Resultaten voor voetreflexmassage

   
 
voetreflexmassage
 
Wat is voetreflexmassage?
Wat kost een voetreflexmassage? Eigen voetreflexmassage praktijk. Waar kan ik een opleiding voetreflexmassage volgen? Wat is voetreflexmassage? Voetreflexmassage is een methode tot het stimuleren van de reflexen in de voeten om in corresponderende delen van het lichaam reacties op te wekken.
De Voetreflexmassage Mens en Gezondheid: Diversen.
Een behoorlijke periode later duikt de voetreflexmassage op in China. In die periode was de acupunctuur zeer populair in China, maar ontstond er ook een techniek voor accupunctuur en massage gecombineerd en samen toegepast op de voeten. Rond 1582 duikt de voetreflexmassage voor het eerst volgens de geschiedenisboeken op in Europa.
Sane Thermen Voetreflexmassage.
Home / Beauty / Massage / Voetreflexmassage. Voetreflexmassage gaat uit van de gedachte dat de mens een eenheid is van lichaam en geest. En als lichaam en geest in harmonie zijn, ervaren wij dit als gezondheid. Bij versotring van het evenwicht, spreken wij van ziekte.
Voetreflexmassage in Gent: Boek direct online! Treatwell.
Deep tissue massage. Rug, schouder en nekmassage. Welke massage kies jij? Body treats met korting. Lees meer over body treats. Bank holiday getaways. English Français Nederlands. Filter en locatie. Voetreflexmassage in Gent. Bekijk zoekresultaten op kaart. Zoek op afstand. Binnen 02, km.
Voetreflexmassage in Oost-Vlaanderen: Boek direct online! Treatwell.
Deep tissue massage. Rug, schouder en nekmassage. Welke massage kies jij? Body treats met korting. Lees meer over body treats. Bank holiday getaways. English Français Nederlands. Filter en locatie. Voetreflexmassage in Oost-Vlaanderen. Bekijk zoekresultaten op kaart. Zoek op afstand. Binnen 02, km.
Voetreflexmassage Els Keuning.
Een voetreflexmassage is een bijzondere behandeling tegen allerlei klachten. De gedachte achter deze massage is dat uw voeten een afspiegeling zijn van uw lichaam. Ziekte is een signaal dat er een verstoorde harmonie is in de eenheid van lichaam en geest. Door een voetreflexmassage kunt u deze harmonie weer herstellen.
Voetreflexmassage Aravinda Massage groepspraktijk.
Voor de voetreflexmassage krijgen de klanten de vrije keuze of ze onder het laken gaan liggen of liever niet. Onze infrarood zal er voor zorgen dat er een aangename temperatuur is om bij weg te dromen. Een voetreflexmassage bij Aravinda geeft je een moment van rust en aandacht voor jezelf.
Voetreflexmassage Encora.
Heb je geen certificaat masseur of voetverzorger maar wel de nodige competenties verworven, neem dan contact op met Terry Roger op om een vrijstelling van vooropleiding te bespreken. Om de opleiding Voetreflexmassage te kunnen volgen, moet je in het bezit zijn van het certificaat Masseur of het certificaat Voetverzorger.
voetreflexmassage en de werking ervan.
Een kleine greep uit behandelbare klachten zijn: vermoeidheid, stress en hieraan gerelateerde klachten slaapstoornissen allergieën, hooikoorts hoofdpijn, migraine pijn gerelateerde klachten schouderklachten het lymfesysteem hormonale verstoringen menstruatieklachten, pms, overgang maagklachten darmklachten bijholtes Voor wie bedoelt? Voetreflexmassage kan op iedereen worden toegepast, op baby's, kinderen en volwassenen.

Contacteer ons