Meer resultaten voor shiatsu

   
 
shiatsu
 
Home Internationale Shiatsu School.
Proeven, genieten en vragen! Shiatsu Avond en Weekendopleiding. januari 8, 2018. Start vanaf 30 september oktober avond en 9 november weekend opleiding basiscursus shiatsu op zoek naar een ontspannende en leerrijke shiatsu massagebehandeling: kom naar de gratis infoavond op vrijdag 2 maart.

Ondertussen werd ze moeder van drie kinderen en studeerde Systeem en Gezinstherapie bij te Gent. Vanuit deze studie geraakte ze geboeid door de Oosterse visie op mens en wereld en besloot aansluitend lichaamswerk te studeren in de vorm van Shiatsu.
Ulla Schoonheid Shiatsu.
Zoek je een plaats waar je in alle sereniteit en rust een gepersonaliseerde behandeling kan krijgen? Dan ben je bij Ulla op het juiste adres! Shiatsu is voortgekomen uit de traditionele oosterse geneeskunde. Shiatsu betekent letterlijk druk met de vinger.
Ka-pe Relaxatie Shiatsu Sint-Katelijne-Waver.
Meer weten over Shiatsu? Geïntrigeerd geraakt door shiatsu? Wil je graag meer weten over de filosofie en technieken achter shiatsu? Dan kan je terecht bij de BSF, de Belgische Shiatsu Federatie waar meer informatie te vinden is over de werking van shiatsu.
Shiatsu school Manipura.
Zo zijn er veel leraren die hun eigen specialisatie ontwikkelden en die na verloop van tijd uitgroeiden tot een specifieke stijl binnen shiatsu Namikoshi shiatsu, Zen shiatsu, Ohashiatsu, Tao shiatsu, Jigen Ryu shiatsu, Shintai shiatsu, structurele shiatsu, die elk een soms andere theoretische achtergrond gebruiken of een eigen invalshoek hebben.
Seishin Shiatsu Gent Massagesalon in Rooigem, Gent Treatwell.
Seishin Shiatsu Gent. Kom in een diepe rust tijdens een Shiatsu-massage bij Seishin Shiatsu Gent. Bij dit salon aan de Holstraat laat Peter je graag kennismaken met de voordelen van een Shiatsu-massage. De behandeling stimuleert de zelfhelende kracht van body en mind en brengt diepe rust, vitaliteit en evenwicht.
Cursus Shiatsu energetische massage gratis introductieles Gemeente Ternat.
Cursus Shiatsu energetische massage gratis introductieles. Shiatsu is een Oosterse massagevorm die meer dan 5000 jaar oud is, maar de laatste jaren ook bij ons erg aan populariteit wint. Shiatsu werkt net als acupuntuur via het stimuleren van bepaalde punten op energiebanen, zogenaamde meridianen.
Nederlandse School voor Klassieke Shiatsu.
Open Dag HIER. Welkom op de website van de Nederlandse School voor Klassieke Shiatsu. bestaat sinds 1987 en verzorgt een vierjarige HBO niveau beroepsopleiding tot Klassieke Shiatsu therapeut. De beroepsopleiding is erkend en geaccrediteerd als hbo niveau opleiding door de accreditatie instituut K.T.N.O.
Acupunctuur Shiatsu Katleen Verstraete.
Met deze website wil ik U graag laten kennis maken met mijn praktijk voor acupunctuur en shiatsu, die deel uitmaakt van de groepspraktijk voor osteopathie, acupunctuur en shiatsu. Voor meer info over osteopathie, klik hier. Copyright 2016 Acupunctuur Shiatsu Katleen Verstraete.
Shiatsu en massage huis Begijnhof Brugge Carine Theunynck.
Genoot een driejarige opleiding Shiatsu aan de Du Mai school te Hamme, volgde tal van opleidingen aan The" Old Medicine Hospital" in Thailand en is bovendien bedreven in de Chi Nei Tsang massage van de buik, Amma Assis stoelmassage en Vunkuwa Afrikaanse dieptemassage.

Contacteer ons