Op zoek naar chakra massage?

   
 
chakra massage
 
Boeken: Chakra Energie Massage.
Chakra Energie Massage. Toevoegen aan verlanglijst. Chakra Energie Massage is een overzichtelijke en handige gids voor iedereen die Chakrawerk of voetreflexzonemassage als therapie gebruikt of ondergaat. Het biedt de mogelijkheid de grondbeginselen van de voetreflexzonemassage in korte tijd te leren en te begrijpen.
Chakra energie massage Standaard Boekhandel.
Wat is de reden waarom deze review niet had mogen verschijnen? Onze moderator zal dit dan zo snel mogelijk nakijken. Chakra energie massage. Schors V.O.F, Uitgeverij Ondertitel.: spirituele ontwikkeling en algemeen welbevinden met behulp van voetreflexzone-massage Extra.: Chakra energie massage Gewicht.:
Relaxerende, chakra, hot stone, Thaise en Indische voetmassages en reflexologie.
Massage van deze zones kan energieblokkeringen opheffen en aldus herstellen. Voetreflexologie is geen geneeswijze. Het relaxeert en harmoniseert het lichaam en verhoogt het zelfgenezend vermogen. Chakra's' zijn energie centra's' in het lichaam. Ons lichaam heeft 7 hoofdchakra's. Bij een Chakra voetmassage wordt gewerkt met 7 verschillende kruiden die elk op een chakra werken.
Chakra massage Een relax-moment voor Jezelf.
Deze massage brengt je weer meer in balans op verschillende niveaus. Ik richt me op je chakras de energiecentra in je lichaam en daardoor kunnen die ook meer in balans komen. Doordat je ontspannen bent kan de massage en de energie goed zijn werk doen en het zorgt ervoor dat je lekker in je vel weer vertrekt!
Sabaaydi Chakra voetmassage.
Sabaaydi Chakra voet massage. Thai Table Massage. Tok Sen massage. Sabaaydi Chakra voet massage. Deze massage bestaat uit het leggen van warme kruiden op de chakrapunten. Tijdens de behandeling wordt er een visualisatie gegeven en gelijktijdig worden de chakrapunten op de voet gestempeld.
stepping-stones Chakra healings.
Chakra healing is een therapievorm die als doel heeft de energieblokkades die ter hoogte van de chakra's' zijn ontstaan in de loop der tijd op te heffen. Traumatische of emotioneel ingrijpende gebeurtenissen in het leven zorgen er op termijn voor dat de energiedoorstroming ontregeld raakt.
Chakramassage.
Deze massage is gericht op ons energielichaam bestaande uit zeven hoofdchakra's' die tussen je stuitje en je kruin aanwezig zijn. Elk chakra staat voor een bepaalde levensbehoefte. Als er ergens een blokkade in je lichaam aanwezig is, door een te veel of te weinig aan energie dan heeft dit ook gevolgen voor de verbinding met meridianen, zenuwstelsel, bloed en endocriene klieren.
Chakra massage.
Deze massage werkt op de energiebanen van het lichaam en is ontwikkeld om je lichaam weer op het goede trillingsniveau te krijgen. De Chakra Massage is uitstekend om te ontstressen en helemaal tot rust te komen. Elk energiepunt word behandeld en in balans gebracht.
Chakramassage en Fonorese Heelal-Al heel.
Deze massage is ontstaan vanuit een zoektocht naar zingeving en doel van het leven. Ik leerde dat er meer was dan lichaam en geest. Doel van deze lichaamsmassage is verbinding maken tussen lichaam, geest en ziel. Er wordt gericht gewerkt op het reinigen en voeden van de Chakras die de basis vormen van ons energetische systeem, waaruit de meridianen ontstaan zijn.
etherische olie Holistische lichaamsmassage energetische chakra massage.
Alleen de voorzijde van het lichaam met een chakra massage behandelen duurt ongeveer 1u en kost 40. Chakra-therapie of healing reiki. Chakra healing heeft als doel de energieblokkades die in je levensloop ter hoogte van de chakra's' zijn ontstaan, op te heffen.

Contacteer ons