Meer resultaten voor massage cursus

   
 
massage cursus
 
Lichaamsmassage: Basis Syntra AB.
Je kan een ontspannende lichaamsmassage geven van kop tot teen. Johan Ottenburgh is docent in de opleiding Cosmetisch Masseur. Hij is kinesist en volgde ook nog opleidingen massagetherapie en gezondheidstherapeut. In Wijgmaal heeft hij zijn eigen praktijk. Wat is massage?
Cursus Centrum Voor Avondonderwijs.
Module: Massagetherapeut Module: Sportmasseur Module: Vacussage Cupping Massage Module: Medical Taping Word Massagetherapeut. Eerste les cursus massagetherapeut is voorbij en ik heb nu al een heel goed gevoel hierbij! Onze docent Karen De Voecht is fantastisch, duidelijk, professioneel, bekwaam, eerlijk, grappig en heel goed in communiceren en in het delen van haar kennis als massagetherapeut. Ook het cursusmateriaal zelf is heel goed geschreven. Al lijkt me helemaal niet gemakkelijk, toch apprecieer ik de professionaliteit met welke die gemaakt is.Ik ben ervan overtuigd de juiste cursus te hebben geselecteerd en ben erg gemotiveerd om met succes deze af te maken.Bedankt! Ik ben zeer tevreden over mijn eerste cursusdag voor de opleiding massagetherapeut. De docente heeft dat zeer goed gedaan. Laatste weetjes over Massagetherapeut. Studeer om te slagen. 6 studietips van onze experts. 9 redenen om massagetherapeut te worden. Levenslang leren loont!
Cursus massage in Leuven activate.me.
make up workshop. piano leren spelen. We vonden 20 cursus massage resultaten in Leuven binnen een straal van 30 km. Wil je meer cursus massage resultaten in Leuven bekomen, pas dan het aantal kilometers aan bij afstand. We hopen dat je uit alle cursus massage mogelijkheden een gepaste keuze kan maken. Massage is mijn passie die ik graag met je deel. Bij mij kan je terecht om kennis te maken met de magie van massage tijdens. massagetechnieken, cursus massage, heppiemassage, relaxatietherapie, herbronnen. Sint-Niklaasstraat 40, 3321 Outgaarden. Inmovarte wil mensen in beweging brengen op fysiekmentaal, en spiritueel vlak. Dit doen we door: mensen in bewust contact te laten. dans, coach, ayurvedische massage, cursus massage, tantra, zelfontplooing. Geremtestraat, 6, 3220 Holsbeek. Een weekend opleiding in de Kashmiri massage.
Leren masseren als partners.
Onze massagetherapeut geeft uitleg over hoe u uw partner op de juiste en aangenaamste manier een ontspannende massage kunt geven. Tijdens de cursus wordt er gewisseld, zodat u beiden kunt genieten van een heerlijke massage! Bovendien krijgt u op deze manier de kans om de juiste techniek te leren om de partner te verwennen!
Cursus Massage Leren masseren via thuisstudie NHA.
Hoofdpijn, soorten strijkingen.; ontspanningsmassage aan de rug, soorten knedingen en effecten.; fricties, tapotements, hakken.; sederende en activerende massage, het effect van massage bij stress.; massage van nek en gezicht, effleurages, extra contra indicaties.; massage hoofdhuid, losrollen nek, petrisages, ogen en oren.; anatomie van de nek, gezichtsmassage en verdeling in drie zones.; achter en bovenzijde been, effleurages, petrisages, frotteren.; extra technieken voorzijde en achterzijde been, fricties, anatomie van het been.; opbouw van een massage, behandeldoel, intakegesprek.; een totale lichaamsmassage.; Indiase massage, Chinese massage, Yin en Yang, drukpunten, de praktijk.; anatomie van gewrichten, tractie, oscillatie, de heup.; de knie, de voet, de schouder, de elleboog, de hand.; massage van de voet, de hand, de buik. Een goed begrip van intimiteit.; de unieke samenhang binnen ons lichaam.; een totaal behandelplan. Om een goede massage uit te kunnen voeren, behandelen we telkens eerst een stukje theorie. Vervolgens wordt deze theorie meteen omgezet in praktische oefeningen. Vanaf het begin van de massage cursus ga je hierdoor aan de slag met masseren.
Wellness massage cursus VVV Lelystad.
Wellness massage cursus. Kom met zn tweeën een massagecursus doen van een twee of 3 dagen. Precies zoals jullie het willen, omdat het een cursus is voor jullie tweeën, maatwerk dus. Het gaat om holistische massage lelystad specialiteit, accent op heel je lichaam, met lange strijkingen.
Cursus van de maand april: Succesvol leren online Bibliotheek.
Ontdek samen met trainer Mirjam Pol het plezier van leren. Je hebt tot het einde van de maand de tijd om de cursus te volgen. Op de eerste dag van de volgende maand wordt deze cursus automatisch vervangen door een nieuwe korte cursus van de maand.
Masseur Encora.
Over de opleiding. In deze korte opleiding leer je alles over massage, van kop tot teen. Na één semester kan je je al als zelfstandige vestigen. Je bouwt, naast veel praktijk, ook een stevige kennis van de anatomie van het lichaam op: de beenderen, de huid en de bloedsomloop.
etherische olie essentiële olie cursus holistische massage.
Cursus holistische massage Praktijk Maria ter Beek voor holistische massagetherapie en stoelmassage. Cursus holistische massage. Bij een cursus holistische massage voor tweetallen leer je hoe je elkaar een prettige en zorgvuldige massage kunt geven. Je oefent de massages op elkaar.
Internationale School voor Ayurveda Cursus AYURVEDISCHE MARMA MASSAGE.
ayurveda cursus anti stress massage shirodhara. ayurveda cursus ayurvedische massage abhyanga. ayurveda cursus ayurvedische olie behandelingen en massage. ayurveda cursus ayurvedische stempelmassage. ayurveda cursussen massage indicaties en tegen indicaties. ayurveda cursus marma massage. ayurveda cursus massage bij zwangerschap babys kinderen.

Contacteer ons