Resultaten voor thaise massage

   
 
thaise massage
 
Home: KungThaiMassage.com.
Ik ben grondig en deskundig opgeleid als masseuse in Thailand en u kunt er dan ook op vertrouwen dat u bij mij een professionele massage ondergaat. Ik kijk er alvast naar uit u te mogen ontmoeten in mijn massagesalon en u de kunst van authentieke Thaise massage te laten ervaren.
Traditionele Thaise Massage Relaxfactory.
BOEK MASSAGE ONLINE. Traditionele Thaise Massage. Traditionele Thaise Massage. Toevoegen aan Winkelwagen. Een traditionele Thaise massage richt zich op het harmoniseren van je lichaam door blokkades los te maken en problemen langs je energielijnen weg te werken. Ze bestaat uit een combinatie van drukpunt-en stretchingtechnieken.
Thaise massage in Oost-Vlaanderen: Boek direct online! Treatwell.
Zij geven hun behandelingen dan ook met veel aandacht. De Thaise gastvrouw heeft meer dan 150 uur scholing gehad en haar echtgenoot specialiseerde zich in een brede waaier van massagetechnieken tijdens diverse jaaropleidingen. In dit salon ervaar je een traditionele Thaise massage zoals het hoort.
BHUMJAI THAI MASSAGE ANTWERPEN/ WOMMELGEM.
BAN THAI MASSAGE ZONHOVEN T. 011/ 72 45 08.
Ik ben jullie gastvrouw en streef ernaar om u een aangenaam bezoek aan te bieden waar hygiëne, netheid, discretie maar zeker de kwaliteit van de massages op de eerste plaats komen. Parking is voorzien achter de woning. Houthalenseweg 122 Zonhoven.
Een traditionele Thaise massage in Antwerpen Baan Phetara Antwerpen. Een traditionele Thaise massage in Antwerpen.
Home Een traditionele Thaise massage. Een traditionele Thaise massage. Een traditionele Thaise massage is een belevenis die je niet mag missen. In tegenstelling tot een standaardmassage, gebeurt de traditionele massage op een matras en niet op een massagetafel. Je krijgt een authentieke yoga-outfit aangemeten.
Traditionele Thaise massage, Sit Wat Pho in Mortsel.
U bevindt zich hier.: Traditionele Thaise massage, Sit Wat Pho in Mortsel. Traditionele Thaise massage, Sit Wat Pho in Mortsel Delen. Geplaatst op 01/06/2018. Sit Wat Pho in Mortsel is een traditioneel Thais massagesalon waar professionele gekwalificeerde Thaise masseuses je stevig onder handen nemen.
Thaise lekkernijen en massages Koksijde Regio HLN.
Van 11 tot 22 uur kan je genieten van optredens, een Thaise massage en uiteraard van de lekkernijen, aangeboden bij de vele eet en degustatiestanden. De Thaise Markt is een organisatie van Laurenzo Moerman en zijn vrouw Khan die in De Panne het restaurant Mama Thai runnen.
KIO THAI MASSAGE KRIJGSBAAN 118 MORTSEL.
Ik en mijn team geven pijnhelende Thaïse massages maar ook heerlijke ontspanningsmassages afgestemd op uw persoonlijke wensen en voorkeuren. Hard, zacht, kort of lang: het kan allemaal. U geeft aan hoe u het wilt. Steeds streven wij naar een langzame opbouw tot een complete bevrediging.
Hete Thaise massage voor koukleumen Aalst Het Nieuwsblad.
Nieuws uit een andere gemeente? Hete Thaise massage voor koukleumen. 10/02/2018 om 0157: door lds Print Corrigeer. Wie kou mocht krijgen tijdens de stoet, zoekt zondag groep nummer 72 op: daar delen de Thaise ladyboys en monniken van De Loge gratis massages uit.

Contacteer ons