Resultaten voor ontspannende massage

   
 
ontspannende massage
 
Ontspannende lichaamsmassage Hotel Amethist.
Een ontspannende lichaamsmassage, met fijn ruikende olie, is de snelste methode om lichaam en geest tot rust te brengen. De gespannen spieren in de nek, schouders, rug ontspannen zich. Massage stimuleert de bloedsomloop en activeert de lymfedrainage, waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd.
Aquarein Jouw sauna wellness moment Massages Aquarein Jouw sauna wellness moment.
Een heerlijke belevenis met een deugddoende, ONTSPANNENDE massage. Laat je meevoeren door de sferen van de Oosterse wereld. Hot Stone massage met warme olie en warme stenen, werkt energiegevend. 42 euro, 60min. 4-seizoenen massage; Een massage met een combinatie van koude en warmte.
Verwenarrangementen: ontspannende massages Vero beauté Dendermonde.
VIP Sperience Mediterranee. Vip Spa Marine startprotocol: ontvangst met kruidenthee en mediterraans voetbad. Middellandse zee scrub met warme gastendoekjes. Ochtendbries pakking op basis van Aloë Vera en munt. Chakrabehandeling met vulkanisch gesteente. Candlelight massage: rug en achterkant benen. Baby Boom Day.
bol.com Ontspannende massage, Ilse Dorren 9789060844441 Boeken.
Nadrukkelijk wordt gesteld, dat deze vorm van massage niet van therapeutische aard is, maar beoogt een gevoelsavontuur te zijn, zodat problemen als gespannenheid, slapeloosheid door de ontspannende werking van massage gunstig worden beinvloed. Het is een heldere uiteenzetting van het praktisch handelen van het masseren en het biedt een ieder de mogelijkheid het uit te proberen.
Amorn Thaise ontspannende massages Startpagina Facebook.
Maak maar een afspraak en geniet van een ontspannende of echte Thaise massage. Amorn Thaise ontspannende massages heeft 13 nieuwe foto's' toegevoegd. Mijn massage salon. Amorn Thaise ontspannende massages heeft zijn/haar bericht gedeeld. Amorn Thaise ontspannende massages heeft 2 nieuwe foto's' toegevoegd.
Ontspannende Massage.
sint Job in t Goor. Ontspant lichaam en geest. De massage heeft een kalmerende werking op uw fysieke, emotionele en mentale lichaam. Gun u-zelf deze weldaad voor 60, 90 of 120 minuten. Na deze massage voelt u zich vitaal en herboren.
Nood aan een ontspannende massage? Zo doe je het zelf Psycho Nina HLN.
Nood aan een ontspannende massage? Zo doe je het zelf. 08 augustus 2014. Bron: Today Health. Deel via Facebook 0 Tweet. Psycho Heb je geen tijd om helemaal te ontstressen met een massage in een schoonheidssalon. Dan doe je het toch gewoon zelf?
Lichaamsmassages.
Combinatie van een volledige lichaamsscrub en een ontspannende hotstone massage van 30 min. Hoofd, nek en schoudermassage met hotstone 55 min 8400., Ontspannende massage van hoofd, nek en schouders met gebruik van warme lavastenen. Wellnessmassage met hotstone 55 min 8400.,
Massagepraktijk AphroZen Ontspannende massage.
Klik hier om de tekst te bewerken. Een ontspannende lichaamsmassage bevordert de bloedsomloop, laat spieren ontspannen, heeft een goede uitwerking op de spijsvertering en versnelt het afvoeren van afvalstoffen door het lymfesysteem te stimuleren. Massage is een weldaad voor geest en lichaam!
Osteopathie Dewaele Therapeutische Massage.
Vrijdag: 09u00 16u00. Afwijkende uren volgens afspraak met je therapeut. Door onze drukke levensstijl zetten spanningen zich vast in ons lichaam. Geniet van een ontspannende massage en relax van top tot teen. MASSAGE RUG NEK SCHOUDERS. Wat is een hotstone massage?

Contacteer ons