Resultaten voor intuitieve massage

   
 
intuitieve massage
 
Intuïtieve Massage bij Chuths.
Er is aandacht voor de hele mens en niet voor een verzameling klachten, spieren en andere delen. Intuïtieve massage richt zich niet alleen op het lichaam van de cliënt, maar heeft ook tot doel het evenwicht op geestelijk en emotioneel niveau te herstellen.
Intuïtieve massage, liefdevolle aanraking, een levensbehoefte, een levenskunst.
We gebruiken eenvoudige technieken die geschikt zijn en ruimte geven voor een intuïtieve benadering. Deze technieken zijn verzameld uit diverse stromingen, bijvoorbeeld Klassieke Massage, Zweedse Massage, Indiase Massage, Esalen Massage, Shiatsu en Polariteitsmassage. Intentie: bevestigen, afvoeren, verbinden. Bij het toepassen van deze technieken gaat de masseur steeds terug naar de drie basisintenties van de intuïtieve massage, namelijk.:
All Beauty Wellness Spirit, Leeuwarden Maak een afspraak op 1afspraak.nl.
Tyro AUTUMN SPECIAL. lichaamsmassage met warme. intuïtieve massage lichaam. voetbehandeling 30 min. massage schouder nek. japanse facelift massage. Apha-H anti-aging 60-75 min. breath of life. Alpha-H Moister boost 60-75 min. Piura supreme lift 60-75 min. japanse facelift massage. Micro needling losse.
Intuïtieve massage Annima.
Intuïtief voel ik aan welke plaatsen het meeste aandacht nodig hebben. Zo worden mijn handen vanuit mijn hart gestuurd, luister ik naar wat er op dat moment nodig is en ontstaat een zachte, warme en helende massage. Op deze manier wordt er met enige creativiteit gemasseerd en niet volgens een vast schema.
Lovely Touch, Massage naar keuze 30 of 60 minuten: bespaar 52% in Maastricht via Social Deal.
Ben jij toe aan een lekker momentje voor jezelf? Laat je dan compleet in de watten leggen bij Lovely Touch met een heerlijke massage! Je hebt keuze uit een ontspannings, zwangerschaps of mamamassage of intuïtieve massage van 30 of 60 minuten.
Intuïtieve Massage Cursus Sedoc's' MassageSedocs Massage.
Intuitieve Massage Cursus. Geschiedenis van massage. Intuïtieve Massage Cursus. Prijs vanaf: 175., Intuïtieve massage kun je het beste vergelijken met de klassieke ontspannings massage. Je leert een aantal basistechnieken van het masseren met olie, gebaseerd op de technieken van George Downing.
Praktijk De Ruimte Intuïtief-Energetische Massage.
Wacht niet op de gelegenheid, ze komt niet; ze is er." Mijn intuïtief-energetische massage betreft dus een volledige lichaamsmassage, direct op de huid gegeven. Massage is een natuurlijke, gezonde én aangename manier van zelfzorg, waarmee je kleine lichamelijke ongemakken kunt verlichten.
Intuïtieve massage voor ontspanning Massage Wageningen.
Of je nu last hebt van je spieren door overbelasting of dat alle drukte en stress van alledag je even te veel is geworden of je hebt gewoon zin om jezelf eens te trakteren op een heerlijk uurtje ontspanning, misschien is een massage wel precies wat je nodig hebt.
Intuïtieve/energetische massage Corpoviso.
Een effectieve manier om het evenwicht tussen lichaam en geest dan weer te herstellen, is het ondergaan van een intuïtieve/energetische massage. Door middel van gerichte en afgestemde aanrakingen krijgt de energie in het lichaam weer de kans om te gaan stromen.
Ontspannende intuïtieve massage Vind-een-Massage.be.
Vind een massage. Vind een cursus. Burnout / burn-out. 4 Elementen massage. Chi Nei Tsang. Cranio sacraal massage. Deep tissue massage. Full body massage. Gua sha massage. Lomi lomi massage. Massage aan huis. Voor wie alle. Personen met een auditieve beperking.

Contacteer ons