Meer resultaten voor kruidenstempelmassage

   
 
kruidenstempelmassage
 
Pure Zen Beauty Wellness Tienen.
De warme kruiden regenereren, ontgiften en verzorgen de huid. Schadelijke stoffen in de spieren worden afgevoerd. De aroma's' in de kruiden werken helend en ontspannend. Een kruidenstempelmassage is ideaal voor wie gespannen, moe, opgebrand of futloos is. duur: / 1u.
kruidenstempel massage kurt Vanackere warme handen.
Een kruidenstempelmassage is er niet alleen ter ontspanning, maar kan ook een hulp zijn tijdens stressvolle momenten. Deze massage geeft de nodige energie om de problemen aan te pakken. Kruidenstempelmassage neemt de zorgen weg, helpt tegen stress en wijst de weg naar innerlijke balans.
Kruidenstempel Massage Klein specialist in massage Leiden Hazerswoude Zoetermeer.
Van alle massages is kruidenstempelmassage het meest doordringend. Dit is een ideale massage voor wie gespannen, moe of lusteloos is. Dankzij de kruiden en hun aromas zal niet alleen het lichaam zich ontspannen maar zal er ook op geestelijk vlak nieuwe energie vrijkomen.
kruidenstempelmassage.
Kruidenstempelmassage is, zoals de naam al doet vermoeden, een massage met warme. Kruidenstempels zijn bundeltjes gevuld met kruiden bij mij bezitten de stempels ook kristallen. Deze stempels bevatten zo reinigende, activerende en ontspannende eigenschappen. De kruidenstempelmassage activeert de stofwisseling en verbetert de bloedsomloop.
Blue Lagoon Verzorging Massages Kruidenstempelmassage.
Lichaamsmassage met etherische olie. Traditionele massagetechniek van Thaise oorsprong, ontstaan door de zinderende werking van gedroogde kruiden, selectief uitgekozen op basis van hun werkende krachten. Dit alles gebundeld in warme kruidenstempels met diepe en weldoende werking. Reis mee, geniet en laat genieten.
Kruidenstempelmassage Xante Vita.
De massage stimuleert het lichaam om beter te functioneren, en brengt het tegelijkertijd tot rust. Een kruidenstempelmassage is dus ideaal voor wie gespannen, moe of opgebrand en lusteloos is. Het verlicht spanningen, spierproblemen, gewrichtsproblemen zoals reuma en artrose, spijsverteringsproblemen. Van alle massages is de kruidenstempelmassage het meest doordringend.
Schott Co Academie voor Leefstijl, Sport en Vitaliteit Workshop Kruidenstempelmassage Schott Co Academie voor Leefstijl, Sport en Vitaliteit.
Een massage met kruidenstempels is goed toe te passen door iedereen die werkzaam is in de lichaamsverzorging. Deze massage activeert de bloedcirculatie en maakt de spieren soepeler. De weldadige warmte en geur van de kruidenstempels werken ontspannend op de geest en de zachte massage van de huid maakt dat de innerlijke balans wordt hersteld.
Cursus kruidenstempelmassage met gratis set kruidenstempels: een demonstratie YouTube.
De kruidenstempelmassage is oorspronkelijk een oosterse massage. Het is een dieptemassage met warme en/of hete kruidenbuiltjes die bestaan uit zowel reinigende, activerende als ontspannende kruiden en die een krachtige, helende werking hebben. Vroeger werden deze handgemaakte kruidenbundels gedrenkt in warme oliƫn.
Kruidenstempelmassage TOUT TOET huidverzorging.
De kruidenstempelmassage is door de reinigende en ontspannende dieptewerking zeer effectief bij vastzittende spieren en spierknopen. Ook als u spanning of stress ervaart, bij moeheid, en bij een opgebrand of lusteloos gevoel geeft de kruidenstempelmassage ontspanning en meer energie. De met zorg gekozen kruidenaromas geven zowel lichamelijk als geestelijke vlak een opkikker, nieuwe energie komt vrij.
Permanent Contour kruidenstempelmassage.
De gelaatsbehandeling start met een reiniging, gevolgd door een manuele massage in combinatie met de kruidenstempelmassage en wordt afgesloten met serum en een alginaatmasker. Deze unieke stempelmassage wordt uitgevoerd bij een constante behandeltemperatuur van 48-52 C, waarbij actieve ingrediƫnten in de diepere huidlagen dringen.

Contacteer ons