Op zoek naar shiatsu?

   
 
shiatsu
 
Shiatsu: shiatsu in de praktijk, de indicaties voor shiatsu, e-gezondheid.be.
Medische indicaties voor shiatsu zijn: relaxatie, gevoel van welbehagen, verbetering van de souplesse van de spierweefsels, kleine correcties aan het skelet, goede werking van het zenuwstelsel en de endocriene klieren die de hormonen produceren, stimulering van de bloedsomloop en het lymfvatenstelsel.
Wat is Shiatsu? Zenzi.
Wil je graag meer weten over de filosofie en technieken achter shiatsu? Dan kan je onder meer terecht bij de BSF, de Belgische Shiatsu Federatie, of de ESF, de European Shiatsu Federation, waar meer informatie te vinden is over de werking van shiatsu.
Shiatsu Individuele behandelingen in Grimbergen.
Shiatsu is een holistische behandeling om geest en lichaam beter te verzoenen. Marleen Maldeghem is een nieuw teamlid van back-in-balance. Zij werkt hier als shiatsutherapeute en yogadocente. Shiatsu is eerder een preventieve geneeswijze die kwalen en ziektes voorkomt door het lichaam in een betere balans te krijgen.
Home Equina.
Door shiatsu toe te passen op de tsubos, kunnen we hun fysieke en emotionele werking beïnvloeden. Met shiatsu kan je op deze manier tal van klachten zoals rug, nek en spierpijn, kreupelheden, hernias, artritis, spijsverteringsproblemen, stress, oog en huidirritaties, laten verminderen of verdwijnen.
Shiatsu school Manipura.
Zo zijn er veel leraren die hun eigen specialisatie ontwikkelden en die na verloop van tijd uitgroeiden tot een specifieke stijl binnen shiatsu Namikoshi shiatsu, Zen shiatsu, Ohashiatsu, Tao shiatsu, Jigen Ryu shiatsu, Shintai shiatsu, structurele shiatsu, die elk een soms andere theoretische achtergrond gebruiken of een eigen invalshoek hebben.
Shiatsu: Behandelingen O-KI.
Stoel Shiatsu: Onstpannende Shiatsu voor mensen die moeilijk de nek kunnen draaien, whiplash. of voor een korte vinnige massage van rug, schouders, nek en hoofd. Met Daniel, Didier. Diep Relaxerende Shiatsu Welness Shiatsu: een waar geschenk voor uzelf, zalig genieten en diep ontspannen.
Ulla Schoonheid Shiatsu.
Zoek je een plaats waar je in alle sereniteit en rust een gepersonaliseerde behandeling kan krijgen? Dan ben je bij Ulla op het juiste adres! Shiatsu is voortgekomen uit de traditionele oosterse geneeskunde. Shiatsu betekent letterlijk druk met de vinger.
Hoe verloopt een bezoek aan de Shiatsu praktijk? Shiatsu Peter.
Voor de mensen die Shiatsu niet kennen wordt een beeld geschetst van Shiatsu, zoals ontstaan, Shiatsu als energiegebeuren, de specifieke eigenheid van de praktijk met zijn waaier aan mogelijkheden, ea. Jouw verhaal met zijn diversiteit aan spanningen en klachten, zoals fysieke spanningen en pijn, vermoeidheid, maatschappelijke en familiale druk en emoties zoals angsten en verdriet, alsook je medische voorgeschiedenis.
Wat is Shiatsu Kaizendo Shiatsu Academie.
Kai Zen Do Shiatsu Academie. video van de basisbehandeling shiatsu deel 1. Basisbehandeling van de rug en schouderbladen. Shiatsu opleiding Shiatsu Basiscursus Shiatsu Cyclus 1 Shiatsu Cyclus 2 Shiatsu Cyclus 3. Chi Nei Tsang opleidingen Chi Nei Tsang 1 kalender.
shiatsu beoefenaar shiatsu behandeling VindeenTherapeut.be.
Hoe werkt psychotherapie? Je praktijk aanmelden. Waarom jouw praktijk op VindeenTherapeut.be. Hoe maak ik een goed profiel? Je organisatie aanmelden. Vragen van therapeuten. Shiatsu beoefenaar voor shiatsu behandeling. Zoekopdracht aanpassen Toon op kaart Alle zoekresultaten. Vind een therapeut. Vind een cursus.

Contacteer ons