Resultaten voor voetreflexmassage

   
 
voetreflexmassage
 
Voetreflexmassage in Gent: Boek direct online! Treatwell.
Welke massage kies jij? Body treats met korting. Lees meer over body treats. Bank holiday getaways. English Français Nederlands. Filter en locatie. Voetreflexmassage in Gent. Bekijk zoekresultaten op kaart. Zoek op afstand. Binnen 1 km. Binnen 3 km. Binnen 5 km.
Voetreflexmassage Els Keuning.
Een voetreflexmassage is een bijzondere behandeling tegen allerlei klachten. De gedachte achter deze massage is dat uw voeten een afspiegeling zijn van uw lichaam. Ziekte is een signaal dat er een verstoorde harmonie is in de eenheid van lichaam en geest. Door een voetreflexmassage kunt u deze harmonie weer herstellen.
Voetreflexmassage Massagepraktijk Heelzaam.
Effecten van massage. Voetreflex massage is een therapievorm die preventief en therapeutisch kan werken bij lichamelijke en emotionele klachten. Hierbij kan gedacht worden aan o.a. hoofdpijn, hormonale klachten, darmklachten, algehele vermoeidheid, vocht vasthouden, depressies en bijvoorbeeld pijnklachten die niet rechtstreeks te masseren zijn. Een voetreflex massage is behalve effectief ook heel ontspannend.
Voetreflexmassage Zonnevlecht.
English kangenwater detox. Een voetreflexmassage omvat een massage van de voeten en van de zenuwuiteinden die zich in de voeten bevinden die een verbinding hebben met het volledige lichaam. Het is de bedoeling van storingsvelden van organen en delen van het lichaam vrij te maken waardoor opnieuw meer balans in het lichaam mogelijk is.
Sane Thermen Voetreflexmassage.
Home / Beauty / Massage / Voetreflexmassage. Voetreflexmassage gaat uit van de gedachte dat de mens een eenheid is van lichaam en geest. En als lichaam en geest in harmonie zijn, ervaren wij dit als gezondheid. Bij versotring van het evenwicht, spreken wij van ziekte.
Voetreflextherapie/ Voetreflexologie: leer een voetreflexmassage geven met de cursus van CIVAS YouTube.
Watch Queue Queue. The next video is starting stop. Voetreflextherapie/ Voetreflexologie: leer een voetreflexmassage geven met de cursus van CIVAS. Unsubscribe from civasinstituut? Subscribe Subscribed Unsubscribe 122. Want to watch this again later? Sign in to add this video to a playlist.
Voetreflexmassage Aravinda Massage groepspraktijk.
Een voetreflexmassage zorgt voor extra energie en een betere immuniteit. Bij een voetreflexmassage worden de organen in je lichaam energetisch beïnvloed via de voeten. Door druk uit te oefenen op delen van je voet, kunnen wij de eigen genezingskracht van je lichaam stimuleren en het immuniteitssysteem versterken.
Voetreflexmassage: je lichaam weerspiegeld in je voeten.
Je praktijk aanmelden. Voetreflexmassage: je lichaam weerspiegeld in je voeten. Je bent hier: Massagevormen Voetreflexmassage. De gedachte achter de methode van reflexologie is, dat ziek" zijn het signaal is van een verstoorde harmonie in de eenheid van lichaam en geest.
voetreflexmassage en de werking ervan.
Een kleine greep uit behandelbare klachten zijn: vermoeidheid, stress en hieraan gerelateerde klachten slaapstoornissen allergieën, hooikoorts hoofdpijn, migraine pijn gerelateerde klachten schouderklachten het lymfesysteem hormonale verstoringen menstruatieklachten, pms, overgang maagklachten darmklachten bijholtes Voor wie bedoelt? Voetreflexmassage kan op iedereen worden toegepast, op baby's, kinderen en volwassenen.

Contacteer ons