Meer resultaten voor massage

   
 
massage
 
De Stroming Integratieve Massage opleiding.
Onze opleiding tot Integratief Masseur start jaarlijks in België en Nederland. Deze massagevorm laat 3 massagevormen samensmelten tot één vloeiend geheel. Informatie over de opleiding. Wat is Integratieve Massage? T ijdens een kennismakingsdag kun je, zowel gevend als ontvangend, kennismaken met Integratieve Massage.
Baan Phetara: Heerlijke massages in Antwerpen.
Ontspan dan samen met een ontspannende duomassage. Onze ervaren en vriendelijke masseuses zorgen voor een onvergetelijke massage. Antwerpen zal er nooit nog hetzelfde uitzien als je eenmaal de sfeer van het échte Thailand hebt ontdekt, op een steenworp van de Groenplaats. Ontdek vandaag nog ons uitgebreide aanbod aan solo of duomassages. Contacteer ons om de massage van jouw keuze te reserveren. Maps were disabled by the visitor on this site. Click to open the map in a new window. This post is also available in: Engels. 32 0 3 707 18 57. 32 0 477 06 15 02. Telefonisch bereikbaar van 9u tot 21u. BE 0831 135 095 RPR Antwerpen.
Massage voor mensen met kanker en zorgbehoevenden SYNTRA Midden-Vlaanderen.
Volgens het National Cancer Institute onderdeel van het National Institutes of Health bieden nu ongeveer de helft van hun Amerikaanse centra massage aan als een aanvulling op de oncologische behandeling. In België zijn er nog maar enkele initiatieven werkzaam voor massage bij kanker.
HOME kristel-taveirne.
Voor Mensen Op Zoek Naar ZUURSTOF. Helaas is de shiatsupraktijk opnieuw verplicht gesloten. Dit vanaf maandag 2 november tot en met zondag 13 december. Indien de sluiting niet verlengd wordt, zal de praktijk vanaf maandag 14 december opnieuw geopend zijn. Je kan alvast vanaf die dag opnieuw afspraken inboeken via mail., of je kan me bellen voor een afspraak. Hopelijk tot dan! Lichaam en Geest in Balans. Een helende en indringende massage.
Massage om te recupereren Decathlon tips.
Lymfedrainage, manueel of met een toestel, kan als aanvulling op massage voorgesteld worden bij sporters met een beperkte bloeddoorstroming in de onderste ledematen of atleten die terug moeten opbouwen na een zware blessure. MEER DAN ALLEEN MASSAGE. Spieren zullen sneller recupereren als ze met koud water in aanraking komen.
Massage Krëfel De beste prijzen, service inbegrepen.
Krëfel gebruikt cookies om jou een betere website te kunnen bieden. Cookies zijn kleine bestanden die wij tijdelijk op jouw computer plaatsen om ervoor te zorgen dat je niet telkens opnieuw moet aanmelden of dezelfde gegevens dient in te vullen.
Therapeutische massages Lotus Relaxatiecentrum.
We gebruiken kwalitatieve ayurvedische oliën, bereid door een afkooksel van kruiden te mengen met een natuurlijke basisolie van Kama ayurveda, voor de ayurvedische massage. We gebruiken vette oliën en etherische oliën van Pranarom en Sjankara voor onze andere massages. De meeste massages worden ook in duovorm aangeboden. 55 60 minuten. Reiki is een healingmethode die uit Japan komt en dateert van de 19e eeuw.
Wellness Massage Diepte Massage Baby Massage Misas.
Wellness Massage Diepte Massage Baby Massage. Verwen" familie en vrienden met een kadobon naar keuze." Wij zijn tijdelijk gesloten omwille van de nationale COVID-19 Lockdown. Behandelingen bij een huisarts, osteopaat, kinesist of psychologe hebben een beter resultaat in combinatie met onze massagetherapie.
Anti-stress massage INNERLIJKE RUST Oud-Heverlee.
Warme ontvangst en zeer ontspannende hotstone massage. Pure ontspanning héél aangename sfeer pure vriendelijkheid. J ai vraiment le massage que j ai eu incroyable et la jeune dame d une gentillesse incroyable et je le recommande tout à fait lees meer.
Kinesio Massage Darphin. account icon. account_v2 icon. bag icon. bag_v2 icon. caret-down icon. caret-left icon. caret-right icon. caret-up icon. cart_icon icon. checkbox-checked icon. checkbox icon. circle-caret-left icon. circle-caret-right icon. close
PRÉDERMINE Firming Wrinkle Repair Serum. Houd me op de hoogte. Deze massage met een olie helpt de huid te ontlasten door in te werken op de lymfecirculatie, die in tegenstelling tot het bloedsysteem geen pomp" heeft om het te activeren.

Contacteer ons