Resultaten voor massagepraktijk

   
 
massagepraktijk
 
Hoe start ik een eigen massagepraktijk?
ATS-cursisten over het hebben van een eigen massagepraktijk. In dit deel laten we 2 cursisten aan het woord, zij hebben inmiddels een eigen massagepraktijk opgestart na het volgen van een of meerdere opleidingen bij ATS opleidingen. Cursist: Mariëtte Conijn Massagepraktijk Sportmassage Motio.
Home.
In mijn massagepraktijk wil ik u graag verwennen met een heerlijke massage. En dat niet alleen Een massage brengt van alles in werking in uw lichaam. De spieren worden soepeler, de bloedtoevoer verbeterd, de afvalstoffen worden beter verwijderd, u voelt zich ook beter na een massage, U ziet, er zijn heel wat voordelen aan verbonden aan een massage.
Ben jij je geld waard? BMF vzw.
Hoe bepaal ik mijn tarief? Bij het opstarten van je massagepraktijk is het onderzoeken van je concurrenten uiteraard wel belangrijk; weet wat ze doen, ontdek waarin ze zich onderscheiden en wat hun tarieven zijn. Hierdoor krijg je een goed beeld van de branche, de gangbare prijzen en de mogelijke kansen en bedreigingen voor jouw massagepraktijk.
Home.
0484/ 62 81 53. Je bent in goede handen. Even écht tot jezelf komen. De jacht van het dagelijkse leven ontglippen. ZIJN in totale aanvaarding en in alle vertrouwen. Welkom bij Massagepraktijk Triskelion. Ik kijk ernaar uit je te ont-moeten.
Oosterse massage praktijk Yamamichi in Nijlen.
In een gezellige, sfeervolle omgeving waar u in een vriendelijke, ontspannen sfeer onthaald wordt? De sleutel tot ware relaxatie is te vinden in Nijlen, aan het natuurgebied Kesselse Heide. Daar vindt u Yamamichi, een kleine massagepraktijk waar u letterlijk in goede handen bent.
Massagepraktijk Sint-Niklaas Alterna Gezondheidscentrum.
Massagepraktijk: behandelingen en preventie. Zit u met lichamelijke spanningen en pijn in rug, schouders, nek of andere plekken? Een massage kan voor verlichting zorgen en de pijn verminderen, maar ook het preventief voorkomen van pijn en andere klachten is een optie.
Massagepraktijk AphroZen.
Maak daarom even tijd en gun u een welverdiend moment voor jezelf en geniet van een ultieme massage, die lichaam en geest tot rust brengen. Ik wil je héél graag verwelkomen in m'n' massagepraktijk AphroZen. enkel voor vrouwen die ik met hart en ziel uitbaat.
Massagetherapeut, Energetisch therapeut Mechelen.
Welkom bij Massagepraktijk Kevin. Praktijk voor healing, ontspanning, coaching en bewustwording. Hier kom je terug in contact met je lichaam en kom je terug bij jezelf. Stilte" is essentieel. We hebben stilte nodig., net zoals we lucht nodig hebben. en een plant licht nodig heeft.
Oprichting van een massagepraktijk Syntra AB.
Er wordt aandacht besteed aan je persoonlijke voorwaarden en doelstellingen om met plezier en veel energie te werken. Volgende aspecten van de oprichting van een massagepraktijk komen aan bod.: Deze opleiding is een must voor masseurs die graag een eigen zaak willen starten.
Time 4 Me Massagepraktijk Massagesalon in Lier, Provincie Antwerpen Treatwell.
Time 4 Me Massagepraktijk. Wil je jezelf eens lekker laten verwennen met een massage? Breng dan een bezoek aan Time 4 Me Massagepraktijk in Lier. Eigenares Katleen masseert met veel plezier alle spanningen weg. Een massage zorgt voor soepelere spieren, verbeterde bloedtoevoer en een betere afvoer van afvalstoffen.

Contacteer ons