Resultaten voor zwangerschapsmassage cursus

   
 
zwangerschapsmassage cursus
 
Cursus zwangerschapsmassage Alterna Sint-Niklaas.
8 deelnemers maken we kennis met deze massagetechniek en de zwangerschap en wat er zoal gebeurd in het zwangere lichaam. De focus tijdens deze opleiding zwangerschapsmassage van 2 dagen ligt op het aanleren van de volledige massage. Na 2 dagen bent u 100% klaar om te starten als zwangerschapsmasseur. Schrijf je in voor de cursus zwangerschapsmassage.
Praktijk Sterrenkind Reacties opleiding.
Ik, Sita, ben in 2014 met veel enthousiasme en plezier gestart met de opleiding zwangerschapsmassage bij Coby. Omdat ik heel erg basic ben ingesteld paste de manier van les geven naadloos bij mijn leefwijze. Zowel de lessen als het praktisch oefenen waren erg inspirerend. Ik heb de tijd genomen om het geleerde nu zelf in de praktijk te oefenen en ik geniet nog steeds van de ervaringen die ik heb opgedaan tijdens de cursus.
Mini-cursus zwangerschapsmassage.
Drink, om alle afvalstoffen af te voeren, voldoende water na een massagesessie. Laat je masseren liever aan een professional over? Veel wellnesscentra of city spas bieden een zwangerschapsmassage aan. Pas op met massages anders dan de zwangerschapsmassage. Sommige massages worden juist afgeraden tijdens de zwangerschap.
Cursus Zwangerschapsmassage Wellness Academie.
Ik begon zonder enige ervaring of kennis ivm massage aan de cursus zwangerschapsmassage. Ik kreeg de nodige uitleg en kon theorie direct in praktijk omzetten deze 2 dagen! Zeer leerrijk en een aanrader voor iedereen! Gevolgd in Hasselt. Een zeer fijne leerrijke cursus. Ook de docente was super, deze 2 dagen waren om zo overnieuw te doen. Gevolgd in Hasselt. Fantastische cursus met een fantastisch, gedreven docente! Een echte aanrader! klanten vertellen 9 2, 1181 Beoordelingen. Toon overige info-avonden. Krijg ik korting als werkzoekende? Indien u ingeschreven staat als werkzoekende en ons hiervan een attest of bewijs inlevert ontvangt u een korting van 10% op uw cursus of opleiding.
Lief Stoer Massage Advies Pijnacker-Nootdorp, Zoetermeer.
Lief en Stoer is een professionele massage en workshopstudio in Nootdorp, speciaal voor jou en je baby, tijdens de zwangerschap en daarna. Je kunt bij ons terecht voor een ontspannen zwangerschapsmassage, voor een babymassage cursus en voor advies en begeleiding rond en na de geboorte van je kindje.
massage praktijk, Leiden.
Opleiding zoeken SYNTRA Midden-Vlaanderen.
Massagetechnieken: basiscursus lichaamsmassage. Krijg alle massagetechnieken in de vingers tijdens deze erkende massage opleiding! Massagetechnieken: Chinese hoofd, nek en schoudermassage. Massagetechnieken: Cupping massage. De toekomst behoort aan hen die geloven in de schoonheid van hun dromen! Shiatsumassage voor paarden: basis.
Massagecursussen Massage Opleidingsinstituut Libosan B.V.
Cluster 1 gewrichtstherapie: module Knie en module Enkel Voet. Cluster: module Elleboog, Pols Hand en module Schoudergordel. Cluster 3: module Heup Bekken en module Wervelkolom / Thorax. Medische Basiskennis op HBO niveau PLATO/CPION. Cursus Myofasciale Technieken. Cursus Triggerpoint Therapie. Cursus Fibromyalgie Massage. Cursus Hoofdpijn massage.
Opleiding Massage bij mensen met kanker en zorgbehoevenden Zorgtechnieken opleidingen Escala.
Sinds 2006 zelfstandig coach en masseur. Geeft sinds 2014 massageopleidingen. Voornamelijk zorgmassages waaronder massage bij kanker, massage voor mensen met meervoudige beperkingen, zwangerschapsmassage. Mede oprichtster van Netwerk Zorgmasseurs Vlaanderen en Brussel. Opleiding van 18 sessies. 03-10-2018, Doorniksesteenweg 220, 8500 Kortrijk.
Zoek een massage Vind-een-Massage.be.
Vind een massage. Vind een cursus. Burnout / burn-out. 4 Elementen massage. Chi Nei Tsang. Cranio sacraal massage. Deep tissue massage. Full body massage. Gua sha massage. Lomi lomi massage. Massage aan huis. Voor wie alle. Personen met een auditieve beperking.

Contacteer ons