Zoeken naar shiatsu

   
 
shiatsu
 
Shiatsu.
Wat is shiatsu? Shiatsu of acupressuur is een traditionele massagevorm zonder olie. De massage gebeurt voornameljk met duimdruk, aangevuld met strektechnieken en andere technieken. Shiatsu ondersteunt de zelfgenezende kracht in ons lichaam door de energiestroom in de energiebanen meridianen te kalmeren of te activeren.
Shiatsu Massageapparaat 2dehands.be.
Shiatsu kussen en massagemat. Shiatsu kussen: massage voor rug en schouder Massagemat: massagetoestel met 5 motoren en verwarming. 29 april 2018 1538: Turnhout. 3D Deluxe Shiatsu en Massagestoel. 3 D Deluxe Shiatsu en Massagestoel voor schouder en rugmassage met warmte.
Ulla Schoonheid Shiatsu.
Zoek je een plaats waar je in alle sereniteit en rust een gepersonaliseerde behandeling kan krijgen? Dan ben je bij Ulla op het juiste adres! Shiatsu is voortgekomen uit de traditionele oosterse geneeskunde. Shiatsu betekent letterlijk druk met de vinger.
Shiatsu massage apparaat Shop Plus Club.
Het apparaat is licht van gewicht en makkelijk op te bergen. Shiatsu-massage van de voetzolen. Compressiemassage voor de bovenkant van de voeten in 3 intensiteiten. Extra infraroodwarmte in de Shiatsu massagekoppen. Bevordert de doorbloeding en werkt revitaliserend. Gemakkelijk met de voeten te bedienen!
Shiatsu Les Thermes de Spa.
Techniek waarbij met de vingers en de handpalmen wordt gedrukt op de punten en meridianen van de acupunctuur. Deze massage werkt diep op de spieren in. De Shiatsu Shi Vinger, Atsu Druk is een massagetechniek van Japanse oorsprong die afkomstig is uit de Chinese geneeskunde.
tansaku.be/shiatsu.
Shiatsu reguleert de werking van het zenuwstelsel, verhoogt de weerstand van het lichaam, verbetert de bloedcirculatie, reinigt de weefsels en versoepelt het lichaam. Het resultaat is dat de aanwezige lichaamsenergie in balans komt. De veelzijdigheid van de therapie en de holistische visie op het menselijk lichaam maken shiatsu absoluut bijzonder.
Japan Shiatsu Clinic. Japan Shiatsu Clinic.
And so, the time has passed. Now, we are very fortunate to have 8 Japan Shiatsu Clinics in all 7 municipalities, and in our first Japan Shiatsu Clinic, we merged into now what is called the Canadian College of Shiatsu Therapy.
Shiatsu opleiding Studio World Tree.
Het eerste jaar ook genaamd cyclus 1: diploma Shiatsu Relaxatiebeoefenaar. Het tweede jaar ook genaamd cyclus 2: diploma Shiatsu Revitalisatiebeoefenaar. Het derde jaar ook genaamd cyclus 3 een door de BSF voorziene stage en medische basiskennis: diploma Shiatsu Regeneratie beoefenaar.
Shiatsu Stoelmassage.
wat is shiatsu?
Het Japanse Ministerie van Gezondheid erkent shiatsu als een heelwijze om de gezondheid te bevorderen of te bewaren, specifieke klachten te behandelen en interne stoornissen te corrigeren. In Japan maakt shiatsu nu deel uit van het leven van elke dag: collegas, familieleden, vrienden masseren elkaar al snel de schouders als er geklaagd wordt over vermoeidheid, stijve nek of hoofdpijn.

Contacteer ons