Op zoek naar massage opleiding?

   
 
massage opleiding
 
Basistechnieken massage Opleiding Syntra West. shopping_cart. shopping_cart. shopping_cart. shopping_cart. shopping_cart. shopping_cart. shopping_cart. shopping_cart. shopping_cart. shopping_cart. shopping_cart. shopping_cart. shopping_cart. shopping_cart
Basistechnieken massage 40 uur. schudden en wiegen. Examen 4 uur. theoretisch examen van de verschillende vakken. Praktische eindproef4 uur. praktisch examen van de aangeleerde technieken, met mondelinge verantwoording. Schrijf in inschrijven op wachtlijst download de fiche info aanvragen. Kies eerst een locatie/tijdstip om deze gegevens te kunnen zien. Datum Startuur Einduur. Data onder voorbehoud van eventuele wijzigingen. Syntra West Brugge.
Massage Opleiding Positive Touch Opleidingscentrum Positive Touch Massage Opleiding.
Het is een krachtige en diepgaande massage die je leert en je. Pauline de Jong-Bouwman Leeuwarden. Opleiding integrale massage. De opleiding integrale massage was een bijzonder mooie ervaring, ik heb naast de massage enorm veel over mijzelf geleerd en heb inmiddels.
Orgaan Massage Zennergi.
Hoe dieper die verbinding, hoe sterker het effect van de massage voorbij het puur fysieke van het orgaan zelf gaat. Dit is een bijzondere gelegenheid om kennis te maken met Sjamanistische technieken die een brug vormen naar fysieke behandelingen en een toegevoegde waarde kunnen betekenen voor individuen en professionals. Opleiding Healing Internal Organs.
Massage en Bewegingsleer Karel de Grote Hogeschool Antwerpen.
Massage en Bewegingsleer. Experts maken je wegwijs in de traditionele Chinese massage en bewegingsleer, jij verruimt je medische blik. Een samenwerking tussen het Opleidingsinstituut voor Traditionele Chinese Geneeswijzen OTCG en Karel de Grote Hogeschool. Je hebt les op vrijdag en zaterdag, maar niet elke week. Zo blijft de combo job/opleiding haalbaar. 32 470 552 452. Hoe ziet de opleiding eruit.
Massage opleidingen.
Kristal/Edelsteenmassage en heling opleiding. Tijdens de workshop kristalmassage leren we wat edelstenen zijn en hoe ze werken op lichaam en geest. We bekijken enkele belangrijke kristallen en hun werkzaamheid. Vervolgens ervaren we hoe we de edelstenen kunnen gebruiken tijdens een massage van het volledige lichaam en oplegging van de chakras.
Netwerk Integratieve Massage.
Verder is er natuurlijk de opleiding, waarin je goed leert masseren en een jaar intens alle facetten van aanraken, aangeraakt en geraakt worden kan ervaren. Opleiding Integratieve Massage. Wie echt goed wil leren masseren en eventueel een parttime-massagepraktijk wil beginnen kan beter de opleiding doen.
dans vijf ritmes, massage opleiding en Centering in Souldance Kortrijk.
Californische massage, Chakra massage, enkele technieken uit de Haptonomische massage en cranio sacrale massage en specifieke technieken om de organen te benaderen. Er wordt gemasseerd met oliƫn en gedurende deze opleiding wordt er gekozen om uitgebreid in te gaan op de aromatherapie en het gebruik ervan in de massage.
PCVO Scheldeland Provinciaal Centrum voor Volwassenenonderwijs.
HBO opleiding Massage Therapeut 3 jaar.
uitkomen bij een massage cursus op opleiding. Na de eerste cursus besmet raken met het massagevirus en vervolgens niet meer kunnen stoppen. Heerlijk is het om te zien dat ogen gaan stralen als er over het massage vak wordt gesproken.
Dao-Marma massage Centrum Yuan Meng.
Shiatsu opleiding bij Shinzuikai in Brussel. Coaching via NLP, postgraduaat van 2j aan Katho hogeschool in Kortrijk. basisopleiding Traditionele Chinese Geneeswijzen aan OTCG instituut te Antwerpen. werd in het Yamuna Health Center in India opgeleid in de DAO MARMA massage.

Contacteer ons