Meer resultaten voor voetreflexmassage

   
 
voetreflexmassage
 
Voetreflexmassage MYOS Opleidingen.
Voetreflexmassage, als natuurgeneeskundige behandelmethode, wordt al sinds mensenheugenis praktisch toegepast. Het behandeldoel is vaak gerelateerd aan vitalisering, ontspanning en balancering. Ook de behandeling van klachten via de voetreflexpunten is zeer goed mogelijk. Bij voetreflexmassage wordt er gewerkt met reflexpunten op de gehele voet, met het accent op de voetzool.
bol.com Handgrepen Voor Voetreflexmassage, Henk Goossens 9789020252187 Boeken.
HANDGREPEN VOOR VOETREFLEXMASSAGE Een praktisch werkboek. Voetreflexmassage is een veilige en doeltreffende behandel en geneeswijze. Ze bevordert op energetische wijze de doorstroming in ons lichaam en de uitscheiding van afvalstoffen, waardoor het natuurlijk evenwicht in de mens hersteld kan worden.
Prima voetreflexmassage Reizigersbeoordelingen Jari Menari Massage Spa TripAdvisor.
28 augustus 2015 beoordeeld. Heerlijke voetreflexmassage van een uur gehad. Jongen begreep goed waar de pijnpunten in mijn lichaam zaten, verhielp ze deels en had duidelijk kennis van zaken. Ga ik deze week nog eens langs! Stel Dennis H een vraag over Jari Menari Massage Spa.
Voetreflexmassage Wellness Center de Bronsbergen.
Je zult de positieve werking van deze massage merken. Deze behandeling is niet mogelijk wanneer je zwanger bent. Er zijn nog geen beoordelingen. Wees de eerste om Voetreflexmassage te beoordelen Reactie annuleren. Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen.
Voetreflexmassage Jikke van der Zijpp.
Door massage van de voet kunnen blokkades worden opgespoord en opgeheven. Een Voetreflexmassage van Jikke brengt je op een vriendelijke manier weer in balans. Een Voetreflexmassage heeft een weldadige en ontspannen werking en kan bij veel klachten worden toegepast. Magnesium bestellen doe je zo!
Cadeaubon Voetreflexmassage Tilburg chockdee.nl.
Willem II straat 56. 5038 BH Tilburg. Volg Chockdee Tilburg. Thaise Voetreflexmassage Tilburg. Traditionele Thaise Massage Tilburg. Thaise kruidenstempel massage Tilburg. Thaise Oliemassage Tilburg. Cadeaubon Thaise oliemassage. Cadeaubon Traditionele Thaise Massage. Cadeaubon Thaise kruidenstempelmassage. Yoga Centrum Tilburg. Fit by Kwi.
Voetreflexmassage massagepraktijk HyFive.
Voetreflexmassage is bedoeld om het evenwicht tussen lichaam en geest te herstellen. De gedachte achter de voetreflexmassage is namelijk dat ziek zijn het signaal is van een verstoord evenwicht tussen lichaam en geest. Een voetreflex massage wordt onder andere toegepast bij bijvoorbeeld.:
Chinese voetreflexmassage Geboortecentrum Origine.
Voetreflexmassage kan je verblijf in geboortecentrum Origine veraangenamen. Het is niet alleen een heerlijk ontspanningsmoment voor jezelf. Het versnelt ook je herstelproces, kan helpen bij slaapproblemen, obstipatie en eventuele problemen bij borstvoeding. Tijdens je verblijf in Origine kun je bovendien gebruik maken van de speciale aanbieding van de Praktijk Chinese Voetreflex uit Breda.
Voetreflexmassage bij MOVE Massages Beweging Zutphen.
lichamelijke klachten voeding massage lichaamsbewustzijn gezonde leefstijl triggerpoint bewustwording in balans mooi stress houding gezonde voeding afvallen Body Mind Language bewustzijn aanraken aandacht vitaliteit actie pijn gezondheid Ismakogie bewegen voeten spieren. Laat de energie beter door je lichaam stromen met VOETREFLEXMASSAGE.
Voetreflexmassage annemanatuurgeneeskunde.nl.
Daardoor heeft het op de juiste manier masseren van de voeten een harmoniserende, ontspannende invloed op het gehele lichaam. En kan het genezende processen op gang brengen. Ik gebruik voetreflexmassage dan ook regelmatig als een belangrijke ondersteuning van de algehele therapie.

Contacteer ons