Meer resultaten voor voetreflexmassage

   
 
voetreflexmassage
 
Voetreflexmassage Jikke van der Zijpp.
Door massage van de voet kunnen blokkades worden opgespoord en opgeheven. Een Voetreflexmassage van Jikke brengt je op een vriendelijke manier weer in balans. Een Voetreflexmassage heeft een weldadige en ontspannen werking en kan bij veel klachten worden toegepast. Magnesium bestellen doe je zo!
Voetreflexmassage MYOS Opleidingen.
Voetreflexmassage, als natuurgeneeskundige behandelmethode, wordt al sinds mensenheugenis praktisch toegepast. Het behandeldoel is vaak gerelateerd aan vitalisering, ontspanning en balancering. Ook de behandeling van klachten via de voetreflexpunten is zeer goed mogelijk. Bij voetreflexmassage wordt er gewerkt met reflexpunten op de gehele voet, met het accent op de voetzool.
Voetreflexmassage massagepraktijk HyFive.
Voetreflexmassage is bedoeld om het evenwicht tussen lichaam en geest te herstellen. De gedachte achter de voetreflexmassage is namelijk dat ziek zijn het signaal is van een verstoord evenwicht tussen lichaam en geest. Een voetreflex massage wordt onder andere toegepast bij bijvoorbeeld.:
Babymassage en voetreflexmassage Verloskundigen Ridderhof.
voetreflexmassage bij darmkrampjes, verkoudheid en tandjes krijgen. Ook leer je hoe je je kindje in zijn/haar basis moet dragen en vertellen we je meer over Dunstan babytaal, de taal van pasgeboren babys. De massage wordt stap voor stap aangeleerd, waarbij het tempo wordt aangepast aan de babys.
Voetreflexmassage bij MOVE Massages Beweging Zutphen.
lichamelijke klachten voeding massage lichaamsbewustzijn gezonde leefstijl triggerpoint bewustwording in balans mooi stress houding gezonde voeding afvallen Body Mind Language bewustzijn aanraken aandacht vitaliteit actie pijn gezondheid Ismakogie bewegen voeten spieren. Laat de energie beter door je lichaam stromen met VOETREFLEXMASSAGE.
Voetreflexmassage annemanatuurgeneeskunde.nl.
Daardoor heeft het op de juiste manier masseren van de voeten een harmoniserende, ontspannende invloed op het gehele lichaam. En kan het genezende processen op gang brengen. Ik gebruik voetreflexmassage dan ook regelmatig als een belangrijke ondersteuning van de algehele therapie.
Prima voetreflexmassage Reizigersbeoordelingen Jari Menari Massage Spa TripAdvisor.
28 augustus 2015 beoordeeld. Heerlijke voetreflexmassage van een uur gehad. Jongen begreep goed waar de pijnpunten in mijn lichaam zaten, verhielp ze deels en had duidelijk kennis van zaken. Ga ik deze week nog eens langs! Stel Dennis H een vraag over Jari Menari Massage Spa.
Hoe geef ik een voetreflexmassage.
Home Lichaam geest Lichaam Massage Hoe geef ik een voetreflexmassage. Hoe geef ik een voetreflexmassage. Breng je stem uit. Tijdshoeveelheid 90 minuten. Je zou het niet zeggen, maar een goede voetreflexmassage kan hetzelfde effect hebben als een volledige lichaamsmassage. Volgens voetreflexoloog Desiree Mentink is dat niet zo vreemd.
Voetreflexmassage in Antwerpen Treatwell.
Kunnen jouw voeten en handen wel wat verzorging gebruiken? Kom dan langs bij Pedicure Nele in Berchem. Eigenares Nele zorgt ervoor dat je niet meer voor je voeten en nagels hoeft te schamen. Ook is ze gespecialiseerd in het geven van een heerlijk ontspannende voetreflexmassage.
Voetreflexmassage workshop in 1 dag Jet Rienks Lochem.
Van tijd tot tijd organiseer ik in mijn praktijk van 9 tot 17 uur een workshop voetreflexmassage. In één dag leert u hoe u voetreflexmassage in kunt zetten voor het welzijn van anderen. U maakt kennis met voetreflexbehandelingen en technieken.

Contacteer ons