Meer resultaten voor massage amsterdam

   
 
massage amsterdam
 
Silky touch massage. Verwen uw lichaam met een erotische massage.
SILKY TOUCH MASSAGE. De Sensuele massage therapie behandelingen van Silky Touch Massage zijn ontworpen om uw lichaam en geest volledig te laten ontspannen en uw energielevel op te laden. U voelt zich herboren na een massage. Hoofdddorp plein buurt Amsterdam.
Best Thai massage in Amsterdam Review of Ton Pho Spa Wellness, Amsterdam, The Netherlands TripAdvisor.
Best Thai massage in Amsterdam. If you are ever in need of pain relief or mere relaxation from daily stress and routine, this is the place where you let" go. Caring and extremely pleasant personnel, rejuvenating massage and nice tea with fruits after.
Massage Amsterdam Sento.
Op zoek naar massages in Amsterdam? Bij Sento Spa Health Club staan onze masseurs voor je klaar. Massages worden toegepast om te ontspannen, pijn in spieren weg te nemen en herstel van diverse klachten te bevorderen. Naast deze lichamelijke voordelen wordt een massage als rustgevend ervaren en zorgt het voor een stress verminderende werking.
Massage service Luxury Suites Amsterdam, Amsterdam.
31 20 723 83 00. Luxury Suites Amsterdam. U kunt nu ook contact met ons opnemen via WhatsApp! Sluiten Controleer beschikbaarheid. Gratis valet parking. Sluiten Controleer beschikbaarheid. Hattawej Hotel Massage Service. Hattawej massage service biedt massages en behandelingen aan in het hotel, 24 uur per dag.
Leelawadee Health Massage.
Sportmassage, sportmassage salon, sportmasseur Amsterdam.
Bij spierpijn direct na het trainen is het wel verstandiger om de spieren eerst wat tijd te gunnen om zelf te herstellen en dit proces niet te verstoren met een massage. Sportmassage Amsterdam bij Massage Studio Jordaan. Voor een sportmassage kun je terecht bij Massage Studio Jordaan.
Thaise massages voet, nek en gewrichten massages in Amsterdam.
Thaise massage is sterk beïnvloed door yoga, de Ayurvedische en de Chinese geneeskunst. De bewegingen lijken vaak veel op die van yoga, de aandacht voor de drukpunten komt uit de Ayurveda en de meridianen uit de Chinese geneeskunst. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? NEEM CONTACT OP. Thailand-Dreams Wellness en Massagesalon heeft een ruim aanbod aan massagebehandelingen tegen scherpe prijzen. Hugo de Grootplein 20 1052 KX Amsterdam.
Home Massagepraktijk Flow.
Geef een massage kado! Ken je iemand die wel een ontspanningsmassage kan gebruiken? Geef er dan één kado. Kijkje in praktijk. Ervaringen van andere cliënten. Voorheen RSI-klachten, nu een maandelijkse onderhoudsbeurt. Ik ben al jaren regelmatig onder behandeling bij Ger. Ik ben ZZPer en zit in drukke tijden urenlang non-stop in dezelfde houding achter de computer, zonder een moment rust te. Na 10 jaar migraine heb ik het eindelijk onder controle. Na jarenlang overgeleverd te zijn aan de grillen van migraine, heb ik daar geen last meer van. Naar aanleiding van de klachten heeft Ger een behandelplan opgesteld van 6 weken. Ontspannen maakt mij sterker. Tijdens een fikse burnout ben ik via via bij Ger terecht gekomen. Ik kon me niet meer ontspannen. Ik had continue een gejaagd gevoel, sliep slecht en kon slecht tegen. Lees meer reviews. Meer weten of een afspraak maken? Contact met Flow. De praktijk is gevestigd in Amsterdam, Oud Zuid/De Pijp, vlakbij de Albert Cuypmarkt.
Sportmassage Amsterdam.
Vanwege een variabel rooster is het voorlopig beperkt mogelijk online een afspraak te. Persoonlijk trainings programma Naast de activiteiten als sportmasseur biedt ik indi. Sportmassage Amsterdam gevestigd in Amsterdam Zuid. Gediplomeerd sportmasseur en geregistreerd bij het Nederlands Genootschap voor Sportmassage NGS.
Hudson Massage Amsterdam. Het juiste adres voor een weldadige ontspanningsmassage.
Welkom bij Hudson Massage Amsterdam. Ben je een periode te druk geweest en heb je daardoor misschien last van pijn in je nek, schouders en/of onderrug? Dan is een ontspanningsmassage beslist een aanrader! Het juiste adres hiervoor is de Hudson Massage Amsterdam.

Contacteer ons