Resultaten voor massagepraktijk

   
 
massagepraktijk
 
Massagepraktijk Patricia Dhoore voor reiki manuele relaxtherapie.
Ten opzichte van andere massagepraktijken zijn de massages van Massagepraktijk Dhoore heel intensief en werken ze diep in op het spierweefsel zodat het een helende werking heeft. Kiest u voor mij dan kiest u voor een warme persoonlijkheid die rijk is aan ervaring.
Massagepraktijk Karen Poisson Geraakt worden door aanraking.
Tot diepe ontspanning komen in je lijf in je hoofd. rust vinden in je dagelijkse drukte. genieten van je lichaam het verdiende zorg geven. nieuwe bronnen van eigen creativiteit ontdekken. verstillen en vertragen. je laten ondersteunen in een moeilijke periode.
Massagepraktijk Serge Terpstra Fysiofit Vught.
Massagepraktijk Serge Terpstra. Heeft u een blessure of bent u herstellende hiervan of wilt u gewoon een heerlijke massage, dan bent u in de praktijk van Serge Terpstra op het juiste adres. Hier vindt u meer informatie over de massagepraktijk.
LYF ontspanningshuis Faciliteiten massagepraktijk.
faciliteiten van de massagepraktijk. Duomassageruimte op de eerste verdieping van het hoofdhuis. 2 luxe en bodyfriendly massagetafels van earthline met borstuitsparingen., superzachte nature cover die uw warmte teruggeeft in de winter en verfrissend aanvoelt in de zomer., onze massage en etherische oliën van zijn van Sjankara.,
Massagepraktijk Hensing Delft erkende NGS Masseur. Massagepraktijk Hensing Delft erkende NGS Masseur.
Massagepraktijk Hensing in Delft geeft professionele Sport Wellnessmassages. Of u nu een beginnende of ervaren sporter bent of dat u gewoon uw lichaam wilt laten verzorgen en ontspannen, u bent bij ons aan het goede adres. Massagepraktijk Hensing in Delft heeft een persoonlijke klantgerichte aanpak en maakt voor iedere cliënt een individueel behandelplan op.
Massagepraktijk Solluna Gemeente Duffel.
Je kan hier ook terecht met je InDuffelbon! Zijpstraat 148 2570 Duffel GSM. 0497 68 58 08 e-mail. 0497 68 58 08. Alle dagen open, maar enkel s avonds en na afspraak. Je bedrijfsgegevens beheren. wijzig de gegevens van je bedrijf.
Time 4 Me Massagepraktijk Massagesalon in Lier, Provincie Antwerpen Treatwell.
Time 4 Me Massagepraktijk. Wil je jezelf eens lekker laten verwennen met een massage? Breng dan een bezoek aan Time 4 Me Massagepraktijk in Lier. Eigenares Katleen masseert met veel plezier alle spanningen weg. Een massage zorgt voor soepelere spieren, verbeterde bloedtoevoer en een betere afvoer van afvalstoffen.
Massagepraktijk ErZijn.
Wanneer je met kanker te maken hebt, of hebt gehad, kan massage ondersteuning en ontspanning bieden. Massagepraktijk voor kinderen en volwassenen. Naast persoonlijke begeleiding in de vorm van massage en therapie, kun je bij ErZijn ook terecht voor cursussen babymassage, weerbaarheid en oplossingsgericht opvoeden.
Voor een massage die persoonlijk is afgestemd op jouw wensen.
Zelf sport ik veel, en is het dan ook belangrijk dat ik hiernaast ook goed naar mijn lichaam luister. Mijn ervaringen zijn dan ook dat je bij de massagepraktijk zeer goede persoonlijke aandacht krijgt doordat er alvorens gevraagd wordt of er nog aandachtspunten zijn waarna dan ook behandeld wordt.
Massagepraktijk Sint-Niklaas Alterna Gezondheidscentrum.
Massagepraktijk: behandelingen en preventie. Zit u met lichamelijke spanningen en pijn in rug, schouders, nek of andere plekken? Een massage kan voor verlichting zorgen en de pijn verminderen, maar ook het preventief voorkomen van pijn en andere klachten is een optie.

Contacteer ons