Op zoek naar oosterse massage?

   
 
oosterse massage
 
Baan Phetara Massage Antwerpen. Baan Phetara.
Maar er is meer. Bij Baan Phetara kan je niet enkel terecht voor een verkwikkende massage. Antwerpen heeft er sinds kort nog een filiaal bij: Baan Phetara 2 is gelegen in de pittoreske Kloosterstraat en biedt je een ruim assortiment aan Oosterse decoratieartikelen.
Algemene info over traditionele Thaise massage Siam Wellness.
je niet ziek hoeft te zijn om een Thaise massage te reserveren? Preventie van ziekte, hogere weerstandopbouw of simpelweg een ontspannende belevenis in een rustgevend kader zijn evengoed redenen om van een Thaise massage te genieten. TIP: Thaise massage is bovendien de beste remedie tegen een slecht humeur.
Kruidenstempelmassage Thermae Boetfort Thermae.com.
Een kruidenstempelmassage is een Oosterse massage met verwarmde linnen zakjes kruiden. Het gaat om een kruidenmengeling die is afgestemd op de Westerse huid. Dankzij de stempels krijgt je huid een milde peeling en de warmte zorgt ervoor dat je beter kan ontspannen.
Rada Wellbeing traditionele Thaise massage Te Neeroeteren.
Maak uw massage keuze. Traditionele Thaise massage. De Thaise massage techniek is meer dan 2500 jaar oud en is een unieke vorm van lichaamswerk die verschilt van andere Oosterse therapieën. De Thaise massage wordt uitgevoerd op een eenvoudige matras op een verhoging.
Decoster-Corvers Traditionele Thaise therapeutische massage.
Traditionele Thaise Massage is een oude oosterse vorm van bodywork die elementen van acupressuur, yoga en meditatie combineert. Deze totaalmassage is gebaseerd op een energetisch samengaan van lichaam, geest en bewustzijn. De massage wordt zeer traag uitgevoerd zonder gebruik van olie of lotion.
Home volg mij op facebook.com/aadi.be.
Echte schoonheid laat ik je ontdekken in Tantra, Thaïse, Ayurvedische en andere Aromatische en Oosterse massages. Ook voor coaching en mentale trainingen, alsmede voor handanalyse en kruiden-therapie nodig ik je uit deelgenoot te worden in mijn en jouw goed-voelen. Mijn levens-reizen www.aadi.be/personalia/ boetseerden me tot wie ik nu ben. Dat is enerzijds talent en anderzijds, vooral ervaring, vakkennis, mensen aanvoelen, koesteren en respecteren. Lees verder over mijn aanbod in massage, coaching, tantra, handlezen, kruiden.
Bodhi.
Enkele massages achter elkaar is in dit geval een meer verlossende techniek dan enkele sessies bij de kinesist of ostheopaat. Lot studeerde 5 maanden Thaise massagetechniek en therapie-punten in Thailand en past die techniek dagelijks toe om spieren te versoepelen. Bij traditionele Thaise massage draagt men makkelijk zittende kleding. De massage gebeurt op een futon of matras.
Artiscent Wellness Alkmaar De Thaise en Oosterse Massage Beauty Spa en Wellness Center van Alkmaar Het adres in Alkmaar vooral uw Oosterse en Thaise Beauty Spa Wellness Massage Manicure Pedicure Behan
Sport Massage en Voet Reflexzone Massage in Alkmaar. Thai Massage Spa Wellness en Beauty Center van Alkmaar. Duo Nek Schouder Rug Massage in Alkmaar. Thai Massage Spa Wellness en Beauty Center van Alkmaar. Pedicure en Voet Spa Scrub Massage in Alkmaar.
Oosterse massage, dé specialiteit van Yamamichi in Nijlen!
De massage brengt je lichaam in een diepe staat van ontspanning hierdoor heeft ons lichaam de mogelijkheid zichzelf te herstellen van ongemakken/blokkades veroorzaakt door emotionele en mentale spanning. Voor deze massage is een eigen stijl van massage ontwikkeld door verschillende massage technieken te combineren.:
Oosterse massage en Reiki praktijk WI YN Breda Oozo.nl.
De onderneming Oosterse massage en Reiki praktijk WI YN is gevestigd op Roerdompsingel 78 te Breda en is actief in de branche Overige paramedische praktijken geen fysiotherapie en psychologie en alternatieve genezers. Het bedrijf is bij de kamer van koophandel geregistreerd onder kvk nummer 68139047 en is gelegen in Wisselaar in de gemeente Breda. Bij Oosterse massage en Reiki praktijk WI YN is 1 persoon werkzaam.

Contacteer ons