Zoeken naar massage cursus

   
 
massage cursus
 
Wil je goed leren masseren? Volg de cursus Massage bij NTI!
Iedereen kan een eenvoudige ontspanningsmassage geven. Met de cursus Massage leer je hoe. Is deze cursus iets voor mij? Wie de cursus Massage van het NTI volgt, heeft de benodigde technieken snel onder de knie om een ontspannende massage te kunnen geven.
Massagecursus op Ibiza On My Way.
OnMyWay massage sessie. Massagecursus op Ibiza. Dansage organiseert jaarlijks een unieke massage cursusweek op Ibiza. Voor deze week is een programma samengesteld waarin een heerlijke vakantie en Dansage cursus centraal staan. Dansage is een samensmelting van massage, muziek en beweging.
Massage.
In deze cursus krijgt U les van een gediplomeerde en ervaren leraar voor Thaise Massage, rechtstreeks uit Thailand. Deze aanvullende cursus op the Traditionele Thai Massage Cursus gaat specifiek over het aanleren van het herkennen van fysieke problemen en het behandelen van deze.
etherische olie essentiële olie cursus holistische massage.
Cursus holistische massage Praktijk Maria ter Beek voor holistische massagetherapie en stoelmassage. Cursus holistische massage. Bij een cursus holistische massage voor tweetallen leer je hoe je elkaar een prettige en zorgvuldige massage kunt geven. Je oefent de massages op elkaar.
Ontspanningsmassage Syntra AB.
Wat is massage? Wat zijn de effecten, indicaties en contra-indicaties van massage? Voorbereiding, ademhalingstechnieken en bewustzijn.; Massagetechnieken gericht op ontspanning. Deze cursus is zeer interessant voor beginnende masseurs en voor professionals als aanvulling op hun kennis. Je brengt zelf je favoriete massageolie mee.
Vergelijk 58 Massage trainingen en boek meteen op Springest.
group Maximaal 12 personen kunnen deelnemen aan deze cursus. Max: 12 Opleiderscore: star 10 Mood massage opleidingen heeft een gemiddelde beoordeling van 10 uit 4 ervaringen. HBO Massage Therapeut. HBO Massage Therapeut Volg onze opleiding tot HBO Massage therapeut. De opleiding tot HBO Massage Therapeut daagt je uit!
Workshop Energetische Massage Wellness Tree.
WORKSHOPS ENERGETISCHE MASSAGE. Energetische massage is zou oud als de mensheid zelf. Het is een zeer lichte vorm van massage, waarbij handen en vingertoppen worden gebruikt om energie in beweging te brengen. Alhoewel het een zeer lichte vorm van massage is, is de impact wel doeltreffend.
Massage cursussen.
Workshop lekker slapen. Klik op titel cursus voor meer inhoudelijke info., klik op locatie voor de wegbeschrijving naar de cursuslocatie. Titels waar je niet meer op kan klikken. zijn programma's' die reeds lopen. en waar je aldus niet meer voor kan inschrijven. In de prijzen zit 21% BTW verrekend. Op de hoogte blijven van activiteiten? Schrijf je in op de nieuwsbrief van Integrama! Ouder-kind workshop Happy-kidsmassage 4 tot 12 jaar Thema winter Integrama Outgaarden 10u30 tot 12 u 15 per duo ouder/kind zonder en 40 met de winterversie van het Happykidsmassagebook, beide formules incl. BTW, materiaal en drank en koekje Inschrijven: Integrama: 016 / 73 50 27 of 0484/67 78 70: of klik hier Vermeld of je mèt of zonder boek wil, alsook de leeftijd van jouw kinderen. Workshop oorkaarsen Centrum Levenspad te Bost 19 u 30 22u30 30 incl. BTW, gebruik van biosun oorkaarsen, handleiding voor thuis en drank en versnaperingen Inschrijven: Integrama: 016 / 73 50 27 of 0484/67 78 70: of klik hier. Jaartraject: De kracht van aanraking en massage in de zorgsector In samenweking met Pasform Traject van zes vrijdagen, voor begeleiders van mensen met een beperking, bejaardenverzorgenden enz.Centrum Levenspad te Bost 9u30-16u30 u 485 incl.
Massage cursus in 2 dagen goed leren masseren Anand.
Gedurende deze tweedaagse massage cursus kun je beleven wat er gebeurt als verschillende massage technieken samensmelten in een speelse manier van aanraken en aangeraakt worden. De massage cursus is een mogelijkheid om de helende energie van je handen te leren gebruiken.
bol.com Cursus Thaise Massage.
Platform: MAC Windows. Bij deze video Cursus Thaise Massage maakt u kennis met deze vorm van massage. Het is van origine een medicinale handeling waarbij lichaam en geest in balans moeten komen. Thaise massage verschilt aanzienlijk van wat wij westerlingen gewoonlijk onder massage verstaan.

Contacteer ons