexologie is geen geneeswijze. Het relaxeert en harmoniseert het lichaam en verhoogt het zelfgenezend vermogen. Chakra's' zijn energie centra's' in het lichaam. Ons lichaam heeft 7 hoofdchakra's. Bij een Chakra voetmassage wordt gewerkt met 7 verschillende kruiden die elk op een chakra werken. De chakra's' geven ons energie als ze volledig in balans zijn.
Chakra massage Een relax-moment voor Jezelf.
Deze massage brengt je weer meer in balans op verschillende niveaus. Ik richt me op je chakras de energiecentra in je lichaam en daardoor kunnen die ook meer in balans komen. Doordat je ontspannen bent kan de massage en de energie goed zijn werk doen en het zorgt ervoor dat je lekker in je vel weer vertrekt!
Chakra balans massage.
Chakra balans massage. Bij de chakramassage stimuleer ik de 7 hoofdcentra van het lichaam via, een lichaamsmassage met verwarmde chakra olie verbinden we de chakras met elkaar en wordt ook de energie gestimuleerd via chakra healing. Tijdens de reis doorheen de 7 chakras worden verschillende zintuigen aangesproken.
stepping-stones Chakra healings.
Chakra healing is een therapievorm die als doel heeft de energieblokkades die ter hoogte van de chakra's' zijn ontstaan in de loop der tijd op te heffen. Traumatische of emotioneel ingrijpende gebeurtenissen in het leven zorgen er op termijn voor dat de energiedoorstroming ontregeld raakt.
Chakramassage.
Deze massage is gericht op ons energielichaam bestaande uit zeven hoofdchakra's' die tussen je stuitje en je kruin aanwezig zijn. Elk chakra staat voor een bepaalde levensbehoefte. Als er ergens een blokkade in je lichaam aanwezig is, door een te veel of te weinig aan energie dan heeft dit ook gevolgen voor de verbinding met meridianen, zenuwstelsel, bloed en endocriene klieren.
Chakra massage.
Deze massage werkt op de energiebanen van het lichaam en is ontwikkeld om je lichaam weer op het goede trillingsniveau te krijgen. De Chakra Massage is uitstekend om te ontstressen en helemaal tot rust te komen. Elk energiepunt word behandeld en in balans gebracht.
Aura-Chakra-healing Therapeut-zoeken.be zoek therapeut, coach, psychotherapeut, acupuncturist.,
Ook jij ziet wie ik ben en voelt aan hoe ik werk. Na dit eerste gesprek bekijken we samen hoe we verder gaan. Tijdens de consultatie wordt de behandelingstechniek die jouw lichaam nodig heeft toegepas-holistische massageaura, en chakra healingvoetreflexologie, Bach bloesem therapie.
Masseren kan je leren: chakra massage Haaltert UiT in Vlaanderen.
Cursus of workshop. Masseren kan je leren: chakra massage. Cursus of workshop Gezondheid en zorg. Wil je al langer leren hoe je een ontspannende én energetische massage geeft? Ben je nieuwsgierig wat jouw massagebewegingen voor invloed hebben op de energiecentra van iemand en wil je hier balans leren in brengen?
Zonnestreel Chakra Hot Stone Massage.
De Chakra Hot Stone massage spoort niet alleen symptomen of fysieke klachten op, maar treed hun oorzaak tegemoet, waarbij de suggesties van de Oosterse wetenschap worden gerespecteerd. Lichaam en ziel worden gestreeld, om de spanningen, die zich als giftige knopen aan de klachten" hebben vastgehecht, los te laten en zo het psycho-fysieke evenwicht te herstellen.
Chakra Massage Lichaamsverzorgingen Verzorgingen Casaya Spa Melsele.
U bevindt zich hier: Verzorgingen Lichaamsverzorgingen Chakra Massage. Intens gevoel van innerlijke rust. De chakra massage is een heel bijzondere massage. Diepe ontspanning en innerlijke rust worden bekomen door het in balans brengen van de 7 energiepunten van uw lichaam.

Contacteer ons