Resultaten voor sportmassage

   
 
sportmassage
 
Sportmassage Xante Vita.
Sportmassage benen 30 of 45 min/ 25 of 35 euro. Sportmassage rug 30 min/ 25 euro. Sportmassage rug/ bekken 45 min/ 35 euro. Sportmassage bovenrug / schouders en armen 45 min/ 35 euro. Sportmassage schouders en armen 30 min/ 25 euro.
Sportmassage: Bespaar tot 70% bij Groupon.
voor 1 of 2 personen vanaf 2999, bij Green Therapy Therapy Stockel81, 65 2999quotn, n data-bh-viewportrespectn" nn a n div classcui-content" c-bdr-gray-clr ch-bdr-gray-md n" div classcui-udc-image-containern" div classcui-udc-image-overlay/divn" div classcui-image-lazy-container" cui-image-hover-zoomn" imgn classcui-svg-placeholdern" typeimage/svgxmln" srcdataimage/svgxmlcharsetutf-8%3Csvg, xmlns%3D'http%3A%2F%2Fwww.w3.org%2F2000%2Fsvg' viewBox%3D'0' 0 300 181'%2F%3En' stylebackground-image: altCupping-therapie" en massage naar keuze van 30 min.
Sportmassage Massage Leuven.
De technieken van sportmassage strijkingen, kneed en druktechnieken ontleend van de Zweedse massage, maar dan feller toegepast, werken diep op het spierbindweefsel in. Deze basishandelingen worden aangevuld met snelle klop of hakbeweginen en maken het verschil met andere massagetechnieken. Verder concentreert de sportmassage zich op de spiergroepen die bij een bepaalde sport gebruikt worden.
sportmassage.
Sportmassage kan ook gebruikt worden voor psychische en lichamelijke ontspanning, en ontspanning kan iedereen gebruiken, zowel sporters als niet-sporters. Bij ons kan je dus terecht voor massage, alsook voor stretchoefeningen, en indien nodig kan er advies gegeven worden in verband met training en voeding voor sporters.
sportmassage Archieven West-Vlaanderens Mooiste vanuit RoeselareWest-Vlaanderens Mooiste vanuit Roeselare.
Kasteeldomein van Zonnebeke is opnieuw de centrale plaats van de dag. Ook de mountainbikers kwamen vandaag al aan bod. Op de site van MSKA Roeselare, waar je wielrennen kan volgen. Tags: fietsen op zaterdag, kasteel zonnebeke, mountainbike, MSKA Roeselare, mtb, naqi, naqi massage, sportmassage, wielertoeristen.
Sportmassage Jo Peeters.
Omdat ik me vroeger als sporter regelmatig zelf liet masseren, wist ik meteen dat dit ook iets voor mij was. Vervolgens heb ik in Nederland Tilburg een opleiding sportmasseur gevolgd en m'n' diploma behaald bij het NESPG Nederlandse Examenstichting i/d Sport Perimedische Gezondheidszorg.
Sportmassage Massage gezonde Ontspanning.
Masseur als beroep. Sportmassage is een specialistische massage die een preventieve, maar ook herstellende functie heeft. Sportmassage helpt de spieren los te maken, prestaties te verbeteren en voorkomt blessures. De sportmasseur kan u ook adviseren over de juiste manier van bewegen.
Wat is sportmassage Consano.
Sportmassage mag nooit toegepast worden bij een ontsteking of wond van de huid, als iemand koorts heeft of enkele dagen/weken na een spierscheur. Het is ook het beste om enkele dagen te wachten om sportmassage uit te laten voeren indien de spieren zwaar belast zijn.
Sportmassage NaBelle.
Home Massages Sportmassage. Vooral voor sporters een goed middel om blessures te voorkomen. Door het drukken van vingers en handen worden de spieren die vastzitten losgemaakt.Door een betere bloedcirculatie kunnen de spieren sneller herstellen. N a B e l l e.
Sportmassage Thermen Bussloo.
Een sportmassage van 35 minuten stimuleert de doorbloeding, waardoor afvalstoffen sneller uit het spierweefsel worden afgevoerd en voedingsstoffen sneller worden opgenomen. Sportmassage 50 min luxe. Boekt u een sportmassage van 50 minuten, dan is er gelegenheid om uitgebreider in te gaan op uw wensen en uw probleemgebieden nog meer aandacht te geven.

Contacteer ons