Op zoek naar intuitieve massage?

   
 
intuitieve massage
 
Intuïtieve massage Annima.
Intuïtief voel ik aan welke plaatsen het meeste aandacht nodig hebben. Zo worden mijn handen vanuit mijn hart gestuurd, luister ik naar wat er op dat moment nodig is en ontstaat een zachte, warme en helende massage. Op deze manier wordt er met enige creativiteit gemasseerd en niet volgens een vast schema.
Intuïtieve massage: MassageKeuze.
Bij deze massage wordt alleen massage olie gebruikt, er is niet een bepaalde soort voor nodig. Meer informatie over massage olië en de werking. Lomi Lomi massage. Thai Herbal massage. contact sitemap privacy policy massage links massage nieuws. 2018 Massage Keuze.
Intuïtieve massage.
Candle Light Massage. Massage Pura Vida. Intuïtieve Massage Intuïtieve massage is een massage waarbij bekende klassieke massage technieken gebruikt worden, maar op een holistische manier toegepast. Dit betekent dat het niet volgens een vast schema wordt toegepast, maar met creativiteit en intuitie.
Wat is intuïtieve ontspanningsmassage? IN BALANS.
Wat is intuïtieve ontspanningsmassage? Intuïtieve massage is een ontspanningsmassage die helemaal is afgestemd op jouw behoefte en is er op gericht om je weer in balans te brengen. Bij een intuïtieve massage worden bekende klassieke massage technieken, zoals strijkingen en knedingen, op een holistische manier toegepast.
Catherinenevejan.be Massages.
De bewegingen vloeien over van kleine naar grote achten lemniscaatbewegingen. Deze massage brengt balans tussen rechter ratio en linker emotionele hersenhelft. De massage wordt gegeven met warme etherische oliën, neemt je mee uit je denken en brengt je tot een diepe innerlijke rust.
Intuïtieve massage MOOD massage opleidingen.
Ben je enthousiast en wil je direct beginnen, inschrijven kan. Wil je eerst eens kijken of masseren iets voor je is probeer dan eerst de cursus leren masseren of de cursus Klassieke massage. Na het afronden van de cursus intuïtieve massage ontvang je een certificaat.
Intuïtieve massage workshop Luc Jansen.
Doorheen de reeks ervaren we zowel het geven als het ontvangen van een massage. De cursus is bedoeld voor iedereen, zowel voor beginners als voor gevorderden, die via massage graag dichter bij zichzelf en de ander wil komen vanuit een gevoel van waardering zonder oordeel.
Intuïtieve massage Twinlessence.
Massage Intuïtieve massage. Een intuïtieve massage is meer dan enkel het lichaam tot ontspanning brengen. Wij masseren vanuit onze intuïtie met openheid en volle aandacht voor wat je lichaam nodig heeft. Van daaruit ontstaat een massage op maat waarbij we luisteren naar de taal van je lichaam.
Praktijk De Ruimte Intuïtief-Energetische Massage.
Wacht niet op de gelegenheid, ze komt niet; ze is er." Mijn intuïtief-energetische massage betreft dus een volledige lichaamsmassage, direct op de huid gegeven. Massage is een natuurlijke, gezonde én aangename manier van zelfzorg, waarmee je kleine lichamelijke ongemakken kunt verlichten.
Behandeling Intuitieve massage.
Behandeling Intuitieve massage. Bij intutieve massage wordt er geluisterd naar diegene die je masseert wat hij/zij op die moment nodig acht. Er wordt gemasseerd vanuit ons gevoel en niet volgens een plan. In onze westerse beschaving zijn we verplicht ons hoofd overal bij de houden.

Contacteer ons