Op zoek naar zwangerschapsmassage opleiding?

   
 
zwangerschapsmassage opleiding
 
Cursus Zwangerschapsmassage Wellness Academie.
Inhoud cursus zwangerschapsmassage. De cursus zwangerschapsmassage is een intensieve tweedaagse cursus waarin je een gedeelte theorieles ontvangt, om daarna het grootste deel van de tijd bezig te zijn met zwangerschapsmassage in de praktijk. Voor het geven van massages tijdens de zwangerschap is het fundamenteel dat je kennis hebt van de fysiologische en soms pathologische veranderingen tijdens de zwangerschap.
Massage voor Iedereen Opleiding zwangerschapsmassageOpleiding zwangerschapsmassage Massage voor Iedereen.
Een stukje marketing zit ook in de opleiding. Tijdens deze opleiding staan we stil bij elke fase van de zwangerschap en de specifieke kwaaltjes die daarbij horen. Een bijkomend voordeel van deze zwangerschapsmassage is dat je geen speciaal warmwaterkussen of een speciale massagetafel moet aanschaffen.
Opleiding Massage bij mensen met kanker en zorgbehoevenden Zorgtechnieken opleidingen Escala.
Sinds 2006 zelfstandig coach en masseur. Geeft sinds 2014 massageopleidingen. Voornamelijk zorgmassages waaronder massage bij kanker, massage voor mensen met meervoudige beperkingen, zwangerschapsmassage. Mede oprichtster van Netwerk Zorgmasseurs Vlaanderen en Brussel. Opleiding van 18 sessies. 03-10-2018, Doorniksesteenweg 220, 8500 Kortrijk.
Cursus Zwangerschapsmassage.
Thuiscursus warm waterkussen massage. HBO Opleiding Kindermassage Therapeut. HBO Massage Therapeut. HBO Energetisch Therapeut. Lomi Lomi Reis. Lomi Lomi reis Spanje. Lomi Lomi massage cursus CuraƧao. Contact en bedrijfsgegevens. Sluiten Tel: 073 511 12 29. 2 daagse cursus Zwangerschapsmassage. Een massage kan lichamelijke klachten tijdens de zwangerschap verlichten, maar ook geestelijke en emotionele spanningen die de zwangere vrouw ervaart verminderen.
Zwangerschapsmassage Opleiding Syntra West.
078 353 653. Opleiding Beauty en wellness. Zwangerschapsmassage is een uniek moment waar je een belangrijke rol kan spelen. Je krijgt de kans om in contact te komen met een bijzonder moment in het leven van moeder, vader en ongeboren kind. De zwangerschapsmassage werkt ontspannend en energetisch.
Opleiding Specialist Zwangerschapsmassage.
Je leert nieuwe technieken en we gaan dieper in op de materie, voor een betere theoretische achtergrond. De opleiding Specialist Zwangerschapsmassage duurt 11 maanden, waarbij je om de twee-drie weken een lesdag hebt. Tijdens deze opleiding komen de volgende modules aan bod.: Een zwangerschapsmassage geef je niet zomaar.
Zwangerschapsmassage SYNTRA Limburg.
Door deze zwangerschapsmassage regelmatig toe te passen kan de zwangere vrouw volledig tot rust komen en genieten van de positieve effecten tijdens en na de zwangerschap. Deze opleiding is enkel voor personen die werkzaam zijn als masseur/masseuse en voldoende ervaring hebben in het masseren.

Contacteer ons