Meer resultaten voor japanse massage

   
 
japanse massage
 
Deze Japanse gezichtsmassage zal je 10 jaar verjongen Video Mareiki.
Het heet de Japanse Tanaka Massage. Met behulp van deze massage zal je verjongen en zal je 10 jaar jonger lijken. De Japanse Tanaka massage is een procedure die rimpels zeer snel verwijdert. De huid wordt aangescherpt en dankzij deze massage worden de juiste gelaatstrekken gevormd.
Japanse gelaatsmassage Time4me Massagepraktijk Lier.
0479 37 87 87 info@time4me-massagepraktijk.be Afspraak maken. De Japanse gelaatsmassage is gebaseerd op de meridianen en acupunctuurpunten in het lichaam. Deze massagevorm heeft talloze positieve effecten op de gezondheid. Deze massage stimuleert niet enkel op gezondheidsvlak, maar ook op esthetisch vlak.
1260 Yoga Do-in, kennismaking Shiatsu-relaxatie-massage Sint-Rembert.
Deze vorm van harmoniserend lichaamswerk is gebaseerd op de kennis van de meridianen en drukpunten. Het wordt een praktische sessie, geïnspireerd door Yoga, Do-in en Shiatsu-relaxatie. Shiatsu is traditioneel een Japanse massage-techniek gebaseerd op aanraking en druk op de meridianen.
Massagetechnieken: Japanse gezichtsmassage SYNTRA Midden-Vlaanderen.
Japanse gezichtsmassage is een traditionele kunst volgens een eeuwenoude tradities. Deze gezichtsmassage is uniek in combinatie met het stimuleren van meridianen en acupunctuurpunten. Naast een natuurlijk facelift-effect harmoniseert ze het emotioneel, mentaal en spiritueel lichaamsniveau. Het gaat hier om een doorgedreven kennismaking met deze oude massagetechniek. Wat en voor wie? Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen die naast de klassieke massage wil kennis maken met een techniek specifiek voor het gelaat.
ASANTI MASSAGES.
Japanse massage van het gezicht voorafgaan door een gelaatsreiniging. 45 min 55. 30 min 35. 50 min 55. 4 handen massage. 50 min 95. Thalgo Spa Massages. Zalige massages, exclusief van Thalgo, gericht naar de wellnesscentra. AQUA ZEN MASSAGE MET WARMWATERBALLONS.
Japanse gezichtsmassage.
Want een gezichtsmassage zorgt voor een goede doorbloeding en afvoer van afvalstoffen. Bij de Japanse massage is er een combinatie van verschillende technieken. Zoals een stevige nekmassage, diepe massage van de gezichtsweefsels, zachte massage voor de huid, acupressuur energiepunten drukken en lymfedrainage.
Instituut Kathleen Prijzen.
Touch of Ghassoul: op basis van vulkanische klei. Hydra Top: extra hydraterende verzorging. Luxe gelaatsverzorging met Japanse massage: verzorging van gelaat, décolleté en hoofd, in combinatie met drukpuntmassage. All-in verzorging: combinatie van anti-aging verzorging en relaxerende massage, afgewerkt met hoofdmassage of thermo-stick.
Wij ontvangen en verwennen jou graag met Japanse massage Te koop Tweedehands.nl.
Massage Therapiste met 5 jaar ervaring in Japanse Massage ontvangt jou graag bij haar thuis voor een heerlijke sessie Japanse Massage voor maar 50 voor een sessie. Massage Therapiste te Loksbergen, Halen 6KM van Diest Dagelijks van 16.00 21.00, Maandagen gesloten.
Japanse Massages en Tradities Dolce La Hulpe Giftshop.
Japanse Massages en tradities naden in de traditie van de Japanse traditionele methoden voor het herstellen van uw energiebalans en vrijerelease uw lichaam van de spanningen als gevolg van de stress. Lees meer over de praktijk vereenvoudigd door de massage Shiatsu massage van het lichaam en het hoofd.
Shiatsu Japanse Massage Therapie Vught Vught.
Drimble Bedrijvenregister Noord-Brabant Regio Den Bosch Shiatsu Japanse Massage Therapie Vught. Shiatsu Japanse Massage Therapie Vught. Uitgebreide informatie over dit bedrijf met een vestiging in Vught. Het adres van Shiatsu Japanse Massage Therapie Vught is Industrieweg 26 A in Vught.

Contacteer ons