Resultaten voor relax massage

   
 
relax massage
 
Il-Tempios Massagesalon in Mechelsesteenweg, Antwerpen Treatwell.
Ze verzorgen diverse massages zoals een relax massage, hot stone massage, kruidenstempelmassage en een duo massage. De ruimtes zijn leuk ingericht met een kabbelende waterval of waan je aan het strand en hoor het ruisen van de zee. Alles om jou heerlijk te laten genieten.
relaxmassage Pura BellezzaPura Bellezza.
De chocolade massage is een massage die naast ontspanning, kalmering en anti-stress ook zintuiglijke voldoening schenkt. en zo helpt bij het terugvinden van een goed humeur. Voetmassage is heerlijk! Deze massage beoogt een diepe ontspanning en nodigt uit tot onthaasten en loslaten van vermoeidheid.
relax massage eline beauty wellness.
e-line instituut beauty Skin Care Plus definitieve ontharing relax massage sauna spa verwen arrangement workshop make-up vermageren promoties nieuw contact-openingsuren Algemene Site Map. Terug naar de inhoud Terug naar het hoofdmenu. Om deze website te gebruiken, moet u JavaScript inschakelen.
Relaxmassage fit puur sport en relaxmassages.
Deze massage is een zalig ontspannende en vitaliserende massage met warme olie die de energiestroom door het lichaam bevordert. De warme olie zorgt bovendien voor een extra diepe ontspanning van de spieren en verhelpt een droge huid. Deze massage is een echte weldaad voor lichaam en geest.
Relax4u Massage Beautypraktijk Gemeente Borsbeek Antwerpen.
Welkom bij Relax4u. Wij zijn een kleine massage en beautypraktijk gevestigd in Borsbeek waar u even kan ontsnappen aan de dagelijkse sleur en stress. Kom er in een huislijke sfeer genieten van onze massages of een van onze andere behandelingen.
Relaxmassage.
Massage Hotel Royal Astrid Oostende Wellness Seminarie.
Onze wellness dagarrangementen met een massage of andere behandeling moeten steeds vooraf gereserveerd worden. De dag zelf is het niet steeds meer mogelijk om een massage bij te boeken. Deze massage is zeer ontspannend, het relaxeert het lichaam en is ideaal tegen stress.
Ontspannende lichaamsmassage Ugo Relax.
Als je niet van de Ayuvedische kruidenoliën houdt, kan je ook kiezen voor een relaxmassage met een warme basisolie waaraan essentiële oliën naar keuze worden toegevoegd. Voor een ontspannende lichaamsmassage maak je best 1 of 2 weken op voorhand een afspraak: Contact.
Relaxmassage Iduna Gezond Genieten.
Voel je dat spanning en stress zich vastzetten op de spieren van je rug, nek en schouders? Dan is deze massage perfect voor jou. De probleemzone wordt aangepakt door middel van strijkingen, knedingen en diepere fricties. De relaxmassage is een rug, nek en schoudermassage.
Welkom bij massagepraktijk Mema Relax in Staden.
Een plaats waar iedereen tot rust komen. Mema Relax bestaat momenteel volledig uit mezelf, Tara Geloen. Ik werk ook als opvoedster bij vzw De Lovie. Daarnaast geef ik massages en bied ik een luisterend oor. Geniet van een ontspannende Mema massage.

Contacteer ons