Resultaten voor buikmassage

   
 
buikmassage
 
Interne orgaan massage of diepe buikmassage Angelshart Angelshart.
Interne Orgaan Massage of Buikmassage. Een therapeutische massage met veel diepgang. Wat is een Interne Orgaan massage of diepe buikmassage? Een Interne Orgaan Massage of buikmassage is een therapeutische massage die blokkades en spanningen in het lichaam vrijmaakt, waardoor de chi levenskracht energie, weer kan stromen.
Buikmassage, dat kun je zelf doen!
Jezelf en vooral je buik wat extra aandacht te geven brengt zachtheid en ontspanning met zich mee. En een momentje voor jezelf, door zelf buikmassage te doen. Vaak vergeten we dat te doen of weten we niet hoe je dit kunt doen.
BUIKMASSAGE darmen bij constipatie, stress. ook cursus buikmassage.
Buikmassage is daarom een krachtige tool om diverse klachten te behandelen, maar vooral om preventief voor een goede gezondheid te zorgen. Daarom ontwikkelden wij een cursus buikmassage. Massage voor verjaardag. Leer meer over MASSAGE. Cursus Chinese buikmassage. Behandeling van een tenniselleboog.
Praktijk Open Hart, Buikmassage.
Het is daarom van groot belang dat we onze hele buikzone soepel en zacht houden, zodat de energie/bloed/lymfe/zenuwbanen goed kunnen blijven doorstromen en het goed met ons gaat, ook op mentaal en emotioneel gebied. Welke klachten kunnen behandeld worden met Buikmassage?
Diepe buikmassage Chi Nei Tsang Wabisabi.
Diepe buikmassage Chi Nei Tsang. U bent hier. Homepage Advies en TCG TCG Behandelingen Diepe buikmassage Chi Nei Tsang. Diepe buikmassage Chi Nei Tsang. Massage van de buikregio met als doel energie blokkades in de interne organen los te maken.
Chinese buikmassage Naturopaat Regio Oostende Brugge.
Praktijk Kristof Vedastuststraat 53 8490 Zerkegem Jabbeke 0474/21.70.50 Consultatie steeds op afspraak Btw: 0536.216.295 Copyright 2014 By Kristof Zoete info@kristofzoete.be. Workshop traditionele Chinese buikmassage. Ontdek de wondere wereld van de buik. Onze buik is belangrijk voor zowel onze weerstand, energiepeil, emotionle toestand.
Massage: Je buik is je tweede brein Psychologies magazine Belgiƫ.
Adem naar de pijn toe, zegt Ann, terwijl ze de blokkade die in verbinding staat met mijn dunne darm wegmasseert en daarbij even diep geeuwt. Geeuwen en zelfs boeren is een deel van de Chinese buikmassage, zo had Ann me op voorhand gewaarschuwd.
Buikmassage YouTube.
Published on Nov 13, 2013. Buikmassage om de stoelgang te stimuleren en obstipatie te voorkomen. Kwaliteitsproject Verzorgende niveau 3 Summacollege Zorg 2013. Standard YouTube License. Show more Show less. Autoplay When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.
Object moved.
Buikmassage Stressconsulent Raf Frateur.
Pijn op de borstkas. Buikmassage werkt de spanningen op maag, darmen, los. Om allerhande redenen kan er veel spanning zitten op maag, darmen, Niet alleen onze voeding speelt een rol. Maag en darmen zijn tevens erg gevoelig aan vermoeidheid. Daarnaast is onze buik ook het huis van onze gevoelens.

Contacteer ons