Meer resultaten voor oosterse massage

   
 
oosterse massage
 
Thaise massage Wikipedia.
Thaise massage voorkomt en verhelpt zowel lichamelijke als psychische klachten en stimuleert de bloedsomloop en het lymfesysteem waardoor men weer energie krijgt. Chronische vermoeidheid, rug en nekklachten, hoofdpijn, stijve spieren en gewrichten en een slechte doorbloeding kunnen door Thaise massage worden verholpen.
De beste Oosterse Thaise massage in Oud-BeijerlandSiam Caring. Voor olie-/ontspanningsmassage, aromatherapie, traditionele Thaise massage, kruidenstempelmassage, Hot Stone Massage, Scrubmassage, Thais
voor oosterse massage. Onze massagepraktijk is ruim ingericht met verscheidene massageruimtes en een doucheruimte met sauna. Wij verwelkomen u graag in onze ontvangstruimte voor een afspraak, meer informatie of een leuke cadeaubon. Tevens verzorgen wij massages op locatie voor evenementen, sportclubs en bedrijven.
Opleiding Thai Yoga Massage Gemeente Borsbeek.
De afgelopen 15 jaar reisde Thierry door Thailand, Australië en Europa voor diverse studies. Hij heeft een achtergrond in shiatsu en oosterse geneeswijzen. Onder zijn leraars behoren Pichest Boonthumee, meester Traditionele Thai Massage, Krishnataki, David Lutt co-oprichter van OsteoThai en Eyal Lederman van oscillatory and harmonic osteopathy.
Oosterse en Westerse massagetechnieken, een verschil? Relaxy Academy.
Toch wordt de Oosterse massagetechniek door steeds meer mensen gezien als een waardige aanvulling op Westerse geneeskundige therapieën. De Westerse massagetechnieken kennen een minder lange geschiedenis dan deze uit het Oosten. Hoewel er onenigheid bestaat over de oorsprong van de Westerse massagetechnieken, worden deze meestal onder de noemer Zweedse massage geplaatst.
Oosterse massage en Reiki praktijk WI Yn.
in mijn massage praktijk WI Yn. U voelt zicht herboren na professionele Oosterse massage. Veel mensen leiden aan stress. Neemt u de tijd voor u zelf en ervaart u soort mini vakantie gevoel. We brengen uw geest en lichaam in balans.
Decoster-Corvers Traditionele Thaise therapeutische massage.
Traditionele Thaise Massage is een oude oosterse vorm van bodywork die elementen van acupressuur, yoga en meditatie combineert. Deze totaalmassage is gebaseerd op een energetisch samengaan van lichaam, geest en bewustzijn. De massage wordt zeer traag uitgevoerd zonder gebruik van olie of lotion.
Home volg mij op facebook.com/aadi.be.
Echte schoonheid laat ik je ontdekken in Tantra, Thaïse, Ayurvedische en andere Aromatische en Oosterse massages. Ook voor coaching en mentale trainingen, alsmede voor handanalyse en kruiden-therapie nodig ik je uit deelgenoot te worden in mijn en jouw goed-voelen. Mijn levens-reizen www.aadi.be/personalia/ boetseerden me tot wie ik nu ben. Dat is enerzijds talent en anderzijds, vooral ervaring, vakkennis, mensen aanvoelen, koesteren en respecteren. Lees verder over mijn aanbod in massage, coaching, tantra, handlezen, kruiden.
Oosterse Massage De Weegschaal.
U bevindt zich hier: Home / Aanbod / Oosterse Massage. Oosterse hoofd, nek en schoudermassage is een gecombineerde massagevorm van drukpunttherapie en de Oosterse massagetechniek. Vaak zijn de pijnklachten van vastzittende nek en schouderspieren een uiting van de drukte van alledag.
Artiscent Wellness Alkmaar De Thaise en Oosterse Massage Beauty Spa en Wellness Center van Alkmaar Het adres in Alkmaar vooral uw Oosterse en Thaise Beauty Spa Wellness Massage Manicure Pedicure Behan
Thaise Masseuse / Masseur. Thai Massage Spa Wellness en Beauty Center van Alkmaar. Nek Schouder Rug Massage of Duo Massage in Alkmaar. Thai Massage Spa Wellness en Beauty Center van Alkmaar. Duo Combinatie Massage met Hotstone Massage in Alkmaar. Thai Massage Spa Wellness en Beauty Center van Alkmaar.
traditionele Thaise massage.
De traditionele Thaise massage komt waarschijnlijk voort uit de Indiase geneeskunde en is misschien ook nog beïnvloed door Chinese kolonisten. Thaise massage is net als andere oosterse geneeswijzen gebaseerd op de gedachte dat er energiekanalen door het lichaam lopen en hant nauw samen met de boeddhistische leer.

Contacteer ons