Resultaten voor massagepraktijk

   
 
massagepraktijk
 
Massagetherapeut, Energetisch therapeut Mechelen.
Een continu stroom van gedachten die onrust, onvrede, stress en fysieke klachten met zich meebrengen. Ook onverwerkte emoties uit het verleden en de kindertijd dragen bij aan de verstoring van onze innerlijke stilte en de fysieke gesteldheid van ons lichaam.
Home.
In mijn massagepraktijk wil ik je graag verwennen met een heerlijke massage. En dat niet alleen Een massage brengt van alles in werking in uw lichaam. De spieren worden soepeler, de bloedtoevoer verbeterd, de afvalstoffen worden beter verwijderd, je voelt je ook beter na een massage, Je ziet, er zijn heel wat voordelen aan verbonden aan een massage.
Oosterse massage praktijk Yamamichi in Nijlen.
In een gezellige, sfeervolle omgeving waar u in een vriendelijke, ontspannen sfeer onthaald wordt? De sleutel tot ware relaxatie is te vinden in Nijlen, aan het natuurgebied Kesselse Heide. Daar vindt u Yamamichi, een kleine massagepraktijk waar u letterlijk in goede handen bent.
Massagepraktijk Sint-Niklaas Alterna Gezondheidscentrum.
Massagepraktijk: behandelingen en preventie. Zit u met lichamelijke spanningen en pijn in rug, schouders, nek of andere plekken? Een massage kan voor verlichting zorgen en de pijn verminderen, maar ook het preventief voorkomen van pijn en andere klachten is een optie.
Massagepraktijk AphroZen.
Maak daarom even tijd en gun u een welverdiend moment voor jezelf en geniet van een ultieme massage, die lichaam en geest tot rust brengen. Ik wil je héél graag verwelkomen in m'n' massagepraktijk AphroZen. enkel voor vrouwen die ik met hart en ziel uitbaat.
Home.
0484/ 62 81 53. Je bent in goede handen. Even écht tot jezelf komen. De jacht van het dagelijkse leven ontglippen. ZIJN in totale aanvaarding en in alle vertrouwen. Welkom bij Massagepraktijk Triskelion. Ik kijk ernaar uit je te ont-moeten.
Massagepraktijk Amaya.
De behandelingen zijn enkel op afspraak mogelijk van maandag tot en met vrijdag van 9u tot 11u en van 13u tot 15u. Vakantieperiode van maandag 25 december 2017 tot en met vrijdag 5 januari 2018. Massagepraktijk Amaya, groot eyssel 63, 2328 Meersel-dreef.
Ben jij je geld waard? BMF vzw.
Hoe bepaal ik mijn tarief? Bij het opstarten van je massagepraktijk is het onderzoeken van je concurrenten uiteraard wel belangrijk; weet wat ze doen, ontdek waarin ze zich onderscheiden en wat hun tarieven zijn. Hierdoor krijg je een goed beeld van de branche, de gangbare prijzen en de mogelijke kansen en bedreigingen voor jouw massagepraktijk.
Hoe start ik een eigen massagepraktijk?
In dit deel laten we 2 cursisten aan het woord, zij hebben inmiddels een eigen massagepraktijk opgestart na het volgen van een of meerdere opleidingen bij ATS opleidingen. Cursist: Mariëtte Conijn Massagepraktijk Sportmassage Motio. Het ontstaan van massagepraktijk Sportmassage Motio.
Time 4 Me Massagepraktijk Massagesalon in Lier, Provincie Antwerpen Treatwell.
Time 4 Me Massagepraktijk. Wil je jezelf eens lekker laten verwennen met een massage? Breng dan een bezoek aan Time 4 Me Massagepraktijk in Lier. Eigenares Katleen masseert met veel plezier alle spanningen weg. Een massage zorgt voor soepelere spieren, verbeterde bloedtoevoer en een betere afvoer van afvalstoffen.

Contacteer ons