Resultaten voor massagepraktijk

   
 
massagepraktijk
 
Massagepraktijk Amaya.
De behandelingen zijn enkel op afspraak mogelijk van maandag tot en met vrijdag van 9u tot 11u en van 13u tot 15u. Vakantieperiode van maandag 25 december 2017 tot en met vrijdag 5 januari 2018. Massagepraktijk Amaya, groot eyssel 63, 2328 Meersel-dreef.
Jos Le Fèvre Massagepraktijk Home Jos Le Fèvre Massagepraktijk.
Maak nu online een afspraak bij Massage Praktijk Jos. Klik op de onderstaande link om een afspraak te maken. Maak een afspraak. Tapen en bandageren. Medical taping concept. Conditie en hersteltraining. De bovenstaande sport en wellness massagetechnieken kunnen tijdens een behandeling gecombineerd worden.
Massagepraktijk NATU Gemeente Boutersem.
Time 4 Me Massagepraktijk Massagesalon in Lier, Provincie Antwerpen Treatwell.
Time 4 Me Massagepraktijk. Wil je jezelf eens lekker laten verwennen met een massage? Breng dan een bezoek aan Time 4 Me Massagepraktijk in Lier. Eigenares Katleen masseert met veel plezier alle spanningen weg. Een massage zorgt voor soepelere spieren, verbeterde bloedtoevoer en een betere afvoer van afvalstoffen.
Profiel Massagepraktijk Spirit Amsterdam 2dehands.be.
Lees onze tips over veilig handelen. Massagepraktijk Spirit Amsterdam heeft nog geen waarderingen gekregen. U staat op het punt om uw waardering voor Massagepraktijk Spirit Amsterdam te verwijderen. Verwijder waardering Waardering behouden. Iedere keer dat u handelt met deze persoon, kunt u hier uw ervaringen kwijt.
Massagepraktijk ErZijn.
Wanneer je met kanker te maken hebt, of hebt gehad, kan massage ondersteuning en ontspanning bieden. Massagepraktijk voor kinderen en volwassenen. Naast persoonlijke begeleiding in de vorm van massage en therapie, kun je bij ErZijn ook terecht voor cursussen babymassage, weerbaarheid en oplossingsgericht opvoeden.
Massagepraktijk AphroZen.
Maak daarom even tijd en gun u een welverdiend moment voor jezelf en geniet van een ultieme massage, die lichaam en geest tot rust brengen. Ik wil je héél graag verwelkomen in m'n' massagepraktijk AphroZen. enkel voor vrouwen die ik met hart en ziel uitbaat.
Massagepraktijk Hensing Delft erkende NGS Masseur. Massagepraktijk Hensing Delft erkende NGS Masseur.
Massagepraktijk Hensing in Delft geeft professionele Sport Wellnessmassages. Of u nu een beginnende of ervaren sporter bent of dat u gewoon uw lichaam wilt laten verzorgen en ontspannen, u bent bij ons aan het goede adres. Massagepraktijk Hensing in Delft heeft een persoonlijke klantgerichte aanpak en maakt voor iedere cliënt een individueel behandelplan op.
Massage Brasschaat 2930 Sportmassage Voetmassage Massagepraktijk Brasschaat.
super massage, goede kennis van de anatomie van het lichaam. 7 November 2015. Vanmorgen in de Massage praktijk in Brasschaat geweest. voor e en sportmassage.Je praktijk is Mooi en Netjes Danny. Als er iemand een goeie Massage wil moet je daar eens heen.
Massagepraktijk Moments.
BTW-Nummer: NL 159856401 B02. Wie ben ik? Ik ben Marjo Bongers, gediplomeerd Holos masseur. Ik heb in maart 2012 de opleiding afgerond als holistisch masseur in Utrecht, de Holos Academie voor Massagetherapie. Deze website gebruikt alleen functionele cookies. Copyright Massagepraktijk Moments.

Contacteer ons