Zoeken naar zwangerschapsmassage amsterdam

   
 
zwangerschapsmassage amsterdam
 
Zwangerschapsbegeleiding Amsterdam.
Zwangerschapsmassage wordt op professionele en zorgvuldige wijze uitsluitend door een vrouwelijke therapeute gegeven. Na de zwangerschap: babymassage! Babymassage is eigenlijk woordloos communiceren met uw kindje. Aanraken is niet alleen goed voor de ontwikkeling en de band met uw baby, maar ook heel erg leuk! De babymassage cursus geeft naast het aanleren van de massagetechniek ook oefeningen en informatie over de ontwikkeling van uw baby in het eerste jaar. Door de massage verloopt de motorische ontwikkeling van uw kindje soepeler en wordt weerstand tegen ziektes bovendien beter opgebouwd. U zult zelf ervaren dat u door de massage nog meer leert uw baby aan te voelen. Overige specialisaties: babymassage en inbakeren, Graded Activity m.b.v. Medical Fitness, training bij kinderen met diabetes en overgewicht. Visualization is courtesy of TheVisualMD.com. Amsterdam Fysio Korte Prinsengracht 91 RE Amsterdam Tel: 020 33 75 265.
Home Massagepraktijk Flow.
De praktijk is gevestigd in Amsterdam, Oud Zuid/De Pijp, vlakbij de Albert Cuypmarkt. Te bereiken via de tramlijnen 16, 24 vanaf het Centraal Station, tramlijn 12 vanaf het Amstelstation en tramlijn 3 vanuit Oost en West. Ferdinand Bolstraat 99 2 hoog.
JiskMassage Massage Amsterdam.
Gun jezelf deze ontspannings of therapeutische massage in Amsterdam Zuid. Stoelmassage voor bedrijven. Een goed uitgevoerde stoelmassage heeft grote meerwaarde voor u én uw werknemer. Minder verzuim, tevreden werknemers, hogere productiviteit, meer winst en als kers op de taart: belastingvoordeel.
Massages, Counseling, Figuurcorrectie en Voedingsadvies Symaja Amsterdam.
Diverse massages voor lichamelijke ontspanning, coaching / counseling voor mentale fitness, figuurcorrectie, pijnverlichting, beweging en voedingsadvies om af te vallen en bij een burnout. Wil je even helemaal tot rust komen? Massages werken heilzaam voor lichaam en geest. Bij Symaja kun je terecht voor voet en handreflexmassage, hot en coldstone massage, metamorfosemassage, zwangerschapsmassage en baby-en kindmassage.
Pura Vida, Massage naar keuze 60 min: bespaar 59% in Kempen via Social Deal.
Droom helemaal weg tijdens een ontspanningsmassage 60 min of zwangerschapsmassage 60 min bij Pura Vida. Droom helemaal weg tijdens een ontspannende massage naar keuze van 60 minuten. Keuze uit een lichaamsmassage of zwangerschapsmassage. De zwangerschapsmassage is ideaal voor zwangere vrouwen vanaf 3 maanden zwangerschap.
Zwangerschapsmassage Welkom bij Koan Float Amsterdam.
Zwangerschapsmassage kan ook gegeven worden met de Shiatsu techniek of met het Aquama kussen. Lida Wessels Gert Klink Rabiya Lamers Astrid Sneekes Madeleine Schill Frances Walker Margit Kars Sanna Holdert Prabhu Haremaker Marinka Hoeberichts Anke Birkner Wineke Onstwedder Annelies van der Heyden Wim Alexander Sacha de Vink. FLOAT MASSAGE CENTRE. Herengracht 321, Amsterdam.
Yoga massage Delight Yoga.
Met Agnes Vissering, Malai Berg, Sanne Groenendaal. Amsterdam Den Haag. Thaise Yoga Massage is een eeuwenoude massagevorm die gebaseerd is op traditionele Thaise geneeswijze, gecombineerd met invloeden uit de Indiase Yoga en de Chinese acupressuur. De behandeling bestaat uit een dynamische, ritmisch uitgevoerde massage, waarbij met handen en voeten druk wordt uitgeoefend op de energiebanen van het lichaam.
Heaven Four Schoonheidsbehandelingen, massage en pedicure in Amsterdam-Oost.
Heaven4, gelegen in Amsterdam Oost, staat voor ontspanning en verzorging voor het hele lichaam voor zowel vrouwen als mannen. Wij bieden schoonheidsbehandelingen, massage en pedicure. Wij maken alléén gebruik van kwalitatief hoogwaardige producten om tot het beste resultaat te komen.
Zwangerschapsmassage.
Door massage worden niet alleen de spieren weer verstevigd, maar wordt ook de hormonale balans hersteld waardoor de kans op bekkeninstabiliteit geminimaliseerd wordt. Je kan kiezen uit een behandeling in de praktijk te Amsterdam-Noord of de massage in Amsterdam, Utrecht en Hilversum / Bussum laten komen. De massage wordt aangevuld met een mengsel van etherische olie, welke de moeder kan helpen met de regulering van de hormoonhuishouding. Een waarschuwing is hier op zijn plaats! Gebruik NIET op eigen initiatief aromatherapie, vooral niet indien deze op de huid wordt gebruikt. Een aantal etherische olien kunnen zwangerschapsvergiftiging tot gevolg hebben of zelfs de vrucht afstoten. Men dient een ruime mate van kennis te hebben over het gebruik van aromatherapie om dit zinvol en veilig in te kunnen zetten. Je kan hiervoor ook kijken in de winkel voor aromatherapie, hierbij is aangegeven welke etherische olie absoluut niet gebruikt mag worden tijdens de zwangerschap. Vraag hierom bij je aroma of massagetherapeut, deze zal duidelijkheid kunnen geven over welke aromatherapie wel en niet te gebruiken. Geinteresseerd in een zwangerschapsmassage?
ZWANGERSCHAPS MASSAGE MJ AMSTERDAM.
prijs: 5750, / 45 min. De massage is bedoeld voor vrouwen die langer dan 16 wkn zwanger zijn en zonder complicaties. BODYSHAPE / LPG. Copyright 2018 MJ Amsterdam All Rights Reserved Pampuslaan 27 29 020 416 50 98 Amsterdam IJburg.

Contacteer ons