Resultaten voor relaxmassage

   
 
relaxmassage
 
Relax massage BodyZensation.
Een relaxmassage kan natuurlijk ook gecombineerd worden met een andere behandeling zoals een gezichtsverzorging of gelaatsverzorging. Zeg vandaag nog neen tegen de stress en vermoeidheid en maak een afspraak voor een verkwikende relaxmassage of bel voor meer informatie. To The Top.
Relaxmassage Sint-Niklaas Gezond op Maat.
Een relaxmassage is een massage van de achterzijde van het lichaam waarbij er diepgaand en intensief gewerkt wordt op gespannen spieren in de rug, nek schouders, benen en voeten. We leggen tijdens deze relaxerende massage steeds de focus op uw klachten.
Relaxmassage Annima.
Dit in combinatie van een stevige massage aan de benen gevolgd door massage van de voet zones. Afhankelijk van wat er op dat moment nodig is wordt er gekozen voor Chakra-oliën, zoete amandelolie of olijfolie eventueel in combinatie met aromatherapie. Naast zijn bijzonder ontspannende eigenschap heeft een relaxmassage ook heel wat andere voordelen.
Relaxmassage.
Je hele lichaam wordt van kop tot teen door knedende, zachte en warme handen aangepakt. Deze massage geeft een gevoel van rust en heeft een helende werking op lichaam en geest. Een relax-massage geeft je.: een lekker ontspannen gevoel. een opgeladen gevoel vol energie.
Y-beauty Relaxmassage.
Bij een relaxmassage ligt de nadruk op relaxen, ontstressen door een massage. Door de massage in combinatie met essentiële olie kunnen we veel dieper ontspannen. Bij de relaxmassage is er de mogelijkheid om te kiezen voor een olie die werkt op melkzuur stijve spieren.
QoQo Massage Relaxmassage.
De VIP behandelingen worden gegeven door een van onze specialisten. De VIP behandelingen zijn alleen mogelijk op onze locatie op de Laan op Zuid. Bekijk de prijzen van onze relaxmassage of neem direct contact op. Promovideo's' QoQo Massage. Boek nu online.
Relax massage Massage 2dehands.be.
Relax massage aan huis. Ontspannende relaxmassage gegeven door een masseuse in opleiding. Om het u gemakkelijk te maken wordt deze aan huis gegeven. gisteren 1753: Aarschot. relaxmassage enkel voor dames. Stressuitgeput, of moe nood aan ontspanning? Relax en Enjoy van een deugddoende relaxerende massage door ervaren masseur.
Relax massage Bodycentrum.
016 22 21 99. Volg ons op. Copyright All Rights Reserved 2015-2017 Body Centrum. U kan ons steeds telefonisch bereiken tijdens de openingsuren op het nummer 016 22 07 95 of via dit contactformulier. Graag tot ziens. Hot Stone massage Massage.
Relaxmassage Antwerpen Baan Phetara Antwerpen. Relaxmassage Antwerpen.
Een heerlijke Thaïse relaxmassage in Antwerpen kan u een nieuwe start geven. Baan Phetara Relaxmassage Antwerpen biedt u deze Thaïse relaxmassage aan in hun salon te Antwerpen. Op een afwisselend tempo en dosering wordt u verwend met strelingen, fricties en knedingen.

Contacteer ons