Zoeken naar opleiding masseur

   
 
opleiding masseur
 
Vind een opleiding VDAB.
Vind een opleiding. Mijn loopbaan Profiel gewenste jobs Opdrachten Berichten Cv's' Online leren Documenten. Mijn jobs Zoek een job Jobsuggesties Vacatures sollicitaties Beroepsoriëntatie. Nuttige links Bestel opleidingscheques Bestel loopbaancheques Vraag vrijstelling aan Arbeidsbeperking E-loket Profieltest. Log in op Mijn Loopbaan Schrijf je in als werkzoekende.
Yoga Vidya Yoga, Ayurveda, Meditation spirituelles Leben.
Die etwa 80 Yoga Vidya Yogaschulen in Deutschland, in den Niederlanden und in Österreich bieten dir die ideale Atmosphäre, um Yoga in deiner Nähe zu lernen: Alles ist darauf ausgerichtet, dass du dich entspannen kannst, zu dir selbst findest, neue Kraft tankst.
Opleiding Integrale Massage Positive Touch Massage Opleiding.
In het landelijk netwerk voor integrale massage LNI vind je masseurs die zijn die de opleiding tot integraal en holistisch masseur bij Positive Touch hebben afgerond. Per provincie kun je een selectie maken voor een masseur bij jou in de buurt!
Masseur CVO-STEP.
Het gaat hier over een korte opleiding van slechts twee modules. De opleiding loopt over één avond per week en is binnen twee semesters af te werken. De masseur voert lichaamsmassages uit, werkt aan zijn administratie, houdt de werkplek schoon en op orde.
Introductiefilm Cursus Stoelmassage Kopos.
31 6 51382916. Copyright 2016 Kopos Massage Cursussen. Designed by Robin Roelofsen. Copyright 2016 Parallax Pro Theme On Genesis Framework WordPress Log in. ProVo Professionele Voordeel Pakket. Een gedegen opleiding tegen een fractie van de kosten! bekijk het provo pakket.
Wellnessmassage WellnessInstituut.
WellnessInstituut Opleidingen Wellnessmassage. De opleiding wellnessmassage leidt je op tot een volwaardig en gediplomeerd masseur. Als wellnessmasseur kun je vervolgens werken bij een Wellnessresort of Spa, sportschool, beautysalon, in een samenwerking met een fysiotherapeut of in je eigen praktijk! Waarom is wellness in deze tijd belangrijk?
opleiding energetisch therapeut psychotherapie opleiding opleiding masseur.
Opleiding Massagetherapeut Wellness Academie. Je kunt tijdens de opleiding masseur rekenen op bekwame vakdocenten die met een persoonlijke touch graag hun passie met je delen. De lessen van de cursus masseur worden gegeven in kleine groepjes waardoor je snel en efficiënt het vak leert.
Massage opleiding Amsterdam, Utrecht, Nijmegen, Rotterdam, Eindhoven.
De massage opleiding van Anand leidt je op tot professioneel en erkend masseur. Doordat je vanuit verschillende disciplines leert werken, en je verdiept in de achtergronden, zul je je als een veelzijdig en competent masseur kunnen profileren. Dit kan je doen in een eigen praktijk, of in dienst van een instelling.
Home MOOD massage opleidingen.
Namelijk dat jij je ontwikkelt tot een unieke masseur. Alles wat je geleerd krijgt aan technieken, alles wat je opneemt aan kennis, alles wat wij jou laten zien is om jou te prikkelen en een unieke masseur wakker te maken in jou.
Basistechnieken massage Opleiding Syntra West. shopping_cart. shopping_cart. shopping_cart. shopping_cart. shopping_cart. shopping_cart. shopping_cart.
Syntra West biedt ook tal van specialisatiecursussen aan. Om de goeie kwaliteit en het hoge niveau van deze cursussen te garanderen; kan je hieraan enkel deelnemen als je het attest masseur hebt of hiervan vrijgesteld bent. Voor wie is deze opleiding bestemd?

Contacteer ons