Op zoek naar shiatsu?

   
 
shiatsu
 
Laurence Willaime Shiatsu Humain Shiatsu équin.
Les vérités que lon aime le moins à entendre sont souvent celles quon a le plus besoin de savoir Proverbe chinois. shiatsu théorie et pratique. Manuel complet de médecine chinoise et de shiatsu. Le souffle dor, 2015. Powered by WordPress.
Wat is shiatsu Shiatsu Peter.
SHIATSU is een tak van de traditionele oosterse geneeskunde die ontstaan is uit spontane, natuurlijke, intuïtieve, handelingen van mensen. Nadat het Japan had bereikt krijgt het de naam Shiatsu Shi-atsu of vinger-druk, waar het werd verfijnd tot wat het vandaag is.
Shiatsu massage stress klachten nek rug schouder Lummen Diest Hasselt Leuven.
Dankzij de shiatsu behandelingen en de aangereikte oefeningen zitten mijn schouders en nek veel losser. Met shiatsu was ik nog niet vertrouwd maar jullie aanpak doet me effectief veel deugd. Ik voel me energieker worden en heb meer zin in het leven.
Shiatsu Flux Zandhoven.
Je krijgt tips en/of oefeningen mee voor thuis, deze zullen bijdragen aan het positieve effect van de behandelingen en jouw helingsproces. Soms worden andere technieken zoals cranio-sacrale technieken en kinesiologie gebruikt ter aanvulling. Iedereen komt in aanmerking voor een Shiatsu behandeling.
Shiatsu Les Thermes de Spa.
Techniek waarbij met de vingers en de handpalmen wordt gedrukt op de punten en meridianen van de acupunctuur. Deze massage werkt diep op de spieren in. De Shiatsu Shi Vinger, Atsu Druk is een massagetechniek van Japanse oorsprong die afkomstig is uit de Chinese geneeskunde.
Shiatsu Internationale Shiatsu School.
Bij de Internationale Shiatsu School ISS ben je aan het juiste adres. Bij ons vind je niet alleen de erkende opleiding van de Belgische Shiatsu Federatie, maar ook kortlopende cursussen, en los te volgen lezingen en workshops. We richten ons dus niet uitsluitend op mensen die professioneel met shiatsu aan de slag willen.
Verzorging en Gezondheid Shiatsu bij Paarden PlattelandsTv 1 zender, 4 thema's.'
Verzorging en Gezondheid Shiatsu bij Paarden. Iedereen heeft wel eens van shiatsu gehoord. Hoe deze Oosterse massagetechniek werkt en hoe je het ook voor paarden kan gebruiken, leren we van Evy Macquoy. Uw evenement op PlattelandsTv aankondigen? Adverteren op PlattelandsTv.
Hoe verloopt een bezoek aan de Shiatsu praktijk? Shiatsu Peter.
Voor de mensen die Shiatsu niet kennen wordt een beeld geschetst van Shiatsu, zoals ontstaan, Shiatsu als energiegebeuren, de specifieke eigenheid van de praktijk met zijn waaier aan mogelijkheden, ea. Jouw verhaal met zijn diversiteit aan spanningen en klachten, zoals fysieke spanningen en pijn, vermoeidheid, maatschappelijke en familiale druk en emoties zoals angsten en verdriet, alsook je medische voorgeschiedenis.
Therapeut voor Shiatsu VindeenTherapeut.be.
TA transactionele analyse. Therapie aan huis. Therapie via skype of telefoon. Therapie voor personen met een beperking. Voor wie alle. Personen met een auditieve beperking. Personen met een fysieke beperking. Personen met een verstandelijke beperking. Personen met een visuele beperking.
Shiatsu Individuele behandelingen in Meise.
Shiatsu is een holistische behandeling om geest en lichaam beter te verzoenen. Shiatsu is eerder een preventieve geneeswijze die kwalen en ziektes voorkomt door het lichaam in een betere balans te krijgen. De methode werkt volgens de Traditionele Chinese Geneeskunst TCG en is gebaseerd op het energetisch systeem van de meridianen die doorheen het lichaam lopen en gerelateerd zijn aan organen, maar ook aan bepaalde emoties.

Contacteer ons