Resultaten voor massage cursus

   
 
massage cursus
 
etherische olie essentiële olie cursus holistische massage.
Cursus holistische massage Praktijk Maria ter Beek voor holistische massagetherapie en stoelmassage. Cursus holistische massage. Bij een cursus holistische massage voor tweetallen leer je hoe je elkaar een prettige en zorgvuldige massage kunt geven. Je oefent de massages op elkaar.
zwangerschapsmassage massage massage cursus.
Cursus Massage Leren masseeren via thuisstudie NHA. Er wordt uitgebreid aandacht besteed aan de theorie van het masseren en cruciale vragen zoals welke effecten heeft massage? In de cursus Massage leer je klassieke westerse massage, Indiase technieken en Chinese inzichten.
Ontspanningsmassage Syntra AB.
Deze opleiding is erkend door PC 314. Wat is massage? Wat zijn de effecten, indicaties en contra-indicaties van massage? Voorbereiding, ademhalingstechnieken en bewustzijn.; Massagetechnieken gericht op ontspanning. Deze cursus is zeer interessant voor beginnende masseurs en voor professionals als aanvulling op hun kennis.
Netwerk Integratieve Massage.
De inspiratie komt natuurlijk van de opleiding die we gedaan hebben. Dus de intuïtieve en klassieke massagetechnieken, dynamische massage en polariteitsmassage zul je soms als aparte cursus en soms geïntegreerd tegenkomen. Er zijn verschillende soorten cursussen, basiscursussen, vervolgcursussen, korte workshops, weekeinden en vakantiecursussen.
Babymassage Birgitta Volg een cursus babymassage!
De cursus Shantala babymassage is bestemd voor moeders en vaders met babys vanaf ongeveer zes weken tot negen maanden. De cursus bestaat uit 4 lessen van telkens 2 uren. Een cursus gaat door vanaf 3 inschrijvingen. Opbouw van de les.:
Massage cursussen.
Workshop lekker slapen. Klik op titel cursus voor meer inhoudelijke info., klik op locatie voor de wegbeschrijving naar de cursuslocatie. Titels waar je niet meer op kan klikken. zijn programma's' die reeds lopen. en waar je aldus niet meer voor kan inschrijven. In de prijzen zit 21% BTW verrekend. Op de hoogte blijven van activiteiten? Schrijf je in op de nieuwsbrief van Integrama! Ouder-kind workshop Happy-kidsmassage 4 tot 12 jaar Thema winter Integrama Outgaarden 10u30 tot 12 u 15 per duo ouder/kind zonder en 40 met de winterversie van het Happykidsmassagebook, beide formules incl. BTW, materiaal en drank en koekje Inschrijven: Integrama: 016 / 73 50 27 of 0484/67 78 70: of klik hier Vermeld of je mèt of zonder boek wil, alsook de leeftijd van jouw kinderen. Workshop oorkaarsen Centrum Levenspad te Bost 19 u 30 22u30 30 incl. BTW, gebruik van biosun oorkaarsen, handleiding voor thuis en drank en versnaperingen Inschrijven: Integrama: 016 / 73 50 27 of 0484/67 78 70: of klik hier. Jaartraject: De kracht van aanraking en massage in de zorgsector In samenweking met Pasform Traject van zes vrijdagen, voor begeleiders van mensen met een beperking, bejaardenverzorgenden enz.Centrum Levenspad te Bost 9u30-16u30 u 485 incl.
Massage cursus in 2 dagen goed leren masseren Anand.
Iedereen kan deze vergeten taal leren tijdens deze massage cursus, door het geven van een ontspannen en genezende massage. Als we respectvol en gevoelig zijn bij het masseren van een ander, groeit het vertrouwen, waardoor een opening voor genezing ontstaat.
Wil je goed leren masseren? Volg de cursus Massage bij NTI!
Iedereen kan een eenvoudige ontspanningsmassage geven. Met de cursus Massage leer je hoe. Is deze cursus iets voor mij? Wie de cursus Massage van het NTI volgt, heeft de benodigde technieken snel onder de knie om een ontspannende massage te kunnen geven.
Vormingscentrum t Dakhuus Tel: 03/633 16 96. Inschrijving.
Ze verbetert de weerstand en activeert het lymfesysteem en bloedsomloop, bestrijdt stress, vermoeidheid en slapeloosheid, draagt bij aan lichaamsbewustwording en verlichting van spierspanning, helpt bij rugklachten, nek, reuma, burn-out, slechte spijsvertering en hoofdpijn. Tijdens deze cursus leer je op een eenvoudige manier, via theorie maar vooral door oefeningen, de ayurvedische massage aan.
OMB Academie: Massage Opleiding Cursus Workshops.
In the relaxation massage course you learn various classical massage techniques, with which you can give people a varied massage. 7 september 2019 Middelburg. Massage Cursus in Middelburg. In de cursus ontspanningsmassage leer je diverse klassieke massagegrepen, waarmee je mensen een gevarieerde massage kunt gaan geven.

Contacteer ons