Op zoek naar kruidenstempelmassage?

   
 
kruidenstempelmassage
 
Kruidenstempelmassage Wellness de Hunzebergen.
Face Body complete. Wellness High Tea. Search for: Search. De combinatie van Thaise olie en warme kruidenstempels geven een ultieme ontspanning voor zowel lichaam als geest. In Thailand wordt deze massage ook wel de ik wens je een goed leven massage genoemd.
Kruidenstempelmassage Massagepraktijk Ontspan Me.
Onze kruidenstempelmassage is bij uitstek geschikt voor mensen met spanningen, spierproblemen, fibromyalgie, gewrichtsproblemen zoals reuma en artrose let op, niet ontstoken, spijsverteringsproblemen en een slechte doorbloeding. Met zomerse temperaturen wordt deze massage niet uitgevoerd. De kruidenstempelmassage geven we in een variant van 60 of 90 minuten.
Blue Lagoon Verzorging Massages Kruidenstempelmassage.
Lichaamsmassage met etherische olie. Traditionele massagetechniek van Thaise oorsprong, ontstaan door de zinderende werking van gedroogde kruiden, selectief uitgekozen op basis van hun werkende krachten. Dit alles gebundeld in warme kruidenstempels met diepe en weldoende werking. Reis mee, geniet en laat genieten.
kruidenstempelmassage.
De helende effecten van de kruiden dringen tot diep in het onderliggend weefsel, zelfs tot in de organen. Het lichaam tintelt uren na de massage nog steeds. Een kruidenstempelmassage is een ideale massage voor wie gespannen, moe of lusteloos is.
Schott Co Academie voor Leefstijl, Sport en Vitaliteit Workshop Kruidenstempelmassage Schott Co Academie voor Leefstijl, Sport en Vitaliteit.
Een massage met kruidenstempels is goed toe te passen door iedereen die werkzaam is in de lichaamsverzorging. Deze massage activeert de bloedcirculatie en maakt de spieren soepeler. De weldadige warmte en geur van de kruidenstempels werken ontspannend op de geest en de zachte massage van de huid maakt dat de innerlijke balans wordt hersteld.
Kruidenstempelmassage.
De geur van de kruiden werkt helend, ontspannend en stimuleert je lichaam om beter te functioneren, en brengt het tegelijkertijd tot rust. Door de warmte zullen je porin zich openen en kunnen de kruiden tot diep in het onderliggende weefsel en zelfs tot in je organen binnendringen.
Kruidenstempelmassage TOUT TOET huidverzorging.
De kruidenstempelmassage is door de reinigende en ontspannende dieptewerking zeer effectief bij vastzittende spieren en spierknopen. Ook als u spanning of stress ervaart, bij moeheid, en bij een opgebrand of lusteloos gevoel geeft de kruidenstempelmassage ontspanning en meer energie. De met zorg gekozen kruidenaromas geven zowel lichamelijk als geestelijke vlak een opkikker, nieuwe energie komt vrij.
Thaise kruidenstempelmassage.
Voor wie is een kruidenstempelmassage? De kruidenstempelmassage stimuleert het lichaam om beter te werken en brengt het tegelijkertijd tot rust. Deze massage maakt niet alleen vrij van stress maar is eveneens reinigend, vermindert zwellingen en ontstekingen, activeert de stofwisseling, bevordert de spijsvertering en versterkt de weerstand.
Kruidenstempelmassage Schoonheidssalon Celine.
SoPolish Vital nailskin Peel off. Deze verzorging start met een gommage van sandelhoutpoeder voor een zijdezachte huid. Gevolgd door een ontspannende en regenererende massage met warme kruidenstempels die de doorbloeding bevorderen, de lymfe-werking activeren én de stofafwisseling verbeteren. Gelaat en lichaam.
Kruidenstempelmassage massage-plus.
De kruidenstempelmassage is een behandeling die balans brengt voor lichaam en geest. De kruiden die worden gebruikt zijn; berkenbladeren bloedreinigend, bonenkruid krampwerend, komkommerkruid uitscheidingsbevorderend, smeerwortel genezend, celopbouwend, groot hoefblad ontstekingswerend, huidreinigend, zilverschoon krampwerend, rustgevend, frambozenbladeren zweetafdrijvend, hopbloemen rustgevend en ontspannend, kervel lost blokkades op, lavendelbloemen rustgevend en ontspannend, rozemarijn krampwerend, bevordert de door bloeding, paardenstaart huidreinigend.

Contacteer ons