Meer resultaten voor hotstone massage

   
 
hotstone massage
 
Hotstone Massage Elysium.
Selecteer een aantal. Laat de warme vulkanische stenen je spieren verwarmen en comfortabele druk geven tijdens je dagje sauna met de Hotstone massage. Het eeuwenoude ritueel verzacht de spieren en ontspant lichaam en geest. Goed om te weten: Bij een hoge buitentemperatuur wordt de hotstone massage omgezet in een ontspanningsmassage.
Hotstone massage Apprenza.
Hotstone massage Jeffrey 2016-05-31T1222060000.: Een Hotstone massage is een massage met warme stenen. Heerlijk voor de koudere tijden van het jaar. Tijdens een Hotstone massage wordt het lichaam ingesmeerd met een essentiële olie om de stenen goed te laten glijden tijdens de massage.
Aquabello Wellness Roeselare.
UNIT 1 UNIT 2 met buitenzwembad ZONNEBANK. RELAXERENDE LICHAAMSMASSAGE DUO-MASSAGE HOTSTONE MASSAGE KRUIDENSTEMPELMASSAGE AROMATHERAPIE MASSAGE SPORTMASSAGE DE LUXE MASSAGE ROMANTIEK. ROMANTISCHE FORMULE ROMANTISCHE FORMULE DE LUXE BROODJESFORMULE FRANSE FORMULE ONTBIJT FORMULE ZOETJES FORMULE BB MET WELLNESS FORMULE GROEPSARRANGEMENT RELAXATIE ARRANGEMENT TAPAS ARRANGEMENT.
Groepspraktijk OK Hotstone massage.
Deze massage wordt gebruikt in verschillende toepassingsgebieden; aandoeningen als stress behalve bij een burn-out, spierproblemen, vermoeidheid, fibromyalgie, gewrichtsproblemen behalve bij ontstekingen, slechte doorbloeding, nek en /of rugklachten. U hoeft echter geen aandoening te hebben om te kunnen genieten van een hotstone massage.
Hotstone massage Preventief Medisch Centrum.
Direct naar hoofdmenu en site informatie. Huidig pad: Home Hotstone massage. Een hotstone massage met gladde warme vulkanische stenen is een zeer effectieve manier om het lichaam heerlijk te laten ontspannen. Tijdens de massagebehandeling wordt gebruik gemaakt van het thermodynamische effect van verwarmde stenen.
Hotstone massage Veluwse Bron Veluwse Bron.
Het is nu tijd voor de stoere jaargetijden. Tijdens deze Hotstone massage gebruiken onze professionele masseurs de therapeutische warmte van basaltstenen in combinatie met heerlijke aromatische oliën. De warmte van de basaltstenen en de massage bevorderen de stofwisseling in het weefsel.
Thresor Relaxatiemassage en hotstone.
Je kan ook kiezen voor hotstone massage. Hier wordt er gebruik gemaakt van basalt-stenen die verwarmd worden. De warme basaltstenen worden dan op het gezicht, buik en rug geplaatst om een totale ontspanning te bekomen. Het effect van hotstone massage werkt diep door.
Hot stone massage Wikipedia.
en Cook, Philip, Hahana Stone Massage Training Manual, 2010, p. Wat is een Hot Stone Massage? Geraadpleegd op 2015-11-21. Hawaïaanse priester/tovenaar; zie Kahuna op de Engelse Wikipedia. Dit artikel of een eerdere versie ervan is gedeeltelijk vertaald vanaf de Engelstalige Wikipedia, die onder de licentie Creative Commons Naamsvermelding/Gelijk delen valt.
Hotstone Massage 30 min Pure Lagratcia.
Hotstone Massage 30 min. De Hotstone massage, gebaseerd op een eeuwenoud ritueel waarbij vulkanische stenen een belangrijke rol spelen, geeft een verzachtende en ontspannende werking op spieren, lichaam en geest. De techniek van de hotstone massage bestaat al duizenden jaren.
Hotstone massage, ontspannings massage, Gent Tiantu Relax.
Één van de meest indringende massages is Hot Stone Massage. Het is een gecombineerde vorm van intuïtieve massage, thermotherapie en aromatherapie vanuit de gedachte: geest, ziel en lichaam zijn één. De werking is veelzijdig: het sterkt de spieren en het bottenstelsel, het verzacht zenuwpijnen en je hormonen komen in balans.

Contacteer ons