Op zoek naar zwangerschapsmassage amsterdam?

   
 
zwangerschapsmassage amsterdam
 
Alle Amsterdam-deals Groupon.
Kom tot rust, voel de hitte in de kruidentempel en de Siberische Banjasauna of laat lichaam en geest ontspannen met een fijne massage. Microdermabrasie bij Clinic63. Microdermabrasie bij Clinic63. Microdermabrasie is een peeling die dode huidcellen verwijdert om de huid zich van binnenuit te laten vernieuwen en verjongen. Verzacht kraaienpootjes, voorhoofdrimpels of je frons. Geldig in Amsterdam, Groningen, Arnhem, Nijmegen, Den Bosch en Den Haag.
Massages, Counseling, Figuurcorrectie en Voedingsadvies Symaja Amsterdam.
Diverse massages voor lichamelijke ontspanning, coaching / counseling voor mentale fitness, figuurcorrectie, pijnverlichting, beweging en voedingsadvies om af te vallen en bij een burnout. Wil je even helemaal tot rust komen? Massages werken heilzaam voor lichaam en geest. Bij Symaja kun je terecht voor voet en handreflexmassage, hot en coldstone massage, metamorfosemassage, zwangerschapsmassage en baby-en kindmassage.
Zwangerschapsmassage Welkom bij Koan Float Amsterdam.
Zwangerschapsmassage kan ook gegeven worden met de Shiatsu techniek of met het Aquama kussen. Lida Wessels Gert Klink Rabiya Lamers Astrid Sneekes Madeleine Schill Frances Walker Margit Kars Sanna Holdert Prabhu Haremaker Marinka Hoeberichts Anke Birkner Wineke Onstwedder Annelies van der Heyden Wim Alexander Sacha de Vink. FLOAT MASSAGE CENTRE. Herengracht 321, Amsterdam.
Jo Sense Holistische massage Amsterdam Massagepraktijk.
Voor meer informatie of als je een afspraak wilt maken, neem gerust contact met mij op. Je kunt je ook aanmelden voor mijn nieuwsbrief! JoSense Holistische massage. Karel du Jardinstraat 12 3 hoog. 1072 SH Amsterdam. Jo Sense Holistische Massage.
Massages FloatCenter 1 uur floaten staat gelijk aan 5 uur slapen.
Een zwangerschapsmassage is geschikt ter verlichting van rug en bekkenpijn, spierkrampen en slaapproblemen. Daarnaast is het ter voorbereiding op de bevallen een fijne manier om je eigen lichaam te leren kennen, voelen en vertrouwen en contact te maken met je kindje.
Zwangerschapsmassage Amsterdam Roberto Valencia.
Wellicht biedt een zwangerschapsmassage uitkomst. Ik verzorg zwangerschapsmassages in de regio Amsterdam, dus neem gerust contact op voor meer informatie. Tijdens de zwangerschapsmassage in Amsterdam zult u een moment van complete ontspanning ervaren. Als ervaren masseur kan ik passende massagetechnieken gebruiken waardoor u optimaal profijt zult hebben van de massage.
Cursus Zwangerschapsmassage Wellness Academie.
Docent in Amsterdam Rotterdam. JoliƩ Ennik maakte in haar leven enkele bijzondere gebeurtenissen mee 3 x door bliksem geraakt, vele ongevallen en mystieke ervaringen. Dit zette haar aan om haar pad op het gebied van communicatie en accountmanagement rigoureus om te gooien. Ze ging zich richten op wellness en therapieƫn en speelde op een ondernemende manier in op de nieuwe kansen die op haar pad kwamen. Sinds 1999 is het haar missie om de oosterse en westerse visie op geneeskracht te verbinden via een compilatie van massage, lichaamsbeweging, coaching, bewegingsvrijheid en de kracht terugbrengen in lichaam en geest. Ze volgde vele opleidingen en trainingen op het gebied van natuurgeneeskunde, INCA PAQO trainingen, sportmassage, klassieke ontspanningsmassage, shiatsu, coaching, healing, energetische therapie, zwangerschapsmassage, jadesteenmassage, Ko Bi Do, hamam, yoga en meditatie.
Beoordelingen Het Massagehuys.
Lisa uit: Amsterdam. Massage: Strong Muscle Massage. Totaal oordeel 8. Persoonlijke aandacht 8. Maaike uit: Amsterdam. Massage: Stress Relief Massage. Totaal oordeel 9. Persoonlijke aandacht 9. Marijke uit: Amstelveen. Massage: Stress Relief Massage. Een heerlijke massage in een ontspannen omgeving.
Happy Mum Experience Corendon Vitality Spa.
Alle hotels Corendon City Hotel Amsterdam Faciliteiten Zwangerschapsmassage. Een zwangerschap is een unieke periode in uw leven. Uw lichaam verandert continu en alles staat in het teken van het aankomende nieuwe leven van uw kindje. Rust en ontspanning zijn aspecten die een belangrijke rol moeten spelen in deze bijzondere periode. De Zwangerschapsmassage draagt hier ook aan bij.
DE 10 BESTE wellness centra en spa's' in Noord-Holland.
26 van 149 Spa en wellness in Noord-Holland. Siam Spa Massage Haarlem. 27 van 149 Spa en wellness in Noord-Holland. May Thara traditional Thai massage Hilversum. 28 van 149 Spa en wellness in Noord-Holland. Better Health 4u Massage Therapy Amsterdam.

Contacteer ons