Zoeken naar kruidenstempelmassage

   
 
kruidenstempelmassage
 
Kruidenstempelmassage.
Van alle massages is de kruidenstempelmassage het meest doordringend. Een kruidenstempelmassage is ideaal voor wie gespannen, moe of lusteloos is. Dankzij de kruiden en hun aroma's' zal niet alleen het lichaam zich ontspannen maar zal er ook op geestelijk vlak nieuwe energie vrijkomen.
Kruidenstempelmassage, een ontspannende massage met dieptewerking.
Voor wie is een kruidenstempelmassage geschikt. Een kruidenstempelmassage is een ideale massage voor wie gespannen is, moe of lusteloos. Dankzij de kruiden en hun aroma's' zal niet alleen het lichaam zich ontspannen maar zal er ook op geestelijk vlak nieuwe energie vrijkomen.
Kruidenstempelmassage SYNTRA Midden-Vlaanderen.
Beschrijving van het anatomisch gebied waarop gewerkt wordt, de samenstelling van de kruidenstempels en de werking ervan, de indicaties en de contra indicaties van een kruidenstempelmassage, het omschrijven en aanleren van de technieken, de verschillende massagetechnieken met de stempels begrijpen en kunnen uitvoeren, lichaamshouding.
Kruidenstempelmassage Thermae Grimbergen Thermae.com.
Thermae Boetfort Thermae Sports Thermae Grimbergen. Een kruidenstempelmassage is een Oosterse massagevorm met verwarmde buideltjes die gevuld zijn met kruiden. De kruiden dringen diep door in je lichaam en hebben dankzij hun heerlijke geur ook een ontspannend effect op je geest.
Kruidenstempelmassage.
Zaterdagnamiddag en Zondag zijn we gesloten. Kruidenstempelmassage is een massage van Oosterse oorsprong, waarbij gewerkt wordt met warme tot hete kruidenstempels. De stempels bestaan uit een mengeling van voedende, verzachtende bestanddelen zoals grof zeezout en rijst, met daarnaast verschillende kruiden onder andere lavendel, jeneverbes en rozenblaadjes die een krachtige stimulans zijn voor het metabolisme.

Contacteer ons