Zoeken naar sportmasseur

   
 
sportmasseur
 
Sportmassage Massage gezonde Ontspanning.
Omdat een sportmasseur beter weet welke belasting een sport oplevert kan hij gerichter werken. Een sportmasseur heeft een andere taak dan de sportfysiotherapeut. De fysiotherapeut komt in beeld bij blessures maar ook bij aandoeningen waar sport als deel van de behandeling wordt ingezet.
Opleiding tot sportmasseur.
De sportmasseur werkt zelfstandig aan de hand van protocollen en is verantwoordelijk voor het behalen van het doel dat hij bij zijn sporter wil bereiken. De sportmasseur heeft een ondersteunende en begeleidende rol naar de sporter toe daar waar het gaat om preventie van blessures en verbetering van de conditie van de sporter.
Wat is een sportmasseur? Vacatures.nl.
Je doet dan eerst een schriftelijk examen en daarna een praktisch examen. Met deze licentie mag je je NGS-erkend gediplomeerd sportmasseur noemen. Belangrijke onderwerpen: bijscholing sportmasseur, carrière sportmasseur, sportmasseur worden, omscholing sportmasseur, opleiding sportmasseur, opleidingsniveau sportmasseur, studeren voor sportmasseur, studie voor sportmasseur.
Sportmassage-opleiding van Hogeschool NTI.
Je oefent je vaardigheden tijdens 8 leuke praktijkdagen. Je kunt het officieel erkende diploma van Het Nederlands Genootschap voor Sportmassage NGS behalen, waarna je direct aan de slag kunt als sportmasseur. Sta je te trappelen om te beginnen? Lees snel verder of schrijf je gelijk in! Wat doet een sportmasseur?
Zoek een masseur.
Massageteams bij evenementen. Waarom naar de sportmasseur? Waarom naar de wellnessmasseur? Waarom naar de sportzorgmasseur? Zoek een masseur. Vergoedingen door zorgverzekeraars. Klacht over een masseur. Opleiding tot masseur. Opleiding tot sportmasseur. Opleiding tot sportzorgmasseur. Opleiding tot wellnessmasseur. Voordelen NGS diploma.

Contacteer ons