Meer resultaten voor sportmassage

   
 
sportmassage
 
Sport Massage.
Sportmassage is een stevige vorm van massage waarbij knedingen en effleurages worden gebruikt om toegang te krijgen tot de dieperliggende spierlagen. De massage maakt verhard weefsel weer soepel en stimuleert de bloedcirculatie, waarbij tevens de afvalstoffen uit de spieren afgevoerd worden.
Sportmassage Massage Leuven.
De technieken van sportmassage strijkingen, kneed en druktechnieken ontleend van de Zweedse massage, maar dan feller toegepast, werken diep op het spierbindweefsel in. Deze basishandelingen worden aangevuld met snelle klop of hakbeweginen en maken het verschil met andere massagetechnieken. Verder concentreert de sportmassage zich op de spiergroepen die bij een bepaalde sport gebruikt worden.
Een goede sportmassage in 10 stappen! Actueel Weleda.
Ons stappenplan voor een goede sportmassage. Een effectieve sportmassage is gebaseerd op de technieken van de traditionele massage en bestaat uit 2 onderdelen: de voorbereidende massage voor het sporten en de herstelmassage erna. Fase 1 Voor het sporten. Voor het sporten maak je je spieren warm en soepel met energieke, snelle bewegingen.
bol.com Handboek sportmassage basisboek 9789021563183 Willem Snellenberg Boeken.
Het boek vond ik ontzettend leerzaam. Leuk om te weten: je kan van de schrijver, zelf al 50 jaar werkzaam als fysio/manueel therapeut, een cursus sportmassage volgen. Je kunt hier de contactgegevens vinden voor het volgen van de cursus sportmassage van Willem Snellenberg.
Massage Brasschaat 2930 Sportmassage Voetmassage Massagepraktijk Brasschaat.
Voldoende Parking voor onze deur. 15 Minuten van Kapellen sportmassage. 15 Minuten van Merksem sportmassage. 15 Miuten van Schoten sportmassage. 15 Minuten van Wuustwezel sportmassage. 20 minuten van Antwerpen sportmassage. 20 Minuten van Brecht sportmassage. 20 Minuten van Kalmthout sportmassage.
My Personal Coach Mechelen Sportmassage.
Sportmassage heeft heel wat voordelen in functie van herstel maar heeft eveneens een preventieve rol binnen beweging en sport.: Goed voor bloeddoorstroming. Helpt bij het draineren van afvalstoffen in de weefsels. Versnelt het spierherstel. Helpt bij het voorkomen van blessures. Kinesitherapie en Sportmassage is volledig op afspraak.
Sportmassage Jo Peeters.
Omdat ik me vroeger als sporter regelmatig zelf liet masseren, wist ik meteen dat dit ook iets voor mij was. Vervolgens heb ik in Nederland Tilburg een opleiding sportmasseur gevolgd en m'n' diploma behaald bij het NESPG Nederlandse Examenstichting i/d Sport Perimedische Gezondheidszorg.
Sportmassage-opleiding van Hogeschool NTI.
De Sportmasseur-opleiding leidt op tot het erkende examen NGS Sportmassage dat wordt afgenomen door het Nederlandse Genootschap voor Sportmassage NGS. NTI is een CRKBO-geregistreerde opleider, wat betekent dat je korting krijgt op je examens bij het NGS. Als je het examen met goed resultaat hebt afgerond, ontvang je het diploma Sportmassage van het NGS.
Geef jezelf een weldadige sportmassage! Actueel Weleda.
Geef je spieren dus op tijd voldoende rust en masseer ze op de juiste manier: voor en na het sporten. Een effectieve sportmassage is gebaseerd op de technieken van de traditionele massage en bestaat uit 2 onderdelen: de voorbereidende massage voor het sporten en de herstelmassage erna.
Sportmassage Sint-Niklaas Gezond op Maat.
Het komt er bij sportmassage ook op aan je doorbloeding te stimuleren, de lymfedrainage te verbeteren en de afvoer van melkzuur te versnellen. Prestaties verbeteren door sportmassage. Een combinatie van sportmassage en strekoefeningen bereidt het lichaam voor op het sporten en vermindert de spierspanning na afloop.

Contacteer ons