Op zoek naar shiatsu?

   
 
shiatsu
 
Shiatsu massage apparaat Shop Plus Club.
Het apparaat is licht van gewicht en makkelijk op te bergen. Shiatsu-massage van de voetzolen. Compressiemassage voor de bovenkant van de voeten in 3 intensiteiten. Extra infraroodwarmte in de Shiatsu massagekoppen. Bevordert de doorbloeding en werkt revitaliserend. Gemakkelijk met de voeten te bedienen!
Santé Shiatsu.
Samen met jou wil ik op zoek gaan naar die gezonde voeding, in de eerste plaats via de eeuwenoude technieken van de zenshiatsu lees hier meer. Voor kinderen bied ik een aangepast programma met een kortere massage. Voel je je aangesproken?
Therapeut voor Shiatsu VindeenTherapeut.be.
we halen uw resultaten op. Vragen van therapeuten. Vragen van organisatoren. Contacteer de webbeheerder. Op straal rond een gemeente. In de provincie West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant, Brussels Hoofdstedelijk Gewest, Henegouwen, Waals-Brabant, Luik, Namen of Luxemburg. VindeenTherapeut.be 2010-2019 Privacy and Cookies Disclaimer Gebruikersvoorwaarden.
Massage, shiatsu, Cranio sacraal en voetreflex bij Licht-aan in Tongeren.
Shiatsu, ook wel acupressuur genoemd is een methode die door uitoefening van druk op de Tsubo's' accupunctuurpunten van de meridianen de energie van het lichaam in balans brengt en de gezondheid bevordert. CRANIO SACRAAL SHIATSU PROTOCOL. Een cranio-sacraal behandeling nodigt het lichaam uit weer zo veel als mogelijk te gaan functioneren zoals het bedoeld is en het stimuleert natuurlijk het zelfherstellend vermogen.
tansaku.be/shiatsu.
Shiatsu reguleert de werking van het zenuwstelsel, verhoogt de weerstand van het lichaam, verbetert de bloedcirculatie, reinigt de weefsels en versoepelt het lichaam. Het resultaat is dat de aanwezige lichaamsenergie in balans komt. De veelzijdigheid van de therapie en de holistische visie op het menselijk lichaam maken shiatsu absoluut bijzonder.
Shiatsu massagekussen kopen? Coolblue Voor 23.59u, morgen in huis.
Coolblue's' Keuze Coolblue's' Keuze. Met een Shiatsu massagekussen zorg je voor een ontspannen rug. Een Shiatsu massage oefent druk uit op de spieren langs je wervelkolom. Deze massagekussens hebben verschillende standen en massagetypes, waaronder de Shiatsu massage. Sorteren op: Relevantie.
Seishin-Shiatsu.
BASISCURSUS IN GENT. 16/17 en 30/31 maart 2019. Telkens van 9.30u tot 17u. Leraar: Peter Albrecht. Meer info op www.shiatsu.gent. Inschrijvingen graag per mail op peteralbrecht@live.be of telefonisch op nummer 0474396552. AZB De Belgische ZEN Vereniging. Taijischool Lieven van den Berghe. Shiatsu op het werk werkt. Een shiatsubehandeling wordt door uw werknemers als een welgekomen rustmoment ervaren. Diepe relaxatie en revitalisatie zorgen voor een goed gevoel van welbevinden. In ons dagelijks leven op het werk zitten we de hele dag voor de computer of doen we voor een hele tijd repetitieve bewegingen, we staan dikwijls onder stress. Spanningen in nek en schouders, pijn in de onderrug en vermoeidheid zijn vaak het gevolg. Vrijblijvend kom ik langs op de werkplek voor een demonstratie. Tijdens de demonstratie behandel ik twee personen zodat ze kunnen ervaren wat shiatsu voor hen doet. Een massage duurt 20 minuten of langer op een ergonomische massagestoel of op een futon mat op de grond.
Cursus Shiatsu Massage De Schoonheidsschool.
Wil je shiatsu massages geven in hoofd of bijberoep? Kies dan nu voor de unieke opleiding shiatsu massage van De Schoonheidsschool! Deze opleiding is geschikt voor al wie het succesvolle beroep van shiatsu masseur snel in de vingers wil krijgen.
Opleiding Internationale Shiatsu School.
SKI, sneeuw wandelvakantie. The Work van Byron Katie. The Work van Byron Katie Open Cirkel. De biologische revolutie. De 5 transformaties. Nine star ki met Jan Vervecken. Way to health intensive week. Health, Wealth Beauty. Medicinal cooking intensive. Yoga holiday in France. U bevindt zich hier: Home / Shiatsu / Opleiding.
Shiatsu en massage huis Begijnhof Brugge Carine Theunynck.
Genoot een driejarige opleiding Shiatsu aan de Du Mai school te Hamme, volgde tal van opleidingen aan The" Old Medicine Hospital" in Thailand en is bovendien bedreven in de Chi Nei Tsang massage van de buik, Amma Assis stoelmassage en Vunkuwa Afrikaanse dieptemassage.

Contacteer ons