Meer resultaten voor chakra massage

   
 
chakra massage
 
Chakra balans massage.
Chakra balans massage. Bij de chakramassage stimuleer ik de 7 hoofdcentra van het lichaam via, een lichaamsmassage met verwarmde chakra olie verbinden we de chakras met elkaar en wordt ook de energie gestimuleerd via chakra healing. Tijdens de reis doorheen de 7 chakras worden verschillende zintuigen aangesproken.
Masseren kan je leren: chakra massage Haaltert UiT in Vlaanderen.
Zo zal de keelchakra ons iets vertellen over hoe goed we, wat in ons leeft, naar buiten kunnen brengen. De hartchakra leert ons hoe graag we onszelf en anderen zien., In deze avond gaan we de verschillende chakras en hun kwaliteiten bespreken. Nadien leren we enkele balansen aanbrengen door middel van etherische olieën en eenvoudige massagetechnieken. De massage wordt uitgevoerd langsheen de ruggengraat en is een energetische massage. Wil je erbij zijn? Wees snel want de plaatsen zijn beperkt tot max 6 duos. We hebben graag dat je per 2 inschrijft maar als dat niet lukt, laat het ons weten en dan zoeken we naar een oplossing. We vragen 40 eur/persoon voor deze avond. Inbegrepen zijn een volledig uitgewerkte cursus, het gebruik van alle materialen en olieën, koffie/thee en iets zoets.
Body Ki Chakra Healing.
Wat is Chakra Healing? Door fysieke problemen, als bijvoorbeeld een orgaan niet goed werkt, kan een chakra uit balans geraken. Hierdoor wordt de juiste sturing van energie tussen aura en lichaam belemmerd en komt het chakra steeds meer in het nauw.
etherische olie Holistische lichaamsmassage energetische chakra massage.
energetische chakra massage. Workshop Energetische Massage Wellness Tree. WORKSHOPS ENERGETISCHE MASSAGE. Energetische massage is zou oud als de mensheid zelf. Het is een zeer lichte vorm van massage, waarbij handen en vingertoppen worden gebruikt om energie in beweging te brengen.
Boeken: Chakra Energie Massage.
Chakra Energie Massage. Toevoegen aan verlanglijst. Chakra Energie Massage is een overzichtelijke en handige gids voor iedereen die Chakrawerk of voetreflexzonemassage als therapie gebruikt of ondergaat. Het biedt de mogelijkheid de grondbeginselen van de voetreflexzonemassage in korte tijd te leren en te begrijpen.
Facebook.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Relaxerende, chakra, hot stone, Thaise en Indische voetmassages en reflexologie.
Massage van deze zones kan energieblokkeringen opheffen en aldus herstellen. Voetreflexologie is geen geneeswijze. Het relaxeert en harmoniseert het lichaam en verhoogt het zelfgenezend vermogen. Chakra's' zijn energie centra's' in het lichaam. Ons lichaam heeft 7 hoofdchakra's. Bij een Chakra voetmassage wordt gewerkt met 7 verschillende kruiden die elk op een chakra werken.
Chakra massage Een relax-moment voor Jezelf.
Deze massage brengt je weer meer in balans op verschillende niveaus. Ik richt me op je chakras de energiecentra in je lichaam en daardoor kunnen die ook meer in balans komen. Doordat je ontspannen bent kan de massage en de energie goed zijn werk doen en het zorgt ervoor dat je lekker in je vel weer vertrekt!
Welkom l'Art' l'AnnimA' 9140 Temse.
Regelmatig worden er ook workshops, cursussen en opleidingen georganiseerd zoals: Maandagmeditaties, Tao Chakra Yoga, kinderyoga, chakracursus. Alles om je op weg te helpen naar je ware essentie, je stralende Zelf oftewel een Happy AnnimA. Mijn aanbod om jou opnieuw te laten stralen. Healing: Energetische therapiëen. Chakratherapie: Healing reading. Healing op afstand. Kristaltherapie en edelsteenwater. Massage: Holistische therapieën Tuina.
stepping-stones Chakra healings.
Chakra healing is een therapievorm die als doel heeft de energieblokkades die ter hoogte van de chakra's' zijn ontstaan in de loop der tijd op te heffen. Traumatische of emotioneel ingrijpende gebeurtenissen in het leven zorgen er op termijn voor dat de energiedoorstroming ontregeld raakt.

Contacteer ons