Op zoek naar opleiding masseur?

   
 
opleiding masseur
 
Masseur Encora.
Zo heb je de nodige achtergrond om klassieke massagetechnieken uit te voeren, zowel stevig als relaxerend, aangepast aan de noden en wensen van elke klant. Met het certificaat Masseur ga je zo aan de slag in een schoonheidssalon. De opleiding Masseur bestaat uit 2 opleidingsonderdelen.:
MASSAGETECHNIEKEN: DIEPTEMASSAGE Levensschool.
EEN OPLEIDING AAN DE LEVENSSCHOOL. Das verrijkend voor jezelf en de wereld! Geregistreerd door de Vlaamse Overheid waardoor een deel van het lesgeld voor werkgevers en zelfstandigen via kmo-portefeuille door de Vlaamse Overheid wordt betaald; erkend door het paritair comité voor gezondheidszorg in het kader van betaald educatief verlof; erkend door de VDAB in het kader van opleidingscheques voor werknemers.
Schoonheidsspecialist Beringen.
dinsdagavond, 18.00 uur 20.00 uur. Anatomie van het lichaam. Lichaamsmassage 80 lestijden. donderdagavond, 18.00 uur 22.15 uur. Masseren van het volledige lichaam. Na het volgen van deze opleiding behaal je het certificaat Masseur, in combinatie met bedrijfbeheer, kan je zelfstandig starten.
Cursus Centrum Voor Afstandsonderwijs.
Je inschrijvingsgeld voor de opleiding Massagetherapeut bedraagt maar 249. Voor dit bedrag ontvang je allereerst een geïllustreerd cursusboek met verklarende afbeeldingen en fotos. Daarnaast krijg je ook een jaar lang online begeleiding van een professioneel masseur, een echte meester in zijn vakgebied!
Massage en bewegingsconsulent voor honden Toscanzahoeve. Facebook. Google. Instagram. Twitter. YouTube. Facebook. Google. Linkedin. YouTube.
Home Opleiding teambuilding Beroepsopleidingen Opleidingen hond Massage en bewegingsconsulent voor honden. Massage en bewegingsconsulent voor honden. Wil je zelf aan de slag met massage en beweging voor honden? Massage en bewegingsconsulent voor honden worden? Dat kan bij ons, in een holistische opleiding met de laatste nieuwe wetenschappelijke inzichten.
Masseur CVO De Oranjerie.
Die kennis moet leiden tot een gefundeerde basis voor het opstellen van een aangepast behandelingsplan. Indien je deze beide modules succesvol afrondt, krijg je reeds een certificaat masseur waarmee je je zelfstandig kan vestigen, op voorwaarde dat je ook een getuigschrift bedrijfsbeheer bezit.
Yoga Vidya Yoga, Ayurveda, Meditation spirituelles Leben.
Sie können dir die richtigen Heilmittel, die richtige Massage oder die für dich geeignete Yogaübung empfehlen und erklären. Umfangreiches Ausbildungsprogramm auf den Gebieten Yoga, Meditation, Ayurveda, Naturheilkunde, Persönlichkeitsentwicklung, Psychologie, Spiritualität: In den Yoga Vidya Ausbildungen lernst du die Theorie, mit der du deine eigene Praxis vertiefen kannst, und erwirbst die Kompetenz, das Erlernte weiterzugeben.
Opleiding tot holistisch massagetherapeut massage cursus Mintaka.
Deze opleiding zal je in staat stellen te masseren ter ontspanning, heling en verlichting van pijn bij recidiverende spierpijnen en mensen met een verhoogde spiertonus en fibromyalgie, stresslijders. Je ontvangt het certificaat van holistisch masseur indien je de opleiding naar behoren voltooid.
Opleiding Cosmetisch Masseur Opleiding als Thuisstudie NHA.
Wanneer je slaagt voor het examen, ontvang je het NHA diploma Cosmetisch Masseur. Als je ook je diploma Bedrijfsbeheer wilt behalen, kun je kiezen voor de voordelige combinatie Cosmetisch Masseur Bedrijfsbeheer volg hiervoor onze opleiding Eigen Massagesalon Starten. Nu bij inschrijving: GRATIS fullcolour handboek.
Introductiefilm Cursus Stoelmassage Kopos.
Kopos Massage Cursussen. Trompstraat 1 1271 SX Huizen. 31 6 51382916. Copyright 2016 Kopos Massage Cursussen. Designed by Robin Roelofsen. Copyright 2016 Parallax Pro Theme On Genesis Framework WordPress Log in. ProVo Professionele Voordeel Pakket. Een gedegen opleiding tegen een fractie van de kosten!

Contacteer ons