Zoeken naar massage opleiding

   
 
massage opleiding
 
Dao-Marma massage Centrum Yuan Meng.
Shiatsu opleiding bij Shinzuikai in Brussel. Coaching via NLP, postgraduaat van 2j aan Katho hogeschool in Kortrijk. basisopleiding Traditionele Chinese Geneeswijzen aan OTCG instituut te Antwerpen. werd in het Yamuna Health Center in India opgeleid in de DAO MARMA massage.
Massage Cursus Opleidingen Vergelijk Online bij Springest.
In deze opleiding ontdek je technieken uit verschillende massagestijlen om mensen te laten genieten van een heerlijk relaxerende massage. Volledigheid prijs: Deze prijs is volledig. Er zijn geen verborgen bijkomende kosten. group Maximaal 12 personen kunnen deelnemen aan deze cursus.
massage en bewegingstherapie bij paarden VIVES.
postgraduaat animal rehab assistant sports coaching equine. Interesse in massage en bewegingstherapie bij paarden bij VIVES? Schrijf nu in of neem contact op voor meer info. Mail Arnold Stael op email protected of bel 32 495 44 51 91 Inschrijven. Zoek je opleiding.
PCVO Scheldeland Provinciaal Centrum voor Volwassenenonderwijs.
Home MOOD massage opleidingen.
De opleiding tot hbo massagetherapeut daagt je uit! door onze ervaring hebben we de ideale massage therapie opleiding samengesteld. In drie jaar word je opgeleid tot een op HBO niveau gekwalificeerd massagetherapeut. Een unieke mix van verschillende inzichten en disciplines stelt jou in staat om na de opleiding zelfstandig met een enorme berg aan kennis en zelfvertrouwen aan de slag te gaan als hbo massagetherapeut.
Vergelijk 80 Massage trainingen en boek meteen op Springest.
group Maximaal 20 personen kunnen deelnemen aan deze cursus. Max: 20 Opleiderscore: star 10 Mood massage opleidingen heeft een gemiddelde beoordeling van 10 uit 5 ervaringen. HBO Energetisch Massage Therapeut. HBO Energetisch Massage Therapeut Volg onze opleiding tot HBO Energetisch Massage therapeut.
Masseur Encora.
Over de opleiding. In deze korte opleiding leer je alles over massage, van kop tot teen. Na één semester kan je je al als zelfstandige vestigen. Je bouwt, naast veel praktijk, ook een stevige kennis van de anatomie van het lichaam op: de beenderen, de huid en de bloedsomloop. Zo heb je de nodige achtergrond om klassieke massagetechnieken uit te voeren, zowel stevig als relaxerend, aangepast aan de noden en wensen van elke klant.
Opleiding Sportmassage start weer januari 2018: deelnemers gezocht Koninklijke Visio.
In januari 2018 start bij Koninklijke Visio weer een nieuwe opleiding Sportmassage voor mensen met een visuele beperking. De opleiding krijgt in 2018 enkele wijzigingen ten opzichte van de voorgaande edities. Zo duurt het traject nu nog maar één jaar. In dat jaar komen de basisopleiding Sportmassage en de training Stoelmassage aan bod. Ook de kosten liggen lager. Het vakgebied massage is uitermate geschikt voor mensen met een visuele beperking.
Massage in de opleidingen bij Sonnevelt.
Welke opleiding past bij jou? Doe de studiekeuzetest! Home Massage Overzicht. Het lichaam als instrument. Binnen de holistische visie ziet Sonnevelt het lichaam als een van de belangrijkste instrumenten. In onze samenleving bestaat een overwaardering voor de geest. Verstaan wat ons lichaam zegt, zijn we verleerd.
Tuina: Tuina: chinese chinese massage massage en en mobilisaties. mobilisaties. vernieuwde vernieuwde 2 2 jarige jarige opleiding! opleiding!
Tuina: Chinese massage en mobilisaties. vernieuwde 2 jarige opleiding! Cursusaanbod Tuina: Chinese massage en mobilisaties. vernieuwde 2 jarige opleiding! Schrijf me in. Tuina: Chinese massage en mobilisaties. vernieuwde 2 jarige opleiding! De opleiding bestaat vooral uit praktijktraining en omvat 2 studiejaren van 18 lesdagen.

Contacteer ons