Zoeken naar shiatsu massage

   
 
shiatsu massage
 
Cursus Shiatsu Massage De Schoonheidsschool.
Wil je shiatsu massages geven in hoofd of bijberoep? Kies dan nu voor de unieke opleiding shiatsu massage van De Schoonheidsschool! Deze opleiding is geschikt voor al wie het succesvolle beroep van shiatsu masseur snel in de vingers wil krijgen.
Shiatsu massage stress klachten nek rug schouder Lummen Diest Hasselt Leuven.
Shiatsu massage ondersteunend bij stress, burn out, vermoeidheid en spierpijn. Het effect van deze relax massage is ontspannend. De voedende aanraking bij shiatsu massage van de therapeut helpt het zelfgenezingsproces in het lichaam op gang te brengen. Het uitoefenen van de vinger/duim druk is het basisprincipe van shiatsu.
Shiatsu Massage Thermae Grimbergen Thermae.com.
MA-DO, ZO 1030: 2300: VR-ZA 1030: 2400.: Wolvertemsesteenweg 74, 1850 Grimbergen. Thermae Boetfort Thermae Sports Thermae Grimbergen. Shiatsu is een Japanse massage: door het bewerken van de juiste meridianen en het stretchen van je lichaam wordt je natuurlijke evenwicht hersteld.
Therapeut voor Shiatsu VindeenTherapeut.be.
we halen uw resultaten op. Vragen van therapeuten. Vragen van organisatoren. Contacteer de webbeheerder. Op straal rond een gemeente. In de provincie West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant, Brussels Hoofdstedelijk Gewest, Henegouwen, Waals-Brabant, Luik, Namen of Luxemburg. VindeenTherapeut.be 2010-2018 Privacy and Cookies Disclaimer Gebruikersvoorwaarden.
Shiatsu behandeling/ massage Heusden-Zolder Wattedoen.be.
Shiatsu behandeling/ massage. Elise Berkvens Shiatsu Yoga. Shiatsu is een doeltreffende, eeuwenoude Japanse drukpuntmassage, waarbij de mentale, fysieke en geestelijke gezondheid gestimuleerd wordt. Met behulp van de druk van duimen, vingers en/of handpalmen, stretches en de energie die hierdoor wordt doorgegeven naar jouw lichaam, wordt je zelfgenezende kracht in gang gebracht, met als gevolg dat jij je beter, gezonder en vitaler voelt en je je meer bewust wordt van wat er in je omgaat.
Shiatsu massage warmtekussen voor nek en schouders Te koop 2dehands.be.
Sluiten Terug naar. Shiatsu massage warmtekussen voor nek en schouders. 26 x bekeken sinds 13 augustus 2018. 1 van 5. Shiatsu massage warmtekussen voor nek en schouders. Gekregen als cadeau maar nooit gebruikt. Kan ook in de wagen gebruikt worden met bijhorende 12V adaptor.
Shiatsu massage: Bespaar tot 70% bij Groupon.
Ticket Muziek Theater Shows Familie Attracties Sports. De zomerse buitenlucht in Je tuin Deals voor elk weer Tot 60% korting Onder de 30. Door het gebruiken van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Schoonheid en spa. Shiatsu massage Brussel.
Shiatsumassage voor honden: basis SYNTRA Midden-Vlaanderen.
In deze opleiding leer je hoe je door middel van een shiatsu-ontspanningsmassage voor honden stress, huidproblemen, spijsverteringsklachten, rug en nekpijn, slechte adem, kan laten verminderen of verdwijnen. Shiatsu massage stimuleert door middel van het drukken op de meridianen energiebanen het zelfgenezend vermogen van het lichaam van de hond én stimuleert een hechtere en intense band met je hond.
The Belgian Shiatsu Federation.
We welcome every individual who is interested in eastern or complementary health techniques, and the unique and powerful benefits of Shiatsu. YOU can become a member of the Belgian Shiatsu Federation. You can find all necessary information on this website.
Shiatsu massage, drukpuntmassage.
Lomi lomi massage. Wat is Shiatsu. Shiatsu betekent vingerdruk, komt voort uit de traditionele Chinese geneeskunde en heeft zich verder ontwikkeld in Japan. Shiatsu is een drukpuntmassage en is te vergelijken met acupunctuur. Daar wordt gewerkt met naalden die op bepaalde punten worden gezet.

Contacteer ons