Resultaten voor gezichtsmassage

   
 
gezichtsmassage
 
Japanse Kobido gezichtsmassage Workshop YinYang Balance.
Japanse gezichtsmassage is uniek in combinatie met stimulatie van de meridianen energiebanen en de acupunctuurpunten tsubo. De Japanse Gezichtsmassage, ook gekend onder de naam Ko Bi Do, is zo een unieke massage dat ze met geen andere vergeleken kan worden.
Japanse gezichtsmassage Massage Santo.
Deze Japanse gezichtsmassage is gebaseerd op de eeuwenoude Japanse traditie van gezichtsverzorging en gezondheidsproblemen, de shiatsu. Doorheen het gezicht kan je iemands gezondheid beter begrijpen, zowel fysiek, psychisch, emotioneel als spiritueel. De massage start met uitgebreide schouder, nek en hoofdmassage als activerende inleiding om spanningen los te maken en de doorstroming naar het gezicht te stimuleren.
Japanse gezichtsmassage Sint Niklaas Te koop 2dehands.be.
japanse gezichtsmassage Sint Niklaas. 762 x bekeken sinds 11 juli 2017. 1 van 4. De Japanse gezichtsmassage is een oosterse massage vorm die het gezichtsweefsel, drukpunten en meridianen behandelt. De behandeling bevat technieken uit de klassieke massage, drukpuntmassage en bindweefselmassage.
Betty Nolf VindeenTherapeut.be.
Contacteer Betty Toon alle therapeuten. Japanse gezichtsmassage: nek en schoudermassage, gezichtsmassage, accupressuurpunten en meridianen, lymfedrainage en hoofdmassage. Ayurvedische of indische voetmassage: natuurlijke scrub met kruiden, warme inpakking met groene klei, drukpunten vlg de 5 elementen, kansukom. Chi-wandelmachine: voor energiedoorstroming, aanbrengen van zuurstof en ontgifting van het lichaam, een kwartier behandeling komt overeen met 90 wandelen 15 min 10.
Japanse gezichtsmassage.
Japanse gezichtsmassage is een traditionele kunst zoals de Japanse theeceremonie. Het is een verfijnde massage die de oppervlakkige en diepe gezichtsweefsels, drukpunten en meridianen behandelt volgens Japanse traditie. Bij een Japanse gezichtsmassage krijgt elk deeltje, van je schouders tot je kruin, de nodige aandacht met aangepaste massagetechnieken.
Gezichtsmassage: hier staan de stappen duidelijk uitgelegd.
Deze worden deels door het lichaam opgenomen en zorgen voor de inwendige reiniging. Tijdens de massage worden meerdere marmas energieknooppunten gemasseerd. Gezichtsmassage in de ayurveda. Heb je weleens hoofdpijn? Deze ayurvedische massage voor het gezicht kan verlichting bieden. De gezichtsmassage wordt al eeuwen succesvol toegepast in India om hoofdpijn en stress te verhelpen.
Gezichtsmassage BodyZensation.
Wat is een gezichtsmassage. Bij een gezichtmassage wordt vooral aandacht besteed aan het gezicht, maar ook het hoofd en de nek en hals mogen niet vergeten worden. Met etherische oliƫn vindt er een diepe massage plaats waarbij de vermoeidheid als het ware uit het gezicht wordt gemasseerd.
Japanse gezichtsmassage / Kobido / De natuurlijke facelift SuzyJacops.
Japanse gezichtsmassage / Kobido / De natuurlijke facelift. Is een volledige lichaamsmassage niet echt iets voor jou, maar wil je toch de ontspannende en verjongende resultaten van een massage ondervinden? Dan is een Japanse nek en gezichtsmassage een ideale keuze voor jou!
Gezichtsmassage Gent Massage Gent.
Wat zijn de voordelen van een gezichtsmassage? De huid wordt egaler, steviger, elastischer, minder droog, kringen en wallen onder de ogen verminderen en/of verdwijnen., Een gezichtsmassage is een behandeling waarbij het gezicht wordt gemasseerd, maar ook de nek, schouders en het bovenste gedeelte van de borststreek worden behandeld.
Japanse gezichtsmassage Sint-Niklaas Wattedoen.be.
De Japanse gezichtsmassage is een oosterse massage vorm die het gezichtsweefsel, drukpunten en meridianen behandelt. De behandeling bevat technieken uit de klassieke massage, drukpuntmassage en bindweefselmassage. Hierdoor krijgt het gezicht een natuurlijke facelift: De gezichtsplooien worden minder diep en je krijgt een gezondere uitstaling en kleur.

Contacteer ons