Meer resultaten voor sportmasseur

   
 
sportmasseur
 
bol.com Handboek sportmassage, Snellenberg 9789021559018 Boeken.
Onderwerpen die aan bod komen, zijn anatomie, fysiologie, blessurepreventie en blessures, Ehbso eerste hulp bij sportongevallen en stoornissen in de algemene toestand, taak, plaats en functie van de sportmasseur, functieonderzoek, massage, bandageren en tapen. Er is aandacht voor specifieke problemen.
Sportmassage Oost-Vlaanderen goudengids.be.
11 Mornie Emmy. Heufkenstraat 133, 9630 Sint-Denijs-Boekel Zwalm. Molenstraat 24, 9930 Zomergem. Maandag 1400: 1800.: 13 De Clercq Dany. Mussenbulk 19, 9800 Petegem-aan-de-Leie Deinze. Koning Albert I-Straat 40, 9280 Lebbeke. 15 JeeCee International nv. Vent 1 A, 9968 Bassevelde Assenede.
Cursus Sportmassage De Schoonheidsschool.
Tijdens de lessen maak je kennis met alle technieken die je als sportmasseur moet beheersen. Je start eerst met de basisvaardigheden. Op een praktijkgerichte manier leer je stap voor stap het vak van sportmasseur aan. De klassieke sportmassage heeft tot doel het genezen en voorkomen van blessures van sporters.
NGS Sportmasseurs.
De sportmasseur richt zich vooral op de recreatieve sporters, kent het lichaam door en door, weet welke massage het beste aansluit op de sportieve activiteiten van de cliënt en weet wanneer u beter een fysiotherapeut, huisarts of sportarts kunt bezoeken wanneer u een klacht heeft.
Cursus Sportmassage Thuiscursus.NL.
Heb jij een passie voor toneel en theater en houd. Volg ons op Facebook. 2018 Ondernemersschool B.V. alle rechten voorbehouden Marksingel 2A 4811NV Breda info@nhbo.nl 020 423 0770 Kvk: 63376342 Btw: NL855209483B01 Disclaimer FAQ. Create New Account / Forgot Password?
Opleiding Sportmassage MSP Opleidingen.
Daarnaast is er door de opkomst van de duursporten, zoals de marathon en de triatlon, ook door de individuele sportman / sportvrouw vraag naar de sportmasseur, die hen kan adviseren met betrekking tot hun training, kleding en schoeisel, hun voeding en hen kan masseren na een training en/of wedstrijd.
Opleiding Sportmassage Sportmassage leren bij IVS Opleidingen.
Schrijf u in voor deze opleiding. De reguliere opleiding Sportmassage duurt 9 maanden spoedopleiding 5 maanden en wordt op 10 locaties door heel Nederland aangeboden. Na de opleiding ben je bevoegd sportmasseur: je hebt het erkende diploma Sportmassage MBO-4 niveau.
Opleiding Initiatie sportmassage Sport en gezondheid opleidingen Syntra West.
Tags: sportmassage, sportverzorger, wielrenner, sporter, sport, wielrennen, wielerverzorger, masseren, sportmasseren, snellenberg, praktijk. Heel wat geïnteresseerde cursisten zien een volledige opleiding sportverzorger nog niet zitten: daarom dan deze initiatie in de sportmassage met een minimum aan theorie alleen wat noodzakelijk is om een inzicht te krijgen in de technieken van de klassieke sportmassage komt aan bod en een maximum aan praktijk: oefenen en maar blijven oefenen!
Wat is een sportmasseur? Vacatures.nl.
Je doet dan eerst een schriftelijk examen en daarna een praktisch examen. Met deze licentie mag je je NGS-erkend gediplomeerd sportmasseur noemen. Belangrijke onderwerpen: bijscholing sportmasseur, carrière sportmasseur, sportmasseur worden, omscholing sportmasseur, opleiding sportmasseur, opleidingsniveau sportmasseur, studeren voor sportmasseur, studie voor sportmasseur.
Sportmassage-opleiding van Hogeschool NTI.
Je oefent je vaardigheden tijdens 8 leuke praktijkdagen. Je kunt het officieel erkende diploma van Het Nederlands Genootschap voor Sportmassage NGS behalen, waarna je direct aan de slag kunt als sportmasseur. Sta je te trappelen om te beginnen? Lees snel verder of schrijf je gelijk in! Wat doet een sportmasseur?

Contacteer ons