Zoeken naar shiatsu

   
 
shiatsu
 
tansaku.be/shiatsu.
Shiatsu reguleert de werking van het zenuwstelsel, verhoogt de weerstand van het lichaam, verbetert de bloedcirculatie, reinigt de weefsels en versoepelt het lichaam. Het resultaat is dat de aanwezige lichaamsenergie in balans komt. De veelzijdigheid van de therapie en de holistische visie op het menselijk lichaam maken shiatsu absoluut bijzonder.
Ulla Schoonheid Shiatsu.
Zoek je een plaats waar je in alle sereniteit en rust een gepersonaliseerde behandeling kan krijgen? Dan ben je bij Ulla op het juiste adres! Shiatsu is voortgekomen uit de traditionele oosterse geneeskunde. Shiatsu betekent letterlijk druk met de vinger.
Cursus Centrum Voor Avondonderwijs.
Na een eerste inleiding in de wereld van shiatsu, leer je zelf alle kneepjes van het massagevak. In het overzicht met de startdata van de opleiding Shiatsu Massage vind je per lessenreeks alle lesdagen terug. Klik hier voor de startdata.

Ondertussen werd ze moeder van drie kinderen en studeerde Systeem en Gezinstherapie bij te Gent. Vanuit deze studie geraakte ze geboeid door de Oosterse visie op mens en wereld en besloot aansluitend lichaamswerk te studeren in de vorm van Shiatsu.
Shiatsu school Manipura.
Zo zijn er veel leraren die hun eigen specialisatie ontwikkelden en die na verloop van tijd uitgroeiden tot een specifieke stijl binnen shiatsu Namikoshi shiatsu, Zen shiatsu, Ohashiatsu, Tao shiatsu, Jigen Ryu shiatsu, Shintai shiatsu, structurele shiatsu, die elk een soms andere theoretische achtergrond gebruiken of een eigen invalshoek hebben.
Ka-pe Relaxatie Shiatsu Sint-Katelijne-Waver.
Meer weten over Shiatsu? Geïntrigeerd geraakt door shiatsu? Wil je graag meer weten over de filosofie en technieken achter shiatsu? Dan kan je terecht bij de BSF, de Belgische Shiatsu Federatie waar meer informatie te vinden is over de werking van shiatsu.
Shiatsu massagekussen kopen? Coolblue Voor 23.59u, morgen in huis.
Coolblue's' Keuze Coolblue's' Keuze. Met een Shiatsu massagekussen zorg je voor een ontspannen rug. Een Shiatsu massage oefent druk uit op de spieren langs je wervelkolom. Deze massagekussens hebben verschillende standen en massagetypes, waaronder de Shiatsu massage. Sorteren op: Relevantie.
Seishin Shiatsu Gent Massagesalon in Rooigem, Gent Treatwell.
Seishin Shiatsu Gent. Kom in een diepe rust tijdens een Shiatsu-massage bij Seishin Shiatsu Gent. Bij dit salon aan de Holstraat laat Peter je graag kennismaken met de voordelen van een Shiatsu-massage. De behandeling stimuleert de zelfhelende kracht van body en mind en brengt diepe rust, vitaliteit en evenwicht.
Cursus Shiatsu energetische massage gratis introductieles Gemeente Ternat.
Cursus Shiatsu energetische massage gratis introductieles. Shiatsu is een Oosterse massagevorm die meer dan 5000 jaar oud is, maar de laatste jaren ook bij ons erg aan populariteit wint. Shiatsu werkt net als acupuntuur via het stimuleren van bepaalde punten op energiebanen, zogenaamde meridianen.
Nederlandse School voor Klassieke Shiatsu.
Open Dag HIER. Welkom op de website van de Nederlandse School voor Klassieke Shiatsu. bestaat sinds 1987 en verzorgt een vierjarige HBO niveau beroepsopleiding tot Klassieke Shiatsu therapeut. De beroepsopleiding is erkend en geaccrediteerd als hbo niveau opleiding door de accreditatie instituut K.T.N.O.

Contacteer ons